Yok totalis diye geçiyordu benim ki. Tamamen kapatmıştı. Detaylı da da anterior diye bişi yazdılar.ki bununla alakalı makaleleri okuyunca hemen almak gerekiyormuşda falan da filanda yazıyor. Ama en son artık kontrolümde bir sıkıntı yok dedi doktorum. Kötüyü çağırmamak lazım.
Kizlar bu kocam beni oldurecek. Seneye tek maasa duseriz hersey ust uste gelir pahalanir diye uygun bebek arabasi buldum olmazsa haftaya alalim dedim. Bana bebek arabasinin zaruri bir ihtiyac olmadigini soyledi. Birbirimize girdik. O kadar dar dusunceleei var ki bazen beni cileden cikariyor. Ben bosa mi calisiyorum bebek arabasi nasil gerekli olmaz dedim. Sonra alinsa da olurmus ki sanirim bir yasina geldiginde kotu birsey alacak. Cocugu kucagimda mi tasicam dedim. Kavga ettik yok boyle bir adam gercekten biktim bu garip huylarindan ! Evlenmeden once de vestiyer icin kavga etmistik. Duvara askilik alir asariz gerek yok herkeste vestiyer mi var demisti. Valla cildircam !
Şuan taamm da türk kahvesi içerken farkettim sorunu canım :) ben içiyorum. Normalde tam bir kahvekoliğim ztn. Çay aramam ama kahve aşırı severim. Doktoruma sordum. Kafein içerdiği için fazlası kesinlikle sakıncalı. Ama çayda da var tabii ki dedi. Ben de çay içmiyorum çok dedim. Kahveyi de abartmadığınız sürece sorun yok dedi. Ama bazıları yasaklıyormuş. Ben de haftada bir iki içiyorum valla. Ama cola vs içmiyorum. Çay da günde iki fln.
Hepsi çok minnoşşş
Sağlıkla kullansın Eren paşamız inş
Tatlım ben 14 haftalık falandım teşhis koydu. Hatta bir poliklinik gibi bir yere gidiyordum dedi ki çok ani kanaman gelebilir sakın buraya gelme kan bankası olan bir yere git dedi. Tamamen kapatmıştı. Burada doğumunu da yapamazsın yukarı çıkmazsa dedi. Ama ben başka nereye gitsem evet ama henüz bunu söylemek için çok erken. Bu süreçte böyle olması anormal bir durum değil. Senin kanaman olduğu için öncesinde doktor tedirgin olmuş olabilir dedi. Gerçi kendi de söylemişte %80 -85 çıkar yukarı ama aklında olsun. Tedbirli ol falan demişti. Dediği gibi de oldu Allah a şükür kazasız belasız çıktı yukarı
Sizinkiler de çıkar merak etmeyin. Ztn 30 lu haftalara kadar önemsen miyor bu durum. Hı çıkmazsa da ne olurdu sezeryan olurdu dedi doktor. Çok tedirgin edecek bir durum değil Allah başka dert vermesin dedi. Stres yapmayın sakın.
