2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
usg de görmüştür zaten.yine persembe de görünce icin rahat eder. Allah saglik sihhat versim kuzucuga

Sakla onları :) kardeşi olursa giydirirsin canım yoksa işine yaramayacak belli ki bu yaz. Hevesini alıyor kadın ne güzel , de arada bez falan al bari işe yarar her turlu

Kızlar bebecimo diye bir sayfadan alışveriş yaptım gelenler gayet güzel :) şu ekteki pijama takımı 10₺ ydi bana çok uygun geldi malı da güzel alışveriş yapacaklara fikir olsun atayim

İyi akşamlar kızlar herkese iyi seneler
Bizde Babaannemize geldik bunlarda babannnemizin kızçeme hediyeleri Battaniyelerimizde var ama onlar kadraja sığmadı
Eki Görüntüle 2220665 Eki Görüntüle 2220669
Sağlıkla giysin kuzucuklar hepsi çok güzeller

Benim ufaklik hastaydi ,bir hafta atesliydik,benimde bugun her tarafim agriyo ,ise gitmek zorundayim , bize rahat yok anneler :) ,
Çok gecmis olsun canim .Umarim işin zor değildir. Orada yilbasi tatili yok mu ,dinlenmek icin iyi bir firsat olurdu. Burada yarin calisanlar tatil

Canlar öncelikle hepinize mutlu yıllar, inşaallah vaktinde sağsalim kucağımıza alırız bebişlerimizi.. :)

Kızlar benim rahmimde çok şiddetli acı gibi sızı gibi kasılmalar var. Çıkacak gibi böyle. Özellikle yorulduğumda oturup kalkarken vs. Plesentası (eşi) aşağıdaymış zaten. Doktor acılar normal diyor. Ama ben korkuyorum. Şiddetli çünkü. Benim gibi olan var mı içinizde ?

Ohhh çok şükür tatlıya bağlanmış

Kızlar bebecimo diye bir sayfadan alışveriş yaptım gelenler gayet güzel :) şu ekteki pijama takımı 10₺ ydi bana çok uygun geldi malı da güzel alışveriş yapacaklara fikir olsun atayim

İyi akşamlar kızlar herkese iyi seneler
Bizde Babaannemize geldik bunlarda babannnemizin kızçeme hediyeleri Battaniyelerimizde var ama onlar kadraja sığmadı
Eki Görüntüle 2220665 Eki Görüntüle 2220669
Oh maşallah güle güle sağlıkla giysinler inşallah

Benim birkaç gündür karın ağrım vardı ve dediğin gibi oturup kalkarken çok baskı hissediyordum özel bölge taraflarında :) yürürken bile etkilemeye başlamıştı sanki. enfeksiyon varmış. Yinede idrar tahlili işte istersen

Sakla onları :) kardeşi olursa giydirirsin canım yoksa işine yaramayacak belli ki bu yaz. Hevesini alıyor kadın ne güzel , de arada bez falan al bari işe yarar her turlu
Bez de marka olarak karar veremedim canım yoksa onuda kayınpederim üstlenecek Bütün gün market gezer, sen istediğin markayı söyle ben alıyim şimdiden diyoda daha ben bez araştırma işine giremedim.

Canim plasenta aşağıda ise kendini yormaman , dinlenmen gerekiyor sürekli . Forumda plasenta sorunu yaşayan arkadaşlar genellikle yatıyor, ilişki yasak herşeye dikkat ediyorlar

Bez de marka olarak karar veremedim canım yoksa onuda kayınpederim üstlenecek Bütün gün market gezer, sen istediğin markayı söyle ben alıyim şimdiden diyoda daha ben bez araştırma işine giremedim.
Zaten alacaksa acele etme o zaman :) doğduğunda denersin markaları içine sinecek olanı aldirirsin.

Geçmiş olsun kuzum antibiyotik mi verdi yine
İdrar kültürü yaptırmışmıydın yakında üremeye bakıldı mı
Bu arada kocaman maşallah oğluşuna
2 haftaya kalmaz 1 kilo olur küçük yakışıklı

Antibiyotik ve fitil verdi canım ama kültür vermedim bu sefer en son gittiğimde vermiştim görüp ona göre vermiş olabilir mi ki hiç bilmiyorum İnan. Kültürü vereli de 2-3 hafta oldu sanırım geçerliliği kalmamıştır galiba :)
Teşekkür ederiz kuzum

Kız ne çektin şu illetten gebeliğin başından beri
Suyunu az mı içiyon
Muhtemelen öncekini dikkate aldı o yüzden vermedi,yakında bi daha gidersen kültürde baktır
Benim fındık kızım ne kadar oldu acaba
En son 1 ay önce ayrıntılıda gördüm

Bu arada bahsi geçmişken yazmış olayım ben enfeksiyon olduğunu düşünmemiştim su içme alışkanlığımı baya düzeltmiştim çünkü. Ama son 1 haftadır su gibi akıntım oluyordu renksiz kokusuz içten içe korktum su mu sızıyor diye. Biliyorsunuz bizim tehlikemiz olmasa da erken doğum veya ani doğum istenmiyor bizim durumumuzda. Aklımı kurcaladı baya birkaç gündür de hareketlerinde azalma oldu endişelerim arttı heralde gelen su ve suyu azaldığı için hareket etmiyor bile dedim içimden Ama heryerde bu haftalarda akıntının değişebileceği yazdığı için üstüne düşmedim fakat ağrılar sinyal verdi 2-3 gündür.
Hiçbirimiz doktor değiliz tabi ki ama değişik birşey hissettiğimizde doktora danışmalıyız diye düşünüyorum. Vücudumuzu en iyi kendimiz biliriz
Benim yine çenem düştü yaa yılbaşı gecesi Hemde Bu arada daha önce fitil hiç kullanmadım kızlar ileri itmem gerekiyor mu çok yoksa sadece yerleştirmek yeterli mi bilen varsa minnettar olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…