- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Bir haftaniz kaldi yani kavusmaniza :) hadi bakalim yarilamissiniz. istirahatte olman iyi oldu bir bakima magazalar da kapaliymis zaten. eylemler de bir işe yaradi, en azindan zamlar geri alindi :) . yakip yikmadan yapmak da önemli tabi.Iyim kuzum sen nasılsın ? Eşim haftaya pazar gelecek.. bizim buralarda sarı yelekliler ben zaten evde yatış izindeyim ama 1 aydan fazla haftasonları caddeye gidemiyoruz oralarda eylem yapıyorlar mağzalar hep kapalı..
Aşağıdayken de kesilmemişti kuzumKuzum acaba bebek yukarı çıktığı için midene baskı yapıyor oda bulantı mı yapıyor ki.
Az az sık ye canım biraz olsun rahatlatır seni :))
Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alsak miniklerimizi ❤
Canm hindistan cevizi yagini bende almak istiyorum ama nereden alsam bilmiyorum.Guvenilir olup olmadigi konusunda kuşkularım var. Sen hangi marka aliyorsun yada nerelerde bulumuyor aktarlarda mi?Kızlar eğer kremleriniz nemlendirmede yetersiz geliyorsa hindistan cevizi yağını kullanın pamuk gibi yumuşacık yapıyor ve inanılmaz nemlendiriyor ve çok güzel kokuyor
Canım gratisten aldım ben %100 doğal kavanozda katı bir şekilde zaten doğal olmasını katılaşmasından anlıyormuşuz lierac kullanıyorum ama pul pul olmuştu karnım, ertesi güne bile yumuşacık nemli kalıyorCanm hindistan cevizi yagini bende almak istiyorum ama nereden alsam bilmiyorum.Guvenilir olup olmadigi konusunda kuşkularım var. Sen hangi marka aliyorsun yada nerelerde bulumuyor aktarlarda mi?
Öyle az kaldı vallah. İyi oldu tabi bazı zamanlar çekilmesi :) ben destekliyorum zaten.Bir haftaniz kaldi yani kavusmaniza :) hadi bakalim yarilamissiniz. istirahatte olman iyi oldu bir bakima magazalar da kapaliymis zaten. eylemler de bir işe yaradi, en azindan zamlar geri alindi :) . yakip yikmadan yapmak da önemli tabi.
Neyse bakalim ben yeni yilda hem ülkemiz hemde dünya adina cok umutluyum. Pozitif giriyorum bu yila :) . Sana ve bal oğluşa da sağlıklı bir yıl diliyorum.
Allahimmmm bu yil mükemmel geçsin. Dert tasa kalmasin.
Eninde sonunda alinacak bir sey alinabilir indirim varken birde her şeyin fiyati firliyorPortbebe puset 40 çıktıktan Sonra kanguru kullanılabiliyor. Sling.
Bir sürü bebek taşıma aleti var.
Almayın demedim ki kendi fikrimi söyledim ve sonradan da alınabileceğini söyledim.
Arada oluyor canim ama mecbur yatiyorumKızlar sola yatarken kalbinizde çarpıntı oluyor mu
Ayni sey bende de oluyor acaba bebek hareketinden mi diye dusunuyordum hep.Bu arada kızlar bebek hareket edince bazen sizinde kalbiniz hızlı çarpmaya nefesiniz darlanmaya başlıyor mu? Sanırım bazen hareket ettiğinde yanlış bir yerlere dokunuyor, o esnada içim bir hoş oluyor böyle içim sıkılıyormuş gibi kalbim hızlanıyor falan
Bende coraplarimi giyerken zorlanmaya basladim ayakkabimi merdivene basarak gıyorum yüksek oluyo ya.bugun az bisey is yaptim belim koptu kötü oldum yattim simdi kalktim banyoyu temizledimaynen cok dogru tabir.
