2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuzum takma hamilesin bence hiç sorma bile sonuçta çalışıyorsun ondan beklentin yok sen gücünle kuvvetinle kazanıp almak istiyorsan karışmaması lazım.alistirma bence bişey alınacaksa alınacak de bitsin.cunku sordukca ne gerek var diyor erkekler.

KV çenesi durmazki değişikler ya.herseyin hesabını yaparlar kafaları başka calisiyor.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Suanda 25 +2 gunluk hamileyim. Gecen haftaya kadar bir sikintim yoktu hamileligim guzel gidiyordu. 24+4 gunlukken hafif bir kanama gecirdim. Doktorum kontrol etti ve kanamanin sebebinin plesanta previa oldugunu soyledi. Marjinamis. O gunden beri kanamam yok cok sukur. Ogretmenim rapor aldim evde dinleniorm. Dkktorum cok yatma qma fazla ayakta da kalma dedi. Ileriki haftalarda yukari cikabilir dedi. Kanaman olabilir, hastaneye yatirmayi gerektirecek boyutlara da gelebilir dedi. Cok korkuyorum. Ayrica ayrintili ulrason vs suana kadar hic bahsedilmemisti ve kanamayla

Ogrendim. Aranizda benzer durumu yasayan var mi, neler yapiorsunuz

Ogrendim. Aranizda benzer durumu yasayan var mi, neler yapiorsunuz
Burda bi kac arkadasimizda var ayni durum hatta bi aradasimizin ki yukari cikmisti kendiside görürse yazar. Senin yapabilecegin bisey yok iliski yasak ayakta fazla kalma. Benimde gecen ay asagidaydi simdi arka fundal yazmis dr rapora galiba cikmis yukari ileriki aylarda yukari cikmasini bekleriz demisti. Benimde günüm gectiginden beri 12 haftaya kadar lekelenmem oldu progestan kullandirdi dr. Daha sonra ayda bir defa olmak uzere iki defa daha lekelenmem oldu . Bu ara yok şükür. Drlar her zaman en kötüsünü söylüyorlar takma kafana zaman gösterecek çünkü

Canım duvar kağıdı diyince bi uyarıda bulunmak istedim :) bende istiyordum ama öğrendim ki içeriğinde ftalat adı verilen kanserojen bi malzeme kullanıyorlarmış. kağıdı yumuşatmak ve esnetmek için mecburi bir malzeme olduğundan yüzde 95inde varmış bu madde. Vazgeçtim o yüzden sağlıklı değilmiş pek

Cok tesekkur ederim mesajin icin. Benim kafami kurclayan plesantanin bu haftaya kadar on duvarda olup simdi asagiya inmesi. Cunku ayrintili ultrasonda doktor plesantanin konumu icin on duvar yazmisti rapora. Previadan bahsetmedi hic. Daha onceki haftalarda previa denilenlerin duzelme ihtimali varmis qma 25. Haftadan sonra duzelir mi ki cok endiseliyim

Benim esimle kv ayni goruste oluyor genelde :) Zaten kv' lerin durumlari da oyle yuksek degil destek olamiyorlar. Bilmiyorum arada kaldim cnm. İnsallah sag salim dogum surecini de atlatirizda gerisi Allah kerim napalim

Canım karışmak gibi olmasın ama maaşını eşine vermişsin istediğin bir şeyi alamıyorsun o zaman çalışmanın ne anlamı kalıyor ki? Bence maaş kartını almakla başlayabilirsin iki kişi çalışırken neden annen alsın? Bende kendi adıma gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü eşim her zaman yanımda olmayabilir şuan için bana yardım edebilecek biri yok bebeği zaten kimseye bırakamam bir yere çıksam o puset olmak zorunda zaruri durumlarda tabii ki alınacak

Kızlar nasılsınız? Hala midem bulanıyor ne dertler var buna da şükür ama sinir ediyor beni ne zaman bulanacağı da belli değil su içememe de etken ne zamana kadar sürecek bilmiyorum.

Merhabalar öncelikle hoşgeldin aramıza :) rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben ilk üç ay kanamalı geçti. Baya baya da kanamam oldu hatta. Sonra tam o geçti bana da previa teşhisi kondu. İlişki yasaklandı. Zaten kanamam vardı en başından beri yasaktı. Sonra ben de öğretmenim. Az ders almıştım ztn. Ekstra yürüyüş yapmayacaksın. Çok ayakta kalmayıp kendini çok yormayacaksın dedi. Ki ben çalışmaya devam ettim. Rapor da almadım. Çünkü biliyorum. Evde ben kendi kendimi yer bi sıkıntı olmayacaksa da olurdu. Psikolojik olarak çalışmaya ihtiyacım vardı. Doktor da madem öyle çalış ama en ufak tedirgin edecek bir şey olursa hemen iyi bir hastaneye git dedi :) buraya da gelme dedi :) ve çok şükür 24 haftada tamamen ideal yerde olduğunu öğrendim. Hatta normal doğum dedi şuan görünen. Nolur kötü düşünmeyin. Böyle olup çok sağlıklı bebişler geliyor dünyaya. Bu sadece normal doğuma engel bir durum. Tespit edildikten sonra yeri uzaklığı iyi bir doktor sezeryan ile çocuğumuzu dünyaya getiriyor. Sadeece kanama fazla olabilir diye kan bankası olan bir hastanede doğum yapmanız önem taşıyor.

