- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
usg de görmüştür zaten.yine persembe de görünce icin rahat eder. Allah saglik sihhat versim kuzucugaÖgleden sonra gittim 1.5 saate yakın sira bekledim girdim uzman sabah gelecektin dedi çünkü pozisyon degistirmesini bekleriz bebeğin dedi bu saatte ölçüm yapamayiz dedi yinede baktı Uyanıktı kuzum belli ölçümlerini yapti ama yeterli gelmedi mesai bitmesine az kalmıştı yetismedi yani persembe tekrar gidecem ayrintilya. Sonucu doktor bakti önce olumsuz gibi konustu ama sonra bide ben bakıyım dedi hemen usgyle bakti korkulcak bisey yok dedi rahatladim. Bide persembeyi atlatirsam hayırlısıyla
Sakla onları :) kardeşi olursa giydirirsin canım yoksa işine yaramayacak belli ki bu yaz. Hevesini alıyor kadın ne güzel , de arada bez falan al bariAynen öyle canım çok hoşuma giden bişeyler olursa alırım anca. Babanne doğasıya kadar devam eder çünkü alma desekte tamam diyor ertesi gün gitmiş yine bi yerlere bunu aldım diye fotoğraf atıyorHoşuna gideni alıyor ne beden bakıyor ne bişey 0-3 aylık kışlıklarımız var düşün
Kızlar bebecimo diye bir sayfadan alışveriş yaptım gelenler gayet güzel :) şu ekteki pijama takımı 10₺ ydi bana çok uygun geldi malı da güzel alışveriş yapacaklara fikir olsun atayim
Sağlıkla giysin kuzucuklar hepsi çok güzellerİyi akşamlar kızlar herkese iyi seneler
Bizde Babaannemize geldik bunlarda babannnemizin kızçeme hediyeleriBattaniyelerimizde var ama onlar kadraja sığmadı
Eki Görüntüle 2220665 Eki Görüntüle 2220669
Slm herkese ,yeni yiliniz kutlu olsun,saglikli bebisler ,kolay dogumlar olsun ,
Mutlu yıllar canımBenim ufaklik hastaydi ,bir hafta atesliydik,benimde bugun her tarafim agriyo ,ise gitmek zorundayim , bize rahat yok anneler :) ,
Çok gecmis olsun canim .Umarim işin zor değildir. Orada yilbasi tatili yok mu ,dinlenmek icin iyi bir firsat olurdu. Burada yarin calisanlar tatilBenim ufaklik hastaydi ,bir hafta atesliydik,benimde bugun her tarafim agriyo ,ise gitmek zorundayim , bize rahat yok anneler :) ,
Ohhh çok şükür tatlıya bağlanmışCanim dun aksam esim karnimi seviyordu bende trip atar sekilde sana kizin kusmus dedim. O da sasirdi birden oyle deyince. Neden kusmus dediBende " babam bana cici almiyor " diye kusmus dedim. Nasil kotu oldu Alicam ben kizima cici, annene saka yaptim dedi. Sanirim olayi bizde tatliya bagladik Olmadi dogumdan sonra aliriz bakalim. Rabbim sag salim insallah kucagimiza almayi nasip ederde.
Kızlar bebecimo diye bir sayfadan alışveriş yaptım gelenler gayet güzel :) şu ekteki pijama takımı 10₺ ydi bana çok uygun geldi malı da güzel alışveriş yapacaklara fikir olsun atayim
Oh maşallah güle güle sağlıkla giysinler inşallahİyi akşamlar kızlar herkese iyi seneler
Bizde Babaannemize geldik bunlarda babannnemizin kızçeme hediyeleriBattaniyelerimizde var ama onlar kadraja sığmadı
Eki Görüntüle 2220665 Eki Görüntüle 2220669
Benim birkaç gündür karın ağrım vardı ve dediğin gibi oturup kalkarken çok baskı hissediyordum özel bölge taraflarında :) yürürken bile etkilemeye başlamıştı sanki. enfeksiyon varmış. Yinede idrar tahlili işte istersenCanlar öncelikle hepinize mutlu yıllar, inşaallah vaktinde sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi.. :)
Kızlar benim rahmimde çok şiddetli acı gibi sızı gibi kasılmalar var. Çıkacak gibi böyle. Özellikle yorulduğumda oturup kalkarken vs. Plesentası (eşi) aşağıdaymış zaten. Doktor acılar normal diyor. Ama ben korkuyorum. Şiddetli çünkü. Benim gibi olan var mı içinizde ?
