- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
adet sancisiyla alakalimidir bilmiyorum ama ben adet oldummu iki gun hasta yatardim. Cok siddetli olurdu muhakkak agri kesici alirdim. Bakalim bu sefer ne olacak :)Bende bazen korkuyorum bazen de herkes doğuruyor benim ne eksiğim var ki diye kendimi teselli ediyorum :) .
Bu arada anladım ki her doğum kişiye özel gelişiyor , geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı , adetleri hiç sancılı geçmezdi onun ebe de eğer adet sancısı cekseydin bu kadar zorlanmazdin demiş. Neyse doğurdu kesik falan atılmamış alttan , bir iki tane dikiş atmışlar onu da hiç hissetmedim diyor . Doğum dan sonra çıkıp kartopu oynamış çatlak
Ben baya adet sancısı çeken biri olarak içim rahatladı normal doğuma bakış acim değişti bakalım bizim doğum hikayemiz ne olacak
Gunaydin kizlar.benim dun tekrar kanamam oldu cok korktum acile gittim doktor farkli bi ilac verdi.bundan sonra istirahat edecem is yapmicam.benden tavsiye supurge açmayın agir is yapmayin cok gezmeyin.ben biraz rahat davrandım sanirim.doktor dusuk olur yoksa dedi.karnimda bi yogunlukta var.
Günaydın canm.Cok cok gecmis olsun.Aman son uc aya giriyoruz yat dinlen isler kalsin bosver.Gunaydin kizlar.benim dun tekrar kanamam oldu cok korktum acile gittim doktor farkli bi ilac verdi.bundan sonra istirahat edecem is yapmicam.benden tavsiye supurge açmayın agir is yapmayin cok gezmeyin.ben biraz rahat davrandım sanirim.doktor dusuk olur yoksa dedi.karnimda bi yogunlukta var.
Sagol canim.endol diye bir ilac verdi alti saatte bir icecem.doktor saatlerini bile yazdigeçmiş olsun canım. yormamak lazım çok haklısın. bazen unutuyoruz iki canlı olduğumuzu. ilaç olarak ne verdi peki ?
Sagol canim.sansima kardesim cok yakinima tasindi yilbasinda.iyi denk geldiGünaydın canm.Cok cok gecmis olsun.Aman son uc aya giriyoruz yat dinlen isler kalsin bosver.
Gunaydin kizlar.benim dun tekrar kanamam oldu cok korktum acile gittim doktor farkli bi ilac verdi.bundan sonra istirahat edecem is yapmicam.benden tavsiye supurge açmayın agir is yapmayin cok gezmeyin.ben biraz rahat davrandım sanirim.doktor dusuk olur yoksa dedi.karnimda bi yogunlukta var.
geçmiş olsun canım ya aman dr.unu dinle dikkat et.. ay ben hiiç etmiyorum haldır huldur iş yapıyorum
Çok geçmiş olsun canım daha dikkatli ol bundan sonra. Bırak kalsın işler dinlen bol bolGunaydin kizlar.benim dun tekrar kanamam oldu cok korktum acile gittim doktor farkli bi ilac verdi.bundan sonra istirahat edecem is yapmicam.benden tavsiye supurge açmayın agir is yapmayin cok gezmeyin.ben biraz rahat davrandım sanirim.doktor dusuk olur yoksa dedi.karnimda bi yogunlukta var.
