- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ben gittim kuzum enfeksiyon varmış bakalım ondansa eğer geçer inşallah sanada geçmiş olsun kuzu haber vermeyi unutma. Gitmişsindir diye tahmin ediyorumBenimde karnım ağrıyor bir kaç gündür. Çarşamba kontrol günümdü yarın gideyim diyorum. Ama sanki gaz sancısı gibi. Gene de gideyim içim rahat etsin.
Maşallah canım göbüşe ben Burdayım diyor baya
İnşallah geçmiştir canım güzel sonuçlar alırsın. Daha yeni aklıma geldin misafirler vs derken soramadım. İyi olmanıza sevindimKızlar günaydınnn MERHABA
Ben geldim...10 gündür yoktum. Ankaradaydım babamın yanında. çok mutlu oldu kaldım yanında baktım, bildiğin bebek gibi olmuş canım babam. ama döndüm mecbur iş başı. kızımla eşimi de çok özledim, onları bırakıpta gittim çünkü.
sizler nasılsınız ? herkesin her şeyi yolunda mı? benim oğlan hareketli epey, tempoya alıştı. antibiyotik bitti. 02 ocak ta kontrol var tekrar tahlil verecem umarım enfeksiyon geçmiştir.
Enfeksiyondanmış kuzum ağrılarım yine nüksetmiş başımın belası :)
Oy yesinler onu.bebis nasıldı
Maaşallah canım nasılda eliyle yüzünü kapatmış
Maşallah paşaya kuzumm
Masallah canim ❤ Allah dogdugu buyudugu gormeyi de nasip eder insallah
Yaaa bunlar kuş muu yaaaa pek nazlılar pek.. yüz kapatmak nedir bizim ki gibi :)) ah bi doğsunlar da minnak minnak ısırmak lazım o parmakları.
Oyy maşallah sübhanallah yaratana
Geçmiş olsun kuzum oğluşun keyfi yerinde görünüyo :))seninde sonuçların güzel çıkar inşallah
Hepinize teşekkür ederiz teyzeleri yaklaşık 70-80 gr daha alarak 700 gr olmuşuzMaşallah kuzuyanasıl kapatmış yüzünü öyle
Maşallah büyümüş paşaBen gittim kuzum enfeksiyon varmış bakalım ondansa eğer geçer inşallah sanada geçmiş olsun kuzu haber vermeyi unutma. Gitmişsindir diye tahmin ediyorumA
Maşallah canım göbüşe ben Burdayım diyor baya
İnşallah geçmiştir canım güzel sonuçlar alırsın. Daha yeni aklıma geldin misafirler vs derken soramadım. İyi olmanıza sevindim
Enfeksiyondanmış kuzum ağrılarım yine nüksetmiş başımın belası :)
Hepinize teşekkür ederiz teyzeleri yaklaşık 70-80 gr daha alarak 700 gr olmuşuzElimiz yine yüzümüzdeydi çekme der gibi O kadar dürttük yok kıpraşmadı :)
Görebildiğim kadarıyla burnu ve çenesi bana benziyor ama yaşasınnn
KabullendiMaşallah büyümüş paşa
Babasının bu konu hakkındaki görüşü ne
Nasılsa annesine düşkün olacak onu da kabullensinKabullendi
Bak diyorum çenesi bana benziyor baktı baktı evet dedi
Alıştıra alıştıra alttan alttan ilerliyorum sinsiceNasılsa annesine düşkün olacak onu da kabullensin
Hahaha alışır alışırAlıştıra alıştıra alttan alttan ilerliyorum sinsice
Sinir oluyor erkek anaya düşkün olur diyince yoksa
Alışsın tabi bacımHahaha alışır alışır
Ayy ne güldüm yaaAlışsın tabi bacım
Kız olsaydı ben kıskanırdım galiba yaa bilmiyorum ama eşimi değil çocuğumu kıskanırdım ahaha deliyim ben sanki tek yaptım
Maşallah canım :) sağlıkla hayırla giysin inşallah kizçen.. valla şanslı cimcime bizde de babaanne böyle yapsa alışverişe gerek kalmazdiİyi akşamlar kızlar herkese iyi seneler
Bizde Babaannemize geldik bunlarda babannnemizin kızçeme hediyeleriBattaniyelerimizde var ama onlar kadraja sığmadı
