2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canım hemen panik yapma dün benimkinin hareketleri de azdı bu aralar zaten bebeklerin hareketleri düzensiz oluyormuş sanırım 28. Haftadan sonra hareketleri sayıcaz kuzum bi uzan o annesine ses verir merak etme
Doğru söylüyorsun canım biraz fazla evham yapıyoruz sanırım :) teşekkür ederim kuzum

Belki de hissetmedim kuzum. Eşim dün akşam üzeri izin aldığı için şimdi alamaz sağlık ocağı da uzak baya tek gitmem mümkün değil biraz bekleyim bakalım
Anladım kuzum stres yapma 20.hafta ile 22.hafta aralığında benim kızda sakindi hareket yönünden
Bu hafta başında arttı hareketi,seninde o şekilde olabilir kuzum
Tahin pekmez ye yada 1 bardak soğuk su içip soluna yat başlar kıpırdanmaya ❤

Tamam kuzum teşekkür ederim

Banada hep diolar hani karnin hic yok iki aylik gibisin ya diorum daha 5 aylik hamileyim ne olacak ki diorum bebek zaten suan cok küçük diorum. Olsun cikardi yine filan diolar ayy bazen bende takinti yapiyom niye cikmiyo diye halbuki benim zaten çıkmıyordu

Çevremdeki bütün hamişler erkek bekliyor nasıl oluyor bu acaba çok ilginç
Burası hariç 4 yakınım daha erkeğe hamile.
Hamile olup kız olan yok etrafımda
Buna takılma sebebim şuu erkek belirliyorken nasıl böyle birşey denk geliyor açıklaması var mı merak ettim bide nüfus dengesi bozulmasın

Bozulmaz :) ben ve benim cevremdekilerde kız çünkü

Benim etrafimdakiler de 2 kız 3 erkek hatta benimle 4 erkek

Doktorum bu yıl erkek bebek yılı diyor canım

Benim çevrede kıza hamiş olan yok ondan değişik geldi
Bende genelde erkek duyuyorum.erkek yiliymis bu sene.seneye kız yılı olur dengelenir bizim aileye giren ilk erkek olacak hem torun hem kardeş olarakta erkek yoktu.o derece erkek yiliymiski bana bile denk geldi

Bende genelde erkek duyuyorum.erkek yiliymis bu sene.seneye kız yılı olur dengelenir bizim aileye giren ilk erkek olacak hem torun hem kardeş olarakta erkek yoktu.o derece erkek yiliymiski bana bile denk geldi
Ay aynı kuzum bizim ailede de hep kız bebek hiç erkek bebek yok erkek kuzenim dahi 20/1 tane var baba tarafında :) Hiç erkek bebek sevgisi bilmem bakalım nasıl olacak bizde yeni tadıcaz inşallah

Ballı süt ceviz fındık falan bunlardan bol bol tüketiyor musun canım ben de senin gibi kilo alamayanlardanım ama her akşam yatmadan bunlardan yiyorum birkaç kilo alabildim hepsi karnıma gitti tabi ben yine zayıfım

Çok doğru insanlar neden çok kötü bir şeymiş gibi karnın çıkmamış falan diye söyleyip moral bozuyorlar anlamıyorum herkesin bünyesi farklı

Ay aynı kuzum bizim ailede de hep kız bebek hiç erkek bebek yok erkek kuzenim dahi 20/1 tane var baba tarafında :) Hiç erkek bebek sevgisi bilmem bakalım nasıl olacak bizde yeni tadıcaz inşallah
Bende hiç alışkın değilim erkek bebeğe.bezlemek felan garibime gidiyo şimdiden hep kıza alışınca.bide bu sevgiyi tadalım bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…