- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
:) maşallah canım.Biz geldik, sonunda kızçem suratını gösterdi
360gram olmuşuz boyunu sormayı unutmuşum. Doktordan ve hastaneden memnun kaldım şuanlık şükür. Baya uzun uzun sohbet ettik anlattı. Hemşire hazırlarken vajinal bakılacak demi dedi yooo dedim meğer yeni hamile sanmış beni iri yapılı olduğum için çok anlaşılmıyor hala
Ayın 22sinde de ayrıntılımız var hayırlısıyla onuda atlatırız inş.
Ya ilk zamanlar ben korkuyordum ama geçti o hisBazen banada çok garip geliyor düşünmeye çalışıyorum yoksa bi an çok garip geliyo.Allah her şeyi düşünmüş o yüzden korkmuyoruz sanirim
Hadi gecmis olsun.hamilelik takvimini neden yapmıyorsun o yüzden kaç haftamınsın diye sorcamBiz geldik, sonunda kızçem suratını gösterdi
360gram olmuşuz boyunu sormayı unutmuşum. Doktordan ve hastaneden memnun kaldım şuanlık şükür. Baya uzun uzun sohbet ettik anlattı. Hemşire hazırlarken vajinal bakılacak demi dedi yooo dedim meğer yeni hamile sanmış beni iri yapılı olduğum için çok anlaşılmıyor hala
Ayın 22sinde de ayrıntılımız var hayırlısıyla onuda atlatırız inş.
Yok kız birşey olmazKızlar ya duş alsam bişi olur mu? Cocukken aşı günleri banyo yapmazdık aklımda öyle kalmış
Daha önceki gebeliklerimde yaptım takvim sonrasında hep düşük oldu elim gitmedi bu sefer yapmaya canım o yüzden.Hadi gecmis olsun.hamilelik takvimini neden yapmıyorsun o yüzden kaç haftamınsın diye sorcamboyuna verdikleri kağıttan bak canim.nasil yüzü baya gözüktü mu
Anlıyorum canim haklisin.bu haftadan sonra yağlamaya başlıyorlar.benimkide hep kemik gibi görünce içim sızlıyor.evet günümüz yakın sayılır.20+2 benimdeDaha önceki gebeliklerimde yaptım takvim sonrasında hep düşük oldu elim gitmedi bu sefer yapmaya canım o yüzden.
Bizim yakındı günümüz diye hatırlıyorum 19+4 üz bugün. Evet baya baya belliydi yüzü tabi kemik yapılı daha çikin bişey kuzum benim
Bende geçen gün bunu düşündüm canım çevremde kimsenin kızı yok hep erkek var benim oğlan kız bulamıcak galiba diye düşündüm :)Çevremdeki bütün hamişler erkek bekliyor nasıl oluyor bu acaba çok ilginç
Burası hariç 4 yakınım daha erkeğe hamile.
Hamile olup kız olan yok etrafımda
Buna takılma sebebim şuu erkek belirliyorken nasıl böyle birşey denk geliyor açıklaması var mı merak ettim bide nüfus dengesi bozulmasın
Kuzu merak ettirdin yazsaydın bi keşke birkaç gün yokum diye :)Merhaba kızlar çoğunuz yazmışsınız sormuşsunuz beni teşekkür ederim..
Bir kaç gündür girmedim, yanlız kalmaya ihtiyacım vardı.. Düşünüp bu duruma alışmam lazımdı.
Bu sabah doktor kontrolüm oldu ve artık herşey belli. Rahim boyum 32mm, şu an için büyük bir sorun yok. Sınır 25mm. Daha fazla kısalmaması lazım.
Ama artık normal bir hamileliğim olmayacak. Sürekli uzanmam lazım, tuvalet yemek dışında ayağa kalkmam yasaklandı. Bu duruma alışmaya çalışıyorum.
Erken doğum tehdidi ile karşı karşıya gelebilirim her an.
Bundan sonra geçen her 1 gün bir zaferdir benim ve bebeğim için..
sorduğunuz yazdığınız ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Kısa bir zamanda hepimiz bir aile olmuşuz bunu fark ettim. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
Ya insanın aklına böyle garip garip şeyler geliyor gerçekten :) bide benim vakit bolluğundan olsa gerek binbir türlü şeylere kafa yoruyorumBende geçen gün bunu düşündüm canım çevremde kimsenin kızı yok hep erkek var benim oğlan kız bulamıcak galiba diye düşündüm :)
Yalnız kalmak iyi gelir bazen iyi yapmışsın :) kötüyü düşünme canım bol bol dinlen zamanında sağlıkla alırsın kucağına inşallah Eren’iMerhaba kızlar çoğunuz yazmışsınız sormuşsunuz beni teşekkür ederim..
Bir kaç gündür girmedim, yanlız kalmaya ihtiyacım vardı.. Düşünüp bu duruma alışmam lazımdı.
Bu sabah doktor kontrolüm oldu ve artık herşey belli. Rahim boyum 32mm, şu an için büyük bir sorun yok. Sınır 25mm. Daha fazla kısalmaması lazım.
