- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Bende kendime güvenemiyorum son anda istege bagli sezaryan olayi bende de olabilir.Genelanestezide baş ağrisi filan çok oluyormuş.sipidural oldum ben ama korktum tam uyuşmamistim ben ağladım ameliyathane de bırakın beni diye.odaya çıkmadan uyusmam gitmişti.zor ya ameliyat oluyorsun sonuçta bağıra bagirada olsa keşke normal dogursaydim diyorum.benimki isteğe bağlı sezeryandi çünkü
İlk doğumum genel anesteziydi ayıkmak zor oluyo bide ayıktıktan sonra bi gıcık tuttu öksürme hissi duyuyosun ama korkuyosun dikişler var,diğeri belden aşağıydı daha rahattı ama doktorum bana hiç ağrı kesici iğne yaptırmadı çok ağrı çektim doğum dan sonra onum harıcınde bi sorun olmadı ama o ağrılar bana yetti, ilk sezeryan çok kolay oluyo sonrakiler zor oluyosezaryanda belden uyusturma mi iyi yoksa genel anestezimi ?
Sezeryan gerekmedikce sakın isteme normal en güzeli netıcede sezeryan bi cerrahi operasyon ama mecbur kalınca ayrı sağlık önemli olanBende kendime güvenemiyorum son anda istege bagli sezaryan olayi bende de olabilir.
İnşallah bu doğumumda cokgüzel gever hiç anlamazsın inşallahBenide odada hazırladılar sontam filan odada takıldı ve öyle.hemen cikarmadilarda sonra çıkınca dünyalar benim.olmustu yakıyor çünkü.banada canlı canlı taktılar ay bide özel bakalım bunda ne olacak
Benim kizinkiler olmadi biraz da belki bebegin gelisiminede baglidir canimBen bi bavuldan fazla 0-3 ay aldım 3 ay giyemez mi?
Dogum sancisi cekince sezeryan istiyor insan ama bebek dogar dogmaz hic bir aci sanci kalmiyor yeniden dogmus gibi oluyor insan o yuzden saglikla ilgili bi sorun olmadikca sezeryan tercih etmeyin tavsiyem ilk hamileligi olan arkadaslara benim kizim cook zor dogmasina ragmen tercihim yine normal insallah bi aksilik olmazsaBende kendime güvenemiyorum son anda istege bagli sezaryan olayi bende de olabilir.
Bende bazen korkuyorum bazen de herkes doğuruyor benim ne eksiğim var ki diye kendimi teselli ediyorum :) .Bende kendime güvenemiyorum son anda istege bagli sezaryan olayi bende de olabilir.
Ohh masallah darisi bize insallahBende bazen korkuyorum bazen de herkes doğuruyor benim ne eksiğim var ki diye kendimi teselli ediyorum :) .
Bu arada anladım ki her doğum kişiye özel gelişiyor , geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı , adetleri hiç sancılı geçmezdi onun ebe de eğer adet sancısı cekseydin bu kadar zorlanmazdin demiş. Neyse doğurdu kesik falan atılmamış alttan , bir iki tane dikiş atmışlar onu da hiç hissetmedim diyor . Doğum dan sonra çıkıp kartopu oynamış çatlak
Ben baya adet sancısı çeken biri olarak içim rahatladı normal doğuma bakış acim değişti bakalım bizim doğum hikayemiz ne olacak
Amin canım, cümlemiz bir avazda alalım kucagimiza ağrısız sizisiz sağlıklı doğum hikayeleri mız olsun :)Ohh masallah darisi bize insallahkorkma tabi canim belki senin daha kolay olur insallah
Aminnn canim insallahAmin canım, cümlemiz bir avazda alalım kucagimiza ağrısız sizisiz sağlıklı doğum hikayeleri mız olsun :)
Ayyyyy sakin kuzum başından geçen biri olarak kesinlikle onermiyorum.normal dogur güven kendine normal doğurmak kadar güzel bişey yoktur emin ol.o duyguyu tat başardım diye al kucağına yavrunu.benim dogumumda nisan annelerinin %80 hep sezeryan olmuştu bende pup diye biseye yakalandim son haftalarimda deli gibi kaşınıyordum dayanamadım gidip doktoruna sezeryan olucan dedim.herseyim normaldi ama nasip kısmet tabiki sezeryan oldum.sakin sakın olma akışına bırak doğum hikayelerini ve videolarını dinleme izleme.Bende kendime güvenemiyorum son anda istege bagli sezaryan olayi bende de olabilir.
