2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ben çok üstüne düşmemiştim evlenmeden önceydi baya yanma ve idrara sık çıkma şikayetim oluyordu ürolojiye gitmiştim bende. Sonradan geçti ama arada tekrarlıyordu. Şuan o raddede olmuyor sanırım akıntıdan anlıyorum. Ama bu sefer azıtmış :)
İnşallah geçecek kuzum teşekkür ederim tavsiyeler içinde
Ve evet dediğin gibi insanın aklına en kötüsü geliyor sürekli çamaşırım ıslanıyordu baya korkmuştum. Enfeksiyon aklıma gelmemişti ağrı olunca acaba dedim. Allahtan bir problem yokmuş. Doktora kaç kez sordum suyu iyi dimi diye ehehe annelik böyle birşeymiş

Kızlar bu gece kayınvalidemlerdeydik yılbaşı diye her şeyden yedim bir de zorla yediriyorlar kilo almamışımdır inşallah şuan bir suçluluk psikolojisi sardı beni
Olsun kuzu yaa sal azıcık yarasın :) şifa niyetine inşallah

Hehe bende en son gittiğimde suyumu sordum çaktırmadan doktor gayet iyi deyince içimden bir oh çektim canım iyice pimpirik olduk

Gunaydin canim.ben bir kac sene once tup bebek tedavisinden sonra seker yüklemesi
yaptirmistim ve ikinci tokluk yuksek cikmisti.o zamanlar sekerimde sinira yakin çıkıyordu.bu yazin 68 lerde cikti hep.yani tup bebek tedavisi yaniltici olabilir.yuksek cikabilir

Gecmis olsun canim.o karin agrisi bende de var korkma ama genede git doktoruna bizede haber ver oldu mu

Bende aynı durumdayim.sen genede git insan rahat edemiyor
Gittim ama doktorum izinliymiş yarin gidicem.

Gittim ama doktorum izinliymiş yarın gidicem bakalım :)
Sana da geçmiş olsun buarada.

Son düzenleme:
Bizimkiler hep babaya benziyor yav ne yaptin da benzettin kendine

Gunaydin kizlar 2019 yili hepimiz icin musmutlu gecsin
Inanilmaz kilo aldim bu arada feci yiyorum gozum bir sey gormuyor sistim siskolata oldum aynada kendimi gorunce icim sıkılıyor
günaydın canım .Al benden de o kadar. valla hamileliğimin ilk başlarında çok bi kilo almamıştım . Ama bu ay atağa geçtim sanırım . Çok tatlı tüketme ihtiyacı hissediyorum . muhtemelen ondan oluyor. Sen ne yiyorsun çok . kaç kilo aldın acaba

Aksam eve gidicem yarin sabah tartilirim ama cidden kotu durumdayim tatli tuzlu hamurisi ne bulursam gömme modundayim yerken dunya umrumda degil ben de ilk basta kilo almadiydim ama depar attim ust uste ekleniyor her yerim yaglandi etlendi

Gunaydin kizlar 2019 yili hepimiz icin musmutlu gecsin
Inanilmaz kilo aldim bu arada feci yiyorum gozum bir sey gormuyor sistim siskolata oldum aynada kendimi gorunce icim sıkılıyor
Günaydın canım, iyi seneler.
Bende çok kilo almadım diye seviniyodum bu sıralar birden aldım sanki anlamadım aynı da yiyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…