Çook normal kuzumm. Bende her yerden hissediyorum bazen 5dk boyunca hiç durmuyor. Geçen gün resmen göbeğimin şeklini bozduBu arada ya ben bu bebeği göbeğimin heryerinde hissediyorum tekme mi atıyor kafa mı el mi belli değil :) bi sağdan bi soldan bi aşağıdan bi göbek deliğinin ordan. Tövbe tövbe İnsan korkuyorNormal mi böyle saniye aralıklarla pıt pıtlar hissetmek?
Çok teşekkür ederim bu güzel mesajın için.. Rabbim hepimize bu şansı versin, hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alalım. Zorluğu en olursa olsun bu süreç geçecek inşallah
Sanada geçmiş olsun bu arada. İdrar enfeksiyonu çok kötü birşey ama tedavisi var çok şükür. Bana genelde tek kullanımlık veriyorlar idrar enfeksiyonu için ilaç..
Ayy ilk defa böyle sağ sol heryerden pıt pıt yaptı sayılır bu kadar sık Aralık’la gerçekten korktum :)) Dünde tam organımın üstünden tekme yedim çok çok aşağıdaydı ama sonradan düzeldi sanki. onda da telaş yapmıştım ama yukarda hissedince ses etmedim hiç.Çook normal kuzumm. Bende her yerden hissediyorum bazen 5dk boyunca hiç durmuyor. Geçen gün resmen göbeğimin şeklini bozdubazen şok aşağıda hissediyorum sanki çıktı çıkacak gibi bazen göbek deliğinin orda bazen sağda bazen solda asla yerinde durmuyor
tek kullanımlığı sordum ama ilerlemiş senin ki dedi. idrarda kan gözüküyor dedi. mecbur antibiyotik kullanacakmışım
Aklına bişey takılır, abla dediğin kişi bişey sormak isterse özelden yaz bana cnm.Teşekkür ederim canım sonuçlarını bugün gösterecek eşi de test verecekmiş en yakın zamanda. Direk sonuçlara bakmadan tüp denersiniz demesi garibime gitti vakit kaybetmeyin demiş başka açıklama yapmamış sanırım bana bu kadarını dedi. Bu arada tabi 5-6 ay önce hormon testi yaptırmış ve herşey iyiymiş yaşına göre. Tabi bu değerlerin ve yumurtalık rezervinin azalma ihtimali de var yaştan dolayı. Tüplerede bakılmadı tabi daha ilk kez gitti doktora.
Çoğu şeyi bugün açıklayacak sanırım doktoru sonuca bakıp. 43 yaş meselesini aynı şekilde söylemiş doktor canım bu arada.
Geçmiş olsun canım bende o şekil kullanmadım o yüzden cevap yazmamıştım bilmiyorum yani. Ben hap kullandım bi sefer sonradan da iltihap var dedi tek kullanımlık verdi. Senin yüksek çıkmış ama ihmal etme.tek kullanımlığı sordum ama ilerlemiş senin ki dedi. idrarda kan gözüküyor dedi. mecbur antibiyotik kullanacakmışım
Ayy ilk defa böyle sağ sol heryerden pıt pıt yaptı sayılır bu kadar sık Aralık’la gerçekten korktum :)) Dünde tam organımın üstünden tekme yedim çok çok aşağıdaydı ama sonradan düzeldi sanki. onda da telaş yapmıştım ama yukarda hissedince ses etmedim hiç.Bazen kendi halinde oluyor bazen kuduruyor demek ki.
Çok teşekkür ederim canım kendi teyzem olur ama abladan farkı yok bana yeni evlendi. Aramızdan su sızmaz :) Düğününe gittiğim oydu geçen aylarda :) Benimde aklımı kurcaladı hemen tüp deneyin demesi daha düzgün bakmadan. Akşam gidiyorlar eşi işten çıkınca bende haber bekliyorum keşke dün sonuçları alsaydın az çok ben bakardım dedim ama kısmet inşallah sonuçları güzel gelir yine.Aklına bişey takılır, abla dediğin kişi bişey sormak isterse özelden yaz bana cnm.
Rahim filmi çekilmeden, hormon değerlerini görmeden tüp bebek yap demek ne saçma.
Ayrıca maddi durumu varmı 40 yaşından sonra tüp bebek merkezleri çok güzel yolacaklar. Yok şunu yapalım yok bunu yapalım. Neler neler.
Benim inan ki bi tek diplomam yok. Fahri doktor oldum resmen. Eşim sınava gir tıp oku kadın doğumcu ol diyor:):):):)
Bu arada E2 değeri, prolaktin çok önemli.
Tüp bebek yapacağı zaman TSH sinin kesinlikle 2.5 üzerinde olmaması gerek.
Estrofem kullanırsa da TSH sine baktırması gerek TSH yi acayip yükseltiyor.
Yumurtalık rezervinin azalması inan ki cnm yaşla ilgili değil ben 20 yaşında yumurta veremeyen yada azospermi olan insanlar gördüm.
Anne çok önemlidir.
Bir kadının annesi kaç yaşında menapoza girdi ise o yaştan on çıkarılacak o yaşa kadar yumurtlar. Anne 57 yaşında menapoza girdi ise kızı 47 yaşına kadar yumurtlar. Doğurganlığı olur. Tabi istisnalar olabilir ama nadirdir.
