2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet uyarma mevzusundan bende cok korkuyorum.Pamuga damlatip üstüne tampon yapar gibi ufak ufak bastirip cekiyorum.
Ilk baslarda asiri hassasiyet ve kasintim vardi. Bir kac kere sürdüm faydasini gördüm.

Ayva çekirdeğini suda bekletip jel kıvamına getirip sürün diye okudum bir yerde canım. Nemlendiriyormus hatta doğumdan önce başlayıp sonrasında devam etmek lazimmiş

Evet uyarma mevzusundan bende cok korkuyorum.Pamuga damlatip üstüne tampon yapar gibi ufak ufak bastirip cekiyorum.
Ilk baslarda asiri hassasiyet ve kasintim vardi. Bir kac kere sürdüm faydasini gördüm.
Mantıklıymış kuzum sağol deneyeyim böyle bende
Ayva çekirdeğini suda bekletip jel kıvamına getirip sürün diye okudum bir yerde canım. Nemlendiriyormus hatta doğumdan önce başlayıp sonrasında devam etmek lazimmiş
Evet canım bende görmüştüm ama hiç biriktirmedim çekirdeklerini krem alırım diye yanlış yaptık sanırım bu konuda Çokta sevmem ayva ama alırayım yine deneyeyim bakalım inşallah bunlar iyi gelir

dagi nin ürünleri cok guzel ve kaliteli oluyor. En son damat alisverisi yaparken annemle esime pijama takimi almistik .:) bende bir ara ugrasam iyi olur.Bu arada hayirli olsun iyi gunlerde kullan.

Kaliteli olmasına sevindim canım.. Teşekkür ederim

Benimki kendi cikip alir miydi allahimmm hayatta ihtimal vermiyorum
Cok guzeller cnm guzel gunlerde kullan insallah

Benimki kendi cikip alir miydi allahimmm hayatta ihtimal vermiyorum
Cok guzeller cnm guzel gunlerde kullan insallah

Teşekkür ederim canım amin benim tontiş kocam alır öyle normalde de gider terlik şapka kıyafet alır öyle geçerken görür beğenir alıp gelir

Sezeryan da niye gecelik daha rahatmış ki acaba ben iki doğumumda pijama giydim bide altımıza hasta bezi bağladığımız için iç çamaşırından hariç pijama da bezi toplu tutuyo iyi oluyo yani, ama sen bi dene bklm memnun kalırsan bizde deneriz bakarsın

Canım ben göğüs için ayrı bir krem kullanmaya başladım
Emzirirken kullanılıyor,emzirmeden öncede silinmiyormuş.
Çok faydasını gördüm tek kullanımda

Kızlar şok markette sleepy 4×70 li ıslak bebek havlusu 10.95 ti yenidoğan değil ama ben yinede aldım dursun bi köşede :)

hasta bezi mi baglaniyor sezaryandan sonra?

Lansinoh kremi kullan ,emzirirken silmiyosunda

Ohh mis benim kocitoya ben veririm siparis hediye sunu al bunu al diye yoksa hayatta almaz odunumsu sanirim biraz

tek romamtizmi bu yani çokta şey yapmamak lazım

Eki Görüntüle 2221632 slm kızlar biz aşımızı olduk bu sabah. 25 weeks,❤

Maşallah canım sana ve bebişe çook güzel görünüyorsunuz

Maşallah nazar etcen eşini bu gidişle

Aman aman şuraya nazarımı koyayım

Ben gecelik giymistim lavaboyo giderken kolay olmustu,normal ped kullanmistim bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…