2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
BellaCiao Canim gormefim kusura bakma. Bebek hala aman aman hareketli degil. Gunde bir iki kez orda kimildama tarzi bisi oluyor ama midemden mi karnimdan mi geliyor hala cozemedim. Ben bebege yoruyorum ama bakalim. Bugunde hic hareket etmedi carsambaya kadar sikmam lazim disimi insallah onemli bisey yoktur canim

Canım araştırdım 22 haftadan sonra bebekler 2 saat içinde 10 kere hareket etmezse mutlaka hastahaneye giidp kontrol edilmesi lazımmış. Korkutmak istemiyorum seni. Ama sadece hastaheneyi arayıp sorsan ?

Canım araştırdım 22 haftadan sonra bebekler 2 saat içinde 10 kere hareket etmezse mutlaka hastahaneye giidp kontrol edilmesi lazımmış. Korkutmak istemiyorum seni. Ama sadece hastaheneyi arayıp sorsan ?

Gercekten mi ? Bende daha kucuk gec hissederim diye oluruna birakmistim. Sen ayaktayken fln mi hissediyorsun cnm yoksa yattiginda mi ?

Anladım canım bence bu konuyu eşinle konuş belki ortak bir karara varırsınız

Tam markası modelini yazabilir misin fotoğrafta net belli değil birde tak çıkar rahat oluyor mu?
Pregonun quatro modeli canım. Katlaması birazcık teferruatlı sadece. Harici her şeyi çok pratik canım. Takma çıkarması. O tutma kısmını ayarlaması. İster arkadan sür ister öne çevir her şeyi pratik geldi bana. Tanıtım videoları var internette bakabilirsin. Ya da ist de oturuyordun sanırım. Ben pendik te bir mağazadan aldım. İnternette çok daha pahalıydı. Oradan hem bakıp hem uyguna alabilirsiniz. Bir çok model de vardı orada.

Gercekten mi ? Bende daha kucuk gec hissederim diye oluruna birakmistim. Sen ayaktayken fln mi hissediyorsun cnm yoksa yattiginda mi ?

En çok yatığımda ama ayaktayken oturduğumda duştayken bile hissetmeye başladım artık. Doktorlar diyor ki şekerli birşeyler yiyin sonra sol tarafınıza uzanın ve 2 saat bekleyin 2 saate 10 kefe hissetmen lazımmış

evet bazen oluyor.Cunku hep sagima yatmaya alismistim.Sola yatinca arada carpintim oluyor saga dönüyorum biraz.Gece zaten bir saga bir sola dönmekten tum düzenim şaştı.Hic rahat uyuamıyorum
Normal mi ki acaba canım.
Sağından soluna dönerken hızlı dönme canım,önce sırt üstü 1-2dakika yattıktan sonra sağına veya soluna dön :)
Bende senin gibiyim 3 yastıkla yatıyom dahada rahat edemiyon

Normal mi ki acaba canım.
Sağından soluna dönerken hızlı dönme canım,önce sırt üstü 1-2dakika yattıktan sonra sağına veya soluna dön :)
Bende senin gibiyim 3 yastıkla yatıyom dahada rahat edemiyon
Normaldir bence ya :) hamileyiz,kilomuz artti. Bünyemiz değişti. Benim midem falan da cok rahatsiz oluyor artik. Sirt agrisi bel agrisi.Biri bitiyor öteki başlıyor. Hayirlisiyla kuzulari kucagimiza alsaydik

Kuzum acaba bebek yukarı çıktığı için midene baskı yapıyor oda bulantı mı yapıyor ki.
Az az sık ye canım biraz olsun rahatlatır seni :))
Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsak miniklerimizi ❤

@Blankinfinity kuzu sana katılıyorum artık göğsümün altında pespembe çatlak oluşmuş ne yapmak lazım bunun için
Canm napiyosun nasil gidiyor?Esin geldimi ? Yazdiysan kacirmis olabilirim. Bu arada bu akşam haberlede sari yeleklileri görünce aklima sen geldin . Sizin oralarda değildir umarim . Yilbasinda da devam edecek galiba

Normaldir bence ya :) hamileyiz,kilomuz artti. Bünyemiz değişti. Benim midem falan da cok rahatsiz oluyor artik. Sirt agrisi bel agrisi.Biri bitiyor öteki başlıyor. Hayirlisiyla kuzulari kucagimiza alsaydik
Anadoluda hamile kadının zor nefes almasina yavas hareket etmesine espri niteliginde tısılıyo derler Galiba bizde artik tısılamaya basladik

@Blankinfinity kuzu sana katılıyorum artık göğsümün altında pespembe çatlak oluşmuş ne yapmak lazım bunun için
Çatlak için işe yarar mı bilmiyorum kuzum ama geçen hafta gögsümde kaşınma başladı kurumada vardı.
Çok kaşımadım süt geliyo diye tuttum kendimi,emzirirken gögüs yarası için kullanılan bir krem varmış.
Ablam söyledi şimdiden al kullan diye,aldım 1 defa kullandım faydasını gördüm canım
Amin kuzum inşallah inşallah sağ salim kucağımıza alalım miniklerimizi
Son 3 aya girdik doğuma hazırlanıyor vücut belliki o yüzden bu ağrılarımız

Canm napiyosun nasil gidiyor?Esin geldimi ? Yazdiysan kacirmis olabilirim. Bu arada bu akşam haberlede sari yeleklileri görünce aklima sen geldin . Sizin oralarda değildir umarim . Yilbasinda da devam edecek galiba
Iyim kuzum sen nasılsın ? Eşim haftaya pazar gelecek.. bizim buralarda sarı yelekliler ben zaten evde yatış izindeyim ama 1 aydan fazla haftasonları caddeye gidemiyoruz oralarda eylem yapıyorlar mağzalar hep kapalı..

Kuzum bende hiç kaşınma yoktu hiç birşey ya çatlayacak olanı engelleyemezsin diyorlar doktorlar ama.. bir tuaf oldum görünce öyle şaşırdım açıkcası

Kuzum bende hiç kaşınma yoktu hiç birşey ya çatlayacak olanı engelleyemezsin diyorlar doktorlar ama.. bir tuaf oldum görünce öyle şaşırdım açıkcası
Hamilelikte oluşan çatlakların bile bir eksiklikten kaynaklandığını söylüyorlar canım ne kadar doğru tabi bilmiyorum
Çok mu oluştu az mı,benimde var biraz çatlak ama hamilelikten önce kilo alıp vermekten oluşuyodu.
Hamilelikten öncesine mi ait yoksa yeni mi oluştu kestiremiyom

İstanbul’da oturuyorum ama pregolar çok pahalı bu uygun geldi bana Welcome baby den mi aldın

Benimki yeni oluştu cnm kıpkırmızı tam sağ göğsün altında ya

Anadoluda hamile kadının zor nefes almasina yavas hareket etmesine espri niteliginde tısılıyo derler Galiba bizde artik tısılamaya basladik
aynen cok dogru tabir.
Ben en cok ayakkabilarimi giyerken zorlaniyorum . :) beni en cok şaşırtan şeylerden biri. Egiliyorum bükülüyorum nefes nefese kaliyorum :) zor bela giyiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…