O gece sabah olmaz zaten gerci ben yorulmusum sanirim vurup kafayi yatmistim hehehheNormal bir durum canım korkma
Bende cahilim tesadüfen bir doktor yazısında denk geldim :))
Kız düşüncesi bile kalpten götürüyodu beni
Geçmiş olsun kuzum ben kaçırdım sanırım, şimdi iyiymişsin sevindimTeşekür ederim kızlar. Daha iyim allaha şükür. İçim sıkışıyordu kalbim çok hızlı çarptı peşpeşe bir kaç kere olunca korktum kızlar. Yatmaktan olabilir. Organlarımız artık daralıyor kan akışından kaynaklanabilirmiş vs. Önemli birşey yok ya çok şükür
Olur kuzum merak etme uykusuzluk falan kalmaz onları koklayıncaNasıl sabretcem diye gözüm korkmadı değil valla
Konu canımız ciğerimiz olunca tahammül sınırı bir tık daha yüksek olur umuyorum
Bende kullanıyorum canım. Bakmıyorum artık ilaçların içeriğine doktor verdiğine göre vardır bi bildiği nerdeyse her ilaçta uyarı var hamilelikte kullanmayın diye düşün düşün strese giriyordum bir ara :) Allah’a emanet kuzularımızKızlar doktor bana calcimax d3 ilaç yazdı prospektüsünde gebelerin kullanması önerilmez yazıyor yüksek dozda d vitamini içerdiği için. Neden bunu yazdı acaba?
Ayy ne güzelmiş bunlar, instagramda çok güzel modellere denk geliyorum da dolandırıcı kaynıyor ortalık bilemedim
Teşekkürler kuzuKaç gün sürdü kız toplamda
Dengeni şaşırttı sana
Attı minnak kızım şimdide uyuyo
Benim bitti tetanoz işi darısı başına
Tepindi mi seninki çikiletedan sonra
Hepsiburadadan ebebekten fln al canim alacaksan valla ben de guvenemiyorum instagramdaki sayfalara falan bakmasi guzel oluyor da isteOlur kuzum merak etme uykusuzluk falan kalmaz onları koklayınca
Bende kullanıyorum canım. Bakmıyorum artık ilaçların içeriğine doktor verdiğine göre vardır bi bildiği nerdeyse her ilaçta uyarı var hamilelikte kullanmayın diye düşün düşün strese giriyordum bir ara :) Allah’a emanet kuzularımız
Ayy ne güzelmiş bunlar, instagramda çok güzel modellere denk geliyorum da dolandırıcı kaynıyor ortalık bilemedim
Teşekkürler kuzu
Evet azcık kıpraştı kızım
Kaç gün sürdü kız toplamda
Dengeni şaşırttı sana
Attı minnak kızım şimdide uyuyo
Benim bitti tetanoz işi darısı başına
Tepindi mi seninki çikiletedan sonra
Kizlar gecelik pijama takimi alanlar gorsel paylasabilir mi fikir olsun bize de
İyim kuzum teşekkür ederimGeçmiş olsun kuzum ben kaçırdım sanırım, şimdi iyiymişsin sevindim
Dikkat et kendinee
Abüü 6 gün kedi nöbetiBanada kaldırmak daha kolay gibi geldi ama rahat olur mu bilemedim.Karar versem bakıcam birşeylere ama yok veremiyorum sanki çok seçenek varmış gibi. Yada ikisinden de alıcam
Bu arada aldıkların çok ciciş güle güle giysin kullansın minnoş
Evet kuzum onu bende duydum ama rahatlık bakımından pijamayla daha iyi hissederim gibime geliyor. Daha vakit var ya kafamızda oturur umarım alacaklarımız
6 gün sürdü kuzumBiraz daha sürse neler olurdu bilemiyorum
Kız cicileri illa kendini gösteriyoGorunce bayildim hehehe cok minnoslar tabi ameliyattan cikinca gozum bunlari gorur mu emin de degilim
Çok şükür canım şuanda iyisin.Teşekür ederim kızlar. Daha iyim allaha şükür. İçim sıkışıyordu kalbim çok hızlı çarptı peşpeşe bir kaç kere olunca korktum kızlar. Yatmaktan olabilir. Organlarımız artık daralıyor kan akışından kaynaklanabilirmiş vs. Önemli birşey yok ya çok şükür
