Canım araştırdım 22 haftadan sonra bebekler 2 saat içinde 10 kere hareket etmezse mutlaka hastahaneye giidp kontrol edilmesi lazımmış. Korkutmak istemiyorum seni. Ama sadece hastaheneyi arayıp sorsan ?BellaCiao Canim gormefim kusura bakma. Bebek hala aman aman hareketli degil. Gunde bir iki kez orda kimildama tarzi bisi oluyor ama midemden mi karnimdan mi geliyor hala cozemedim. Ben bebege yoruyorum ama bakalim. Bugunde hic hareket etmedi carsambaya kadar sikmam lazim disimi insallah onemli bisey yoktur canim
Canım araştırdım 22 haftadan sonra bebekler 2 saat içinde 10 kere hareket etmezse mutlaka hastahaneye giidp kontrol edilmesi lazımmış. Korkutmak istemiyorum seni. Ama sadece hastaheneyi arayıp sorsan ?
Anladım canım bence bu konuyu eşinle konuş belki ortak bir karara varırsınızCuttingcorners Canim maas kartim bende. Aylik 500 lira kendime ayiriyorum kalanin hepsini esime veriyorum. Telefon faturami vs de o oduyor. Haklisiniz istedigim gibi harcama yapamiyorum kredi karti onda. Birsey alincaksa soyle ben aliyim diyor. Soyleyince de boyle sorun cikariyor Ucretsiz izne ayrilirsam ne yapacagim onu dusunuyorum artik birsey aldirmak icin surekli pesinde dolanmam gerekecek bu yuzden izne ayrilmakta istemiyorum.
Pregonun quatro modeli canım. Katlaması birazcık teferruatlı sadece. Harici her şeyi çok pratik canım. Takma çıkarması. O tutma kısmını ayarlaması. İster arkadan sür ister öne çevir her şeyi pratik geldi bana. Tanıtım videoları var internette bakabilirsin. Ya da ist de oturuyordun sanırım. Ben pendik te bir mağazadan aldım. İnternette çok daha pahalıydı. Oradan hem bakıp hem uyguna alabilirsiniz. Bir çok model de vardı orada.Tam markası modelini yazabilir misin fotoğrafta net belli değil birde tak çıkar rahat oluyor mu?
Gercekten mi ? Bende daha kucuk gec hissederim diye oluruna birakmistim. Sen ayaktayken fln mi hissediyorsun cnm yoksa yattiginda mi ?
Normal mi ki acaba canım.evet bazen oluyor.Cunku hep sagima yatmaya alismistim.Sola yatinca arada carpintim oluyor saga dönüyorum biraz.Gece zaten bir saga bir sola dönmekten tum düzenim şaştı.Hic rahat uyuamıyorum
Normaldir bence ya :) hamileyiz,kilomuz artti. Bünyemiz değişti. Benim midem falan da cok rahatsiz oluyor artik. Sirt agrisi bel agrisi.Biri bitiyor öteki başlıyor. Hayirlisiyla kuzulari kucagimiza alsaydikNormal mi ki acaba canım.
Sağından soluna dönerken hızlı dönme canım,önce sırt üstü 1-2dakika yattıktan sonra sağına veya soluna dön :)
Bende senin gibiyim 3 yastıkla yatıyom dahada rahat edemiyon
Kuzum acaba bebek yukarı çıktığı için midene baskı yapıyor oda bulantı mı yapıyor ki.Canım Bunu söylediğim her doktor istisnasız güldü banabiliyorum çok ciddi sorunlar var benimki asla şımarıklık değil ama insanın neresi acıyorsa kalbi orda atarmış ya o bulantı başlayınca her şey siyah beyaz bana kusmuyorum ama beni mahvediyor.
