2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim de cuma günü tetanozun 2. Dozu var. Gidince tahlil diyecekler yine ama yaptırmıycam sanırım sağlık ocağında. 2-3 gün bekletiyorlar burada kanı yanlış sonuç çıkabiliyor sonra boşuna kan vermek istemiyorum

melike222 kuzu kontrol ne zamandı senin şeker yüklemesi de olacak dimi bu sefer ?
Bu hafta içinde.
Evet kuzum bir nevi şeker yüklemesi gibide olucak
Eski tahlillere bakıyodum ferrintinim geçen ay 10a düşmüş.
Değerden sonra doktor görmeden sağlık ocağının verdiği kan hapını kullanıyodum, acaba faydası oldu mu diye kafama takıldı şimdi.
10 sınır değermiş
Senin kontrol ne zaman kuzum
Benide korkutan hamur işi değil meyve günde 3 defa meyve yiyom
Ekmek hiç aramıyom ama meyveye dayanamıyorum
Bana diyet gelirse en çok meyve yiyememek üzer beni,bakalım belli olur ak mı kara mı a kaldı
Canım bu arada bende yeni fark ettim plesantanın yukarı çıkmasını gözün aydın olsun çok sevindim senin adına

Hıı yok çok şükür bizim burada hep devletle aynı sonuçlar çıkıyor. Ben hatta idrar yaptırmamıştım. Özelde ki doktorum bir dahakine idrar da iste gitmişken dedi. Aylık idrar tahlilimiz olsun dedi. Bir de ben demir hapını içmiyordum düşük buldu. Hapını iç muhakkak dedi. Sanırım depoyu doldurmak istiyorlar. Ben de iyi düzeyde diye çok ihmal ediyordum açıkçası.

Senin kaç çıktı canım demir
Bebeğin gelişimi ve doğumda çok lazımmış o yüzden depoları dolu tutmak istiyolarmış

Ütüden değil ama uzun sürmesinden nefret ediyorum artık resmen.
Bende yemek yapıcam başka işim yok allahtan diğer yerleri halletmiştim dün ve dünden önceki gün.
O üşengeçlik banada geliyorrr çok tembel oldum
Temizlik günüm benim de neyse ki bitti kolay gelsin sana kuzu
Sağol kuzu inşallah kolay gelir Bakışıyoruzzz ama inanmak başarmanın yarısıdır demişler inanıyorum bugün biticek o ütü

Bizim 3 hafta sonra kontrol kısmetse kuzum
İnşallah faydası olmuştur benim de 15lerde çıkmıştı kullanmaya başladım bakalım 1 ay sonra belli olur işe yarayıp yaramadığı :)
Bizimkiler de devlete gidiyor ama hemen çıkmıyor maalesef doktorumun olduğu hastanede yaptırmaya başladım bende o yüzden o tahlilleri de. Bi dahaki kadın doğum kontrolünle aynı gün alırız tekrar tahlil dedi :) demir ve b12 benim düşük çıktı başladım ilaçlara inşallah faydası olur. Düzenli kullan canım demir depolarımız boşalıyormuş çünkü önlemini al :)

Kolay gelsinn huuu
Oturduğum yere yapıştım kaldım, sen ütü diyon MAŞALLAH
İnşallah yapıcam bugün kuzum. İnan kaç gündür rezil gibi küçük odamda ütü masası açık duruyor, yanında ütülenecek çamaşırlar ve nevresimlerle birlikte dağ gibi
Hiçbir şey göründğü gibi değil

Bu ütüyü de kim bulduysa yani gereksiz bişey

ah ah sorma
Bazı arkadaşlarım bana nevresim ütülenir mi biz direk seriyoruz falan demişti, hayatta yapamam öyle.
Artık iyi mi yapıyorum kendime mi iş çıkarıyorum bilmiyorum
Çokta şeyapmamak lazım belki de bilmiyorum ki benim de çamaşırlar kaldı sadece onları da halletseydim ev bitmiş olacak ama bugün enerjim kalmadı artık akşama da kayınvalidemler gelecek daha çay faslı falan var

