2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Aksam eve gidicem yarin sabah tartilirim ama cidden kotu durumdayim tatli tuzlu hamurisi ne bulursam gömme modundayim yerken dunya umrumda degil ben de ilk basta kilo almadiydim ama depar attim ust uste ekleniyor her yerim yaglandi etlendi
evet çok çabuk acıkıyorum bende ya. doymayacakmış gibi hissediyorum kendimi yemek yerken de çok ilginç geliyor Bakalım kaldı 3 ay bundan sonra nasıl ilerlicez merak içindeyim

Yanılmıyorumdur inşallah öyle gördüm
Ne yaptım bilmiyorum farkında olmadan ne halt yediysem iyi olmuş
Kayınvalidem de sana benziyor diyor bana o öyle söyleyince bende masustan yok yok sana benziyor diyorum ben öyle söylüyorum diye hoşuna gidiyor kadın her defasında sana benziyor diyor
Ben şuanlık kimseye benzetemiyorum ama bana benzesin istiyorum huyu babasına babaannesine benzese de olur

Gunaydin kizlar 2019 yili hepimiz icin musmutlu gecsin
Inanilmaz kilo aldim bu arada feci yiyorum gozum bir sey gormuyor sistim siskolata oldum aynada kendimi gorunce icim sıkılıyor
Gunaydin canim.senin icin de ins mutlu geçer.benimde doktorum 6 kilo aldim diye kizmisti saglik ocagindaki hemsirede cok iyi almamissin dedi orda kilom daha az ciktisen kac kilo aldin

bebeğin gelişimi ile alakalımı acaaba yaaa ://
Bilmiyorum ki canım ya olabilir ama bebişlerde ağırlaşmaya başladı suyudur, plesantasıdır onlarda var tabi ya da ben kendimi kandırıyorum

Tünaydın kızlar yeni yıla hasta olarak girdim sanırım aşının yan etkisi kolum pert yine çok acıyor biraz ateş ve halsizlik var burnumda sızlıyor yataktan çıkamadım. Tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 yüksek değil en azından ama eve bi ateş ölçer şartmış hiç halim yok eşim doktora gidelim dedi ama şimdilik yok dedim.

Hangi bitki çaylarını içebiliyorduk arkadaşlar biz?

Bilmiyorum ki bacım gerçi yenidoğanların hepsi genelde birbirine benziyor Büyüyünce şok geçiredebilirim
Kv çok hoşmuş ya

Geçmiş olsun canım. Ihlamur içiliyordu diye hatırlıyorum bol c vitamini al yat dinlen kuzum.

Gunaydin canim.senin icin de ins mutlu geçer.benimde doktorum 6 kilo aldim diye kizmisti saglik ocagindaki hemsirede cok iyi almamissin dedi orda kilom daha az ciktisen kac kilo aldin
6-7 kilo almistim en son ama ilk 4 ay almadim hic son iki ayda aldim alacagimi doktor bir sey demedi ama bu gidisle diyecek bence

Heheheh iyi bisiler yapmissin
Anaya benzesin 9 ay tasiyip bir de sabah aksam koynumuzda gezdirip buyutuyoruz en cok bize benzesinler
Bende babasina benzemesini istiyorum.Ozguven problemim var.Kendimi beğenmiyorum. Ama babasi yakışıklı adamdir vesselam

Gecmis olsun canm. Ben nane limon ve ihlamur tercih ediyorum.Zararsiz çaylar. ihalmura ayva ve limon da katabilirsin.hafif oluyor sicak sicak içersin

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

Benim göbüş neden aşağıda gibi ya daha yukarı çıkmadılar mı ki acaba.
Resim çekmeye üşeniyorum ama

Geçmiş olsun canım. Ihlamur kızılcık içebilirsin.

Ben bu kilo işini anlamadım. Kasım ayında bir hafta Ankara’ya gittim bir haftada 2 kilo almıştım. Toplamda 4 kilo almıştım takiii bu haftaya kadar tabi. Şimdi iki üç günde 2 kilo aldım (( yani aldığım kilo 4 ten 6 ya çıktı biranda. Dün öğlen ve akşam hiç ekmek yemedim sırf bu yüzden ama börek ve kurabiye yiyorum onlarada dayanamıyorum :))

Geçmiş olsun canım. Ihlamur içiliyordu diye hatırlıyorum bol c vitamini al yat dinlen kuzum.

Gecmis olsun canm. Ben nane limon ve ihlamur tercih ediyorum.Zararsiz çaylar. ihalmura ayva ve limon da katabilirsin.hafif oluyor sicak sicak içersin

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım. Ihlamur kızılcık içebilirsin.

Teşekkür ederim kızlar yatıyorum inşallah dinlenmek iyi gelir evde ıhlamur vardı ondan yaparım allah en başta sağlık versin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…