Ohh en güzelini yapmışınO gece sabah olmaz zaten gerci ben yorulmusum sanirim vurup kafayi yatmistim hehehhe
Bi de geceden bir sey yenilmiyor kac saat aclik isteniyor sezeryan icin ben sabahin köründe sezeryan olayim diyecem
Arkası gelince tekrardan başlıcakmış hareketeOlur kuzum merak etme uykusuzluk falan kalmaz onları koklayınca
Bende kullanıyorum canım. Bakmıyorum artık ilaçların içeriğine doktor verdiğine göre vardır bi bildiği nerdeyse her ilaçta uyarı var hamilelikte kullanmayın diye düşün düşün strese giriyordum bir ara :) Allah’a emanet kuzularımız
Teşekkürler kuzu
Evet azcık kıpraştı kızım
Ağzına layık bişey bulmuş kız işteBen demin makarna yedim benimki costu horon tepti sanirsiniz ehehehh
prenses diye seviyorduk ama makarnaya tav olduguna gore koylu guzeli diyeceuum artik
Tam baba olmuş eşin maşallahBu arada kızlar lohusa gecelik takımı için eşim 2 gün boyunca avm avm gezdi beğendiğim takım bulmak için düşünsenize erkek başınabana olan sevgisi gözlerimi yaşarttı ben dedim kesin eltime ya da görümceme söyler onlar ilgilenir. Ama helal olsun adam kendi ilgilendi
Yok cnm çıkmadı aslında ama bu hamilelik de malum başıma gelmeyen kalmadı yaptırıyım aklımda kalmasın dedim zaten 3 hafta sonra kontrole gidecektim o ara oda çıkmış olurSeker yüklemesi ben yaptirmiycam ya.Sende daha öncekilerde ckmis miydi
Tam baba olmuş eşin maşallah
Sana olan ilgisinden belli
Sezeryanda girerken zaten önlük giydiriyolar,, ön düğmeli penye pijama takımı al en güzeli en rahatı 365 gün giyersin saten filan önermem sezeryanda çıkınca bi kaç saat sonra o önlüğü çıkartıyorlar pijamanı giydiriyolarLohusa takımı muhabbeti açılmışken sorayım. Sezeryanda gecelik daha mı iyi olur yoksa pijama mı acaba?
Kullan bence kuzu şimdiden başladıysa daha kötü olmadan önlem alGöğüslerimden bıktım yaa, kendi kendine ucu çatlamış yara olmuş ufacık kan kurumuş hatta ucunda ve acıyor sütyenime sürttükçe. Şimdden böyleyse yandık.
Birşeyler kullanmaya başlasam mı ki ya ne yapacağımı şaşırdım.
zeytinyaği denedin mi?Bana iyi geldi. hem dogal,güvenilir.Göğüslerimden bıktım yaa, kendi kendine ucu çatlamış yara olmuş ufacık kan kurumuş hatta ucunda ve acıyor sütyenime sürttükçe. Şimdden böyleyse yandık.
Birşeyler kullanmaya başlasam mı ki ya ne yapacağımı şaşırdım.
dagi nin ürünleri cok guzel ve kaliteli oluyor. En son damat alisverisi yaparken annemle esime pijama takimi almistik .:) bende bir ara ugrasam iyi olur.Bu arada hayirli olsun iyi gunlerde kullan.Eşim almış bana türkiyeden canım takım bu : alt üst ve sabahlık 3lü takım toplam 250 tl tutmuş. Dağı diye bir mağazadan almış.
Elbise almadı çünkü onu ayrı bir model alacağım başka bir takım daha sade. :)
Bu arada prensese aldığın ciciler çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim
Sezeryan için genelde gecelik daha rahat diyorlar ama bu gidişle ikisinden de alıcam sanırım artık kendim karar veririm hangisi daha rahatSezeryanda girerken zaten önlük giydiriyolar,, ön düğmeli penye pijama takımı al en güzeli en rahatı 365 gün giyersin saten filan önermem sezeryanda çıkınca bi kaç saat sonra o önlüğü çıkartıyorlar pijamanı giydiriyolar
Yok kuzum denemedim daha birşey, uyarmak iyi değil diye biliyorumzeytinyaği denedin mi?Bana iyi geldi. hem dogal,güvenilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?