2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

İlk bebeğim canım bakalım nasip olursa 2. Yi de düşünüyorum 3 4 yaşına geldiğinde 3 e cesaret edemem heralde ama kardeşi olsun istiyorum
Evet ya bazen göbeğimi kaldırıyor bizim cadı diyorum eşime şimdiden böyleseyse yandık biz

Evet canım bende araştırdım yani şuan pozisyon alsa bile son haftada makat geliş bile durabiliyormuş inşallah her şey yolunda gider de normal doğum olur
Kızlar napıyorsunuuuz
Ben yatıyorum aynı devam.
Sipariş verdiğim cicileri bekliyorum yarın ya da pazartesi gelirler inşallah. Oğluşumun kıyafetleriyle şimdiden aşk yaşıyorum ya
Bende yatıyorum 2 gündür fena salgın var canım burada ben geldiği gibi yıkayıp kaldırıyorum geçen çoraplar da vardı makineye sıkışmış ya minnacık çorap

Ebebek’te güzel indirimler varmış kızlar. Paylaşımları görüyorum hep güzel güzel şeyler almışlar çok uyguna. İnternette çeşit az sanırım

Canım bizim semtteki avmye yeni açılmış e bebek indirimler vardır mutlaka yarın eşime gidelim dedim bakalım indirimler var mı diye

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, çıplak göbeğime basıldığı zaman belli oluyo oynadığı yer bebişin orası dalgalanıyo baya

ben boyle bisey dusunuyorum canim ,bizimde var arabamiz ikisinin bine bilecegi birsey lazim bana :) evde durmucaz bol bol gezcez biz

Kızlar yüzümde sivilceler çıktı ilk 2 ay oluyordu minik minik sonra bir daha olmadı şimdi tekrar başladı. Normal mi yoksa yediklerimden mi acaba
Farklı birşey yedin mi canım olabilir de olmayabilir de.
İlk zamanlar bende pütür pütür minik sivilceler çıkarmıştım geçti Sonra ama bilemedim

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, çıplak göbeğime basıldığı zaman belli oluyo oynadığı yer bebişin orası dalgalanıyo baya

Amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Kızlar yüzümde sivilceler çıktı ilk 2 ay oluyordu minik minik sonra bir daha olmadı şimdi tekrar başladı. Normal mi yoksa yediklerimden mi acaba

Canım farklı olarak herhangi bir krem kullandıysan alerji yapmış olabilir ya da hormonlardandır

Bir kilo 100 Gr dedi doktor sanirim gelişiminden olabilir haklısın.
Anaannenin ellerinden öperim güldüm valla

Anladım canım İlk hamilelik de acemilik merak herşeyi araştırmama rağmen bazen yinede iyice emin olmak istiyorum benim kizcem gelişimden dolayi önde azıcık sanırım

Selam annişler bebitolara şampuan bebe yağı vs hangi markalardan aldınız ya da alacaksınız?

A April wind kotu olmus doktor olayi,canim senin riskli gebelik diyemi geciyo ona Gore davranmiyolarmi iptal edip kendileri hemen randevu vermeleri lazim ,boyle sistemmi olur

E bebek te 250 tl çek alıp 350 tl kullanma kampanyası gelmiş. İnternet sitesine bakın mutlaka . Yine böyle bir kampanya yapmışlardı ben faydalanmıştım
daha iki hafta once 280 liralik alisveris yaptik yaaaaaa cok sanssizim

Eki Görüntüle 2224123 ben boyle bisey dusunuyorum canim ,bizimde var arabamiz ikisinin bine bilecegi birsey lazim bana :) evde durmucaz bol bol gezcez biz
Ayy çok minnoşmuş bu
Biz de durmayız evde şehir içi şehir dışı çok gezeriz benin oğlan da kuduruk bu ara arabasına oturtunca müebbet yemiş mahkum gibi gözlerini belertip ağlıyor
Ama buralarda var mı bu modellerden hiç rastlamadım

Selam annişler bebitolara şampuan bebe yağı vs hangi markalardan aldınız ya da alacaksınız?
Bübchen yada mustela canım temiz içerikli.
Şampuanı uygun olsun diye yine içeriği temiz olan baby&me aldım.
Gerisini bübchen alıcam kuzum ben ihtiyaca göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…