2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kizlar merhaba yarin 27. Haftaya giriyorum insallah. Daha bebegime hicbirsey almadim. Sadece amigurumi oyuncak ordum o kadar. Ne alacagim konusunda kararsizim kiyafet olarak. Yani nisan basi dogan bir bebek ne giyer, zibin, ayakli badi vs ne almali kac tane almali, ay olarak ne almali ve bu hastane cikislari kullanisli oluyor mu daha onceden de dogum yapan anneler yazabilirse

Dogru aslinda teri emmez ama oglanda da annemin terlersin üşürsün vs dedigini hatirliyorum ben de terleme falan olmamisti tabi penye daha iyi bi tercih olabilir
Şanslısın cnm öyleyse valla ben ömrü hayatımda okadar terledigimi hatırlamıyorum atlet almadigima pişman olmuştum yanima

Kesinlikle boydan kısa kollu gecelikler çok lazım oluyor ilk odaya çıktığında sabahlıkta lazım canım çünkü hastane kolidorunda geziyorsun rahim kendini toplasin diye.

Hastane cikisi kizimda aldim sadece bir kere kullandim oglumda almayi dusunmuyorum hastane cikislari cok kucuk oluyor 0-3 ay kiyafetler iki ay giydirmesiniz ona gore alin biraz bence 3-6 ay daha kullanisli cocuklari skmayacak kiyafetler tercihim bizim burasi hazirana kadar serin oldugu icin kollu ayakli badiler aldim 6 takim

Ben sezeryandan sonra önden Düğmeli pijama takimi giydim.zaten 6 saat felan kalkamiyorsun belden uyusturmada hemşireler üstümu giydirdi sadece alt çıplak ti onlar gelip gelip bakıyorlar sonra yürümeye kalkacagim zaman alt i giydim çok rahatti gecelik le rahat edemezdim zaten.ben sadece 2 takım götürdüm üst değilde. Alt pislenebiliyor malum ama yinede tercih meselesi.

Ben bi bavuldan fazla 0-3 ay aldım 3 ay giyemez mi?

Canım.sezeryan öncesi altına sonta takılıyor hasta bezi var pijama sonta çıkartılinca kullanılıyor.ben her ikisinde de alicam.bide kısa kollu onu dugmeli boydan gecelik iyi oluyor serum filan takılıyor.

Canım.sezeryan öncesi altına sonta takılıyor hasta bezi var pijama sonta çıkartılinca kullanılıyor.ben her ikisinde de alicam.bide kısa kollu onu dugmeli boydan gecelik iyi oluyor serum filan takılıyor.
Evet sonda banada takıldı kimi hastane hiç takmıyormuş kimisi uyuşturunca takıyomus kimiside bana olduğu gibi canlı canlı taktılar,daha odamdayken herşeyimi hazır ettiler giydirdiler ameliyat elbisesini filan, ilk doğumumda doğum dan 3_4 saat sonra çıkardılar sondayı ikincide ameliyat haneden çıkmadan daha çıkardılar, her hastanenin uygulaması farklı galıba

sezaryanda belden uyusturma mi iyi yoksa genel anestezimi ?

Benide odada hazırladılar sontam filan odada takıldı ve öyle.hemen cikarmadilarda sonra çıkınca dünyalar benim.olmustu yakıyor çünkü.banada canlı canlı taktılar ay bide özel bakalım bunda ne olacak

sezaryanda belden uyusturma mi iyi yoksa genel anestezimi ?
Genelanestezide baş ağrisi filan çok oluyormuş.sipidural oldum ben ama korktum tam uyuşmamistim ben ağladım ameliyathane de bırakın beni diye.odaya çıkmadan uyusmam gitmişti.zor ya ameliyat oluyorsun sonuçta bağıra bagirada olsa keşke normal dogursaydim diyorum.benimki isteğe bağlı sezeryandi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…