Rica ederim . Ben devlete gidiyorum doktorum cok detayli olmasada anlatıyor . Bana asagida baya demisti. Hatta hastanenin sisteminden raporlarimi buldum 11 haftada plesantaya ön duvar yazmis 17 haftada asagida dedi 21 haftada arka fundal yazmislar rapora. Benim plesenta baya gezgin anlasilan . Bu arada bende Ankaradayım.Cok tesekkur ederim mesajin icin. Benim kafami kurclayan plesantanin bu haftaya kadar on duvarda olup simdi asagiya inmesi. Cunku ayrintili ultrasonda doktor plesantanin konumu icin on duvar yazmisti rapora. Previadan bahsetmedi hic. Daha onceki haftalarda previa denilenlerin duzelme ihtimali varmis qma 25. Haftadan sonra duzelir mi ki cok endiseliyim
Amin canım inş. Aynen biraz akışına bırakmak lazım. İyi bir doktora gittiğinizi düşünüyorsanız ve de kendinizi iyi hissediyorsanız. Bebişin gelişimi de iyi gidiyorsa ötesi gerçekten artık Allah’a kalmış. O’na emanet tüm yavrular da bizde.Evet haklisin aslinda.kotu ne dusunsem basima gelir zaten. Ben dinleneyim, kendime dikkat edeyim insallah cikmis olur yukari diger kontrolumde. Tek duam bu
Senin bebisin de hayirla gelsin insallah canim. Allah kimseye sikinti yasatmasin. Saglikla kucagimiza alalim insallah o mis kokululari
Benim de oluyor canım. Bazen hatta panik atak geçirdiğimi düşünüyorum. Yürüyüorum cama çıkıyorum ama çok sıkışıyor kalbim gibi oluyor. Sonra derin nefes almayı denedikçe yoluna giriyor. Özellikle 5. Ayda daha sık oluyordu. Şimdi biraz iyiyim sanırım.Bu arada kızlar bebek hareket edince bazen sizinde kalbiniz hızlı çarpmaya nefesiniz darlanmaya başlıyor mu? Sanırım bazen hareket ettiğinde yanlış bir yerlere dokunuyor, o esnada içim bir hoş oluyor böyle içim sıkılıyormuş gibi kalbim hızlanıyor falan
Bende bu duruma çok takılıyorum. Açıkçası maaş kartım elimde olmayacaksa ve gönlumce harcayamayacaksam evde oturmak daha iyi en azından iş ortamının stresinden uzak olurum.Canım karışmak gibi olmasın ama maaşını eşine vermişsin istediğin bir şeyi alamıyorsun o zaman çalışmanın ne anlamı kalıyor ki? Bence maaş kartını almakla başlayabilirsin iki kişi çalışırken neden annen alsın? Bende kendi adıma gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü eşim her zaman yanımda olmayabilir şuan için bana yardım edebilecek biri yok bebeği zaten kimseye bırakamam bir yere çıksam o puset olmak zorunda zaruri durumlarda tabii ki alınacak
Rica ederim . Ben devlete gidiyorum doktorum cok detayli olmasada anlatıyor . Bana asagida baya demisti. Hatta hastanenin sisteminden raporlarimi buldum 11 haftada plesantaya ön duvar yazmis 17 haftada asagida dedi 21 haftada arka fundal yazmislar rapora. Benim plesenta baya gezgin anlasilan . Bu arada bende Ankaradayım.
Ara ara oluyo hatta suan soluma yattim carpintim var biraz . İsin dogrusu bu aralar ara ara oluyo bende guatir oldugu icin belirtilerinde carpinti da var ilac kullandigim zamanlar olmuyodu 1 aydir ilac icmiyorum doktor kesti ilaci. Haftaya kontrolum var acaba yine degerlerim mi yukseldi ondan mi carpintim var diyede dusunmeden edemiyorumBu arada kızlar bebek hareket edince bazen sizinde kalbiniz hızlı çarpmaya nefesiniz darlanmaya başlıyor mu? Sanırım bazen hareket ettiğinde yanlış bir yerlere dokunuyor, o esnada içim bir hoş oluyor böyle içim sıkılıyormuş gibi kalbim hızlanıyor falan
Sami ulus turgut Özal yerleskesine. Siz özel muayenehane gidiyosunuz galiba dogumu live da yapacaksiniz sanirimOlmasi gereken yeri bulsun da yeter ki onemli olsn bu. Ankarada hangi hastaneye gidiorsunuz
Sami ulus turgut Özal yerleskesine. Siz özel muayenehane gidiyosunuz galiba dogumu live da yapacaksiniz sanirim
