2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Evet haklisin aslinda.kotu ne dusunsem basima gelir zaten. Ben dinleneyim, kendime dikkat edeyim insallah cikmis olur yukari diger kontrolumde. Tek duam bu
Senin bebisin de hayirla gelsin insallah canim. Allah kimseye sikinti yasatmasin. Saglikla kucagimiza alalim insallah o mis kokululari

Ay kuzum kesinlikle ikna et ve al. Çalışıyorsun madem söyle maaşından alın. Tek maaşa düştükten sonra iyice zorlaşırsınız hergün konuyu aç bir müddet sonra izaya gelir bence.
Bu arada dün akşam sordum ama görmedin sanırım bebeğinin hareketli nasıl hissediyor musun düzenli olarak ?

Bende uzun zamandır içmemiştim kahve içeyim dedim. Çay günde 2-3 bardak içiyorum. Kendimi engellemiyorum.
Teşekkür ederim amin inşallah kullandığıni göreceğim minnoşumun

Bu arada kızlar bebek hareket edince bazen sizinde kalbiniz hızlı çarpmaya nefesiniz darlanmaya başlıyor mu? Sanırım bazen hareket ettiğinde yanlış bir yerlere dokunuyor, o esnada içim bir hoş oluyor böyle içim sıkılıyormuş gibi kalbim hızlanıyor falan

Rica ederim . Ben devlete gidiyorum doktorum cok detayli olmasada anlatıyor . Bana asagida baya demisti. Hatta hastanenin sisteminden raporlarimi buldum 11 haftada plesantaya ön duvar yazmis 17 haftada asagida dedi 21 haftada arka fundal yazmislar rapora. Benim plesenta baya gezgin anlasilan . Bu arada bende Ankaradayım.

Amin canım inş. Aynen biraz akışına bırakmak lazım. İyi bir doktora gittiğinizi düşünüyorsanız ve de kendinizi iyi hissediyorsanız. Bebişin gelişimi de iyi gidiyorsa ötesi gerçekten artık Allah’a kalmış. O’na emanet tüm yavrular da bizde.
Benim de oluyor canım. Bazen hatta panik atak geçirdiğimi düşünüyorum. Yürüyüorum cama çıkıyorum ama çok sıkışıyor kalbim gibi oluyor. Sonra derin nefes almayı denedikçe yoluna giriyor. Özellikle 5. Ayda daha sık oluyordu. Şimdi biraz iyiyim sanırım.

Bende bu duruma çok takılıyorum. Açıkçası maaş kartım elimde olmayacaksa ve gönlumce harcayamayacaksam evde oturmak daha iyi en azından iş ortamının stresinden uzak olurum. Mini_mini canım senin tabi içinde oldugun durumu bilemem ama genel olarak yazdim

Olmasi gereken yeri bulsun da yeter ki onemli olsn bu. Ankarada hangi hastaneye gidiorsunuz

Ara ara oluyo hatta suan soluma yattim carpintim var biraz . İsin dogrusu bu aralar ara ara oluyo bende guatir oldugu icin belirtilerinde carpinti da var ilac kullandigim zamanlar olmuyodu 1 aydir ilac icmiyorum doktor kesti ilaci. Haftaya kontrolum var acaba yine degerlerim mi yukseldi ondan mi carpintim var diyede dusunmeden edemiyorum

Sami ulus turgut Özal yerleskesine. Siz özel muayenehane gidiyosunuz galiba dogumu live da yapacaksiniz sanirim

Evet benim doktorum cukurambarda ozel klinigi var. Dogum icin de hrs, memorial ve live hastaneleriyle anlasmali. Ama kendisi yenidogan doktorlari filan cok iyi diyerek live I onerdi. O nedenle orayi tercih ettik. Insallah hersey guzel olur hepimiz icin

Benim içinde zaruri. İki tane bebek arabamız var şuan. Her zaman eşim olmuyor sonuçta yanımda. Benim çalışma saatlerim daha az. Eşimin belli olmuyor. Eeee arabada eşimde ben ne yapayım bebek arabasına talim :))) gerçi Allah var eşim arabayı bana verir ama ben kullanmaya korkuyorum :)) bebek arabası can Benim için :))