Ama artık normal bir hamileliğim olmayacak. Sürekli uzanmam lazım, tuvalet yemek dışında ayağa kalkmam yasaklandı. Bu duruma alışmaya çalışıyorum.
sorduğunuz yazdığınız ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Kısa bir zamanda hepimiz bir aile olmuşuz bunu fark ettim. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
Canım geçmiş olsun.. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın minnağını hiç endişelenmeMerhaba kızlar çoğunuz yazmışsınız sormuşsunuz beni teşekkür ederim..
Sen nasıl hissediyorsan öyle davran canim.gecen bi arkadaşımla konuştum senin gibi olupta zamanında doğum yapmis.bazi kadınlarda zaten kısa olabiliyormuş.bosver uzan hiç bir şey yapma önemli olan bebegin.bir şey olmiyacak ben öyle hissediyorumMerhaba kızlar çoğunuz yazmışsınız sormuşsunuz beni teşekkür ederim..
Kuzu merak ettirdin yazsaydın bi keşke birkaç gün yokum diye :)
Ama neyse iyi olmanıza sevindim, aklıma gelmişti Perşembe günü kontrolü vardı yazar mutlaka diye
Dinlen kuzum hiçbirşey evlatlarımızdan önemli değil onlar için herşeyeee değer. Moralini de bozma erken Doğum olacak diye düşünme hiç. Millet 2-3 cm açıklıkla dayanıyor 3-4 hafta ve zamanında Doğum yapıyor yine ona göre olumlama yap kötüyü çağırma
Yalnız kalmak iyi gelir bazen iyi yapmışsın :) kötüyü düşünme canım bol bol dinlen zamanında sağlıkla alırsın kucağına inşallah Eren’i
Canım geçmiş olsun.. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın minnağını hiç endişelenme
Biraz sıkılacaksın yatmaktan ama onu kucağına aldığın an tüm sıkıntılarına değdiğini göreceksin
Bol bol konuş onunla, kitaplar oku şarkılar söyle sıkıldıkça
Geçmiş olsun canım benim. Bu saatten sonra uzat ayaklarını keyfine bak kötüyü de düşünme sakın rahim boyu daha kısa olup ya da açıklığı olup haftalar geçirenler var. Allahın izniyle vakti saati geldiğinde gelicektir minnakMerhaba kızlar çoğunuz yazmışsınız sormuşsunuz beni teşekkür ederim..
Çok teşekkür ederim canım. Daha 3 hafta önce ölçüldüğünde kısa değildi.. Kasılmalar yüzünden kasılmış. Kasılmaları engellemek için bolbol yatmam lazım ama yatığım yerde bile kasılmam var. Artık kaderimde ne yazıyorsa onu yaşayacağım hiç birşeye engel olamam. Yapabildiğim tek birşey var oda uzanıp bebeğim için direnmek.. olmazsada kader derimSen nasıl hissediyorsan öyle davran canim.gecen bi arkadaşımla konuştum senin gibi olupta zamanında doğum yapmis.bazi kadınlarda zaten kısa olabiliyormuş.bosver uzan hiç bir şey yapma önemli olan bebegin.bir şey olmiyacak ben öyle hissediyorum
Çok teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsun canım benim. Bu saatten sonra uzat ayaklarını keyfine bak kötüyü de düşünme sakın rahim boyu daha kısa olup ya da açıklığı olup haftalar geçirenler var. Allahın izniyle vakti saati geldiğinde gelicektir minnak
Tabiki canim herşey kader.sorunlu geçiyor bir şey olmuyor hiç bir sorun yokken bile neler olabiliyor.sen sadece olumlu düşün bol bol dua et.alti aylık bebek artik yaşıyor.gecen izledim 20+4 günlük bebek yaşamış masallah tosun gibi olmus birde.alttan dikiş atmaktan bahsettiler miÇok teşekkür ederim canım. Daha 3 hafta önce ölçüldüğünde kısa değildi.. Kasılmalar yüzünden kasılmış. Kasılmaları engellemek için bolbol yatmam lazım ama yatığım yerde bile kasılmam var. Artık kaderimde ne yazıyorsa onu yaşayacağım hiç birşeye engel olamam. Yapabildiğim tek birşey var oda uzanıp bebeğim için direnmek.. olmazsada kader derim
Benim çevremdede 5 hamile var 4 kız 1 erkekÇevremdeki bütün hamişler erkek bekliyor nasıl oluyor bu acaba çok ilginç
Burası hariç 4 yakınım daha erkeğe hamile.
Hamile olup kız olan yok etrafımda
Buna takılma sebebim şuu erkek belirliyorken nasıl böyle birşey denk geliyor açıklaması var mı merak ettim bide nüfus dengesi bozulmasın
Sanırım öyle oluyorBenim çevremdede 5 hamile var 4 kız 1 erkek
Hepimiz etrafımıza kendi cinsiyetimizi çekiyoruz heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?