İnşallah cnm az ağrılı bı doğum olur.bide bu yapisiklik belası var.agri pompasını devlette takmiyorlar diye biliyorum.ozeldede. 200 TL alıyorlarmis ağrı pompası için.Bende senin gibi ikinci sezeryanda nasıl zorlandım yürüyemedim ağrıdan benden sonra biri daha sezeryan oldu o gayet iyi yuruyo filan hemşireye dedim ki o gayet iyi ben niye kötüyüm senin ikinci sezeryan olduğu için yapışıklık vardır rahimde oda ağrı yapıyordur dedi .belki ağrı kesici bi iğne yapsalar onuda cekmıycektım,, iğne yapmadıkları için belkide bana ikinci sezeryan çok zor geçti, inşallah bu seferki sezeryanlarımız kolay olur,, ağrı pompasını bende duydun ama ben devlette yapacam bilmiyorum ki takıyolar mı öyle bişey devlette,,,
Sen tecrubelisin kuzu ilk bebekte acemilik oluyor dediğin gibi ikincide herşeyi biliyorsun başına ne geleceğini ne yapacağını bakalım o duyguyu da rabbim tattirir inşallah ama farklı olacagindan eminim.Aminn cnm lohusalık ayrı bişey ya o an çok gergin stresli olabiliyorsun bide karşındaki biri kim olursa olsun bi hareket yaparsa cok sinirleniyorsun normal zamanda belki sınır olmazsın,,annelik çok güzel ikinciyi kucağına alınca diosun ki tamam gerçekten anne oldum artık tecrübelisin bilinçlisin ilk bebek te çok güzel bi duygu çok seviyorsun ama ikinci başka tam anlamıyla herşey yerine oturmuş oluyo
Özelinde bu tarz seylerini sevmiyorum.Zaten epey bi ucret aliyorlar bir de utanmadan agriyi kesmek icin ekstra ücret talep ediyorlar resmen ticarethane. Parasi olmayan agri ceksin demek gibi bir sey bu .Hic etik değilİnşallah cnm az ağrılı bı doğum olur.bide bu yapisiklik belası var.agri pompasını devlette takmiyorlar diye biliyorum.ozeldede. 200 TL alıyorlarmis ağrı pompası için.
Para tuzağı işte.ya onu bırak doğuma girdiğin gün doktor muayene ücreti aliyor.sonra odaya çıkıyorsun bide doğum ücreti veriyorsun doktora muayene ücreti vermek ne alaka zaten doğuma giriyoruz kadın hiç birşey yapmadı hadi odaya alalım seni serumun takilsin ameliyathane hazirlansin demişti bunun için ücret ödedik.Özelinde bu tarz seylerini sevmiyorum.Zaten epey bi ucret aliyorlar bir de utanmadan agriyi kesmek icin ekstra ücret talep ediyorlar resmen ticarethane. Parasi olmayan agri ceksin demek gibi bir sey bu .Hic etik değil
Sagol canim.Yapca canim sakin bak ben dikkat etmedim böyle oldu.geçmiş olsun canım ya aman dr.unu dinle dikkat et.. ay ben hiiç etmiyorum haldır huldur iş yapıyorum
Sagol canim.uzun bir sure bir sey yapmam artikÇok geçmiş olsun canım daha dikkatli ol bundan sonra. Bırak kalsın işler dinlen bol bol
Sagol canim.yok soylemedi ama rahim icinde degil.Gecmis olsun canim cok uzuldum insallah bir daha tekrarlamaz. Doktor bu kanamanin neden kaynaklandigini soyledi mi ?
[/QUOTE]Günaydınlar, çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yapmiver iş artık.Tekrar çok geçmiş olsun...
Sagol canim.sanada gecmis olsun.evet erken dogum ama yasama sansi bu haftada yuzde elliymis belki ondan demistir.bir alti aylik olsam.artik 6 aylik yasiyormusÇok geçmiş olsun canım bolbol dinlen. Ben öyle yapıyorum 1 aydır ellimi hiç birşeye sürmedim. Doktorun biraz saçmalamış düşük olmaz bu saaten sonra erken doğum olur. Ve emin ol ki artık erken doğumlarda bile çok güzel müdahele ediliyor
Geçmiş olsun canım dikkat et evet kendine iş önemli değil sağlık önemli ben 6 aydır doğru düzgün iş yapmıyorum haftada bir dip köşe yapıyoruz eşimle işin tabi çoğunu o yapıyı ben anca yemek çocukları okula getir götür boş da durmuyorum ama ev işine önem de vermiyorum yemeğim varsa taman sende rahat ol uzat ayağını ohhh missGunaydin kizlar.benim dun tekrar kanamam oldu cok korktum acile gittim doktor farkli bi ilac verdi.bundan sonra istirahat edecem is yapmicam.benden tavsiye supurge açmayın agir is yapmayin cok gezmeyin.ben biraz rahat davrandım sanirim.doktor dusuk olur yoksa dedi.karnimda bi yogunlukta var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?