Kuzum biliyorum araştırdım onu ben de. Bi iki yer var o maddenin olmadığını kesinlikle kanıtlayan raporları olan. O yüzden de biraz daha pahalı. Ama zaten aşıyor bütçeyi vazgeçtik :)

Canım bebişler büyüdükçe hareket ediyor o. Son haftalarda çat diye de inebilir. O yüzden sen kötü düşünme. Ztn 30 lu haftalarda asıl önemli bu durum. Sen stres yapma olumlu düşün daha önünde bu durumun netleşmesi için 2 ay kadar bir süre var. Allah büyük

Tesekkur ederim desteginiz icin. Benim doktorum ozel muayenehanesi var ankarada. Dogumu da Live hastanesinde yaptirior. Umarim bu konularda iyi bir hastanedir. Sizinki marjinalmiydi

Kızlar nasılsınız? Hala midem bulanıyor ne dertler var buna da şükür ama sinir ediyor beni ne zaman bulanacağı da belli değil su içememe de etken ne zamana kadar sürecek bilmiyorum.
Ah kuzum kıyamam valla evet bazen insanlar ay hamilesin olacak o kdr moduna giriyor da hayat kalitesini müthiş düşüren bir şey maalesef. Benim de ara ara dönüyor. Hele yumurta yiyince değmeyin keyfime :)) akşama kdr dönüyor o midemde. Çıkartmaya niyetlensem anında çıkacak biliyorum ama başka şeyler düşünüyorum. Çok şükür 10 kasımdan ber öyle bir maceram olmadı. Mideye baskı yapınca olabiliyormuş bu aylarda da bulantı.

Canm o erkeklerin genelinde var. Bazi seyler ne hikmetse gereksiz geliyor onlara. Sen anlatinca ayni kendi durumumdan örnekler geldi aklima .Evlenirken oturma odasına iki tane üçlü koltuk aldiramadim. Iki yuz lira fark vardi bir tane 3 lu bir tane ikili koltuk aldi .Düşünebiliyomusun ?
Canını skma bugün birak yarin yine ayni konuyu ac. Ben sindire sindire bir kac günde hallediyorum bu işleri :)
.Anlata anlata kafasina yatmasini sagliyorum. Kafasina yatmazsa zaten mümkün değil kabul etmiyor.

Bende dogduktan sonra alicam galiba.Su an icin öyle görünüyor.

Senin bulantın son aya kadar devam edicek heralde canım
İlk aylardaki gibi yoğun değildir heralde kuzum
Çarpıntı olmadı canım ama bu sabah sanki zor nefes aldığımı hissettim
Zor nefes alma olayı, nefes ihtiyaçını Kaan Kocatepenin videosunda izlemiştim canım.
Zor nefes alma durumum olmadı çok şükür ama arada sırada sola yatınca çarpıntım oluyor.
Aklımada direk tshla demir geliyor

Allah razi olsun aileler destekci olunca cok güzel oluyor gercekten.benim ailemde besimizigi alacak.bezleri de simdiden almaya basladilar. Siz sakin bez almayin bezlerini dedesi alacak diyor babam . bize büyük kolaylik olacak.Bez masrafi zaten epey yüklü oluyor galiba

Tesekkur ederim desteginiz icin. Benim doktorum ozel muayenehanesi var ankarada. Dogumu da Live hastanesinde yaptirior. Umarim bu konularda iyi bir hastanedir. Sizinki marjinalmiydi
Yok totalis diye geçiyordu benim ki. Tamamen kapatmıştı. Detaylı da da anterior diye bişi yazdılar.ki bununla alakalı makaleleri okuyunca hemen almak gerekiyormuşda falan da filanda yazıyor. Ama en son artık kontrolümde bir sıkıntı yok dedi doktorum. Kötüyü çağırmamak lazım.

Kızlar sola yatarken kalbinizde çarpıntı oluyor mu
evet bazen oluyor.Cunku hep sagima yatmaya alismistim.Sola yatinca arada carpintim oluyor saga dönüyorum biraz.Gece zaten bir saga bir sola dönmekten tum düzenim şaştı.Hic rahat uyuamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…