- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Evet cnm isteyerek oldu normal doğum yapan biri olsam 4. Belki düşünürdüm benim de bi erkek kardeşim var ama çok kardeş olanlarada özeniyorum bende annelerimiz ve babalarımızdan sonra bize kalan tek şey kardeş Allahım uzun ömür versin.sizin ilk bebekmiydi
Evet ya bazen göbeğimi kaldırıyor bizim cadıAynen kuzum bende sağda ve solda hissediyorum Hatta artık tekme değil sürtüyor biryerlerini resmen çok tatlı oluyor :)
Bazılarında bu haftalarda Doğum pozisyonuna geçiyormuş bu da korkutuyormuş erken mi doğacak diye ama alakası yokmuş :)
Ben o hastanede normal yapmak kesinlikle istemiyorum dua ediyorum dönmesin diye.
Canim benimkide bazen iki hafta ilerde cikiyor.ona takilma o dengeleniyormus.doktorumunda dedigi ya iri bir bebek ya da gelisimi ilerde.iri oldugu icin de çıkabilir.
Benim hamileligin başlarında vardi tam tersine simdi daha iyiyim.az yesemde tikaniyirdum
Yuksek seslere artık tepki veriyorlarmış irkiliyorlarmis ondandir.erkek miydi canim bebiş
Bir hafta once gittim kafası asagidaydi dunde dönmüştü kafasi solsaydi.doktor surekli yer degistirir dedi.
Bende yatıyorum 2 gündür fena salgın var canım burada ben geldiği gibi yıkayıp kaldırıyorum geçen çoraplar da vardı makineye sıkışmış ya minnacık çorapKızlar napıyorsunuuuz
Ben yatıyorumaynı devam.
Sipariş verdiğim cicileri bekliyorum yarın ya da pazartesi gelirler inşallah. Oğluşumun kıyafetleriyle şimdiden aşk yaşıyorum ya
Ebebek’te güzel indirimler varmış kızlar. Paylaşımları görüyorum hep güzel güzel şeyler almışlar çok uyguna. İnternette çeşit az sanırım
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, çıplak göbeğime basıldığı zaman belli oluyo oynadığı yer bebişin orası dalgalanıyo bayaİlk bebeğim canım bakalım nasip olursa 2. Yi de düşünüyorum 3 4 yaşına geldiğinde 3 e cesaret edemem heralde ama kardeşi olsun istiyorum
Evet ya bazen göbeğimi kaldırıyor bizim cadıdiyorum eşime şimdiden böyleseyse yandık biz
Evet canım bende araştırdım yani şuan pozisyon alsa bile son haftada makat geliş bile durabiliyormuş inşallah her şey yolunda gider de normal doğum olur
Bende yatıyorum 2 gündür fena salgın var canım burada ben geldiği gibi yıkayıp kaldırıyorum geçen çoraplar da vardı makineye sıkışmış ya minnacık çorap
Canım bizim semtteki avmye yeni açılmış e bebek indirimler vardır mutlaka yarın eşime gidelim dedim bakalım indirimler var mı diye
Bakıldığı olacaktı :)Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, çıplak göbeğime basıldığı zaman belli oluyo oynadığı yer bebişin orası dalgalanıyo baya
Valla canım dedim ki oğlanının arabası var kıza da alırsak iki araba bağaja sığar mı aynı anda ikisini de bindirir miyiz? yok! Ben oto koltuğu alıcam bebişe avm de dışarda fln da kanguruyla idare ederiz dedim az büyüyünce de oğlanın arabasına geçer artık.
Benimkilerin araları tam iki yaş olacak idare edicez bi şekilde
Farklı birşey yedin mi canım olabilir de olmayabilir de.Kızlar yüzümde sivilceler çıktıilk 2 ay oluyordu minik minik sonra bir daha olmadı şimdi tekrar başladı. Normal mi yoksa yediklerimden mi acaba
Travel sistem Al ,hem araba koltugu oluyo eger fransadada mecbursa,Bebek arabasına karar veremiyorum kızlar ya
Kuruyemis cook tuketiyosan olabilir.Kızlar yüzümde sivilceler çıktıilk 2 ay oluyordu minik minik sonra bir daha olmadı şimdi tekrar başladı. Normal mi yoksa yediklerimden mi acaba
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, çıplak göbeğime basıldığı zaman belli oluyo oynadığı yer bebişin orası dalgalanıyo baya
Kızlar yüzümde sivilceler çıktıilk 2 ay oluyordu minik minik sonra bir daha olmadı şimdi tekrar başladı. Normal mi yoksa yediklerimden mi acaba
Kizlarr gogus pompasi aldiniz mi, kullanip memnun kaldiginiz bir urun var mi
Bir kilo 100 Gr dedi doktor sanirim gelişiminden olabilir haklısın.Aynı olay bende de var. Hatta benim 2 hafta önden gidiyor. Bana da doktor aynı cevabı verdi. Doğum tarihini etkilemez, geriden gelmesin yeter dedi.
Ultrason ile bizim hesabımız aynı değil. Hatta farklı hastanelerde bile farklı çıkıyor.
Muhtemelen bu ilk döllenme tarihinden ya da bebeğin gelişiminden dolayı böyle. :)
Ama esas olarak; son adet tarihinden hesaplanıyor tabi.
Anannem aklıma geldi şimdi; o bu tarih konusuna çok kızıyor. Doktor ne bilirmiş benim ne zaman yattığımı diye.
Anladım canım İlk hamilelik de acemilik merak herşeyi araştırmama rağmen bazen yinede iyice emin olmak istiyorum benim kizcem gelişimden dolayi önde azıcık sanırımCnn şöyle düşün 38 haftada doğan bi bebekte normal 39 da 40 da doğanda normal sadece kilosu ve boyu 1 hafta önde gidiyo seninki ve bu bir hafta sonraki ölçümlerine tekabül ediyo ama senin bebiş yine aynı haftasında
daha iki hafta once 280 liralik alisveris yaptik yaaaaaaE bebek te 250 tl çek alıp 350 tl kullanma kampanyası gelmiş. İnternet sitesine bakın mutlaka . Yine böyle bir kampanya yapmışlardı ben faydalanmıştım
Ayy çok minnoşmuş buEki Görüntüle 2224123 ben boyle bisey dusunuyorum canim ,bizimde var arabamiz ikisinin bine bilecegi birsey lazim bana :) evde durmucaz bol bol gezcez biz
Ben kizimda sebamed almıştım memnundum ama yine ondan alabilirim bayagi zam gelmiş ama.Selam annişler bebitolara şampuan bebe yağı vs hangi markalardan aldınız ya da alacaksınız?
Tombik bi kız olacak demekki maşallahAnladım canım İlk hamilelik de acemilik merak herşeyi araştırmama rağmen bazen yinede iyice emin olmak istiyorum benim kizcem gelişimden dolayi önde azıcık sanırım
Bübchen yada mustela canım temiz içerikli.Selam annişler bebitolara şampuan bebe yağı vs hangi markalardan aldınız ya da alacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?