- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Benim de cuma günü tetanozun 2. Dozu var. Gidince tahlil diyecekler yine ama yaptırmıycam sanırım sağlık ocağında. 2-3 gün bekletiyorlar burada kanı yanlış sonuç çıkabiliyor sonra boşuna kan vermek istemiyorumİyi kuzucum. Ben de yine bir üç dört hafta sonra gidicem bakalım. Ocak 18 de sağlık ocağı kontrolüm var. Bi hafta sonra falan da özele giderim. Tahlillerimi falan yaptırıp.
Ay ben de nevresim yıkadım ama ütülemeden kaldırdım. Evi zor süpürüp sildim. Yazılı hazırlamam gerekiyor hiç canım istemiyor. Hatta yemek yemem lazım ama ona bile üşeniyorum. Bugün oğluşumla çok keyifsiziz. O da çok hareketsiz ben de
Bu hafta içinde.
Benide korkutan hamur işi değil meyve günde 3 defa meyve yiyomAmin canım valla ben sonucu görünce çok korkmuştum. Aslında zaten çok hamur işş tatlı vs tüketmiyorum ama normal zmana göre daha çok tükettiğim için korktum :) mesela meyve de çok yiyorum. O korkuttu beni. Darısı artık siziin başınıza. Diyetle daha zor olurdu sanırım. Zaten çoğu zaman insanın canı bişi yemek istemiyor. Bir de diyet listesi iyice kasardı durumu.
Evet kuzum ya son kontrolde öyle dediler çok şükür. Olmasını isteidğimiz yerde dedi hatta :) darısı diğer bekleyen kuzulara inş..
Senin nasıl gidiyor ne zaman kontrolün?
Hıı yok çok şükür bizim burada hep devletle aynı sonuçlar çıkıyor. Ben hatta idrar yaptırmamıştım. Özelde ki doktorum bir dahakine idrar da iste gitmişken dedi. Aylık idrar tahlilimiz olsun dedi. Bir de ben demir hapını içmiyordum düşük buldu. Hapını iç muhakkak dedi. Sanırım depoyu doldurmak istiyorlar. Ben de iyi düzeyde diye çok ihmal ediyordum açıkçası.Benim de cuma günü tetanozun 2. Dozu var. Gidince tahlil diyecekler yine ama yaptırmıycam sanırım sağlık ocağında. 2-3 gün bekletiyorlar burada kanı yanlış sonuç çıkabiliyor sonra boşuna kan vermek istemiyorum
Kolay gelsinn huuuNasılsınız kızlar
Ben yine nevresim ütüleyecem bakışıp duruyoruz gözümde büyüyor hemde nasıl anlatamam
Senin kaç çıktı canım demirHıı yok çok şükür bizim burada hep devletle aynı sonuçlar çıkıyor. Ben hatta idrar yaptırmamıştım. Özelde ki doktorum bir dahakine idrar da iste gitmişken dedi. Aylık idrar tahlilimiz olsun dedi. Bir de ben demir hapını içmiyordum düşük buldu. Hapını iç muhakkak dedi. Sanırım depoyu doldurmak istiyorlar. Ben de iyi düzeyde diye çok ihmal ediyordum açıkçası.
Ütüden değil ama uzun sürmesinden nefret ediyorum artık resmen.İyi kuzucum. Ben de yine bir üç dört hafta sonra gidicem bakalım. Ocak 18 de sağlık ocağı kontrolüm var. Bi hafta sonra falan da özele giderim. Tahlillerimi falan yaptırıp.
Ay ben de nevresim yıkadım ama ütülemeden kaldırdım. Evi zor süpürüp sildim. Yazılı hazırlamam gerekiyor hiç canım istemiyor. Hatta yemek yemem lazım ama ona bile üşeniyorum. Bugün oğluşumla çok keyifsiziz. O da çok hareketsiz ben de
Sağol kuzu inşallah kolay gelirTemizlik günüm benim deneyse ki bitti kolay gelsin sana kuzu
Bizim 3 hafta sonra kontrol kısmetse kuzumBu hafta içinde.
Evet kuzum bir nevi şeker yüklemesi gibide olucak
Eski tahlillere bakıyodum ferrintinim geçen ay 10a düşmüş.
Değerden sonra doktor görmeden sağlık ocağının verdiği kan hapını kullanıyodum, acaba faydası oldu mu diye kafama takıldı şimdi.
