kucukkuzum
Canim dusunceni paylastigin icin tskler. Ama senin dedigin benimkinden daha da vahim bir hal aliyor
Kiz hic esim kiskaniyor diye isten cikilir mi ? Ben boyle bir sebepten asla istifa etmem. Onca yil oku, emek ver elin adami kiskaniyor diye isten cik sonra onca yillik emegin bosa gitsin. Esim 30 bin maas alsa dahi isten ayrilmam. Calisiyorum, esime yardum ediyorum ama biryandan da hesabimda param birikiyor. Her ay maasimdan 1000 lira otomatik kesilme talimati verdim adima hesap actirdik. 20 aylik evliyim hesabimda biriken param var. Esim cok garantici biri. Bana hep dedigi ise hayat bu benim basima ne gelecegi belli olmaz senin guvencen olsun.. Ben buyuk ihtiyaclar icin karta ihtiyac duyuyorum yoksa diger seyler icin Allaha sukur bir sikintim yok. Ama hani diyorsun ya " ne akla hizmet esine para veriyorsun " diye. Canim evlilikte senin paran benim param yapilirsa o evlilikten birsey olmaz. Evlilikte ayri gayri yoktur bence. Ben esime yardim etmek icin calismiyorum kendi gelecegim icin, emekliligim icin, psikolojim icin calisiyorum neden dersen bir aydir raporluyum evdeyim inan sacma sapan tv prog izlemekten midem bulandi. Ev hayati, ev hanimligi, oturup aksama kadar esimi beklemek bana gore degil asla bir erkegin boyundurlugu altina giremem ben. Evet esime yardim ediyorum ama sonucta o maas benim, ki maas kartim da bende. Ben parami cekiyorum kendime ayiriyorum gerekeni esime veriyorum. Bana bakacaksin demekte bana ters. Benimde erkek kardesim var ona da denmesini istemem. Ben bakima ihtiyaci olan biri degilim ki. Esim yetistirme tarzindan dolayi eli siki ve garantici biri. Bu yuzden de bazen sorun yasiyoruz. Kredi karti olmasi da bir luks degil. Benim bekarken kartim vardi altindan kalkamadim kapattim. Bir evde bir kart yeterli bence zaten ne geliyorsa insanlarin basina kart yuzunden geliyor. Yeter ki eslerimiz anlayisli olsun gerisi halledilir. Dedigim gibi herkesin dogrusu, yasami kendine dogru. Bu maas vs mevzusu da kapansin gari