2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Normal bir durum canım korkma
Bende cahilim tesadüfen bir doktor yazısında denk geldim :))

Kız düşüncesi bile kalpten götürüyodu beni
O gece sabah olmaz zaten gerci ben yorulmusum sanirim vurup kafayi yatmistim hehehhe
Bi de geceden bir sey yenilmiyor kac saat aclik isteniyor sezeryan icin ben sabahin köründe sezeryan olayim diyecem

Geçmiş olsun kuzum ben kaçırdım sanırım, şimdi iyiymişsin sevindim
Dikkat et kendinee

Nasıl sabretcem diye gözüm korkmadı değil valla
Konu canımız ciğerimiz olunca tahammül sınırı bir tık daha yüksek olur umuyorum
Olur kuzum merak etme uykusuzluk falan kalmaz onları koklayınca
Kızlar doktor bana calcimax d3 ilaç yazdı prospektüsünde gebelerin kullanması önerilmez yazıyor yüksek dozda d vitamini içerdiği için. Neden bunu yazdı acaba?
Bende kullanıyorum canım. Bakmıyorum artık ilaçların içeriğine doktor verdiğine göre vardır bi bildiği nerdeyse her ilaçta uyarı var hamilelikte kullanmayın diye düşün düşün strese giriyordum bir ara :) Allah’a emanet kuzularımız
Kizlar cicisli terlik tac takimi aldim nasil sizce ?
Eki Görüntüle 2221598
Ayy ne güzelmiş bunlar, instagramda çok güzel modellere denk geliyorum da dolandırıcı kaynıyor ortalık bilemedim
Kaç gün sürdü kız toplamda
Dengeni şaşırttı sana

Attı minnak kızım şimdide uyuyo
Benim bitti tetanoz işi darısı başına
Tepindi mi seninki çikiletedan sonra
Teşekkürler kuzu
Evet azcık kıpraştı kızım

Hepsiburadadan ebebekten fln al canim alacaksan valla ben de guvenemiyorum instagramdaki sayfalara falan bakmasi guzel oluyor da iste

Kaç gün sürdü kız toplamda
Dengeni şaşırttı sana

Attı minnak kızım şimdide uyuyo
Benim bitti tetanoz işi darısı başına
Tepindi mi seninki çikiletedan sonra

Ben demin makarna yedim benimki costu horon tepti sanirsiniz ehehehh
prenses diye seviyorduk ama makarnaya tav olduguna gore koylu guzeli diyeceuum artik

Kizlar gecelik pijama takimi alanlar gorsel paylasabilir mi fikir olsun bize de

Eşim almış bana türkiyeden canım takım bu : alt üst ve sabahlık 3lü takım toplam 250 tl tutmuş. Dağı diye bir mağazadan almış.
Elbise almadı çünkü onu ayrı bir model alacağım başka bir takım daha sade. :)

Bu arada prensese aldığın ciciler çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim

Eklentiler

• B71333EB-F7FD-45F6-9025-D07EAB9CA088.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 86
  • 7DE3FF1B-C97A-423F-B3C6-58E1E1A6B2A7.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 83
Abüü 6 gün kedi nöbeti
Linetin adını sen koy şarkısı benden sana gelsin
Gorunce bayildim hehehe cok minnoslar tabi ameliyattan cikinca gozum bunlari gorur mu emin de degilim
Kız cicileri illa kendini gösteriyo
Bende aynı düşüncedeyim
Sezeryan olmadım 3 defa yumurta toplandı,onda bile ağrım baya oldu sezeryanı düşününce
Çok şükür canım şuanda iyisin.
Dikkat et kendine devamlı pozisyonunu değiştir
O gece sabah olmaz zaten gerci ben yorulmusum sanirim vurup kafayi yatmistim hehehhe
Bi de geceden bir sey yenilmiyor kac saat aclik isteniyor sezeryan icin ben sabahin köründe sezeryan olayim diyecem
Ohh en güzelini yapmışın
Hee bak bu güzel tavsiye
Açlıktan bayılırım uzun süre bende
Arkası gelince tekrardan başlıcakmış harekete

iyi akşamlar kızlar, bu ara giremedim gruba, nasılsınız? bebişler nasıl? biz iyiyiz teyzeleri. cuma günü kotrole gittik şükür sorun yok. şeker yüklemesi de yapıldı, hiç sevmedim o aşamayı ama perinatoloğum tavsiye edince yaptırdım. şükür sorun çıkmadı. tabi benim karaciğer enzimleri sınırın biraz üstünde doktor hemen panik yaptı. dahiliyeye sevk etti. haftaya gidip bir daha test veririm artık.

Ben demin makarna yedim benimki costu horon tepti sanirsiniz ehehehh
prenses diye seviyorduk ama makarnaya tav olduguna gore koylu guzeli diyeceuum artik
Ağzına layık bişey bulmuş kız işte
Köylü güzeli daha gözel

Bu arada kızlar lohusa gecelik takımı için eşim 2 gün boyunca avm avm gezdi beğendiğim takım bulmak için düşünsenize erkek başına bana olan sevgisi gözlerimi yaşarttı ben dedim kesin eltime ya da görümceme söyler onlar ilgilenir. Ama helal olsun adam kendi ilgilendi

Tam baba olmuş eşin maşallah
Sana olan ilgisinden belli

Seker yüklemesi ben yaptirmiycam ya.Sende daha öncekilerde ckmis miydi
Yok cnm çıkmadı aslında ama bu hamilelik de malum başıma gelmeyen kalmadı yaptırıyım aklımda kalmasın dedim zaten 3 hafta sonra kontrole gidecektim o ara oda çıkmış olur

Göğüslerimden bıktım yaa, kendi kendine ucu çatlamış yara olmuş ufacık kan kurumuş hatta ucunda ve acıyor sütyenime sürttükçe. Şimdden böyleyse yandık.
Birşeyler kullanmaya başlasam mı ki ya ne yapacağımı şaşırdım.

Lohusa takımı muhabbeti açılmışken sorayım. Sezeryanda gecelik daha mı iyi olur yoksa pijama mı acaba?
Sezeryanda girerken zaten önlük giydiriyolar,, ön düğmeli penye pijama takımı al en güzeli en rahatı 365 gün giyersin saten filan önermem sezeryanda çıkınca bi kaç saat sonra o önlüğü çıkartıyorlar pijamanı giydiriyolar

Kullan bence kuzu şimdiden başladıysa daha kötü olmadan önlem al

zeytinyaği denedin mi?Bana iyi geldi. hem dogal,güvenilir.

dagi nin ürünleri cok guzel ve kaliteli oluyor. En son damat alisverisi yaparken annemle esime pijama takimi almistik .:) bende bir ara ugrasam iyi olur.Bu arada hayirli olsun iyi gunlerde kullan.

Sezeryan için genelde gecelik daha rahat diyorlar ama bu gidişle ikisinden de alıcam sanırım artık kendim karar veririm hangisi daha rahat
zeytinyaği denedin mi?Bana iyi geldi. hem dogal,güvenilir.
Yok kuzum denemedim daha birşey, uyarmak iyi değil diye biliyorum Sadece sürüp bırakabilirim aslında yoksa ne hala gelecekler Zaten ohoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…