2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnşallah :) bi cesarete bakıyor herşey.

A April wind kuzu sana katılıyorum artık göğsümün altında pespembe çatlak oluşmuş ne yapmak lazım bunun için
Ben yağ hiç sürmemiştim büyümemişti çünkü yanılttı beni. artık sürüyorum ama yapacak birşey yok sanırım
En başından beri Zaten bazı Şeyleri indirimden almayı savundum ben hiç almasın demedim ki.
Doğumdan sonra da alınabilir dedim. Herkesin ihtiyaç sırası farklıdır. Ama yinede zaruri bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum Yenidoğanda. Kendi fikrimi söyledim uzatacak birşey göremiyorum ben herkes aynı düşüncede olacak olsa böyle bir platforma gerek kalmazdı zaten :)

Geçmiş olsun canım. Parkta en korktuğun şeylerden birisi salıncaklar. Çok dikkatli olmak lazım. Çocuklar düşünemiyor salıncağın çarpacağını. Tahtaravallinin inip kafaya çarpabileceğini. Hep tetikte olman lazım. Ben dibinden ayrılmam kızımın.

Bende 5 Aralıkta yaptırdım 5 ocakta gel dedi baktım ki Cumartesi cuma giderim artık :)
Bana da geçen hafta perşembe ye gün yazmışti gittim. Sizin hemşire persembeleri olmuyor dışarı poliklinik hizmetinde oluyorlar dedi. Bu soğukta geri döndüm . Açıkçası bir takvime göz atıp gün yazmak zor olmasa gerek. Ben çok dikkat ederdim iş hayatında böyle şeylere herkes bir değil demek ki

Katılıyorum, o günün tarihine bakıp yazıyorlar demekki öyle. Sonra fark ettim bende hiç aklıma gelmedi hafta sonuna yazacağı :)
Misafirim var kızlar çok bakamıyorum-giremiyorum.
Değişik bir karın ağrımda var hareketleri de az gibi paşanın. Yarın hastaneye gitcem ilaç vs yazdıracaktım zaten. Herkese iyi akşamlar
Kolay gelsin kuzum.
Pozisyon değiştirmiştir belki ondan oluyordur. Çok yorma kendini iyi akşamlar

Misafirim var kızlar çok bakamıyorum-giremiyorum.
Değişik bir karın ağrımda var hareketleri de az gibi paşanın. Yarın hastaneye gitcem ilaç vs yazdıracaktım zaten. Herkese iyi akşamlar
Benimde karnım ağrıyor bir kaç gündür. Çarşamba kontrol günümdü yarın gideyim diyorum. Ama sanki gaz sancısı gibi. Gene de gideyim içim rahat etsin.

Karaciğer enzimi ilerleyen aylarda gebelik kolestazına sebep oluyor canım.
Şuan için bir sıkıntın olmaması çok iyi bir gecede kaşıntın falan oluşur elin ayağın şişerse acile gitmeni tavsiye ederim

Teşekkür ederim. şuan bi şikayetim yok Ast normal çıktığı için alt yükseliği çok önemli değil dedi dr ama yine de baktırıcam. Eğer karaciğerimde sorun varsa ilaçları tamamen keseceğini söyledi. bebek için riski ne peki? biliyor musun

Bana da verdi de hafta sonuna geliyor yazdığı tarih canım 1 gün önce gidicem artık :)

Canım bana hemşire 1 ay geçsin ama 3 4 gün sonra gel dedi ben birazdan gidicem 23 kasımda olmuştum.

Tanıdığım her doktor yapilmasi gerektiğini söylüyor cnm. Daha gitmedim yükleme için. Sanirim bu hafta gidicem

Benim doktorum özeldeki açlık tokluk olarak baktı canım ama devlete bazen gidiyorum bebeğimi görmeye mutlaka yaptır diyorlar herkes bölünmüş vaziyette

Cuttingcorners [/USER] Canim maas kartim bende. Aylik 500 lira kendime ayiriyorum kalanin hepsini esime veriyorum. Telefon faturami vs de o oduyor. Haklisiniz istedigim gibi harcama yapamiyorum kredi karti onda. Birsey alincaksa soyle ben aliyim diyor. Soyleyince de boyle sorun cikariyor Ucretsiz izne ayrilirsam ne yapacagim onu dusunuyorum artik birsey aldirmak icin surekli pesinde dolanmam gerekecek bu yuzden izne ayrilmakta istemiyorum.[/QUOTE]
Kuzum ya valla böyle şeyler okudukça kiziyorum yanlış anlama beni ne olursun.kadinsin sen ya ayakları yere sağlam basan ekonomik özgürlüğü olan çalışırken bir yandan evle uğraşan bir yandan kocayla uğraşan bide bebek taşıyan bı canlisin.sen şu hayat şartlarında çalıştığın halde kredi kartı kullanmıyorsun her ay maaşı aldığında belli bı kısım kendine ayırıp diğer kalan meblayi ne akla hizmet veriyorsun...ben calistigim surede maasimi aldığımda tek kuruşunun hesabını yaptirmazdim ki yapmazda.kiskandi ayrıldım isimden valla bişey alınacaksa tek kelimeyle al gel diyorum.iki yıldır evimin eşyalarını değiştiriyorum oda oda bana ne gerek var diyemez kaynanam dedi birkere ağzının payını aldı oturdu.sorma kuzum sorma bişey alınacaksa bir yere gidilecekse kadın olarak sen karar verirsin.erkeklerden kat ve kat daha akıllıyiz.valla ben bı Boga burcu erkeğini idare ediyorum düşün artık yani.boyle.ufak tefek şeyler insanın canını sıkıyor ömründen ömür götürüyor.allahtan ev hanımı değilsin...

Kızlar günaydınnn MERHABA

Ben geldim...10 gündür yoktum. Ankaradaydım babamın yanında. çok mutlu oldu kaldım yanında baktım, bildiğin bebek gibi olmuş canım babam. ama döndüm mecbur iş başı. kızımla eşimi de çok özledim, onları bırakıpta gittim çünkü.

sizler nasılsınız ? herkesin her şeyi yolunda mı? benim oğlan hareketli epey, tempoya alıştı. antibiyotik bitti. 02 ocak ta kontrol var tekrar tahlil verecem umarım enfeksiyon geçmiştir.

Tabiki canim herkes kendi fikrini soyluyor.dedigin gibi sonrada alinabilir cok zaruri degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…