2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ayyyu ctesi seker yuklemem bar ve 4 haftadan beri ilk kez gorcem kizimi. Zaman durdu sanki bana ya :)
İlk yaptıran sen olcan heralde canım
İnşallah bi sorun çıkmaz
Kızcende güzel güzel pozlar verir inşallah :)
Hadi gözün aydın canım
Sonunda kızcen yüzünü gösterdi
Senden mutlusu yoktur bugün
Ayrıntılında çok güzel geçer inşallah

Aynen bizde öyleyiz.biraz boğazı ağırsa hemen uzaklaşıyor sanada bulaştıririm diyor.baslarda yanlışlıkla vururum diye içerde yatiyordu
Yaa sorma aynı şekilde yatağın bi ucuna kaçıyor rahat yat sen diye. Ama abarttı sarılmıyor bile düzgünce. Uzaktan sarılıyoruz çocuk ezilir diyor yok artık diyesim geliyor

Çok şükür sen ve bebişin iyiymiş canım önemli olan bu gerisi hallolur gider Allahın izniyle
Hiiiç kendini şartlama canım kötüyü düşünme 32mm çok iyi bir değer
26 haftalık ikizlere hamile arkadaşım 20mmin altına indi 2 gün falan hastanede yattı şuan evine çıktı
30 haftalık bir başka arkadaşımında erken doğum olucaktı çocuk baya aşşa inmiş yatak istirahati sayesinde oğlunu takvimi bile kalktıktan sonra doğurdu
İnşallah senin içinde güzel olucak herşey bebiş 40ı görücek

Sanırım öyle oluyorolsun olsun bize gelin de lazim olacak.erkek annesi olunca ne rahat söyleniyor kız annesi olsam deseler bile kızardım ne vermesi diye
Erkek analarıyla tanışık değiliz
Yemek bile seçiyorlar şimdiden yediğin yemeğe göre hareket ediyorlar
Tabikide ağızlarının tadını arıyorlar
Olabilir kuzu inanırım vöyle şeylere
Aynen canım bende senin gibiyim

Ya eşim benden köşe bucak kaçıyor
Bebek var korkuyorum diyor bana
İyice kanka moduna girdik monotona bindik
Biz iyice kanka olduk
Yatakta ben yatıyom kanapede eşim
Doktor ilişki için yasak yok dedi 6 ayda 3 bile olmamıştır toplamı

Ya eşim benden köşe bucak kaçıyor
Bebek var korkuyorum diyor bana
İyice kanka moduna girdik monotona bindik
Yazık adama ya
Bizim baştan beri yasaktı sorunlardan dolayı şuanda geçti sorunlar şükür ama doktor bi yorum yapmadı bende soramadım. Eşim zaten eşin gibi serbest olsada yok diyo doğana kadar ev arkadaşıyız diyor

melike222 Evet canım sonunda gördük kızçemi Heyecandan videoya çekmeyi bile unutmuşuz ilk defa neyseki doktorumuz fotoğrafını verdi.

Biz iyice kanka olduk
Yatakta ben yatıyom kanapede eşim
Doktor ilişki için yasak yok dedi 6 ayda 3 bile olmamıştır toplamı
Herkes aynı demek ki bizimde Yasak yok ama toplamda 3-4 falan oldu sanırım o da ilk zamanlardı zaten

Banada yazık gibi geliyor ehehe ama kendi öyle istiyor göbek belli olmaya başladığından beri Kankitoluk devri yaşasın

Yok canım 25mm olması lazımmış altan dikiş için bide hafta ilerleyince yapmıyorlarmış enfeksiyon riski fazlaymış.

İçimş rahatlatın canım çok teşekkür ederim. Doktorum mecburi yatak istirahati verince ister istemez moralim sıfırlandı. Hamileliğimde gezemeyeceğim fotoğraflar çekinemeyeceğim. Bebeğim için mağaza mağaza dolanamayacağım. 2 yıldır türkiyeye gitmemiştik 1 hafta sonra gidecektik iptal ettik. Hepsini düşününce ilk günler çok moralim bozuldu. Ama şimdi içim çok rahat hiç birşey umurumda değil. Bebeğim iyi olsunda hiç birşey düşünmüyorum.

Baksana demekki kuzum düşünceleri aynı
Ben eşimden bu kadar olmaz sabredemez diyodum adam beni şaşırttı ben şok
Hiç sıkılıp üzüntü yapma canım
Her anne bebeği için gezmek içine sine sine hazırlıklar yapmak ister ama şartlar elvermeyince elden hiç birşey gelmez
Oğlunun canı sağ sağlığı yerinde ya daha ne olsun kuzum senin için en büyük mucize şükür sebebi bu olsun
Yıllarca yatan hasta insanları getir gözünün önüne Rabbim hepsine şifa versin.
Sen hasta değil bir mucizeye hamilesin onun varlığı yeter
Özlemiştirsin canım memleketini aileni oğlun doğsun kucağında çocuğunla gidip görmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…