- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
Çok önemsemedim zaten canımAilelerine laf söyletmezler hiç.Elbet bir orta yol bulunur sıkma canını

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok önemsemedim zaten canımAilelerine laf söyletmezler hiç.Elbet bir orta yol bulunur sıkma canını
Ayılmaz da anca başına gelince farkeder inatçıYaa onlara göre herşey 1 ve 0 dan ibaret. Durup düşününce bir ayılır o da
Iyiyim iyiyim :) hatta bugun kontrolum vardi plasenta bayagi yukari cikmis bi sikinti yok dedi. Tekrar kanama olursa yinede hemen gel dedi. Cok sukur simdilik bi sikinti yok...Canım gecmis olsun simdi okudum ben..Nasılsın simdi?
Hamsi, istavrit yiyorum ben. Şu ara sarı kanat var arada onu da yiyorum. Birkaç kez de palamut yedim :)Kızlar hamilelikte Hangi balık türlerini tercih ettiniz ve ediyorsunuz
Bu civa konusu için soruyorum
genelde sardalye ve çipura tercih ediyoruz canm.. bikaç kezde palamut yedim.. ama haftada 2 kez muhakkak yemeye çalışıyorum balığı..Kızlar hamilelikte Hangi balık türlerini tercih ettiniz ve ediyorsunuz
Alabalikta levrekte yedim en çok hamsi palamut sarikanat yedim az baska balik cesidi yemedimKızlar hamilelikte Hangi balık türlerini tercih ettiniz ve ediyorsunuz
En sevdiklerimi yiyemiyorumHamsi, istavrit yiyorum ben. Şu ara sarı kanat var arada onu da yiyorum. Birkaç kez de palamut yedim :)
Çipura da civa oranı var yazmışlar bende yedim bi kaç kere sonra korktumgenelde sardalye ve çipura tercih ediyoruz canm.. bikaç kezde palamut yedim.. ama haftada 2 kez muhakkak yemeye çalışıyorum balığı..
En iyisi somon hamsi palamut ve istavritmişAlabalikta levrekte yedim en çok hamsi palamut sarikanat yedim az baska balik cesidi yemedim
Selam kuzummNasılsınız kızlar
Bende büyük balık ya da sardalya seviyorum ama istanbulda güzel sardalya bulunmuyor maalesef. Barbun ve tekir dip diye yanaşamıyoruz. Büyğk balık civa yüzünden ve deniz bulmak zor oldupundan sıkıntı. Annelik böyle birşey heraldeEn sevdiklerimi yiyemiyorum
İstavrit ile idare ediyorum :)
Doğal Somon bulmak çok zor canım bulabiliyorsanız ne ala. Norveç somonu olarak sattıklarının hepsi çiftlik. Renk kartelası var her firmanın etin pembeliği bile ayarlanıyor. O yüzden somon yemiyorum ben.En iyisi somon hamsi palamut ve istavritmiş
Sarı kanatta var mı acaba civa
Sen nasılsın :) biz bütün gün buralardaydık :)Nasılsınız kızlar
Allahtan onemsemedin haaaÇok önemsemedim zaten canım![]()
Evett öyle çok zararlı şeyleri özledim kiBende büyük balık ya da sardalya seviyorum ama istanbulda güzel sardalya bulunmuyor maalesef. Barbun ve tekir dip diye yanaşamıyoruz. Büyğk balık civa yüzünden ve deniz bulmak zor oldupundan sıkıntı. Annelik böyle birşey heralde![]()
İyi canım barıştıkSelam kuzumm
Evde durumlar nasıl
Bende çalıştım eve geldim yemek yedim. Ama nedense çıkardım yediğimiSen nasılsın :) biz bütün gün buralardaydık :)