Kuzum bu aralar yoğunlaştı bir ara hafiflemişti ama asla son bulmadıgeçen doktorumda öyle dedi doğurana kadar devam edecek heralde dedi napalım artık allah başka dert vermesin
Benim içinde öyle canım
Açıkçası bebeğin 40 ı çıktıktan sonra ve havalar da müsait olduğu sürece her gün çıkıp hava aldırmayı düşünüyorum ben bana hem bebeğe iyi gelir evde dursam çok sıkılırım modeline karar verince alacağız inşallah
Canm napiyosun nasil gidiyor?Esin geldimi ? Yazdiysan kacirmis olabilirim. Bu arada bu akşam haberlede sari yeleklileri görünce aklima sen geldin . Sizin oralarda değildir umarim . Yilbasinda da devam edecek galiba@Blankinfinity kuzu sana katılıyorum artık göğsümün altında pespembe çatlak oluşmuşne yapmak lazım bunun için
Anadoluda hamile kadının zor nefes almasina yavas hareket etmesine espri niteliginde tısılıyo derler Galiba bizde artik tısılamaya basladikNormaldir bence ya :) hamileyiz,kilomuz artti. Bünyemiz değişti. Benim midem falan da cok rahatsiz oluyor artik. Sirt agrisi bel agrisi.Biri bitiyor öteki başlıyor. Hayirlisiyla kuzulari kucagimiza alsaydik
Çatlak için işe yarar mı bilmiyorum kuzum ama geçen hafta gögsümde kaşınma başladı kurumada vardı.@Blankinfinity kuzu sana katılıyorum artık göğsümün altında pespembe çatlak oluşmuşne yapmak lazım bunun için
Amin kuzum inşallah inşallah sağ salim kucağımıza alalım miniklerimiziNormaldir bence ya :) hamileyiz,kilomuz artti. Bünyemiz değişti. Benim midem falan da cok rahatsiz oluyor artik. Sirt agrisi bel agrisi.Biri bitiyor öteki başlıyor. Hayirlisiyla kuzulari kucagimiza alsaydik
Iyim kuzum sen nasılsın ? Eşim haftaya pazar gelecek.. bizim buralarda sarı yelekliler ben zaten evde yatış izindeyim ama 1 aydan fazla haftasonları caddeye gidemiyoruz oralarda eylem yapıyorlar mağzalar hep kapalı..Canm napiyosun nasil gidiyor?Esin geldimi ? Yazdiysan kacirmis olabilirim. Bu arada bu akşam haberlede sari yeleklileri görünce aklima sen geldin . Sizin oralarda değildir umarim . Yilbasinda da devam edecek galiba
Kuzum bende hiç kaşınma yoktu hiç birşey yaÇatlak için işe yarar mı bilmiyorum kuzum ama geçen hafta gögsümde kaşınma başladı kurumada vardı.
Çok kaşımadım süt geliyo diye tuttum kendimi,emzirirken gögüs yarası için kullanılan bir krem varmış.
Ablam söyledi şimdiden al kullan diye,aldım 1 defa kullandım faydasını gördüm canım
Amin kuzum inşallah inşallah sağ salim kucağımıza alalım miniklerimizi
Son 3 aya girdik doğuma hazırlanıyor vücut belliki o yüzden bu ağrılarımız
Hamilelikte oluşan çatlakların bile bir eksiklikten kaynaklandığını söylüyorlar canım ne kadar doğru tabi bilmiyorumKuzum bende hiç kaşınma yoktu hiç birşey yaçatlayacak olanı engelleyemezsin diyorlar doktorlar ama.. bir tuaf oldum görünce öyle şaşırdım açıkcası
İstanbul’da oturuyorum ama pregolar çok pahalı bu uygun geldi bana Welcome baby den mi aldınPregonun quatro modeli canım. Katlaması birazcık teferruatlı sadece. Harici her şeyi çok pratik canım. Takma çıkarması. O tutma kısmını ayarlaması. İster arkadan sür ister öne çevir her şeyi pratik geldi bana. Tanıtım videoları var internette bakabilirsin. Ya da ist de oturuyordun sanırım. Ben pendik te bir mağazadan aldım. İnternette çok daha pahalıydı. Oradan hem bakıp hem uyguna alabilirsiniz. Bir çok model de vardı orada.
Benimki yeni oluştu cnm kıpkırmızı tam sağ göğsün altında yaHamilelikte oluşan çatlakların bile bir eksiklikten kaynaklandığını söylüyorlar canım ne kadar doğru tabi bilmiyorum
Çok mu oluştu az mı,benimde var biraz çatlak ama hamilelikten önce kilo alıp vermekten oluşuyodu.
Hamilelikten öncesine mi ait yoksa yeni mi oluştu kestiremiyom
Tedbir almak belki işe yarar canım,benimki muhtemelen eski çatlaklar kırmızılık yok çünküBenimki yeni oluştu cnm kıpkırmızı tam sağ göğsün altında ya
aynen cok dogru tabirAnadoluda hamile kadının zor nefes almasina yavas hareket etmesine espri niteliginde tısılıyo derler Galiba bizde artik tısılamaya basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?