2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
:) maşallah canım.

Bazen banada çok garip geliyor düşünmeye çalışıyorum yoksa bi an çok garip geliyo.Allah her şeyi düşünmüş o yüzden korkmuyoruz sanirim
Ya ilk zamanlar ben korkuyordum ama geçti o his

Hadi gecmis olsun.hamilelik takvimini neden yapmıyorsun o yüzden kaç haftamınsın diye sorcam boyuna verdikleri kağıttan bak canim.nasil yüzü baya gözüktü mu

Hadi gecmis olsun.hamilelik takvimini neden yapmıyorsun o yüzden kaç haftamınsın diye sorcam boyuna verdikleri kağıttan bak canim.nasil yüzü baya gözüktü mu
Daha önceki gebeliklerimde yaptım takvim sonrasında hep düşük oldu elim gitmedi bu sefer yapmaya canım o yüzden.
Bizim yakındı günümüz diye hatırlıyorum 19+4 üz bugün. Evet baya baya belliydi yüzü tabi kemik yapılı daha çikin bişey kuzum benim

Anlıyorum canim haklisin.bu haftadan sonra yağlamaya başlıyorlar.benimkide hep kemik gibi görünce içim sızlıyor.evet günümüz yakın sayılır.20+2 benimde

Merhaba kızlar çoğunuz yazmışsınız sormuşsunuz beni teşekkür ederim..
Bir kaç gündür girmedim, yanlız kalmaya ihtiyacım vardı.. Düşünüp bu duruma alışmam lazımdı.
Bu sabah doktor kontrolüm oldu ve artık herşey belli. Rahim boyum 32mm, şu an için büyük bir sorun yok. Sınır 25mm. Daha fazla kısalmaması lazım.
Ama artık normal bir hamileliğim olmayacak. Sürekli uzanmam lazım, tuvalet yemek dışında ayağa kalkmam yasaklandı. Bu duruma alışmaya çalışıyorum.
Erken doğum tehdidi ile karşı karşıya gelebilirim her an.
Bundan sonra geçen her 1 gün bir zaferdir benim ve bebeğim için..
sorduğunuz yazdığınız ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Kısa bir zamanda hepimiz bir aile olmuşuz bunu fark ettim. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin

Bende geçen gün bunu düşündüm canım çevremde kimsenin kızı yok hep erkek var benim oğlan kız bulamıcak galiba diye düşündüm :)

Kuzu merak ettirdin yazsaydın bi keşke birkaç gün yokum diye :)
Ama neyse iyi olmanıza sevindim, aklıma gelmişti Perşembe günü kontrolü vardı yazar mutlaka diye
Dinlen kuzum hiçbirşey evlatlarımızdan önemli değil onlar için herşeyeee değer. Moralini de bozma erken Doğum olacak diye düşünme hiç. Millet 2-3 cm açıklıkla dayanıyor 3-4 hafta ve zamanında Doğum yapıyor yine ona göre olumlama yap kötüyü çağırma

Bende geçen gün bunu düşündüm canım çevremde kimsenin kızı yok hep erkek var benim oğlan kız bulamıcak galiba diye düşündüm :)
Ya insanın aklına böyle garip garip şeyler geliyor gerçekten :) bide benim vakit bolluğundan olsa gerek binbir türlü şeylere kafa yoruyorum
Çevreden çevreye göre de değişiyor sanırım ama şuanlık benim etrafımda kız bebiş yok :)

Yalnız kalmak iyi gelir bazen iyi yapmışsın :) kötüyü düşünme canım bol bol dinlen zamanında sağlıkla alırsın kucağına inşallah Eren’i

Canım geçmiş olsun.. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın minnağını hiç endişelenme
Biraz sıkılacaksın yatmaktan ama onu kucağına aldığın an tüm sıkıntılarına değdiğini göreceksin
Bol bol konuş onunla, kitaplar oku şarkılar söyle sıkıldıkça

Sen nasıl hissediyorsan öyle davran canim.gecen bi arkadaşımla konuştum senin gibi olupta zamanında doğum yapmis.bazi kadınlarda zaten kısa olabiliyormuş.bosver uzan hiç bir şey yapma önemli olan bebegin.bir şey olmiyacak ben öyle hissediyorum

Merak ettirdim farkındayım ama yerde miyim gökte miyim bilemedim şu son kaç gündür. Artık rabime emanetiz

Yalnız kalmak iyi gelir bazen iyi yapmışsın :) kötüyü düşünme canım bol bol dinlen zamanında sağlıkla alırsın kucağına inşallah Eren’i

Teşekkür ederim canım benim İnşallah canım tek istediğim bu

İnşallah amin canım. Artık sıkılmayı bile düşünmüyorum.. iyi olsunda oğlumda başka birşey istemiyorum

Geçmiş olsun canım benim. Bu saatten sonra uzat ayaklarını keyfine bak kötüyü de düşünme sakın rahim boyu daha kısa olup ya da açıklığı olup haftalar geçirenler var. Allahın izniyle vakti saati geldiğinde gelicektir minnak

Çok teşekkür ederim canım. Daha 3 hafta önce ölçüldüğünde kısa değildi.. Kasılmalar yüzünden kasılmış. Kasılmaları engellemek için bolbol yatmam lazım ama yatığım yerde bile kasılmam var. Artık kaderimde ne yazıyorsa onu yaşayacağım hiç birşeye engel olamam. Yapabildiğim tek birşey var oda uzanıp bebeğim için direnmek.. olmazsada kader derim

Çok teşekkür ederim canım benim Öyle yapacağım bolbol yatacağım. Dualarınız eksik olmasın bizim için

Tabiki canim herşey kader.sorunlu geçiyor bir şey olmuyor hiç bir sorun yokken bile neler olabiliyor.sen sadece olumlu düşün bol bol dua et.alti aylık bebek artik yaşıyor.gecen izledim 20+4 günlük bebek yaşamış masallah tosun gibi olmus birde.alttan dikiş atmaktan bahsettiler mi

Benim çevremdede 5 hamile var 4 kız 1 erkek
Hepimiz etrafımıza kendi cinsiyetimizi çekiyoruz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…