- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
İnşallah :) bi cesarete bakıyor herşey.Cnm söyle düşün trafige ciktigin muddetce evet biseyler yasayacaksin sehir icinde araba kullanmak da risk daha azdir çünkü hızın bellidir azdır. Sehirler arasi yaptigin hatta affetmez çünkü süratli gidiyosun haliyle. Bende cok korkardim elim ayagim titrerdi bende cocuklarin okulu bahanesiyle surmeye basladim simdi şükür heryere gidiyorum her isimi hallediyorum bende cok cesaretsizimdir. Belki uzak bi eve tasinmak senin kullanmana vesile olacak emin ol kullandikca cesaretin gelecek ve kendine olan güvenin artacak
Bana da verdi de hafta sonuna geliyor yazdığı tarih canım 1 gün önce gidicem artık :)Beni tam 1 ay sonrasına çağırdı canım, aşı kartı da verdi zaten ebe.
Ben yağ hiç sürmemiştim büyümemişti çünkü yanılttı beni. artık sürüyorum ama yapacak birşey yok sanırımA April wind kuzu sana katılıyorum artık göğsümün altında pespembe çatlak oluşmuşne yapmak lazım bunun için
En başından beri Zaten bazı Şeyleri indirimden almayı savundum ben hiç almasın demedim ki.Eninde sonunda alinacak bir sey alinabilir indirim varken birde her şeyin fiyati firliyor
Birde elle tasimak zor oluyor
Arada oluyor canim ama mecbur yatiyorum
Ayni sey bende de oluyor acaba bebek hareketinden mi diye dusunuyordum hep.
Kizlar yegenime parkta salincak carpti burnu ve sol taraf sisti.butun gun hastanede gecirdiler.cok zormus cocuk büyütmek cok dikkatli olmamiz lazim.gozum korktu
Geçmiş olsun canım. Parkta en korktuğun şeylerden birisi salıncaklar. Çok dikkatli olmak lazım. Çocuklar düşünemiyor salıncağın çarpacağını. Tahtaravallinin inip kafaya çarpabileceğini. Hep tetikte olman lazım. Ben dibinden ayrılmam kızımın.Eninde sonunda alinacak bir sey alinabilir indirim varken birde her şeyin fiyati firliyor
Birde elle tasimak zor oluyor
Arada oluyor canim ama mecbur yatiyorum
Ayni sey bende de oluyor acaba bebek hareketinden mi diye dusunuyordum hep.
Kizlar yegenime parkta salincak carpti burnu ve sol taraf sisti.butun gun hastanede gecirdiler.cok zormus cocuk büyütmek cok dikkatli olmamiz lazim.gozum korktu
Bende 5 Aralıkta yaptırdım 5 ocakta gel dedi baktım ki CumartesiLoveAndMarriage 3 Aralık’ta yaptırdım 3 Ocakta gel dedi tam 1 ay :)
Bana da geçen hafta perşembe ye gün yazmışti gittim. Sizin hemşire persembeleri olmuyor dışarı poliklinik hizmetinde oluyorlar dedi. Bu soğukta geri döndüm . Açıkçası bir takvime göz atıp gün yazmak zor olmasa gerek. Ben çok dikkat ederdim iş hayatında böyle şeylere herkes bir değil demek kiBende 5 Aralıkta yaptırdım 5 ocakta gel dedi baktım ki Cumartesicuma giderim artık :)
Katılıyorum, o günün tarihine bakıp yazıyorlar demekki öyle. Sonra fark ettim bende hiç aklıma gelmedi hafta sonuna yazacağı :)Bana da geçen hafta perşembe ye gün yazmışti gittim. Sizin hemşire persembeleri olmuyor dışarı poliklinik hizmetinde oluyorlar dedi. Bu soğukta geri döndüm . Açıkçası bir takvime göz atıp gün yazmak zor olmasa gerek. Ben çok dikkat ederdim iş hayatında böyle şeylere herkes bir değil demek ki
Kolay gelsin kuzum.Misafirim var kızlar çok bakamıyorum-giremiyorum.
Değişik bir karın ağrımda var hareketleri de az gibi paşanın. Yarın hastaneye gitcem ilaç vs yazdıracaktım zaten. Herkese iyi akşamlar
Benimde karnım ağrıyor bir kaç gündür. Çarşamba kontrol günümdü yarın gideyim diyorum. Ama sanki gaz sancısı gibi. Gene de gideyim içim rahat etsin.Misafirim var kızlar çok bakamıyorum-giremiyorum.
Değişik bir karın ağrımda var hareketleri de az gibi paşanın. Yarın hastaneye gitcem ilaç vs yazdıracaktım zaten. Herkese iyi akşamlar
Karaciğer enzimi ilerleyen aylarda gebelik kolestazına sebep oluyor canım.
Şuan için bir sıkıntın olmaması çok iyi bir gecede kaşıntın falan oluşur elin ayağın şişerse acile gitmeni tavsiye ederim
Tanıdığım her doktor yapilmasi gerektiğini söylüyor cnm. Daha gitmedim yükleme için. Sanirim bu hafta gidicemDoktorunuz ne diyor? Devletteki doktorlar şeker yüklemesini yapıyorlar açlık tokluk olarak bakacaklarını sanmıyorum.
Nasılım kızlar gecen hafta bebisimle ben,
Bana da verdi de hafta sonuna geliyor yazdığı tarih canım 1 gün önce gidicem artık :)
Tanıdığım her doktor yapilmasi gerektiğini söylüyor cnm. Daha gitmedim yükleme için. Sanirim bu hafta gidicem
Cok güzel olmuşsun.Baya büyümüş kuzu.Nasılım kızlar gecen hafta bebisimle ben,
Tabiki canim herkes kendi fikrini soyluyor.dedigin gibi sonrada alinabilir cok zaruri degilBen yağ hiç sürmemiştim büyümemişti çünkü yanılttı beni. artık sürüyorum ama yapacak birşey yok sanırım
En başından beri Zaten bazı Şeyleri indirimden almayı savundum ben hiç almasın demedim ki.
Doğumdan sonra da alınabilir dedim. Herkesin ihtiyaç sırası farklıdır. Ama yinede zaruri bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum Yenidoğanda. Kendi fikrimi söyledim uzatacak birşey göremiyorum ben herkes aynı düşüncede olacak olsa böyle bir platforma gerek kalmazdı zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?