İnsallah

Korkmayin cesaretinizi toplayin ve yavas yavas baslayin surmeye. Gercekten gerekli cocuklarin herseyine anneler kosuyo çünkü. Hatta evin her türlü ihtiyaclarinada anneler kosuyo . Ne zor bisey yaa kadin olmak

14 oçakta randevum var doktora sorarım artık kızlar neden olduğunu. Hayırlısıyla atlatsaydık hamileliği

Korkmayin cesaretinizi toplayin ve yavas yavas baslayin surmeye. Gercekten gerekli cocuklarin herseyine anneler kosuyo çünkü. Hatta evin her türlü ihtiyaclarinada anneler kosuyo . Ne zor bisey yaa kadin olmak
Aslında sürüyorum ama şehrin belli kısımlarında. Aslında şehrin merkezinde yola bir kez çıksam korkum geçecek ama arabada çocuk olunca çok panik oluyorum ve o yola giremiyorum. Eeee çocukta hep yanımızda oluyor. Bi Defasında yanlış bir hareket yaptım Allah’tan arkadan gelen yoktu bişey olmadı ama nasıl korktuysam gece rüyama girdi
Bizde eşimle hep bu konuda tartışıyoruz. Onun ısrarı ile aldım ehliyeti. Şimdi ne olsa al kullan, kullanmıyorsan neden aldın diyor bende bozuluyorum
Şimdi ev bakıyor ama baktığı evler bakıcımıza çok uzak ama fiyatları uygun. Eeeee ben ne yapıcam dedim. Çocuğu hergün sen alıp gelip yemeği sen mi yetiştireceksin dedim. Gene aynı laf. Araba kullan evet haklı biliyorum ama korkumu anlasa keşke

Canım Bunu söylediğim her doktor istisnasız güldü bana biliyorum çok ciddi sorunlar var benimki asla şımarıklık değil ama insanın neresi acıyorsa kalbi orda atarmış ya o bulantı başlayınca her şey siyah beyaz bana kusmuyorum ama beni mahvediyor.

Kuzum bu aralar yoğunlaştı bir ara hafiflemişti ama asla son bulmadı geçen doktorumda öyle dedi doğurana kadar devam edecek heralde dedi napalım artık allah başka dert vermesin

Benim içinde öyle canım

Açıkçası bebeğin 40 ı çıktıktan sonra ve havalar da müsait olduğu sürece her gün çıkıp hava aldırmayı düşünüyorum ben bana hem bebeğe iyi gelir evde dursam çok sıkılırım modeline karar verince alacağız inşallah

Ben 15 günlükken çıkarmıştım:) Haziran sonunda doğdu kızım ve havalar gayet sıcaktı :))

Cnm söyle düşün trafige ciktigin muddetce evet biseyler yasayacaksin sehir icinde araba kullanmak da risk daha azdir çünkü hızın bellidir azdır. Sehirler arasi yaptigin hatta affetmez çünkü süratli gidiyosun haliyle. Bende cok korkardim elim ayagim titrerdi bende cocuklarin okulu bahanesiyle surmeye basladim simdi şükür heryere gidiyorum her isimi hallediyorum bende cok cesaretsizimdir. Belki uzak bi eve tasinmak senin kullanmana vesile olacak emin ol kullandikca cesaretin gelecek ve kendine olan güvenin artacak

Cuttingcorners Canim maas kartim bende. Aylik 500 lira kendime ayiriyorum kalanin hepsini esime veriyorum. Telefon faturami vs de o oduyor. Haklisiniz istedigim gibi harcama yapamiyorum kredi karti onda. Birsey alincaksa soyle ben aliyim diyor. Soyleyince de boyle sorun cikariyor Ucretsiz izne ayrilirsam ne yapacagim onu dusunuyorum artik birsey aldirmak icin surekli pesinde dolanmam gerekecek bu yuzden izne ayrilmakta istemiyorum.

Tam markası modelini yazabilir misin fotoğrafta net belli değil birde tak çıkar rahat oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…