Benim içinde zaruri. İki tane bebek arabamız var şuan. Her zaman eşim olmuyor sonuçta yanımda. Benim çalışma saatlerim daha az. Eşimin belli olmuyor. Eeee arabada eşimde ben ne yapayım bebek arabasına talim :))) gerçi Allah var eşim arabayı bana verir ama ben kullanmaya korkuyorum :)) bebek arabası can Benim için :))Canım karışmak gibi olmasın ama maaşını eşine vermişsin istediğin bir şeyi alamıyorsun o zaman çalışmanın ne anlamı kalıyor ki? Bence maaş kartını almakla başlayabilirsin iki kişi çalışırken neden annen alsın? Bende kendi adıma gerekli olduğunu düşünüyorum çünkü eşim her zaman yanımda olmayabilir şuan için bana yardım edebilecek biri yok bebeği zaten kimseye bırakamam bir yere çıksam o puset olmak zorunda zaruri durumlarda tabii ki alınacak
İnsallahEvet benim doktorum cukurambarda ozel klinigi var. Dogum icin de hrs, memorial ve live hastaneleriyle anlasmali. Ama kendisi yenidogan doktorlari filan cok iyi diyerek live I onerdi. O nedenle orayi tercih ettik. Insallah hersey guzel olur hepimiz icin
Korkmayin cesaretinizi toplayin ve yavas yavas baslayin surmeye. Gercekten gerekli cocuklarin herseyine anneler kosuyo çünkü. Hatta evin her türlü ihtiyaclarinada anneler kosuyo . Ne zor bisey yaa kadin olmakBenim içinde zaruri. İki tane bebek arabamız var şuan. Her zaman eşim olmuyor sonuçta yanımda. Benim çalışma saatlerim daha az. Eşimin belli olmuyor. Eeee arabada eşimde ben ne yapayım bebek arabasına talim :))) gerçi Allah var eşim arabayı bana verir ama ben kullanmaya korkuyorum :)) bebek arabası can Benim için :))
Amin canım inş. Aynen biraz akışına bırakmak lazım. İyi bir doktora gittiğinizi düşünüyorsanız ve de kendinizi iyi hissediyorsanız. Bebişin gelişimi de iyi gidiyorsa ötesi gerçekten artık Allah’a kalmış. O’na emanet tüm yavrular da bizde.
Benim de oluyor canım. Bazen hatta panik atak geçirdiğimi düşünüyorum. Yürüyüorum cama çıkıyorum ama çok sıkışıyor kalbim gibi oluyor. Sonra derin nefes almayı denedikçe yoluna giriyor. Özellikle 5. Ayda daha sık oluyordu. Şimdi biraz iyiyim sanırım.
Ara ara oluyo hatta suan soluma yattim carpintim var biraz . İsin dogrusu bu aralar ara ara oluyo bende guatir oldugu icin belirtilerinde carpinti da var ilac kullandigim zamanlar olmuyodu 1 aydir ilac icmiyorum doktor kesti ilaci. Haftaya kontrolum var acaba yine degerlerim mi yukseldi ondan mi carpintim var diyede dusunmeden edemiyorum
Aslında sürüyorum ama şehrin belli kısımlarında. Aslında şehrin merkezinde yola bir kez çıksam korkum geçecek ama arabada çocuk olunca çok panik oluyorum ve o yola giremiyorum. Eeee çocukta hep yanımızda oluyor. Bi Defasında yanlış bir hareket yaptım Allah’tan arkadan gelen yoktu bişey olmadı ama nasıl korktuysam gece rüyama girdiKorkmayin cesaretinizi toplayin ve yavas yavas baslayin surmeye. Gercekten gerekli cocuklarin herseyine anneler kosuyo çünkü. Hatta evin her türlü ihtiyaclarinada anneler kosuyo . Ne zor bisey yaa kadin olmak
Ah kuzum kıyamam valla evet bazen insanlar ay hamilesin olacak o kdr moduna giriyor da hayat kalitesini müthiş düşüren bir şey maalesef. Benim de ara ara dönüyor. Hele yumurta yiyince değmeyin keyfime :)) akşama kdr dönüyor o midemde. Çıkartmaya niyetlensem anında çıkacak biliyorum ama başka şeyler düşünüyorum.Çok şükür 10 kasımdan ber öyle bir maceram olmadı. Mideye baskı yapınca olabiliyormuş bu aylarda da bulantı.
Senin bulantın son aya kadar devam edicek heralde canım
İlk aylardaki gibi yoğun değildir heralde kuzum
Zor nefes alma olayı, nefes ihtiyaçını Kaan Kocatepenin videosunda izlemiştim canım.
