- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Benim de popom büyüyorSen onlara aldiris etme bende 5 kilo aldim ama gobegim hic yok hic kimse hamile olduguma bile inanmaz. Gecen hastanede bi bayan gördüm heralde sizin doguma az kalmis diye muhabbet acayim dedim rezil rüsva oldum .yoo daha 24 haftaligim dedi :) benden 3 hafta ileri :) ama ona bakan doguracak der bana bakan hic biseyi yok der. Kisiden kisiye degisiyor . Annemde benle dalga geciyor nerede gobek diye. bizim elimizde mi yani ?Herkesin yapisi farkli
Kızlar merhaba nasılsınız? Bugün doktora gittim 20+4 görünüyor bebek dedi sat hesabında 20+0 cıkmalıydı. İlerideymis gelişimi aile hekimime bildirdim ve tetanoz aşısı yaptılar bana. Normal dmi size de yaptılar mı
Normal canım öyle çıkmasıKızlar merhaba nasılsınız? Bugün doktora gittim 20+4 görünüyor bebek dedi sat hesabında 20+0 cıkmalıydı. İlerideymis gelişimi aile hekimime bildirdim ve tetanoz aşısı yaptılar bana. Normal dmi size de yaptılar mı
Evet canım buradaki birçok kişi yaptırdı hatta ben de 20+4 te yaptırdımKızlar merhaba nasılsınız? Bugün doktora gittim 20+4 görünüyor bebek dedi sat hesabında 20+0 cıkmalıydı. İlerideymis gelişimi aile hekimime bildirdim ve tetanoz aşısı yaptılar bana. Normal dmi size de yaptılar mı
yaptılar canım. ben 2.dozu da oldum hatta.
Ay cok rahatladım cok tesekkur ederimNormal canım öyle çıkması
Tetanoz aşısı içinde tam zamanı bende 20+3te oldum.
Hesaplamalardan hafif önde gelişimi 20+0ım normalde ama işte 20+4 görünüyor dedi onu dikkate almak daha mantıklı :) tesekkur ederim hayırlı olur inşallahEvet canım buradaki birçok kişi yaptırdı hatta ben de 20+4 te yaptırdım
Daha erken bile yaptıranlar var benimki biraz geç 23 Haftaya çağırdılar.ama normal seninki.benimde 20+2 oldu bugün günlerimiz çok yakın.boyunu söylediler mi.masallah bebisineKızlar merhaba nasılsınız? Bugün doktora gittim 20+4 görünüyor bebek dedi sat hesabında 20+0 cıkmalıydı. İlerideymis gelişimi aile hekimime bildirdim ve tetanoz aşısı yaptılar bana. Normal dmi size de yaptılar mı
2.dozdada agri yapiyor mu ?kolumu hala kaldiramiyorumyaptılar canım. ben 2.dozu da oldum hatta.
Bi şansını dene canim belki söyler.ben devlete gitsem de sorarım çok merak ediyorum çünkü.su renk işini bende deneyim iyiymisBen devlete gidiyorum o yüzden de kilosunu dr söylemiyor sadece hersey yolunda diyo. Acaba sorsam söylermi ki. Bu arada bide turuncu renk yazıyım dedim renk katıyım. Şaka tabi karistirirken buldum bu renk isinide
Ehehe yakışmış :))Ben devlete gidiyorum o yüzden de kilosunu dr söylemiyor sadece hersey yolunda diyo. Acaba sorsam söylermi ki. Bu arada bide turuncu renk yazıyım dedim renk katıyım. Şaka tabi karistirirken buldum bu renk isinide
2.dozdada agri yapiyor mu ?kolumu hala kaldiramiyorum
Çok garip değil mi içimizde insan olması ve hareket etmesiKarnımız doydu tepindi tepindi büyük ihtimal uyku moduna geçti
3 gündür hareketi biraz arttı,bugün sağlık ocağında kalp atışını dinledik
Hareketinin artmasının sebebide kasığa yakın yerde heralde o yüzden bana çıkacakmış gibi geliyo
Çok mucizevi değil miÇok garip değil mi içimizde insan olması ve hareket etmesi
Sen şanslısın o zaman :) Bakalim ikinci doz nasil olcak.Ben normalde asidan falan korkmam o konuda canm tez değildir ama boyle birseyi ilk defa yaşıyorum. Kolum kalkmıyorcanım ben de ne ağrı oldu ne de şişlik.
Ya boşver cnm kiloyu milletin lafımı biter sonra bide o kiloları vermek var.cicugun normal kilosunda gidiyorsa umrunda olmasın bebeğin gelişimi önemli olan.lohusalik sendromunu bilsen iyiki almamiyorum kilo dersin.zaten son haftamda mecbur alacaksin karın kaslarını sıkdr.benimde karın kaslarını.zayif olduğundan karnım çok büyük oluyor ama bebeğimin kilosu ideal doğdu ilk oğlum buda inşallah aynı şekil olur.cok büyük karın kilolu bebek demek değil.Canim cevrem inan bu durumu guzel bulmuyor. Kv her aradiginda karnin cikti mi, aldin mi kilo, neden almadin diyor bu da moralimi bozuyor. Ben zaten hepi topu 48 kiloyla hamile kaldim bunyem kilo almiyor ne yapacagimi sasirdim. İs yerinde de her goren " ben hamile degilim karnim senden fazla yemiyormusun birsey " diyor. Halbuki yiyorum.
Bazen banada çok garip geliyor düşünmemeye çalışıyorum yoksa bi an çok garip geliyo.Allah her şeyi düşünmüş o yüzden korkmuyoruz sanirimÇok garip değil mi içimizde insan olması ve hareket etmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?