Ben en cok ayakkabilarimi giyerken zorlaniyorum . :) beni en cok şaşırtan şeylerden biri. Egiliyorum bükülüyorum nefes nefese kaliyorum :) zor bela giyiyorum
Canım evet normalde ben bunu uzun zamandır takip ediyorum. Bagajda çok azcık yer kaplıyor. Hani hem kullanışlı hem kaliteli hem de az yer kaplayan bunu bulabildik biz. Black friday da bile 1650 ye denk gelmişti o da yeşil rengiydi almak istemedik. Bu rengi en uygun 1900 dü. Pendik te çocuk dünyası diye bir yer var. İnstagramda da sayfaları var bakabilirsin. Oradan aldım canım.İstanbul’da oturuyorum ama pregolar çok pahalı bu uygun geldi bana Welcome baby den mi aldın
Ay bende geçen gün kendimde farkettim şok oldumBenimki yeni oluştu cnm kıpkırmızı tam sağ göğsün altında ya
Ay bende geçen gün kendimde farkettim şok oldumsağ göğsüm alt kısmı çatlaklar oluşmuştu henüz kırmızı şekilde. Dün baktım sol tarafta eksik kalmamış onda da oluşmuş. Milletin gobüşü çatlar benim göğüsler
Canm yegenine cok cok gecmis olsun.Bana cocuklukta yasadigim kotu bir animi hatirlatti. Demir salıncagin sivri köşesi gozumun hemen altina çarpmışti. Kanlar icinde aglaya aglaya eve gitmistim . Orada ufak bi çöküntü kaldi gamze gibi görünüyor. Cok dikkat etmek lazim.Verilmis sadakam varmis diyorum ya gözüme girseydi.Cocuk büyütmek zor işEninde sonunda alinacak bir sey alinabilir indirim varken birde her şeyin fiyati firliyor
Birde elle tasimak zor oluyor
Arada oluyor canim ama mecbur yatiyorum
Ayni sey bende de oluyor acaba bebek hareketinden mi diye dusunuyordum hep.
Kizlar yegenime parkta salincak carpti burnu ve sol taraf sisti.butun gun hastanede gecirdiler.cok zormus cocuk büyütmek cok dikkatli olmamiz lazim.gozum korktu
Evet tam 1 ay sonraya denk gelecek sekilde çağırdı beni aşi karti vermedi mi size . Oraya ne zaman yapildigini ve bir daha ki ne zaman geleceğini yaziyorKızlar tetanozun ikinci dozu ilkinden 1 ay sonra vuruluyor değil mi ?
Verdi canım da hafta sonuna geliyor yazdığı tarihEvet tam 1 ay sonraya denk gelecek sekilde çağırdı beni aşi karti vermedi mi size . Oraya ne zaman yapildigini ve bir daha ki ne zaman geleceğini yaziyor
Sende ucuz atlatmışsın.bu salincak plastikmis demir olsa gitmisti kesinCanm yegenine cok cok gecmis olsun.Bana cocuklukta yasadigim kotu bir animi hatirlatti. Demir salıncagin sivri köşesi gozumun hemen altina çarpmışti. Kanlar icinde aglaya aglaya eve gitmistim . Orada ufak bi çöküntü kaldi gamze gibi görünüyor. Cok dikkat etmek lazim.Verilmis sadakam varmis diyorum ya gözüme girseydi.Cocuk büyütmek zor iş
Benimki 31 aralik ve 30 ocak.bir ay arayla yapılıyorKızlar tetanozun ikinci dozu ilkinden 1 ay sonra vuruluyor değil mi ?
Evet canım ben yaptırdım hatta ikinci dozunu da. 1 ay arayla çağırdı. Doğumdan sonra devam edersen bebeği aşıya getirdiğinde hatırlatırsin dedi ayricaKızlar tetanozun ikinci dozu ilkinden 1 ay sonra vuruluyor değil mi ?
Sende ucuz atlatmışsın.bu salincak plastikmis demir olsa gitmisti kesin
Benimki 31 aralik ve 30 ocak.bir ay arayla yapılıyor
Teşekkür ederim kızlarEvet canım ben yaptırdım hatta ikinci dozunu da. 1 ay arayla çağırdı. Doğumdan sonra devam edersen bebeği aşıya getirdiğinde hatırlatırsin dedi ayrica
Beni tam 1 ay sonrasına çağırdı canım, aşı kartı da verdi zaten ebe.Kızlar tetanozun ikinci dozu ilkinden 1 ay sonra vuruluyor değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?