Hemdee nasıl düşününce insan bi acayip hissediyoÇok garip değil mi içimizde insan olması ve hareket etmesi
Yemek bile seçiyorlar şimdidenHemdee nasıl düşününce insan bi acayip hissediyo
Olabilir kuzu inanırım vöyle şeylereBenim çevremdede 5 hamile var 4 kız 1 erkek
Hepimiz etrafımıza kendi cinsiyetimizi çekiyoruz heralde
İlk yaptıran sen olcan heralde canımAyyyu ctesi seker yuklemem bar ve 4 haftadan beri ilk kez gorcem kizimi. Zaman durdu sanki bana ya :)
Hadi gözün aydın canımBiz geldik, sonunda kızçem suratını gösterdi
360gram olmuşuz boyunu sormayı unutmuşum. Doktordan ve hastaneden memnun kaldım şuanlık şükür. Baya uzun uzun sohbet ettik anlattı. Hemşire hazırlarken vajinal bakılacak demi dedi yooo dedim meğer yeni hamile sanmış beni iri yapılı olduğum için çok anlaşılmıyor hala
Ayın 22sinde de ayrıntılımız var hayırlısıyla onuda atlatırız inş.
Aynen bizde öyleyiz.biraz boğazı ağırsa hemen uzaklaşıyor sanada bulaştıririm diyor.baslarda yanlışlıkla vururum diye içerde yatiyorduYa eşim benden köşe bucak kaçıyor
Bebek var korkuyorum diyor bana
İyice kanka moduna girdik monotona bindik
Yaa sorma aynı şekilde yatağın bi ucuna kaçıyor rahat yat sen diye. Ama abarttı sarılmıyor bile düzgünce. Uzaktan sarılıyoruzAynen bizde öyleyiz.biraz boğazı ağırsa hemen uzaklaşıyor sanada bulaştıririm diyor.baslarda yanlışlıkla vururum diye içerde yatiyordu
Çok şükür sen ve bebişin iyiymiş canım önemli olan bu gerisi hallolur gider Allahın izniyleMerhaba kızlar çoğunuz yazmışsınız sormuşsunuz beni teşekkür ederim..
Bir kaç gündür girmedim, yanlız kalmaya ihtiyacım vardı.. Düşünüp bu duruma alışmam lazımdı.
Bu sabah doktor kontrolüm oldu ve artık herşey belli. Rahim boyum 32mm, şu an için büyük bir sorun yok. Sınır 25mm. Daha fazla kısalmaması lazım.
Ama artık normal bir hamileliğim olmayacak. Sürekli uzanmam lazım, tuvalet yemek dışında ayağa kalkmam yasaklandı. Bu duruma alışmaya çalışıyorum.
Erken doğum tehdidi ile karşı karşıya gelebilirim her an.
Bundan sonra geçen her 1 gün bir zaferdir benim ve bebeğim için..
sorduğunuz yazdığınız ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Kısa bir zamanda hepimiz bir aile olmuşuz bunu fark ettim. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
Erkek analarıyla tanışık değilizSanırım öyle oluyorolsun olsun bize gelin de lazim olacak.erkek annesi olunca ne rahat söyleniyor kız annesi olsam deseler bile kızardım ne vermesi diye
Tabikide ağızlarının tadını arıyorlarYemek bile seçiyorlar şimdidenyediğin yemeğe göre hareket ediyorlar
Aynen canım bende senin gibiyimOlabilir kuzu inanırım vöyle şeylere
Biz iyice kanka oldukYa eşim benden köşe bucak kaçıyor
Hamileliği özleyecek miyiz bakalımErkek analarıyla tanışık değiliz
Tabikide ağızlarının tadını arıyorlar
Aynen canım bende senin gibiyim
Yazık adama yaYa eşim benden köşe bucak kaçıyor
Ben şimdiden bitmeden özlüyomHamileliği özleyecek miyiz bakalım
Herkes aynı demek kiBiz iyice kanka olduk
Yatakta ben yatıyom kanapede eşim
Doktor ilişki için yasak yok dedi 6 ayda 3 bile olmamıştır toplamı
Banada yazık gibi geliyor ehehe ama kendi öyle istiyor göbek belli olmaya başladığından beriYazık adama ya
Bizim baştan beri yasaktı sorunlardan dolayı şuanda geçti sorunlar şükür ama doktor bi yorum yapmadı bende soramadım. Eşim zaten eşin gibi serbest olsada yok diyo doğana kadar ev arkadaşıyız diyor
Çok şükür canım :)melike222 Evet canım sonunda gördük kızçemi Heyecandan videoya çekmeyi bile unutmuşuz ilk defa neyseki doktorumuz fotoğrafını verdi.
Tabiki canim herşey kader.sorunlu geçiyor bir şey olmuyor hiç bir sorun yokken bile neler olabiliyor.sen sadece olumlu düşün bol bol dua et.alti aylık bebek artik yaşıyor.gecen izledim 20+4 günlük bebek yaşamış masallah tosun gibi olmus birde.alttan dikiş atmaktan bahsettiler mi
Çok şükür sen ve bebişin iyiymiş canım önemli olan bu gerisi hallolur gider Allahın izniyle
Hiiiç kendini şartlama canım kötüyü düşünme 32mm çok iyi bir değer
26 haftalık ikizlere hamile arkadaşım 20mmin altına indi 2 gün falan hastanede yattı şuan evine çıktı
30 haftalık bir başka arkadaşımında erken doğum olucaktı çocuk baya aşşa inmiş yatak istirahati sayesinde oğlunu takvimi bile kalktıktan sonra doğurdu
İnşallah senin içinde güzel olucak herşey bebiş 40ı görücek
yok cnm hic bisey vermiyoEhehe yakışmış :))
Banada geçen ne kilosunu söyledi ne boyunu ama biz baya konuştuk ölçümleri yaparken normalde söylüyordu. Fl boyu aklımda kalmış boyunu kendim hesapladım Öylelikle :)
Kağıtta yazıyor normalde kağıtta mı vermiyo kuzum
Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsunÇok şükür canım :)
Senin adına ben sevinip mutlu oldum
Darısı bir daha sonraki kontrole olsun❤
Baksana demekki kuzum düşünceleri aynıHerkes aynı demek kibizimde Yasak yok ama toplamda 3-4 falan oldu sanırım o da ilk zamanlardı zaten
Banada yazık gibi geliyor ehehe ama kendi öyle istiyor göbek belli olmaya başladığından beriKankitoluk devri yaşasın
Hiç sıkılıp üzüntü yapma canımYok canım 25mm olması lazımmış altan dikiş için bide hafta ilerleyince yapmıyorlarmış enfeksiyon riski fazlaymış.
İçimş rahatlatın canım çok teşekkür ederim. Doktorum mecburi yatak istirahati verince ister istemez moralim sıfırlandı. Hamileliğimde gezemeyeceğim fotoğraflar çekinemeyeceğim. Bebeğim için mağaza mağaza dolanamayacağım. 2 yıldır türkiyeye gitmemiştik 1 hafta sonra gidecektik iptal ettik. Hepsini düşününce ilk günler çok moralim bozuldu. Ama şimdi içim çok rahat hiç birşey umurumda değil. Bebeğim iyi olsunda hiç birşey düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?