Zor nefes alma durumum olmadı çok şükür ama arada sırada sola yatınca çarpıntım oluyor.
Aklımada direk tshla demir geliyor
Bende bu duruma çok takılıyorum. Açıkçası maaş kartım elimde olmayacaksa ve gönlumce harcayamayacaksam evde oturmak daha iyi en azından iş ortamının stresinden uzak olurum.Mini_mini canım senin tabi içinde oldugun durumu bilemem ama genel olarak yazdim
Benim içinde zaruri. İki tane bebek arabamız var şuan. Her zaman eşim olmuyor sonuçta yanımda. Benim çalışma saatlerim daha az. Eşimin belli olmuyor. Eeee arabada eşimde ben ne yapayım bebek arabasına talim :))) gerçi Allah var eşim arabayı bana verir ama ben kullanmaya korkuyorum :)) bebek arabası can Benim için :))
Ben 15 günlükken çıkarmıştım:) Haziran sonunda doğdu kızım ve havalar gayet sıcaktı :))Canım Bunu söylediğim her doktor istisnasız güldü banabiliyorum çok ciddi sorunlar var benimki asla şımarıklık değil ama insanın neresi acıyorsa kalbi orda atarmış ya o bulantı başlayınca her şey siyah beyaz bana kusmuyorum ama beni mahvediyor.
Kuzum bu aralar yoğunlaştı bir ara hafiflemişti ama asla son bulmadıgeçen doktorumda öyle dedi doğurana kadar devam edecek heralde dedi napalım artık allah başka dert vermesin
Benim içinde öyle canım
Açıkçası bebeğin 40 ı çıktıktan sonra ve havalar da müsait olduğu sürece her gün çıkıp hava aldırmayı düşünüyorum ben bana hem bebeğe iyi gelir evde dursam çok sıkılırım modeline karar verince alacağız inşallah
Cnm söyle düşün trafige ciktigin muddetce evet biseyler yasayacaksin sehir icinde araba kullanmak da risk daha azdir çünkü hızın bellidir azdır. Sehirler arasi yaptigin hatta affetmez çünkü süratli gidiyosun haliyle. Bende cok korkardim elim ayagim titrerdi bende cocuklarin okulu bahanesiyle surmeye basladim simdi şükür heryere gidiyorum her isimi hallediyorum bende cok cesaretsizimdir. Belki uzak bi eve tasinmak senin kullanmana vesile olacak emin ol kullandikca cesaretin gelecek ve kendine olan güvenin artacakAslında sürüyorum ama şehrin belli kısımlarında. Aslında şehrin merkezinde yola bir kez çıksam korkum geçecek ama arabada çocuk olunca çok panik oluyorum ve o yola giremiyorum. Eeee çocukta hep yanımızda oluyor. Bi Defasında yanlış bir hareket yaptım Allah’tan arkadan gelen yoktu bişey olmadı ama nasıl korktuysam gece rüyama girdi
Bizde eşimle hep bu konuda tartışıyoruz. Onun ısrarı ile aldım ehliyeti. Şimdi ne olsa al kullan, kullanmıyorsan neden aldın diyor bende bozuluyorum
Şimdi ev bakıyor ama baktığı evler bakıcımıza çok uzak ama fiyatları uygun. Eeeee ben ne yapıcam dedim. Çocuğu hergün sen alıp gelip yemeği sen mi yetiştireceksin dedim. Gene aynı laf. Araba kullanevet haklı biliyorum ama korkumu anlasa keşke
Tam markası modelini yazabilir misin fotoğrafta net belli değil birde tak çıkar rahat oluyor mu?Canım ben bebek arabasını ilk önce alanlardanım sanırım :) maalesef ben çalışıcam hatta iki aylıkken falan seminerlerim olacak. Mecbur kayınvalideme bırakıcam kuzumu. O yüzden pusetli travel sistem bir araba tercih ettim. Merak ettiğin mevzu nedir? Öncesini bilmiyorum mevzunun?
Ekledim resim olarak da bunu aldım ben canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?