Şafak sayıyon demi
Seninde sınıra yakın çıkmış kuzu,önceki değerlerim iyi diye kullanmıyordum biranda düşmüş kız
İnşallah faydası olmuştur ilaçların,haftaya gidince dalak yiyebilir miyiz diye sorcam doktora izin verirse sende tüket canım.
En fazla içinde demir bulunan et dalakmış

Haha aynı durumdaymışız canım hasta olmiyim diye c vitaminini deli tüketiyorum. Wc çıkayım diye de lifli meyveler derken ohoo :))

Senin kaç çıktı canım demir
Bebeğin gelişimi ve doğumda çok lazımmış o yüzden depoları dolu tutmak istiyolarmış
Kuzum benim ilkinde 28 di ikincisinde 30 çıktı ferritin o yüzden ben iyi gibi gelmişti çok önemsemedim :) ama dediğin gibiymiş. Doktorum dedi hiç yükselmemiş dedim ben çok hap içemedim. Et fln da çok tüketemiyorum. O da dedi hele et tüketemiyorsan muhakkak içeceksin hapı. Öyle bir lüksün yok dedi :)

Herkes aynı demek kuucum kolay gelsin sana. İnanmak başrmanın yarısıdır. Bu yolda devam et

Anladım kuzucum. Oluyormuş hapın baya faydası. Aslında pekmez fln yemek lazım da en temizi. İşte ben çok sevmiyoeum.

Ahh sorma saymaz mıyım
Ben önceki değerimi de bilmiyorum hiç dikkat etmedim
Eti de hiç sevmem arada yemeye çalışıyorum zar zor sorunca söylersin o zaman kuzum işe yarayacaksa yerim napıym

Nasıl denir bilmiyorum ama decavitin içinde 2 sayfa mı desem hap var ya.
Ben sanıyorum ki 1. sayfası bitti. Meğer ilacım bitmiş dün kalmamış Sayfa tabiri çok saçma oldu ama aklıma gelmedi artık ne dendiği
Ptesiye kadar içmesem birşey olmaz sanırım demi? Çok etkiler mi acaba. Hatta perşembe 2. tetanoz aşım var o zamana kadar içmesem kötü mü olur ki? Pazartesi mi alsam

Çocuk odasında benimki her daim açık
Bak sana bir akıl nevresimlerini katlı at makineye çok kırışmıyolar o zaman
Kendi nevresimlerimizi ütülemiyom kızımınkileri ütülerim artık

Çocuk odasında benimki her daim açık
Bak sana bir akıl nevresimlerini katlı at makineye çok kırışmıyolar o zaman
Kendi nevresimlerimizi ütülemiyom kızımınkileri ütülerim artık
Denerim kuzu onuda ama 1200 devirde atıyorum kışın kurutmak zor oluyor diye. O da biraz kırıştırıyor
Bakalım katlı atınca olacak mı tişikkirlir

Kuzum pekmez hayatımda yemediğim kadar yiyorum hiç sevmem normalde yemem hatta ama hamilelikte en çok pekmeze aşerdim diyebilirim annem beni okula göndermeden önce elinde bi kaşık pekmezle arkamda dolanırdı şunu ye öyle git diye şimdi o kadar yememe rağmen düşük çıktı demirim hoş sadece pekmezle de olmuyordur tabi :) bakalım artık ilaç ne kadar etki edecek :)

Kabızlık mı aman düşman başına
O yüzden bol meyve
Benim daha düşük çıkmış son değerde canım
10a düşmüş, iyi diye ilaç kullanmıyodum değerden sonra başladım ilaçada.
Haftada 1 gün balık 2 gün kırmızı et diğer günlerde bakliyat tüketiyom bide
Balığı bu hafta 2ye çıkardım

Vitamin o dimi kuzum ? 2 günden bişey olmaz herhalde bilmiyorum ki ama ben olsam perşembeyi beklemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…