10 sınır değermiş
Senin kontrol ne zaman kuzum
Benide korkutan hamur işi değil meyve günde 3 defa meyve yiyom
Ekmek hiç aramıyom ama meyveye dayanamıyorum
Bana diyet gelirse en çok meyve yiyememek üzer beni,bakalım belli olur ak mı kara mı a kaldı
Canım bu arada bende yeni fark ettim plesantanın yukarı çıkmasını gözün aydın olsun çok sevindim senin adına
Bizimkiler de devlete gidiyor ama hemen çıkmıyor maalesefHıı yok çok şükür bizim burada hep devletle aynı sonuçlar çıkıyor. Ben hatta idrar yaptırmamıştım. Özelde ki doktorum bir dahakine idrar da iste gitmişken dedi. Aylık idrar tahlilimiz olsun dedi. Bir de ben demir hapını içmiyordum düşük buldu. Hapını iç muhakkak dedi. Sanırım depoyu doldurmak istiyorlar. Ben de iyi düzeyde diye çok ihmal ediyordum açıkçası.
İnşallah yapıcam bugün kuzum. İnan kaç gündür rezil gibi küçük odamda ütü masası açık duruyor, yanında ütülenecek çamaşırlar ve nevresimlerle birlikte dağ gibiKolay gelsinn huuu
Oturduğum yere yapıştım kaldım, sen ütü diyon MAŞALLAH
Bu ütüyü de kim bulduysa yani gereksiz bişeyÜtüden değil ama uzun sürmesinden nefret ediyorum artık resmen.
Bende yemek yapıcam başka işim yok allahtan diğer yerleri halletmiştim dün ve dünden önceki gün.
O üşengeçlik banada geliyorrr çok tembel oldum
Sağol kuzu inşallah kolay gelirBakışıyoruzzz ama inanmak başarmanın yarısıdır demişler inanıyorum bugün biticek o ütü
ah ah sormaBu ütüyü de kim bulduysa yani gereksiz bişey
Çokta şeyapmamak lazım belki de bilmiyorum kiah ah sorma
Bazı arkadaşlarım bana nevresim ütülenir mi biz direk seriyoruz falan demişti, hayatta yapamam öyle.
Artık iyi mi yapıyorum kendime mi iş çıkarıyorum bilmiyorum
Şafak sayıyon demiBizim 3 hafta sonra kontrol kısmetse kuzum
İnşallah faydası olmuştur benim de 15lerde çıkmıştı kullanmaya başladım bakalım 1 ay sonra belli olur işe yarayıp yaramadığı :)
Bizimkiler de devlete gidiyor ama hemen çıkmıyor maalesefdoktorumun olduğu hastanede yaptırmaya başladım bende o yüzden o tahlilleri de. Bi dahaki kadın doğum kontrolünle aynı gün alırız tekrar tahlil dedi :) demir ve b12 benim düşük çıktı başladım ilaçlara inşallah faydası olur. Düzenli kullan canım demir depolarımız boşalıyormuş çünkü önlemini al :)
Haha aynı durumdaymışız canım hasta olmiyim diye c vitaminini deli tüketiyorum. Wc çıkayım diye de lifli meyveler derken ohoo :))Bu hafta içinde.
Evet kuzum bir nevi şeker yüklemesi gibide olucak
Eski tahlillere bakıyodum ferrintinim geçen ay 10a düşmüş.
Değerden sonra doktor görmeden sağlık ocağının verdiği kan hapını kullanıyodum, acaba faydası oldu mu diye kafama takıldı şimdi.
10 sınır değermiş
Senin kontrol ne zaman kuzum
Benide korkutan hamur işi değil meyve günde 3 defa meyve yiyom
Ekmek hiç aramıyom ama meyveye dayanamıyorum
Bana diyet gelirse en çok meyve yiyememek üzer beni,bakalım belli olur ak mı kara mı a kaldı
Canım bu arada bende yeni fark ettim plesantanın yukarı çıkmasını gözün aydın olsun çok sevindim senin adına
Kuzum benim ilkinde 28 di ikincisinde 30 çıktı ferritin o yüzden ben iyi gibi gelmişti çok önemsemedim :) ama dediğin gibiymiş. Doktorum dedi hiç yükselmemiş dedim ben çok hap içemedim. Et fln da çok tüketemiyorum. O da dedi hele et tüketemiyorsan muhakkak içeceksin hapı. Öyle bir lüksün yok dedi :)Senin kaç çıktı canım demir
Bebeğin gelişimi ve doğumda çok lazımmış o yüzden depoları dolu tutmak istiyolarmış
Herkes aynı demek kuucum kolay gelsin sana. İnanmak başrmanın yarısıdır. Bu yolda devam etÜtüden değil ama uzun sürmesinden nefret ediyorum artık resmen.
Bende yemek yapıcam başka işim yok allahtan diğer yerleri halletmiştim dün ve dünden önceki gün.
