2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benimde karnım ağrıyor bir kaç gündür. Çarşamba kontrol günümdü yarın gideyim diyorum. Ama sanki gaz sancısı gibi. Gene de gideyim içim rahat etsin.
Ben gittim kuzum enfeksiyon varmış bakalım ondansa eğer geçer inşallah sanada geçmiş olsun kuzu haber vermeyi unutma. Gitmişsindir diye tahmin ediyorumA
Maşallah canım göbüşe ben Burdayım diyor baya
İnşallah geçmiştir canım güzel sonuçlar alırsın. Daha yeni aklıma geldin misafirler vs derken soramadım. İyi olmanıza sevindim

Günaydın kızlar
A April wind nasıl oldun dün ki ağrıların kuzu ? Gittin mi hastahaneye ?
Enfeksiyondanmış kuzum ağrılarım yine nüksetmiş başımın belası :)

Oy yesinler onu.bebis nasıldı

Maaşallah canım nasılda eliyle yüzünü kapatmış

Maşallah paşaya kuzumm

Masallah canim ❤ Allah dogdugu buyudugu gormeyi de nasip eder insallah

Yaaa bunlar kuş muu yaaaa pek nazlılar pek.. yüz kapatmak nedir bizim ki gibi :)) ah bi doğsunlar da minnak minnak ısırmak lazım o parmakları.

Oyy maşallah sübhanallah yaratana
Geçmiş olsun kuzum oğluşun keyfi yerinde görünüyo :))seninde sonuçların güzel çıkar inşallah

Maşallah kuzuya nasıl kapatmış yüzünü öyle
Hepinize teşekkür ederiz teyzeleri yaklaşık 70-80 gr daha alarak 700 gr olmuşuz Elimiz yine yüzümüzdeydi çekme der gibi O kadar dürttük yok kıpraşmadı :)
Görebildiğim kadarıyla burnu ve çenesi bana benziyor ama yaşasınnn

Maşallah büyümüş paşa
Babasının bu konu hakkındaki görüşü ne

Kızlar bebecimo diye bir sayfadan alışveriş yaptım gelenler gayet güzel :) şu ekteki pijama takımı 10₺ ydi bana çok uygun geldi malı da güzel alışveriş yapacaklara fikir olsun atayim

Eklentiler

• IMG_20181231_185738_305.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 67
Maşallah canım :) sağlıkla hayırla giysin inşallah kizçen.. valla şanslı cimcime bizde de babaanne böyle yapsa alışverişe gerek kalmazdi
Teşekkür ederiz canım. Hepimizin yavruları sağlıklı sıhhatli doğarda güzel günlerde giydirmek nasip olur inş Babaannemiz normalde de alışveriş seviyodu işin içine torun girince kadın freni boşalmış kamyon gibi dur durak bilmiyor
Ben daha bir çorap bile almadım

Gule gule giysin kuzucuk. Senin bisey almana gerek kalmamis cnm superbabaanne bütün alisverisi yapmis saglikla büyütsün torununu insallah

Alma zaten çok çabuk büyüyecek :) ilk aylar da. Bunlar yeter gibi görünüyor . Sende başka şeylere harcama yaparsin

Gule gule giysin kuzucuk. Senin bisey almana gerek kalmamis cnm superbabaanne bütün alisverisi yapmis saglikla büyütsün torununu insallah
Sağol kuzum. Evet babanneden sıra kalmadı bana pek bişeyi kalmadı gerçekten de. Beşiği de babannesi alıcak, bebek arabamızı da benim babam alıcak. Sıfır maliyetle olucak gibi

Canm sizin süper babanne is basinda :) .
Iyi günlerde kullanin. Bizde bugun çılgınca alisveris yaptik. Dedesi ve annanesi de birseyler aldi kizima. Bir yandan esimle ben diger yandan annemler e bebek cikartmasi yaptik . Aldikca bir tuhaf oluyor insan cok guzel bir duygu.

Alma zaten çok çabuk büyüyecek :) ilk aylar da. Bunlar yeter gibi görünüyor . Sende başka şeylere harcama yaparsin
Aynen öyle canım çok hoşuma giden bişeyler olursa alırım anca. Babanne doğasıya kadar devam eder çünkü alma desekte tamam diyor ertesi gün gitmiş yine bi yerlere bunu aldım diye fotoğraf atıyor Hoşuna gideni alıyor ne beden bakıyor ne bişey 0-3 aylık kışlıklarımız var düşün

Teşekkür ederiz canım Sende iyi sağlıklı günlerde kullanırsın inş. Aldıkça alası geliyor demek ki insanın. Bu kadar alma diyorum napiyim ama çok güzeller hem bulmuşken almak lazım deyip dolduruyor. Yarın senide götürecem diyo

canm nasl gecti bugün kontrollerin
Ögleden sonra gittim 1.5 saate yakın sira bekledim girdim uzman sabah gelecektin dedi çünkü pozisyon degistirmesini bekleriz bebeğin dedi bu saatte ölçüm yapamayiz dedi yinede baktı Uyanıktı kuzum belli ölçümlerini yapti ama yeterli gelmedi mesai bitmesine az kalmıştı yetismedi yani persembe tekrar gidecem ayrintilya. Sonucu doktor bakti önce olumsuz gibi konustu ama sonra bide ben bakıyım dedi hemen usgyle bakti korkulcak bisey yok dedi rahatladim. Bide persembeyi atlatirsam hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…