2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
adet sancisiyla alakalimidir bilmiyorum ama ben adet oldummu iki gun hasta yatardim. Cok siddetli olurdu muhakkak agri kesici alirdim. Bakalim bu sefer ne olacak :)

geçmiş olsun canım. yormamak lazım çok haklısın. bazen unutuyoruz iki canlı olduğumuzu. ilaç olarak ne verdi peki ?

Günaydın canm.Cok cok gecmis olsun.Aman son uc aya giriyoruz yat dinlen isler kalsin bosver.

geçmiş olsun canım. yormamak lazım çok haklısın. bazen unutuyoruz iki canlı olduğumuzu. ilaç olarak ne verdi peki ?
Sagol canim.endol diye bir ilac verdi alti saatte bir icecem.doktor saatlerini bile yazdi
Günaydın canm.Cok cok gecmis olsun.Aman son uc aya giriyoruz yat dinlen isler kalsin bosver.
Sagol canim.sansima kardesim cok yakinima tasindi yilbasinda.iyi denk geldi

geçmiş olsun canım ya aman dr.unu dinle dikkat et.. ay ben hiiç etmiyorum haldır huldur iş yapıyorum

Çok geçmiş olsun canım daha dikkatli ol bundan sonra. Bırak kalsın işler dinlen bol bol

İnşallah cnm az ağrılı bı doğum olur.bide bu yapisiklik belası var.agri pompasını devlette takmiyorlar diye biliyorum.ozeldede. 200 TL alıyorlarmis ağrı pompası için.

Gecmis olsun canim cok uzuldum insallah bir daha tekrarlamaz. Doktor bu kanamanin neden kaynaklandigini soyledi mi ?

Sen tecrubelisin kuzu ilk bebekte acemilik oluyor dediğin gibi ikincide herşeyi biliyorsun başına ne geleceğini ne yapacağını bakalım o duyguyu da rabbim tattirir inşallah ama farklı olacagindan eminim.

Günaydınlar, çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yapmiver iş artık.Tekrar çok geçmiş olsun...[/QUOTE]

Merhaba hanımlar, dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı.Çok şükğr herşey yolunda paşamın keyfi yerindeydi.Bacak bacak üstüne atmıştı.Kıpır kıpır dı maşallah.

Bişi sormak istiyorum.6 sene önce sezeryanla kızımı aldım kucağıma şimdi normal doğum istiyorum.Korkuyorumda tabi size sorum.şimdiki hamileliğimde sancım gelirmi acaba hani sezeryan olunca vücut doğum yapmamış gibi hissedermiş.Öğle bişi duydum.Bilgisi olan aydınlatırmı acaba doktorumada sorucam tabiii.

İnşallah cnm az ağrılı bı doğum olur.bide bu yapisiklik belası var.agri pompasını devlette takmiyorlar diye biliyorum.ozeldede. 200 TL alıyorlarmis ağrı pompası için.
Özelinde bu tarz seylerini sevmiyorum.Zaten epey bi ucret aliyorlar bir de utanmadan agriyi kesmek icin ekstra ücret talep ediyorlar resmen ticarethane. Parasi olmayan agri ceksin demek gibi bir sey bu .Hic etik değil

Çok geçmiş olsun canım bolbol dinlen. Ben öyle yapıyorum 1 aydır ellimi hiç birşeye sürmedim. Doktorun biraz saçmalamış düşük olmaz bu saaten sonra erken doğum olur. Ve emin ol ki artık erken doğumlarda bile çok güzel müdahele ediliyor

Özelinde bu tarz seylerini sevmiyorum.Zaten epey bi ucret aliyorlar bir de utanmadan agriyi kesmek icin ekstra ücret talep ediyorlar resmen ticarethane. Parasi olmayan agri ceksin demek gibi bir sey bu .Hic etik değil
Para tuzağı işte.ya onu bırak doğuma girdiğin gün doktor muayene ücreti aliyor.sonra odaya çıkıyorsun bide doğum ücreti veriyorsun doktora muayene ücreti vermek ne alaka zaten doğuma giriyoruz kadın hiç birşey yapmadı hadi odaya alalım seni serumun takilsin ameliyathane hazirlansin demişti bunun için ücret ödedik.

geçmiş olsun canım ya aman dr.unu dinle dikkat et.. ay ben hiiç etmiyorum haldır huldur iş yapıyorum
Sagol canim.Yapca canim sakin bak ben dikkat etmedim böyle oldu.
Çok geçmiş olsun canım daha dikkatli ol bundan sonra. Bırak kalsın işler dinlen bol bol
Sagol canim.uzun bir sure bir sey yapmam artik
Gecmis olsun canim cok uzuldum insallah bir daha tekrarlamaz. Doktor bu kanamanin neden kaynaklandigini soyledi mi ?
Sagol canim.yok soylemedi ama rahim icinde degil.
Günaydınlar, çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yapmiver iş artık.Tekrar çok geçmiş olsun...
[/QUOTE]
Sagol canim.is yok artık
Sagol canim.sanada gecmis olsun.evet erken dogum ama yasama sansi bu haftada yuzde elliymis belki ondan demistir.bir alti aylik olsam.artik 6 aylik yasiyormus

Geçmiş olsun canım dikkat et evet kendine iş önemli değil sağlık önemli ben 6 aydır doğru düzgün iş yapmıyorum haftada bir dip köşe yapıyoruz eşimle işin tabi çoğunu o yapıyı ben anca yemek çocukları okula getir götür boş da durmuyorum ama ev işine önem de vermiyorum yemeğim varsa taman sende rahat ol uzat ayağını ohhh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…