2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sorma kuzum geçmiyor ama önceden de vardı hatta böbreklere kadar ilerlemişti ama su içmemektendi o. Şimdi içiyorum ama yine peşimde illet :) Şeker yüklemesi için gittiğimde baktırayım kuzu tekrardan doğru diyorsun
Büyümüştür annesi kocaman olmuştur nazlı kızımız :) Doktor kontrolün ne zaman bakiim 1 ay olmuş.

Canım suyunu arka arkasına mı içiyorsun yoksa gün içinde zorlanmadan mı içiyon
Çok haklısın canım insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor Allah korusun miniklerimizi ❤
Fitil konusunda tecrübe etmiş birisi olarakitebildiğin yere kadar olsa daha iyi olur kuzum
Birde kağıt havlu koy iç çamaşırına fazlalık akıcak

gün içine yayıyorum genelde içmeyi kuzum peşi peşine içmiyorum. Bu arada teşekkür ederim tavsiye için, doğru dedin

Senin sorun öncesinden geliyormuş kuzum,böbreklere kadarda ilerlemiş atlatman biraz zaman alır.
Şimdiki su düzenin hemen sorununu çözmez yani canım daha çok dikkat et ❤
Şeker yüklemen ne zaman kuzum ?
İnşallah büyümüştür teyzesi bal kızımı çook özledim
Şu gün demiyeyim canım tarihini,sanki şu gün desem birşey çıkacak diye korkuyorum(Allah korusun).
Gidip gelince haberdar ederim ben seni
Bu hafta içinde gitcem hem şeker için dahiliyeye hemde fındık kızımı görmeye

Kuzu ayın 11inde normal devlet randevum o zaman yaptıracaktım.
Ama bugün özelde ki doktorum ne zaman istersen sabahtan aç karna gel yapalım dedi. Kendi doktoruma ihanet gibi hissederim diye Kem küm ettim doktora Hem dedim belki kendi doktorum direk yükleme değil açlık tokluk yaptırır belki söylersem. Şeker olduğunu düşünmüyorum çünkü kilo almadım suyumuz fazla değil yediklerime dikkat ediyorum kilo alsın bebiş diye yararlı şeyler tüketmeye özen gösteriyorum. bakalım bunları söylediğimde ne yapacak neye karar verecek

Bende çok kararsızım şeker yüklemesi ile ilgili , açıkçası yaptirsam bile şeker çıkmayacak büyük ihtimalle öyle düşününce bir daha yaptırmak gelmiyor insanın içinden.
Bir yandan da düşük bir ihtimal de olsa sansa bırakmak istemiyor insan. Galiba yaptırıcam bu hafta

Kuzum zaten 2 hafta kalmış aşşa yukarı randevuna.
Haftanda yeni başladı yükleme için bekle direk devletteki doktoruna giderken sabah aç git belki dediğin gibi direk açlık tokluk bakar.
Hem kendinde dikkat ediyormuşsun inşallahta çıkma
en tatlı hastalık diyorum ben kendisine

Canım bende dahiliye doktorumla bu konuyu konuştum.
Gebelik öncesi pkodan dolayı insülinim olduğu için,şeker ilaçı kullanıyordum.
Yükleme yapmasak açlık tokluk baksak yeterli gelir mi dedim,belki yanıltır çıkmayabilir dedi.
Yükleme değilde şu şekilde bakılacak,duruma göre yükleme yapılacak.
Sabah açlığı vericem kahvaltı yapıcam 1 saat sonra tokluk 2 saat sonra 2.tokluk bakılacak.
Şekerli su yerine kahvaltı yapmış olucam tek fark

Kizlar bisi sormak.istiyorum. cok.nadir de olsa cocuk teklemedigi zaman vajina da ya da popoda hissediyor musunuz o tekmeyi. Son muaynemde rahim agzi yakinligini sormustum normal demisti ama simdi tekme attigi zaman vajinamda hissedince acaba normal mi diye sormak istedim ??

Ben yaptırmaktan yanayım ama açlık tokluk bakalım derse hayır demem :) Tamamen doktoruma bırakıyorum çünkü gerçekten güveniyorum. Yükleme yapmak isterse de tamam diyeceğim:)
Evet kuzum Zaten gittiğimde tam 26+0 oluyorum bakalım kararı ona bırakacam :))
Tatlı hastalık iyiymiş
Gebelik şekeri farklı tabi ama benim babamda şeker hastası allah düşmanıma bile vermesin bu hastalığı diye dua eder

Aramızda bu konu konuşulmuştu ve birçok kişi aşağıda hissediyordu hareketleri canım. Bazen dediğin gibi sanki karnıma değilde sırt tarafıma vuruyor gibi hissettiğim de oluyor benim. Doktorun normal dediyse normaldir büyük ihtimalle için rahat etmezse yine sorarsın canım.

Tesekkurediyorum

Bende öyle bir sorun yoktu canım ama arkadaşım kafamı karıştırdı kendisi ebe. Tup bebek tedavi sürecinde ağır ilaçlar kullandın hormonal dengeyi etkilemiş olabilir yaptır dedi. Ama henüz doktorumla konuşmadım eğer o gerekli görmüyorum derse belki de yaptırmam bakalim

Kuzum öncelikle geçmiş olsun ben hamile kalmadan önce inanılmaz bir yanma yaşamıştım bi doktora gittim kadın doğuma bana hap verdi asla fayda etmedi sonra farklı bir hastane ve doktora gittim bana fitil verdi bence en etkili tedavi yöntemi fitil yatmadan önce wcye çıktıktan sonra ben eşime yaptırmıştım ne kadar içeri itersen o kadar iyi itiyorsun sonra o sabaha kadar akabiliyor o çok normal ve fitille geçeceğine inanıyorum.

Bir de su gibi akıntı olayı bende arada oluyor biz hep en kötüsünü düşünüyoruz ama sanırım hamilelerde rastlanılan bir şey tabii miktarının az olması koşuluyla bebeğin ve enfeksiyon dışında bir sorun olmadığına sevindim canım.

Yine ben ve yine bir soru. Biraz once sag kasik ve gobek hizamda bel bolgemde inanilmaz agri basladi. 15 dk surup bitti . Dr a soedum endol fitil al dedi. Ama simdi agrim gecti. Birde dr um bana hic idrar testi yaptirmadi. 4 aydir bu dr a gidiyorum. Fikriniz nedir durumhmla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…