• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerinin kilosu iyi cunku. Bence iyi bir durum bile
Kadın doğumcu gibi bakmıyor perinatolog dr sadece bebeklerin durumu ile ilgili aslında bende normal kadın doğumcu doktora gitmiyorum. Hemşire yazıyor kiloyu geçiyor dr bakmıyor bile.
esim ailem çok söyleniyor güçten düştün diye neyse az kaldı dogurunca slim fit olurum yıllardır obez seviyesinde geziyordum :KK76:

canım sen zaten az kilo almışsın diyetisyen pirinç patates hamur işi keser tam buğday ekmeğini kesmez bence.gebelikte çıkmadı ama daha önce sekerim vardı aileden gelen.o zaman ekmek beyaz olanı yasaktı.ayda bir almak harika bir şey ben haftada bir alıyorum 9 su an daha da çok yol var.dikkat edersin canım tatlıyı kestiğinde hiç sıkıntı olmuyor .gebelik bitince şeker de bitip geçiyor Allahın izni ile .sana diyet uygulanır ama çok ağır olmaz ekmeği verir tam bugday.Allah kolaylık versin canım ❤
Ay inşallah canım. Ben içe de tamamen gebeliğe bağlı. Gebelikten sonra biter diye düşünüyorum. Ama annem de şeker hastası. İnşalalh İnan benzemeyiz.

Salı günü endokrine randevu aldım. Bugün bir otelin açıl büfe çay saatinde günüm var saat 3 te. Gidip bütün pasta tatlı hamur işlerini yiyeceğim. Salı günü diyet verme ihtimaline karşılık. En azından içimde kalmasın yiyim bari. :KK12:
Kıyamam kuZum ya inşallah çok katı bir diyet vermez doktor

canım valla maaşallah ama sorun yoksa sıkıntı etmemeliyiz ama taktim ben bugün tartılınca yine bu hafta bir daha almışım :))şimdilik rekor sende ama ben 30 dan sonra dikkat etmezsen coşarım:)))
suan sknti yok ama doktor bile sasiriyor artik halime dogumdan snra vermesi zor olur diye ama gercekten tutamiyorum yiyesim geliyor heo ya :bicak: alsnsa biraz dikkat etmemiz lazm dogumdan snra 3 ay snra yaza giriyoruz yaza girene kadar zayiflamak da lazim

Galiba bende pijama hastalığı var Dayanamıyorum görünce
Aynisini az once ben dusundm daha gecen mickeyli dugmeli almstm sonra gecenlerde pentide yine dugmeli kisa kollu aldm. Bugun de normal pijama takimi aliyodm kendmi zor tuttum ve hala alabilirm sanirim cok iyi indirimde penti cunku :halay:

9 yılın sonunda iki mucize :)
Allah ım bütün bebeklerimizi sağlıkla almayı nasip eder inşallah
Evet ocakta 9 yıllık oluyor artık. Bir kaybım var 12 haftalık down sendromlu düşük. Rabbim ol derse oluyor işte inşallah bunları sağlıkla kucaklariz.
Hepimize yardım etsin Rabbim sağlıkla hayırla gelsin miniklerimiz.

Bu arada bütün maasi pijamaya yatırdın ikinci çantaya para kaldi mi :KK49:

Kızlar sizler kaç kilo aldınız
Söylemeye bile utanıyorum
Ben çok kilo aldım yaa
Evime geldiğimden beri saçma sapan besleniyorum
Annemin yanındayken o kadar dikkat ediyordum ki :(

Ay inşallah canım. Ben içe de tamamen gebeliğe bağlı. Gebelikten sonra biter diye düşünüyorum. Ama annem de şeker hastası. İnşalalh İnan benzemeyiz.
benim de anne ve babam da var dikkat edildiğinde hiç çıkmıyor 10 yıldır hep normal yemeye bağlı bir dönem yüksek çıktı sadece.seninki geçici bir durum bu süreçte dikkat edersin geçer gider..annem de var diye sen olacak diye şart yok hiç düşünme öyle arkadaşımın ailede vardı gebelikte çıktı ama şu an yok senin de öyle olacak Allahın izni ile ❤

suan sknti yok ama doktor bile sasiriyor artik halime dogumdan snra vermesi zor olur diye ama gercekten tutamiyorum yiyesim geliyor heo ya :bicak: alsnsa biraz dikkat etmemiz lazm dogumdan snra 3 ay snra yaza giriyoruz yaza girene kadar zayiflamak da lazim
ah canım kardeşimin bayram sonu haziran da düğünü var ve ben tontis olucam takmayim da fotolarda o halde olacak hep :))doktor bana bir şey demiyor ilgilenmiyor mu anlamadım bir dur desin artık..ben meyveyi de çok yiyorum bir de okulun yemekhanesi tuzlu ve yağlı geliyor ama başka seçenek yok maalesef ...veririz kilo buna inanıyorum ama o da zaman alıyor sağlığımız olsun hepimizin de inşallah verilir iyice takik oldum

