- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Yaaaa ne guzel keyfini cikarin bembeyazDun ankarada lapa lapa kar yağdı :)
Canm daha yeni basladigim icin hafiften kol ve bacak acma hareketlerini yaptim. Özellikle bacak kaslarini guclendirmek istiyorum.Kaç kilo aldın canım 5 kilo da benden olsunama beden olarak aynıyım henüz yürüyüş ve egzersizlerin faydası sanırım hoş fayda etmese de yapacak bir şey yok canım şuan bebekelrimizden daha öenmli bir şey yok
Canım ben hep öyle yapıyorum bana yakın üniv hastanesi var orada yaptırıp sonuçları özele gösteriyorum. Bence özeldeki randevundan 1 2 gün önce yaptır testleri internetten çıktısını alır verirsin doktorabende açlık tokluk yaptırıcam 27 sinde randevu var 24 üne de devletten randevu aldım.
Canım ben her gün 1 saat 5 km yürüdüm ama şuan hava muhalefeti nedeniyle evde her gün egzersizimi 20 dk yapıyorumhangi hareketleri yapıyorsun? Ben çok faydasını gördüm
Bende esin gibi olucam heralde .Omur boyu odevler bitmeyecek. Okumayi ogrenmeyi cok seviyorum.insallah bebekten sonrada devam ederevet mecburen. eşim de yük lis yapıyor her gün ders ödev sunum. kızım diyor ki, baba bitirdin mi ödevlerini :) ayy Allahım. kızım benimkiler bitmez, sen beni düşünme diyor.
ben de öyle yapacam. zaten doğumu devlette düşündüğüm için özele bu kadar yüklenmeye gerek yok.
bizim kizlar baya nazli galiba. Bir gun hareketli oteki gun full yatıyor.Bugun bizde öyleyizKızımda akşamdan beri hareket yok yineuzandım tekme bekliyorum
Atar kuzum dinlen az.. keyiflerine göre takılıyorlar :)Kızımda akşamdan beri hareket yok yineuzandım tekme bekliyorum
Sen onlara aldiris etme bende 5 kilo aldim ama gobegim hic yok hic kimse hamile olduguma bile inanmaz. Gecen hastanede bi bayan gördüm heralde sizin doguma az kalmis diye muhabbet acayim dedim rezil rüsva oldum .yoo daha 24 haftaligim dedi :) benden 3 hafta ileri :) ama ona bakan doguracak der bana bakan hic biseyi yok der. Kisiden kisiye degisiyor . Annemde benle dalga geciyor nerede gobek diye. bizim elimizde mi yani ?Herkesin yapisi farkliCanim cevrem inan bu durumu guzel bulmuyor. Kv her aradiginda karnin cikti mi, aldin mi kilo, neden almadin diyor bu da moralimi bozuyor. Ben zaten hepi topu 48 kiloyla hamile kaldim bunyem kilo almiyor ne yapacagimi sasirdim. İs yerinde de her goren " ben hamile degilim karnim senden fazla yemiyormusun birsey " diyor. Halbuki yiyorum.
Benimki de öyle bir gün sürekli hareket ertesi gün tık yok :)bizim kizlar baya nazli galiba. Bir gun hareketli oteki gun full yatıyor.Bugun bizde öyleyiz
Bekliyorum bakalım kuzum işi gücü bıraktım :)Atar kuzum dinlen az.. keyiflerine göre takılıyorlar :)
Ceviz ve elma yiyorum bazen canım. Ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum canım bakalımAralarda atıştırmalık meyve kuru yemiş yemen hem bebişe fayda eder kuzum hemde az yemek yedirir sana
Soğukta çalışma konusunda çok haklısın canım az daha sık dişini
Doğumdan sonra napcan çalışcan mı peki
Kuzum gece uykunda hareket etmiştir sen fark etmemiş olabilirsinKızımda akşamdan beri hareket yok yineuzandım tekme bekliyorum
ya benim hedefim en basindan beri 10 koloydu ama gececek sanirim. Simdiden 5 kilo aldim çünkü. Kabizlik derdim de var. Ekmegi birakcam cok abarttim son zamanlarda.Kontrol altina almam lazim.Yemedim bugün canım evde kahvaltı yapıp çıktım. Yememeye çalışacağım artık. Bana zarar bebeğime de bir faydası yok çünkü. Tam 4 sayılmaz zaten12 13 kiloyla kapatırsam çok iyi olur. Başarırız inşallah
Benimde ara öğünler o şekilde :)Ceviz ve elma yiyorum bazen canım. Ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum canım bakalım
Canım ya kabızlık bende de var. Beni o kadar zorluyor ki. Oda kilo aldırıyor bize bence. Bende ekmeği azaltacağım inşallah ve beyaz ekmek yememeye çalışacağım en azından. 10 kiloyla doğuma girebileceğimi sanmıyorum ben pekya benim hedefim en basindan beri 10 koloydu ama gececek sanirim. Simdiden 5 kilo aldim çünkü. Kabizlik derdim de var. Ekmegi birakcam cok abarttim son zamanlarda.Kontrol altina almam lazim.
Sen kızçe nasılBenimde ara öğünler o şekilde :)
İyi olur kızın ve senin için ❤
Belki de hissetmedim kuzum. Eşim dün akşam üzeri izin aldığı için şimdi alamaz sağlık ocağı da uzak baya tek gitmem mümkün değilKuzum gece uykunda hareket etmiştir sen fark etmemiş olabilirsin
İçine sinmiyorsa sağlık ocağına gidebilirsin rahat edersin hem
Iç karınla alakalı bi durum bence buda demek oluyor karnım hiç catlamiyacak.benimde baya büyüdü kadınlara da başladı çok catlicak diye korkuyorum.az kilo annelerim bebekleri daha kilolu doğuyor onu farkettimSen onlara aldiris etme bende 5 kilo aldim ama gobegim hic yok hic kimse hamile olduguma bile inanmaz. Gecen hastanede bi bayan gördüm heralde sizin doguma az kalmis diye muhabbet acayim dedim rezil rüsva oldum .yoo daha 24 haftaligim dedi :) benden 3 hafta ileri :) ama ona bakan doguracak der bana bakan hic biseyi yok der. Kisiden kisiye degisiyor . Annemde benle dalga geciyor nerede gobek diye. bizim elimizde mi yani ?Herkesin yapisi farkli
Kızımda akşamdan beri hareket yok yineuzandım tekme bekliyorum
Karnımız doydu tepindi tepindi büyük ihtimal uyku moduna geçtiSen kızçe nasıl
Canim çikolata ye tatlı bisey ye öyle uzan.benim tatliyi yediğim zaman cosuyo onun dışında uzanınca hafif tekme atiyoBenimki de öyle bir gün sürekli hareket ertesi gün tık yok :)
Bekliyorum bakalım kuzum işi gücü bıraktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?