2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
melike222 LoveAndMarriage kuzular ben iki sene kan tedavisi gördüm. İğnesi serumu hapı... en son çareyi pekmez ve kan eriği diye de satılan bir kuru meyve var. Üzüm kurusu gibi çekirdekli bir şey. Müthiş iştah açan bir şey ama efsane iyi geliyor. Bir de keçiboynuzu özü. Mükemmel geliyor. Ben hamile kalmayı düşündüğüm için bi senedir etime balığıma pekmezine dikkat ediyordum ( aslında kilom hariç her şeye dikkat ettim diyebilirim ) gerçekten en iyi gelen şeyler bunlardı.

@Blankinfinity taylım bir şey olmaz merak etme. Yemeni içmeni ihmal etme. Hiç decavit kullanmayanlar da var benim gibi :) kasma. Öeyveni sebzeni güzelce tüketmeye çalış. Ben çoğu zaman unutuyorum bile.

Ahh sorma saymaz mıyım
Ben önceki değerimi de bilmiyorum hiç dikkat etmedim
Eti de hiç sevmem arada yemeye çalışıyorum zar zor sorunca söylersin o zaman kuzum işe yarayacaksa yerim napıym
Benim işk yaptığım hemen karşılaştırmak :))
Yee ye et yenmez mi kız, kaynım kahvaltıda olsa kahvaltıda bile yicek o derece
Haber ederim ben sene kızcen zayıf kalır bak nette okuduklarımı demiyeyim
Ne sayfası kız defter sayfası mı
Tablet unuttuğun

Valla o konuda da haklısın kuzu duruma göre hareket ederim yolum düşerse alayım.
Al al bozma düzenini

melike222 kız tablet bir tanesi olmuyor mu. Yok olmuyor günde 1 tablet diye terim yok.
Ay komedi Evet 2. tablet var sanıyordum ama yokmuş

Önceden yatırım yapmışsın sen canım ne güzel :) ben hiç öyle bi hazırlık içine girmedim keşke dolduysaydım depolarımı. Öyle iştahlı da değilim et falan yemem meyve desen aklıma gelmez hiç :) hamileyken başladım hepsine ne kadar doldurabilirsem artık :)) dediklerine de dikkat edicem kan ve demir için sağol kuzu

Ay evet kuzu bende yazıcaktım unutmuşum. Mercimekte de demir var. Limonlu falan bayılırım zaten mercimek çorbasına bol bol yiyin sizde

Ayy hiç deme şimdi onları
Eşim et dışında bişey yemez sebze ağzına sürmez öyle adama böyle kadın düşmüş azcık ona ayak uyduruym ben yediklerimi de onun zoruyla yiyorum zaten
Aaa o çok iyiymiş bak et yemekte zorlanıyorum ama yeşil mercimek yerim

Denerim kuzu onuda ama 1200 devirde atıyorum kışın kurutmak zor oluyor diye. O da biraz kırıştırıyor
Bakalım katlı atınca olacak mı tişikkirlir
Nevresimlerin işkembesini çıkarıyon 1200 devirde
Olurda çok olmaz
Boşuna demiyolar vücut eksik olanı nerden tamamlıcağını bildiği için onu istiyor,bizde bunu aşerme olarak biliyoruz.
Çok ilginç ya gerçekten
Pekmez bende tüketiyorum canım ama sınırlı tüketiyorum,gebelik öncesi pkodan dolayı insülin direncim vardı şeker hapı içiyodum.
O yüzden şimdi bile temkinli yiyorum yediklerimi birtek meyveden vazgeçemiyorum
Çok sağol canım bu arada kan eriğide neymiş ki ilk defa duydum

Ula tablet 1 adet oluyorsa 10lusuna ne deniyor onun

Benim canım yeşil mercimek yemeği istiyodu demek bundanmış bak sağol kuzu
Kız senin işin zor oluyodur iki çeşit yemek yapmaktan

Kuzu valla 18 yaşlarında falandım. Babam kan eriği diyip alıp getiriyordu. Ben yiyordum :) ama erik değil üzüm gibiydi daha çok. Çünkü çekirdeklerini hatırlıyorum. Hatta babama da öyle dedim sen bunun erik olduğuna emin misin öyle satıyorlar demişti:) ama bana kalırsa iri bir siyah üzüm kurusuydu :) hatta şimdi aradım sordum yine evet kan eriğiydi diyor ama ben de hiç bir yerde görmedim
Bence üzüm kurusu da yenebilir :)

Benim kociş de hiç yemezmiş sebze. Ama şimdi yiyor kayınvalidem de sen buna naptın nası yediriyorsun diyor. Başka seçenek olmuyor dedim haha. Haftanın üç günü fix sebze yapıyorum mecbur kalıyor yiyor. Hatta geçen gün ohh bak Çınar annenin elleri mis gibi kereviz kokuyor falan diyordu bizimki sanırım kaçınılmaz son olduğunu farkedip keyif almaya çalıyor artık napsın

Öyleymiş gerçekten kuzum ilginç yani
Muhabbete dalıp suyunuzu içmeyi unutmayın
Ben gidiyorum kızçeler
Kolay gelsin kuzu sende hareket halindesin su iç bol bol
Benim canım yeşil mercimek yemeği istiyodu demek bundanmış bak sağol kuzu

Kız senin işin zor oluyodur iki çeşit yemek yapmaktan
Hamilelik öncesi pek zorlanmadım kuzu ben geçiştiriyordum genelde öğünlerimi onun istediği şeyleri yapıyordum ya da bakliyat falan öyle yiyorduk. Tabi benim düzen de bozuldu neredeyse hiç sebze yemedim
Benimki hayatta yemez canım öyle alışmış dışarıdan söylüyor tost yapıyor yine yemiyor. Yediklerinin içinde biber maydonoz görsün onu bile ayırır yeşile tahammülü yok evlendiğimizden beri bakliyat yemeye başladı neyse ki haftada 1-2 günü kurtarıyoruz öyle. Ama sebze yok yani şimdiye kadar yemedi yemez de

Netten bakıp araştırcam canım ben sana resim atarım hangisi olduğunu söylersin :))
Üzümse sıkıntı yok üzümün içinde yaşıyoz

Benim eşimde eti çok sever ama arada yediği sebze yemeği vardır.
Hamilelik öncesi bende senin gibi eşime ayak uyduruyodum,şimdi ister yaptığım sebzeden ye istersen dışardan ye diyorum
Çoğunluk bana uyum sağlıyor binde bir dışardan yiyor kendi mideside rahatsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…