O üşengeçlik banada geliyorrr çok tembel oldum
Sağol kuzu inşallah kolay gelirBakışıyoruzzz ama inanmak başarmanın yarısıdır demişler inanıyorum bugün biticek o ütü
Anladım kuzucum. Oluyormuş hapın baya faydası. Aslında pekmez fln yemek lazım da en temizi. İşte ben çok sevmiyoeum.Bizim 3 hafta sonra kontrol kısmetse kuzum
İnşallah faydası olmuştur benim de 15lerde çıkmıştı kullanmaya başladım bakalım 1 ay sonra belli olur işe yarayıp yaramadığı :)
Bizimkiler de devlete gidiyor ama hemen çıkmıyor maalesefdoktorumun olduğu hastanede yaptırmaya başladım bende o yüzden o tahlilleri de. Bi dahaki kadın doğum kontrolünle aynı gün alırız tekrar tahlil dedi :) demir ve b12 benim düşük çıktı başladım ilaçlara inşallah faydası olur. Düzenli kullan canım demir depolarımız boşalıyormuş çünkü önlemini al :)
Ahh sorma saymaz mıyımŞafak sayıyon demi
Seninde sınıra yakın çıkmış kuzu,önceki değerlerim iyi diye kullanmıyordum biranda düşmüş kız
İnşallah faydası olmuştur ilaçların,haftaya gidince dalak yiyebilir miyiz diye sorcam doktora izin verirse sende tüket canım.
En fazla içinde demir bulunan et dalakmış
Çocuk odasında benimki her daim açıkİnşallah yapıcam bugün kuzum. İnan kaç gündür rezil gibi küçük odamda ütü masası açık duruyor, yanında ütülenecek çamaşırlar ve nevresimlerle birlikte dağ gibi
Hiçbir şey göründğü gibi değil
Denerim kuzu onuda ama 1200 devirde atıyorum kışın kurutmak zor oluyor diye. O da biraz kırıştırıyorÇocuk odasında benimki her daim açık
Bak sana bir akıl nevresimlerini katlı at makineye çok kırışmıyolar o zaman
Kendi nevresimlerimizi ütülemiyomkızımınkileri ütülerim artık
Kuzum pekmez hayatımda yemediğim kadar yiyorum hiç sevmem normalde yemem hatta ama hamilelikte en çok pekmeze aşerdim diyebilirimHaha aynı durumdaymışız canım hasta olmiyim diye c vitaminini deli tüketiyorum. Wc çıkayım diye de lifli meyveler derken ohoo :))
Kuzum benim ilkinde 28 di ikincisinde 30 çıktı ferritin o yüzden ben iyi gibi gelmişti çok önemsemedim :) ama dediğin gibiymiş. Doktorum dedi hiç yükselmemiş dedim ben çok hap içemedim. Et fln da çok tüketemiyorum. O da dedi hele et tüketemiyorsan muhakkak içeceksin hapı. Öyle bir lüksün yok dedi :)
Herkes aynı demek kuucum kolay gelsin sana. İnanmak başrmanın yarısıdır. Bu yolda devam et
Anladım kuzucum. Oluyormuş hapın baya faydası. Aslında pekmez fln yemek lazım da en temizi. İşte ben çok sevmiyoeum.
Kabızlık mı aman düşman başınaHaha aynı durumdaymışız canım hasta olmiyim diye c vitaminini deli tüketiyorum. Wc çıkayım diye de lifli meyveler derken ohoo :))
Kuzum benim ilkinde 28 di ikincisinde 30 çıktı ferritin o yüzden ben iyi gibi gelmişti çok önemsemedim :) ama dediğin gibiymiş. Doktorum dedi hiç yükselmemiş dedim ben çok hap içemedim. Et fln da çok tüketemiyorum. O da dedi hele et tüketemiyorsan muhakkak içeceksin hapı. Öyle bir lüksün yok dedi :)
Herkes aynı demek kuucum kolay gelsin sana. İnanmak başrmanın yarısıdır. Bu yolda devam et
Anladım kuzucum. Oluyormuş hapın baya faydası. Aslında pekmez fln yemek lazım da en temizi. İşte ben çok sevmiyoeum.
Vitamin o dimi kuzum ? 2 günden bişey olmaz herhalde bilmiyorum kiNasıl denir bilmiyorum ama decavitin içinde 2 sayfa mı desem hap var ya.
Ben sanıyorum ki 1. sayfası bitti. Meğer ilacım bitmiş dün kalmamışSayfa tabiri çok saçma oldu ama aklıma gelmedi artık ne dendiği
Ptesiye kadar içmesem birşey olmaz sanırım demi? Çok etkiler mi acaba. Hatta perşembe 2. tetanoz aşım var o zamana kadar içmesem kötü mü olur ki? Pazartesi mi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?