İnşallah cnm hepimiz sağlıklı sıhhatli doguralim alalım yavrularimizi kucagimiza.paylasalim buradada tabi o kosturmada aklımıza gelirse...İnşallah bu doğumumda cokgüzel gever hiç anlamazsın inşallah
Sonrakiler niye zor cnm?ay korkutma beni inşallah kolay geçer benimki ağrı pompası filan taktiricam Allah nasip ederse ben.karsi odamda bı bayan yaptırmıştı ben ağrıdan sizlanirken o gülüyordu aynı anda cikmisiz odaya doktorlarımız farklıydı.yanima gelmişti ozaman söyledi aklında bulunsun ikincide taktir mutlaka demişti.onun ikinci bebeğiymis tecrübeliydi yani.İlk doğumum genel anesteziydi ayıkmak zor oluyo bide ayıktıktan sonra bi gıcık tuttu öksürme hissi duyuyosun ama korkuyosun dikişler var,diğeri belden aşağıydı daha rahattı ama doktorum bana hiç ağrı kesici iğne yaptırmadı çok ağrı çektim doğum dan sonra onum harıcınde bi sorun olmadı ama o ağrılar bana yetti, ilk sezeryan çok kolay oluyo sonrakiler zor oluyo
İşte normal doğum bukadar güzel bişey kartopu oynuyor hatun çıkıp maşallah.bizde hapsurmayalim oksurmeyelim aman yavaş yürüyelim gelmeyelim diye aklımız cikiyor.adi üstünde normal doğum ya annem doğum yapardım esim düştüğü an kalkardim ayağa diye söylemişti.bide evde doğum düşün yani.beni görünce agladi annem bu ne hal ne yaptın kendine diye nasıl kızmışti bana.tabi bende anneme kızdım ozaman gelseydin yanıma destek olsaydın diye.lohusalik piskolojisiyle anneme patlamıştım kurban olurum.bu sefer ağzımi acmam annene.insan anne olunca annenin değerini daha bı anlıyor neler yaşadığını inanın tek doğurmak değil marifet annelik kucağa alınca tam anlamıyla başlıyor.cook zor bı okadarda güzel.anne var annecik var inşallah hepimiz tam.anlamiyla anne olanlardan oluruz.Bende bazen korkuyorum bazen de herkes doğuruyor benim ne eksiğim var ki diye kendimi teselli ediyorum :) .
Bu arada anladım ki her doğum kişiye özel gelişiyor , geçen hafta arkadaşım normal doğum yaptı , adetleri hiç sancılı geçmezdi onun ebe de eğer adet sancısı cekseydin bu kadar zorlanmazdin demiş. Neyse doğurdu kesik falan atılmamış alttan , bir iki tane dikiş atmışlar onu da hiç hissetmedim diyor . Doğum dan sonra çıkıp kartopu oynamış çatlak
Ben baya adet sancısı çeken biri olarak içim rahatladı normal doğuma bakış acim değişti bakalım bizim doğum hikayemiz ne olacak
Bende senin gibi ikinci sezeryanda nasıl zorlandım yürüyemedim ağrıdan benden sonra biri daha sezeryan oldu o gayet iyi yuruyo filan hemşireye dedim ki o gayet iyi ben niye kötüyüm senin ikinci sezeryan olduğu için yapışıklık vardır rahimde oda ağrı yapıyordur dedi .belki ağrı kesici bi iğne yapsalar onuda cekmıycektım,, iğne yapmadıkları için belkide bana ikinci sezeryan çok zor geçti, inşallah bu seferki sezeryanlarımız kolay olur,, ağrı pompasını bende duydun ama ben devlette yapacam bilmiyorum ki takıyolar mı öyle bişey devlette,,,Sonrakiler niye zor cnm?ay korkutma beni inşallah kolay geçer benimki ağrı pompası filan taktiricam Allah nasip ederse ben.karsi odamda bı bayan yaptırmıştı ben ağrıdan sizlanirken o gülüyordu aynı anda cikmisiz odaya doktorlarımız farklıydı.yanima gelmişti ozaman söyledi aklında bulunsun ikincide taktir mutlaka demişti.onun ikinci bebeğiymis tecrübeliydi yani.
Aminn cnm lohusalık ayrı bişey ya o an çok gergin stresli olabiliyorsun bide karşındaki biri kim olursa olsun bi hareket yaparsa cok sinirleniyorsun normal zamanda belki sınır olmazsın,,annelik çok güzel ikinciyi kucağına alınca diosun ki tamam gerçekten anne oldum artık tecrübelisin bilinçlisin ilk bebek te çok güzel bi duygu çok seviyorsun ama ikinci başka tam anlamıyla herşey yerine oturmuş oluyoİşte normal doğum bukadar güzel bişey kartopu oynuyor hatun çıkıp maşallah.bizde hapsurmayalim oksurmeyelim aman yavaş yürüyelim gelmeyelim diye aklımız cikiyor.adi üstünde normal doğum ya annem doğum yapardım esim düştüğü an kalkardim ayağa diye söylemişti.bide evde doğum düşün yani.beni görünce agladi annem bu ne hal ne yaptın kendine diye nasıl kızmışti bana.tabi bende anneme kızdım ozaman gelseydin yanıma destek olsaydın diye.lohusalik piskolojisiyle anneme patlamıştım kurban olurum.bu sefer ağzımi acmam annene.insan anne olunca annenin değerini daha bı anlıyor neler yaşadığını inanın tek doğurmak değil marifet annelik kucağa alınca tam anlamıyla başlıyor.cook zor bı okadarda güzel.anne var annecik var inşallah hepimiz tam.anlamiyla anne olanlardan oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?