2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canm daha yeni basladigim icin hafiften kol ve bacak acma hareketlerini yaptim. Özellikle bacak kaslarini guclendirmek istiyorum.

Bende esin gibi olucam heralde .Omur boyu odevler bitmeyecek. Okumayi ogrenmeyi cok seviyorum.insallah bebekten sonrada devam eder

Sen onlara aldiris etme bende 5 kilo aldim ama gobegim hic yok hic kimse hamile olduguma bile inanmaz. Gecen hastanede bi bayan gördüm heralde sizin doguma az kalmis diye muhabbet acayim dedim rezil rüsva oldum .yoo daha 24 haftaligim dedi :) benden 3 hafta ileri :) ama ona bakan doguracak der bana bakan hic biseyi yok der. Kisiden kisiye degisiyor . Annemde benle dalga geciyor nerede gobek diye. bizim elimizde mi yani ?Herkesin yapisi farkli

Ceviz ve elma yiyorum bazen canım. Ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum canım bakalım

ya benim hedefim en basindan beri 10 koloydu ama gececek sanirim. Simdiden 5 kilo aldim çünkü. Kabizlik derdim de var. Ekmegi birakcam cok abarttim son zamanlarda.Kontrol altina almam lazim.

ya benim hedefim en basindan beri 10 koloydu ama gececek sanirim. Simdiden 5 kilo aldim çünkü. Kabizlik derdim de var. Ekmegi birakcam cok abarttim son zamanlarda.Kontrol altina almam lazim.
Canım ya kabızlık bende de var. Beni o kadar zorluyor ki. Oda kilo aldırıyor bize bence. Bende ekmeği azaltacağım inşallah ve beyaz ekmek yememeye çalışacağım en azından. 10 kiloyla doğuma girebileceğimi sanmıyorum ben pek

Kuzum gece uykunda hareket etmiştir sen fark etmemiş olabilirsin
İçine sinmiyorsa sağlık ocağına gidebilirsin rahat edersin hem
Belki de hissetmedim kuzum. Eşim dün akşam üzeri izin aldığı için şimdi alamaz sağlık ocağı da uzak baya tek gitmem mümkün değil biraz bekleyim bakalım

ben de 52yle başladım 60tım geçen hafta ama pantolonlarda 36 bedendim şimdi 38-40 falan giyiyorum öyle aman aman da yemiyorum her canımın çektiğni yesem ohoooooilk oğlumda 58le hamile kalmıştım 82yle doğurmuştum hem çok iştahlıydım hem 5 ay yatmıştım kanamadan.. ama şimdi hareketliyim hem evde hem işte işten çıkıp evde oğlumla kovalaşıyoz dans ediyoz akşamları yani daha napayım neyse ya ben ilkinde o aldğım kiloyu verdiysem bunda da veririm inşallah dimiiii

Iç karınla alakalı bi durum bence buda demek oluyor karnım hiç catlamiyacak.benimde baya büyüdü kadınlara da başladı çok catlicak diye korkuyorum.az kilo annelerim bebekleri daha kilolu doğuyor onu farkettim

Kızımda akşamdan beri hareket yok yine uzandım tekme bekliyorum

Canım hemen panik yapma dün benimkinin hareketleri de azdı bu aralar zaten bebeklerin hareketleri düzensiz oluyormuş sanırım 28. Haftadan sonra hareketleri sayıcaz kuzum bi uzan o annesine ses verir merak etme

Sen kızçe nasıl
Karnımız doydu tepindi tepindi büyük ihtimal uyku moduna geçti
3 gündür hareketi biraz arttı,bugün sağlık ocağında kalp atışını dinledik
Hareketinin artmasının sebebide kasığa yakın yerde heralde o yüzden bana çıkacakmış gibi geliyo

Benimki de öyle bir gün sürekli hareket ertesi gün tık yok :)

Bekliyorum bakalım kuzum işi gücü bıraktım :)
Canim çikolata ye tatlı bisey ye öyle uzan.benim tatliyi yediğim zaman cosuyo onun dışında uzanınca hafif tekme atiyo
Korkma normaldir banada oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…