Sırtını veriyor Zaten göbüşe bende okşuyorum bol bol seviyorum hep ehehe :) İyi olsunlarda gerisinin önemi yok ya. Gerçekten fenalar futbolcu olacaklar tekmelerin ardı arkası kesilmiyor bazenArtık uyuduklarında bile hareket ediyorlarmış o yüzden hissetmek çok normalmış. Bir kaç gün sonra sırtını dayadığında karnının çok şertleştiğini göreceksin. Ve çok tuaf bir hiss oluşuyor. Nefesimi kesiyor bazençok fenalar bu oğlanlar çok
Hadi atlattın canım. Burda birkaç arkadaşta daha vardı isimlerini unuttum özür diliyorum :)Kizlar ayrintili ultrasondan simdi ciktim. Doktor plasenta previa dedi. Rahim agzini tamamen kapatmis dedi. Birde kocaman miyomum varmis. Erken doguma sebep olabilir dedi. Cok korktum sonucu boyle cikan plasenta previa olan var mi ?
yaa ben bugün bir tuhafım ya kızlar.. öğle yemeğinden sonra yürüyecektim biraz hiç halim yoktu şimdi de masadan oturup kalktıkça nefesim daralıyo sanki karnımın üstü çok sert bi eve gitseydim
Dediğin gibi erken gitmek faydalı canım açlık süresi bakımından :)aynen öyle canım ne kadar erken gidersen o kadar iyi
8.30 açlık
9.30 1.saat tokluk
10:30 2.saat tokluk öyle verdim ben.
Özlenmez mi kız onlar ballı lokum ❤Haftaya kontrolüm var kuzum o zaman belli olur herhalde ne yapacağımız :)
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberlerle gelelim
Çok özledim kızımı
Kizlar ayrintili ultrasondan simdi ciktim. Doktor plasenta previa dedi. Rahim agzini tamamen kapatmis dedi. Birde kocaman miyomum varmis. Erken doguma sebep olabilir dedi. Cok korktum sonucu boyle cikan plasenta previa olan var mi ?
Canım hem yaşı var ablanın hemde sorunu ney tam olarak bilmiyorum ama hazırlık yapıp transfer aşamasına geçene kadar zaman geçebilir.Kızlar belki fikri olan vardır sorayım. İleri yaş bi ablam için dr sormuştum o da gitti kafasına yatana. Dr zaman kaybetmeyin tüp bebek yapın demiş ama bayağı da konuşmuş yani ilgilenmiş. Tüp bebekte zaman alan birşey değil mi? Mantıklı mı yani direk tüp denemek yaşı 41,5 bu aradaTabi doktor daha iyi bilir ama
Gözün aydın canım atlattın çok şükür ayrıntılıyıKizlar ayrintili ultrasondan simdi ciktim. Doktor plasenta previa dedi. Rahim agzini tamamen kapatmis dedi. Birde kocaman miyomum varmis. Erken doguma sebep olabilir dedi. Cok korktum sonucu boyle cikan plasenta previa olan var mi ?
İlk olarak bebekte sıkıntı olmadigi icin gözün aydin cnm.Kizlar ayrintili ultrasondan simdi ciktim. Doktor plasenta previa dedi. Rahim agzini tamamen kapatmis dedi. Birde kocaman miyomum varmis. Erken doguma sebep olabilir dedi. Cok korktum sonucu boyle cikan plasenta previa olan var mi ?
Teşekkür ederim kuzum sorun daha belli değil yaştan dolayı demiş direk bakalım gidince banada haber verecek. Amin inşallah kuzumCanım hem yaşı var ablanın hemde sorunu ney tam olarak bilmiyorum ama hazırlık yapıp transfer aşamasına geçene kadar zaman geçebilir.
Zaman kaybetmeden hemen başlasın tedaviye,ilk denemede olmayadabilir.
Her tedavi yeni zaman aralığı demek
Mesela ben 4.tüp denememde hamile kaldım
İlk denemesindede hamile kalan var inşallah onkardan olur mis kokulusuna kavuşur
Bu sınav çok zor Rabbim yardımcısı olsun ❤
İnşallah doğal yolla hamile kalır cnm.Çok teşekkür ederim canım kendi teyzem olur ama abladan farkı yok bana yeni evlendi. Aramızdan su sızmaz :) Düğününe gittiğim oydu geçen aylarda :) Benimde aklımı kurcaladı hemen tüp deneyin demesi daha düzgün bakmadan. Akşam gidiyorlar eşi işten çıkınca bende haber bekliyorum keşke dün sonuçları alsaydın az çok ben bakardım dedim ama kısmet inşallah sonuçları güzel gelir yine.
Üzülmüş dün doktor tüp diyince hemen. Bakalım bugün ne diyecek. Dediğin gibi manevi olduğu kadar maddi yönden de yıpratır tüp bebek meselesi.
İleri yaş olduğu için doktorlar direk tüp bebek diyolar canım yaştan dolayıTeşekkür ederim kuzum sorun daha belli değil yaştan dolayı demiş direk bakalım gidince banada haber verecek. Amin inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?