ah canım kardeşimin bayram sonu haziran da düğünü var ve ben tontis olucam takmayim da fotolarda o halde olacak hep :))doktor bana bir şey demiyor ilgilenmiyor mu anlamadım bir dur desin artık..ben meyveyi de çok yiyorum bir de okulun yemekhanesi tuzlu ve yağlı geliyor ama başka seçenek yok maalesef ...veririz kilo buna inanıyorum ama o da zaman alıyor sağlığımız olsun hepimizin de inşallah verilir iyice takik oldum

ben aynaya bamnxa bile kendimi begenmyorum ya ne guzel zyaiftim manken gbi fizik vardi nerdeyse herkes zayifsin deyip dururdu ana ben kendmi cok begeniyodum ya smdi ole bi halim varki her tarafim sisti aynaya baknca moralum bozulyor kafaya takyorum ama ne yapalim artk dogumdan snra baya dikkat edecegiz butun kilolari vermemiz lazim

Kızlar sizler kaç kilo aldınız
Söylemeye bile utanıyorum
Ben çok kilo aldım yaa
Evime geldiğimden beri saçma sapan besleniyorum
Annemin yanındayken o kadar dikkat ediyordum ki :KK43:
ben 9 kilo aldım canım ama son haftalarda bir bir alıyorum giderek büyüyorum o yüzden diyetisyene randevu aldım .verilir ilkinde 20 aldım 22 verdim ama zorluyor vermek .15 i geçmese raziyim

Aynisini az once ben dusundm daha gecen mickeyli dugmeli almstm sonra gecenlerde pentide yine dugmeli kisa kollu aldm. Bugun de normal pijama takimi aliyodm kendmi zor tuttum ve hala alabilirm sanirim cok iyi indirimde penti cunku :halay:
Ya pentinin pijamaları çok güzel çıkıyor ve indirim var ken almadan duramıyorum

ben aynaya bamnxa bile kendimi begenmyorum ya ne guzel zyaiftim manken gbi fizik vardi nerdeyse herkes zayifsin deyip dururdu ana ben kendmi cok begeniyodum ya smdi ole bi halim varki her tarafim sisti aynaya baknca moralum bozulyor kafaya takyorum ama ne yapalim artk dogumdan snra baya dikkat edecegiz butun kilolari vermemiz lazim
veririz Allahın izni ile ona eminim ama zaman alıyor spor da hikaye iki çocukla nasıl gideyim eşim geç geliyor boğazımı tutarım artık.yine incecik olursun hiç dert etme .su an hamilelikten mi ne sürekli takıyorum .doğumda da gider kilo .

Evet ocakta 9 yıllık oluyor artık. Bir kaybım var 12 haftalık down sendromlu düşük. Rabbim ol derse oluyor işte inşallah bunları sağlıkla kucaklariz.
Hepimize yardım etsin Rabbim sağlıkla hayırla gelsin miniklerimiz.

Bu arada bütün maasi pijamaya yatırdın ikinci çantaya para kaldi mi :KK49:
Rapor paramı bekliyorum :)
Hastaneyi özel siğortam karşıladı bende muane parası ile pijama aldım :)
Ay sonu inşallah rapor param yatarsa Kızçeme kendime güzel bir alışveriş yapacağız
Noksanlarımız var bide PaZartesi kontrol vAr bakalım ne durumdayız biraz sorunlarımız var çünkü İnşallah iyi haberlerle çıkarım
Senin alışveriş hep 2 x oluyor dimi :))

canım iki hafta kilo almaman çok iyi maaşallah ..ben de çarşamba gideceğim inşallah bakalım nasıl liste verecek.canım çok yemiyorum ben de arada tatlı cikolata yiyorum ama her gün değil ve çalışıyorum ise git gel durak yakın değil ama haftada bir çok geliyor biraz buna taktim kafayı.inşallah diğer kontrolünde kilo vermiş de olursun bebek beslensin de biz çok almayalım
Benim de neredeyse 5 gunde 1er kilo artti bayagi bi dellendim bu sayfada. Neyse ki biraz duruldum şükür.

Kızlar şimdi benim şekerim yüksek çıktı ya bana diyet mi verecek? Diyet verirse ne yiyeceğim ki? Zaten doğru düzgün yemiyorum. Ekmeği keserse ben öldüm sayın. Kilom da çok fazla değil 6 ayda 6 kilo gayet iyi değil mi? Dün dr umda bundan sonra ayda 1 kilodan fazla almamalısın. Ama sen zayıf hamile kaldın o yüzden 1.5 olabilir dedi. Ekmek yemeden soyduğumu hissetmiyorum ya da 1 saat sonra acıkıyorum.
Tam bugday ekmek falan yersin ben evde yapiyorum ekmegi mesela. Beyaz un cok az oluyor icinde.

Back
X