Kızlar burnumun direği sızlıyor derler ya işte ben de hep o durum var nefes alıp verdikce burnumun içi sızlıyor . Ayrıca sol taraftan ufak ufak kanama oluyor mesela dün vardı.
Burnumun ici sizladikca başımı agritiyor sağlıklı bir uyku uyuyamıyorum. Sizlerde de var mı ? Nasıl baş ediyorsunuz
Kızlar burnumun direği sızlıyor derler ya işte ben de hep o durum var nefes alıp verdikce burnumun içi sızlıyor . Ayrıca sol taraftan ufak ufak kanama oluyor mesela dün vardı.
Burnumun ici sizladikca başımı agritiyor sağlıklı bir uyku uyuyamıyorum. Sizlerde de var mı ? Nasıl baş ediyorsunuz
Ayyyyy cnm bende aynıyım dün geceden bu yana burnumun içi sizladi.sabahtan bu yanada sağ burun deliğimde kanama var. baş ağrısıda tabi dengem bozuldu.bebek çok hareketli uyumak istiyorum ama oğlum olduğu için uyuyamıyorum basım patlayacak eşimi bekliyorum
Benim eşimde araba almayalım ne gerek var dedi ağzının payını aldı benden ama şöyle bi karar aldık bebek doğunca gelecek altınları bozdurur alırız tamam dedik. Sizde öyle yapabilirsin belki
Canim dun aksam esim karnimi seviyordu bende trip atar sekilde sana kizin kusmus dedim. O da sasirdi birden oyle deyince. Neden kusmus dedi Bende " babam bana cici almiyor " diye kusmus dedim. Nasil kotu oldu Alicam ben kizima cici, annene saka yaptim dedi. Sanirim olayi bizde tatliya bagladik Olmadi dogumdan sonra aliriz bakalim. Rabbim sag salim insallah kucagimiza almayi nasip ederde.
Ayyyyy cnm bende aynıyım dün geceden bu yana burnumun içi sizladi.sabahtan bu yanada sağ burun deliğimde kanama var. baş ağrısıda tabi dengem bozuldu.bebek çok hareketli uyumak istiyorum ama oğlum olduğu için uyuyamıyorum basım patlayacak eşimi bekliyorum
Evet baya baş ağrısı yapıyor canım ayrıca ağzım açık uyuyorum uyursam da. Biraz araştırdım kanama için normal yazıyor her yerde . Hatta bazı kadınlarda yüksek kan basıncı bacaklarda varise sebep olurmuş bazılarında ise burun kanamasina aslında bacak varisi olacağına burun kanamasina şükür dedim artik
Evet baya baş ağrısı yapıyor canım ayrıca ağzım açık uyuyorum uyursam da. Biraz araştırdım kanama için normal yazıyor her yerde . Hatta bazı kadınlarda yüksek kan basıncı bacaklarda varise sebep olurmuş bazılarında ise burun kanamasina aslında bacak varisi olacağına burun kanamasina şükür dedim artik
Benim ilk gebelikte burun kanamam olmadı cnm ama rahimde varis olusmus.bu gebeligimdede varisim yok burnum kanıyor.dedigin gibi varisten daha iyi burun kanaması.bana doktor okyanus suyu al kullan dedi agzim açık uyuyordum kullanınca ağzımı açmama gerek kalmadı cnm kullan çok iyi geliyor.bide peteğim üstüne ıslak bez koyuyorum.
Teşekkür ederim. şuan bi şikayetim yok Ast normal çıktığı için alt yükseliği çok önemli değil dedi dr ama yine de baktırıcam. Eğer karaciğerimde sorun varsa ilaçları tamamen keseceğini söyledi. bebek için riski ne peki? biliyor musun
İyi yaparsın canım doğuma kadar benden sana tavsiye sağlık ocağında devamlı karaciğer ölçümlerini yaptır.
İlerleyen durumlarda senin içinde riskleri çok yüksek bebek içinde.
Sen şimdi bunları düşünüp kafana takma değerinin biri normalmiş ama ihmalde etme kuzum
Çok geçmiş olsun
Sevgili güzel hamişler hepinize mutlu mu mutlu yeni bir yıl diliyorum.
Fındıklarımızla güzel ve sağlıklı bir gelecek nasip etsin Rabbim . Gönlümüzdekiler hayırlı olsun ve bizi bulsun.
Dert keder musibet de hem ülkemizden hem bizden uzak olsun inşallah.
Sıkıntılı bir yıl geçiren varsa pozitif düşünmesini tavsiye ediyorum .Odaklanın ve yeni yılın cok güzel geçeceğini düşünün. Zaten bebeklerimiz gelecek insallah,dunyanin en guzel şeyleri bu yılda bizim olacak Allahın izniyle. 2019 bizlere güzel gelecek.