- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Doğru söylüyorsun canım biraz fazla evham yapıyoruz sanırım :) teşekkür ederim kuzumCanım hemen panik yapma dün benimkinin hareketleri de azdı bu aralar zaten bebeklerin hareketleri düzensiz oluyormuş sanırım 28. Haftadan sonra hareketleri sayıcaz kuzumbi uzan o annesine ses verir merak etme
İlacımı içicem şimdi canım ondan sonra bişeyler atıştırcam sağol kuzum :)Canim çikolata ye tatlı bisey ye öyle uzan.benim tatliyi yediğim zaman cosuyo onun dışında uzanınca hafif tekme atiyo
Korkma normaldir banada oluyo
Anladım kuzum stres yapma 20.hafta ile 22.hafta aralığında benim kızda sakindi hareket yönündenBelki de hissetmedim kuzum. Eşim dün akşam üzeri izin aldığı için şimdi alamaz sağlık ocağı da uzak baya tek gitmem mümkün değilbiraz bekleyim bakalım
Tamam kuzum teşekkür ederimAnladım kuzum stres yapma 20.hafta ile 22.hafta aralığında benim kızda sakindi hareket yönünden
Bu hafta başında arttı hareketi,seninde o şekilde olabilir kuzum
Tahin pekmez ye yada 1 bardak soğuk su içip soluna yat başlar kıpırdanmaya ❤
Banada hep diolar hani karnin hic yok iki aylik gibisin ya diorum daha 5 aylik hamileyim ne olacak ki diorum bebek zaten suan cok küçük diorum. Olsun cikardi yine filan diolar ayy bazen bende takinti yapiyom niye cikmiyo diye halbuki benim zaten çıkmıyorduSen onlara aldiris etme bende 5 kilo aldim ama gobegim hic yok hic kimse hamile olduguma bile inanmaz. Gecen hastanede bi bayan gördüm heralde sizin doguma az kalmis diye muhabbet acayim dedim rezil rüsva oldum .yoo daha 24 haftaligim dedi :) benden 3 hafta ileri :) ama ona bakan doguracak der bana bakan hic biseyi yok der. Kisiden kisiye degisiyor . Annemde benle dalga geciyor nerede gobek diye. bizim elimizde mi yani ?Herkesin yapisi farkli
Bozulmaz :) ben ve benim cevremdekilerde kız çünküÇevremdeki bütün hamişler erkek bekliyor nasıl oluyor bu acaba çok ilginç
Burası hariç 4 yakınım daha erkeğe hamile.
Hamile olup kız olan yok etrafımda
Buna takılma sebebim şuu erkek belirliyorken nasıl böyle birşey denk geliyor açıklaması var mı merak ettim bide nüfus dengesi bozulmasın
Benim etrafimdakiler de 2 kız 3 erkek hatta benimle 4 erkekÇevremdeki bütün hamişler erkek bekliyor nasıl oluyor bu acaba çok ilginç
Buna takılma sebebim şuu erkek belirliyorken nasıl böyle birşey denk geliyor açıklaması var mı merak ettim bide nüfus dengesi bozulmasın
Ne kadar ilginç yaBozulmaz :) ben ve benim cevremdekilerde kız çünkü
Benim çevrede kıza hamiş olan yok ondan değişik geldiBenim etrafimdakiler de 2 kız 3 erkek hatta benimle 4 erkek
Doktorum bu yıl erkek bebek yılı diyor canımÇevremdeki bütün hamişler erkek bekliyor nasıl oluyor bu acaba çok ilginç
Bende genelde erkek duyuyorum.erkek yiliymis bu sene.seneye kız yılı olur dengelenirBenim çevrede kıza hamiş olan yok ondan değişik geldi
Benim çevrede gariplik var o zaman ya :)şu an 4 hamileyiz arkadaş grubumuzda, 2 kız 2 erkek :)
Bana değilde başka bi doktor, arkadaşıma demiş bu sene hep erkek diye cinsiyet haberini verirken.Doktorum bu yıl erkek bebek yılı diyor canım
Ay aynı kuzum bizim ailede de hep kız bebek hiç erkek bebek yok erkek kuzenim dahi 20/1 tane var baba tarafında :) Hiç erkek bebek sevgisi bilmem bakalım nasıl olacak bizde yeni tadıcaz inşallahBende genelde erkek duyuyorum.erkek yiliymis bu sene.seneye kız yılı olur dengelenirbizim aileye giren ilk erkek olacak hem torun hem kardeş olarakta erkek yoktu.o derece erkek yiliymiski bana bile denk geldi
Ballı süt ceviz fındık falan bunlardan bol bol tüketiyor musun canım ben de senin gibi kilo alamayanlardanım ama her akşam yatmadan bunlardan yiyorum birkaç kilo alabildim hepsi karnıma gitti tabi ben yine zayıfımCanim cevrem inan bu durumu guzel bulmuyor. Kv her aradiginda karnin cikti mi, aldin mi kilo, neden almadin diyor bu da moralimi bozuyor. Ben zaten hepi topu 48 kiloyla hamile kaldim bunyem kilo almiyor ne yapacagimi sasirdim. İs yerinde de her goren " ben hamile degilim karnim senden fazla yemiyormusun birsey " diyor. Halbuki yiyorum.
Çok doğru insanlar neden çok kötü bir şeymiş gibi karnın çıkmamış falan diye söyleyip moral bozuyorlar anlamıyorum herkesin bünyesi farklıSen onlara aldiris etme bende 5 kilo aldim ama gobegim hic yok hic kimse hamile olduguma bile inanmaz. Gecen hastanede bi bayan gördüm heralde sizin doguma az kalmis diye muhabbet acayim dedim rezil rüsva oldum .yoo daha 24 haftaligim dedi :) benden 3 hafta ileri :) ama ona bakan doguracak der bana bakan hic biseyi yok der. Kisiden kisiye degisiyor . Annemde benle dalga geciyor nerede gobek diye. bizim elimizde mi yani ?Herkesin yapisi farkli
Bende hiç alışkın değilim erkek bebeğe.bezlemek felan garibime gidiyo şimdiden hep kıza alışınca.bide bu sevgiyi tadalım bakalimAy aynı kuzum bizim ailede de hep kız bebek hiç erkek bebek yok erkek kuzenim dahi 20/1 tane var baba tarafında :) Hiç erkek bebek sevgisi bilmem bakalım nasıl olacak bizde yeni tadıcaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?