Bez de marka olarak karar veremedim canım yoksa onuda kayınpederim üstlenecekSakla onları :) kardeşi olursa giydirirsin canım yoksa işine yaramayacak belli ki bu yaz. Hevesini alıyor kadın ne güzel , de arada bez falan al bariişe yarar her turlu
Canim plasenta aşağıda ise kendini yormaman , dinlenmen gerekiyor sürekli . Forumda plasenta sorunu yaşayan arkadaşlar genellikle yatıyor, ilişki yasak herşeye dikkat ediyorlarCanlar öncelikle hepinize mutlu yıllar, inşaallah vaktinde sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi.. :)
Kızlar benim rahmimde çok şiddetli acı gibi sızı gibi kasılmalar var. Çıkacak gibi böyle. Özellikle yorulduğumda oturup kalkarken vs. Plesentası (eşi) aşağıdaymış zaten. Doktor acılar normal diyor. Ama ben korkuyorum. Şiddetli çünkü. Benim gibi olan var mı içinizde ?
Zaten alacaksa acele etme o zaman :) doğduğunda denersin markaları içine sinecek olanı aldirirsin.Bez de marka olarak karar veremedim canım yoksa onuda kayınpederim üstlenecekBütün gün market gezer, sen istediğin markayı söyle ben alıyim şimdiden diyoda daha ben bez araştırma işine giremedim.
Aynen öyle canım iyi diye alsan bile her bebeğin cildine uymuyormuş sanırım. Herşeyi böyle diye diye sona bırakıyorum baş edebilirim umarım sonradanZaten alacaksa acele etme o zaman :) doğduğunda denersin markaları içine sinecek olanı aldirirsin.
Çok gecmis olsun canim .Umarim işin zor değildir. Orada yilbasi tatili yok mu ,dinlenmek icin iyi bir firsat olurdu. Burada yarin calisanlar tatil
sagolun kizlar, dinlenmek iyi olurdu yarinda calisacam, soyle biraz uyusaydimMutlu yıllar canımGeçmiş olsun kuzucuğa, sana da kolay gelsin :)
Teşekkür ederiz teyzesi:*Güzel görünüyor kuzu göbeğin maşallah yakışmış hamilelik......
Geçmiş olsun kuzum antibiyotik mi verdi yineBen gittim kuzum enfeksiyon varmış bakalım ondansa eğer geçer inşallah sanada geçmiş olsun kuzu haber vermeyi unutma. Gitmişsindir diye tahmin ediyorumA
Maşallah canım göbüşe ben Burdayım diyor baya
İnşallah geçmiştir canım güzel sonuçlar alırsın. Daha yeni aklıma geldin misafirler vs derken soramadım. İyi olmanıza sevindim
Enfeksiyondanmış kuzum ağrılarım yine nüksetmiş başımın belası :)
Hepinize teşekkür ederiz teyzeleri yaklaşık 70-80 gr daha alarak 700 gr olmuşuzElimiz yine yüzümüzdeydi çekme der gibi O kadar dürttük yok kıpraşmadı :)
Görebildiğim kadarıyla burnu ve çenesi bana benziyor ama yaşasınnn
Antibiyotik ve fitil verdi canım ama kültür vermedim bu sefer en son gittiğimde vermiştim görüp ona göre vermiş olabilir mi ki hiç bilmiyorum İnan. Kültürü vereli de 2-3 hafta oldu sanırım geçerliliği kalmamıştır galiba :)Geçmiş olsun kuzum antibiyotik mi verdi yine
İdrar kültürü yaptırmışmıydın yakında üremeye bakıldı mı
Bu arada kocaman maşallah oğluşuna
2 haftaya kalmaz 1 kilo olur küçük yakışıklı
Kız ne çektin şu illetten gebeliğin başından beriAntibiyotik ve fitil verdi canım ama kültür vermedim bu sefer en son gittiğimde vermiştim görüp ona göre vermiş olabilir mi ki hiç bilmiyorum İnan. Kültürü vereli de 2-3 hafta oldu sanırım geçerliliği kalmamıştır galiba :)
Teşekkür ederiz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?