• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da kullanabilirsin dekisti 2 fincana kadar gunde.

Hic duymadim nasil yapiliyor bu dedigin oturma şeysi :KK64:

Cok muntazam yapmissin, cok guzel gorunuypr, gule gule kullanin insaallah eline saglik :KK68:

Cok sevindim bak, simdilik ciddi birsey gorunmuyor cok sukur. Ben de gidicem artik doktora, oksuruk mahvetti, oksurmekten dogurcam nerdeyse bebegi :KK17:
Sağol canım. Ben öldürülürken tuvaletimi kesinlikle tutamıyorum. O kadar zor durumdayım ki bu konuda. Ben gün de 2-3 kupa ıhlamur içiyorum.

Ahhh ah evdeyim de ne oluyor acaba, evi topla, supur sil, tuvaletler banyolar, mutfak vs vs. Gerisini sen anla :KK12: aslinda dun yapsaydi tatili daha iyiydi, cok fenaydi dun yollar, zor gittim kaya kaya valla. Her yerde maddi hasarli kazalar vardi.

Aynen hasta gibi yatıyorum evin içinde :KK43:
PaZartesi kontrol stresi yoktu aslında
Moral bozulunca stres yaptım
Sanki çok iyiymişim gibi üstüne sıkıntı yaptım bende
Allah yardımcısı olsun çok zor çok :(

Igneden korkmustur annesi korkusu gecsin kipirdar
Kolum çok acıyor
Parol alsam mı ki bilemedim
Yaa evet herkes kötü oldu muhtemelen
Aynen kesinlikle öyle

Kısss kovma kovma yazık ben kimseyi ekmeğinden ekmem
Sen benden duymuş olma ama o katya senin arkandan da konuşuyor
Onun gibi olsam ben 5 tane doğururum diyormuş
Oglenden beri bulantim var surekli kustum sabah kahvaltisiyla duruyorum bu halde beni guldurdun ya Allahta seni guldursun ins

sorma dun esim sabahin 6 sinda arabanin karini temizleyip ise gitti.Adam sen temizleme ben temizleyim diye kahvalti bile yapmadi.
Buna ragmen camlar buz.Kapilar donmus acilmiyo.Yollar buz fren tutmuyo 3 kaza vardi benim duzergahta.
Allah korumuş seni, hotobos için istersen Ankarakart verim ben çıkamıyorum nasılsa sen kullan hem sıcak binersin hazır ısıtılmış. Beyin bir dahaki sefere arabayı ısıtıp çalışır halde bıraksın kanepeye gönder :deli:
Hiç deme o konulara girme :işsiz:
Çok karışık önce aşçı bahçıvan ileymiş
Sonra ne olduysa bu katya aralarını Bozmuş
Aşçı ile Uşak aşk yaşamaya başlamış
Bence katya nın gözü de Uşakta ama Uşak yüz vermiyor diye şöförle kırıştırıyor :skandal:
Yönetmen 4body1soul 4body1soul sanırım ayıptır yaa :KK11::KK48:
Biraz konuyu dagitayim, ilk alisverisimi yaptim gecen gun minnak prensesime. Fotolari da ekliyorum bakin bakalim begencek misiniz :KK200:

Bir de buyuk kizima oda takimi aldik, kizimin besigi sifonyeri ve dolabini da bebisin odasina koyacagiz. Ayri odalari olsun istedim. Biraz ilerde de kucugume yeni bir takim aliriz insaallah. Bir an once odalar kurulsun, esyalar yerlessin, suslemesi, boyasi vs vs halledeyim istiyorum iyice agirlasmadan.
O puantiyeli olan tulum beni bitirdi hepsi çok güzel inşallah sağlıklı günlerde giysin minnoş.
Ablasının odasida çok şık hepsi tarzım beğendim :rapci: güzel günlerde büyüsün ikisi de.
Beynim döndü:KK47:Neler oluyomus benim evde de haberim yok o_O
Dur ben bunlarin hepicini kovayim :KK45:
Yönettiğin filmi sen bilmiyor musun aaa ne acayip :skandal:
Kısss kovma kovma yazık ben kimseyi ekmeğinden ekmem
Sen benden duymuş olma ama o katya senin arkandan da konuşuyor
Onun gibi olsam ben 5 tane doğururum diyormuş
Katya göz mu koymuş bunun yerine yazık kız hamile duymasin :KK53:
Aminn çok sağol canım. İyi yapıyosun hem vakit geçer hem de kafa dağıtmış olursun. Allah yardımcın olsun iki miniğine de sağlıkla kavuşursun inş..

E den vazgeçemedim hepimizin ismi E ile başlıyor:KK200: aslında çok basit ve eğlenceli. Herkes yapabilir basit dikiş bilmek yeterli.

Sağol canım:KK200:

Teşekkür ederim canım sevgiyle yapılınca güzel şeyler ortaya çıkıyor:KK200:

Çok sağol canım :KK200:
Amin inşallah canım evet vakit geçiyor, kolu agritmasa yattigim yerde daha iyi olurdu ama canı sagolsun kuzularımin :KK200::KK200:

Merhabalar olumsuz haber alanlar için çok üzüldüm sıkıntılar geçer inş. hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz :KK200:
Oğlumun ismine karar verdik sonunda.. Kapı süsümüzü bitirdim nasıl olmuş kendim yaptım:KK68: renkler daha açık aslında fotoğrafta bir iki ton koyu çıktı.
Eline sağlık canım çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Ben de bu modeli çok beğenmiştim yapmayı düşünüyorum ama umarım senin kadar güzel yapabilirim. Benimkinin altında araba var o zorlayabilir sanki.

Bu da kizima aldigimiz oda takimi.Eki Görüntüle 2215596
Hepsi de çok güzel canım. Güle güle kullansın yavruların.

Eklentiler

• 182F98FA-1A76-4292-926D-5A2ADE09A559.webp
    182F98FA-1A76-4292-926D-5A2ADE09A559.webp
    95,6 KB · Görüntüleme: 41
İyi akşamlar kızlar. @ssule07 aldıkların çok güzel canım. Zevkliymişsin:deli: güzel günlerde kullansın.
Hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olumsuz hikayeleri düşünüp sıkmayın canınızı kızlar. Herşey güzel olacak. Evrene pozitif enerji gönderelim. ben yazamadım bugün pek yoğundum. Bide yorgundum tüm gün. Halim yok hiç. Havalarda soğuk bayağı :hasta:

Hem kundak hem battaniye canim. Fermuarini acinca battaniye oluyor. Ilk kizimda da kullandim bundan gece de bjnda yatiriyordum. Disari cikarken de kullandim hep. Daha once paylasmistim sizlerle de. Pembesi var buyuk kizimdan kalma ama kucuge yenisini de alayim dedim.
Bende öyle bir şey istiyorum ama bulamadım denk gelmedi yani

İyi akşamlar kızlar. @ssule07 aldıkların çok güzel canım. Zevkliymişsin:deli: güzel günlerde kullansın.
Hasta olanlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Olumsuz hikayeleri düşünüp sıkmayın canınızı kızlar. Herşey güzel olacak. Evrene pozitif enerji gönderelim. ben yazamadım bugün pek yoğundum. Bide yorgundum tüm gün. Halim yok hiç. Havalarda soğuk bayağı :hasta:
Hasta olma sakın dikkat et kendine
Bak ıhlamurda sakınca yokmuş
Akşamları 1 fincan bol limonlu iç

O evrenin boyu posu devrilsin :sinirli:
Hep istiyoki biz ona bisey gonderek
O hic bize bisi yollamiyo :KK54:

Back
X