2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimki yer dışarıdan çokta sever keşke sebze de yese hem sağlığı için de önemli
Kızlar türk kahvesi içiyormusunuz ?
Ben hiç içmedim daha hamilelikten beri kuzum

Annem almış.. Beşik için müzik yapan oyuncak, bir tane ayak oyuncağı ayakları vurdukça ses çıkarıyor.
Oda için süslemeler ve kazak almış. Yanınada 2 tane zıbın almış.
İlk torun çok heycanlı

Eklentiler

• 587DA9D5-1F25-43C5-B6F1-A636648CB664.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 74
  • 35C4B87E-EC54-43BD-9CC4-4DCC0FCB5DC5.webp
    130,3 KB · Görüntüleme: 74
  • A54A78E0-0A17-4E15-8616-54652117D269.webp
    119,1 KB · Görüntüleme: 69
  • C0B07C6B-CAAF-4450-BC48-79766C919767.webp
    160,3 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar uyudunuz mu bisi soracaktim.şeker yükle mesi konusunda kararsizim annem kafami çok karıştırıyor.yaptırma deyip duruyor. Devlet hastaneleri nasıl yapıyor bilio msnz? Yanı gitmez yükleme mi yapılıyor yoksa açlık tokluk falan bisiler deniyor farkli günlerde mi oluyor

Doktorunuz ne diyor? Devletteki doktorlar şeker yüklemesini yapıyorlar açlık tokluk olarak bakacaklarını sanmıyorum.

Günaydın hanımlar
Herkese mutlu pazarlar

Tetenoz aşısı ile ilgili sorum olacaktı size
Benim aşı zamanım geldiğinde sağlık ocağından hemşire aradı çağırdı.
Burda da okuduğum kadarıyla çoğu anne yaptırmış bu aşıyı.

Ama beni aşı dışında tahlil için vs hiç aramadı hemşire. Burda bazı arkadaşlar yazmıştı tahlil için de çağırıldıklarını.

Dün abimin eşiyle konuşurken ona sordum "seni aşı dışında aradılar mı" dedim
Kendisi de iki yıl önce doğum yaptı.

Sanki ona dünyanin en ilginç şeyini sormuşum gibi şaşırdı " ne aşısı, hamilelikte aşı yapılır mı, ben çevremde de hiç kimse de böyle bir aşı duymadım." dedi
Onun kız kardeşi de aynı şekilde şaşırdı

Ama kızlar ben 5 yıl önce bile sağlık ocağından gebeleri tetenoz aşısı için çağırdıklarını biliyorum.

Siz hiç böyle bir şey duydunuz mu?
Benim bildiğim gebelere bu aşı yapılıyor, bu hiç duyulmamış ilginç bir durum değil.
Bahsettiğim kişiler İstanbulda yaşıyor.

"Bir derdim var" bölümüne de konu açtım kızlar bakabilirseniz sevinirim.

Sağlıklı ocağına gebelik kaydı açtırmadıysa irtibat kuramamışlardır belki haberi bile olmamıştır. Yaptırıp yaptırmamak tercih meselesi ama ilk defa duymak pek mümkün değil gibi.

Canım duymamaları onların sorunu bu aşıyı herkes yaptırıyor bende 2. Dozumu olacağım yarın dünyanın binbir türli hali var nerede doğum yapacağımızı bilemeyiz biz önlemimizi alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…