Eki Görüntüle 2220665 Eki Görüntüle 2220669
Teşekkür ederiz canım. Hepimizin yavruları sağlıklı sıhhatli doğarda güzel günlerde giydirmek nasip olur inşMaşallah canım :) sağlıkla hayırla giysin inşallah kizçen.. valla şanslı cimcime bizde de babaanne böyle yapsa alışverişe gerek kalmazdi
Gule gule giysin kuzucuk. Senin bisey almana gerek kalmamis cnm superbabaanne bütün alisverisi yapmis saglikla büyütsün torununu insallahTeşekkür ederiz canım. Hepimizin yavruları sağlıklı sıhhatli doğarda güzel günlerde giydirmek nasip olur inşBabaannemiz normalde de alışveriş seviyodu işin içine torun girince kadın freni boşalmış kamyon gibi dur durak bilmiyor
Ben daha bir çorap bile almadım
Alma zaten çok çabuk büyüyecek :) ilk aylar da. Bunlar yeter gibi görünüyor . Sende başka şeylere harcama yaparsinTeşekkür ederiz canım. Hepimizin yavruları sağlıklı sıhhatli doğarda güzel günlerde giydirmek nasip olur inşBabaannemiz normalde de alışveriş seviyodu işin içine torun girince kadın freni boşalmış kamyon gibi dur durak bilmiyor
canm nasl gecti bugün kontrollerinGule gule giysin kuzucuk. Senin bisey almana gerek kalmamis cnm superbabaanne bütün alisverisi yapmis saglikla büyütsün torununu insallah
Sağol kuzum. Evet babanneden sıra kalmadı bana pek bişeyi kalmadı gerçekten de. Beşiği de babannesi alıcak, bebek arabamızı da benim babam alıcak. Sıfır maliyetle olucak gibiGule gule giysin kuzucuk. Senin bisey almana gerek kalmamis cnm superbabaanne bütün alisverisi yapmis saglikla büyütsün torununu insallah
Canm sizin süper babanne is basinda :) .Teşekkür ederiz canım. Hepimizin yavruları sağlıklı sıhhatli doğarda güzel günlerde giydirmek nasip olur inşBabaannemiz normalde de alışveriş seviyodu işin içine torun girince kadın freni boşalmış kamyon gibi dur durak bilmiyor
Aynen öyle canım çok hoşuma giden bişeyler olursa alırım anca. Babanne doğasıya kadar devam eder çünkü alma desekte tamam diyor ertesi gün gitmiş yine bi yerlere bunu aldım diye fotoğraf atıyorAlma zaten çok çabuk büyüyecek :) ilk aylar da. Bunlar yeter gibi görünüyor . Sende başka şeylere harcama yaparsin
Teşekkür ederiz canım Sende iyi sağlıklı günlerde kullanırsın inş. Aldıkça alası geliyor demek ki insanın. Bu kadar alma diyorum napiyim ama çok güzeller hem bulmuşken almak lazım deyip dolduruyor. Yarın senide götürecem diyoCanm sizin süper babanne is basinda :) .
Iyi günlerde kullanin. Bizde bugun çılgınca alisveris yaptik. Dedesi ve annanesi de birseyler aldi kizima. Bir yandan esimle ben diger yandan annemler e bebek cikartmasi yaptik . Aldikca bir tuhaf oluyor insan cok guzel bir duygu.
Ögleden sonra gittim 1.5 saate yakın sira bekledim girdim uzman sabah gelecektin dedi çünkü pozisyon degistirmesini bekleriz bebeğin dedi bu saatte ölçüm yapamayiz dedi yinede baktı Uyanıktı kuzum belli ölçümlerini yapti ama yeterli gelmedi mesai bitmesine az kalmıştı yetismedi yani persembe tekrar gidecem ayrintilya. Sonucu doktor bakti önce olumsuz gibi konustu ama sonra bide ben bakıyım dedi hemen usgyle bakti korkulcak bisey yok dedi rahatladim. Bide persembeyi atlatirsam hayırlısıylacanm nasl gecti bugün kontrollerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?