2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar merhaba nasılsınız? Bugün doktora gittim 20+4 görünüyor bebek dedi sat hesabında 20+0 cıkmalıydı. İlerideymis gelişimi aile hekimime bildirdim ve tetanoz aşısı yaptılar bana. Normal dmi size de yaptılar mı

Benim de popom büyüyor bebek 370 gram olmuş gelişimi de güzel ama karnım şişmiyor :/

yaptılar canım. ben 2.dozu da oldum hatta.

Normal canım öyle çıkması
Tetanoz aşısı içinde tam zamanı bende 20+3te oldum.

Evet canım buradaki birçok kişi yaptırdı hatta ben de 20+4 te yaptırdım

Daha erken bile yaptıranlar var benimki biraz geç 23 Haftaya çağırdılar.ama normal seninki.benimde 20+2 oldu bugün günlerimiz çok yakın.boyunu söylediler mi.masallah bebisine
Birde sat gününe bakılıyor gelişimine dikkat etmiyorlar bu durumlarda.benimde en son iki hafta ilerde çıkmıştı ayrıntılıyi bile sat gunene göre verdiler canim

Ben devlete gidiyorum o yüzden de kilosunu dr söylemiyor sadece hersey yolunda diyo. Acaba sorsam söylermi ki. Bu arada bide turuncu renk yazıyım dedim renk katıyım. Şaka tabi karistirirken buldum bu renk isinide
Bi şansını dene canim belki söyler.ben devlete gitsem de sorarım çok merak ediyorum çünkü.su renk işini bende deneyim iyiymis

Ben devlete gidiyorum o yüzden de kilosunu dr söylemiyor sadece hersey yolunda diyo. Acaba sorsam söylermi ki. Bu arada bide turuncu renk yazıyım dedim renk katıyım. Şaka tabi karistirirken buldum bu renk isinide
Ehehe yakışmış :))
Banada geçen ne kilosunu söyledi ne boyunu ama biz baya konuştuk ölçümleri yaparken normalde söylüyordu. Fl boyu aklımda kalmış boyunu kendim hesapladım Öylelikle :)
Kağıtta yazıyor normalde kağıtta mı vermiyo kuzum

Çok garip değil mi içimizde insan olması ve hareket etmesi

Ya boşver cnm kiloyu milletin lafımı biter sonra bide o kiloları vermek var.cicugun normal kilosunda gidiyorsa umrunda olmasın bebeğin gelişimi önemli olan.lohusalik sendromunu bilsen iyiki almamiyorum kilo dersin.zaten son haftamda mecbur alacaksin karın kaslarını sıkdr.benimde karın kaslarını.zayif olduğundan karnım çok büyük oluyor ama bebeğimin kilosu ideal doğdu ilk oğlum buda inşallah aynı şekil olur.cok büyük karın kilolu bebek demek değil.

Biz geldik, sonunda kızçem suratını gösterdi
360gram olmuşuz boyunu sormayı unutmuşum. Doktordan ve hastaneden memnun kaldım şuanlık şükür. Baya uzun uzun sohbet ettik anlattı. Hemşire hazırlarken vajinal bakılacak demi dedi yooo dedim meğer yeni hamile sanmış beni iri yapılı olduğum için çok anlaşılmıyor hala
Ayın 22sinde de ayrıntılımız var hayırlısıyla onuda atlatırız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…