Bübchen yada mustela canım temiz içerikli.
Şampuanı uygun olsun diye yine içeriği temiz olan baby&me aldım.
Gerisini bübchen alıcam kuzum ben ihtiyaca göre.
Hahaha ilk doğumda sonra jinokoloji muayenemde doktor vajinal bakmıştı smear falan alınacaktı. Neyse "çok kuru ilişki esnasında canın acımıyor mu krem yazayım" demişti. "Yok ki biz de o" dedim "bacı gardaşız biz "
Yok canım direkt doktor 30 haftalık demiyor. Hatta Doğum tarihini etkilemez dedi.
Ama ultrasona göre bazen bi hafta bazen iki hafta önden çıkıyor. Büyük ihtimalle bebek gelişimine ya da ilk döllenme tarihine göre böyle farklı çıkıyor.
Ben hem özele hem devlete gidiyorum. İkiside farklı haftalar veriyor. Ama Doğum tarihini aynı veriyorlar.
Ama esas olan son adet tarihine göre hesaplanıyor.
Kuzu hazır araştırılmışı var ilk diye beni kaale almıyor musunuz yahu isyan edicem
Amele hizmeti yapıyorum burda sizlerinki benimde çocuğum sayılır Sebamedde sles ve alkol var bunlar içeriği temiz olanlar
Canım kendi normal devletteki doktoruma gitmiştim ona da aylık gözüküyorum.
Çalışma planı değişti sanırım iptal olmuş yenisi de gözükmüyor. Ebe mi desem hemşire miydi bilmiyorum sadece bugün Sibel hanım yok dediler başka birşey demediler. Özele gidicem artık yükleme yaptırmaya randevu yine bulamam ay sonuna kadar
Kuzu hazır araştırılmışı var ilk diye beni kaale almıyor musunuz yahu isyan edicem
Amele hizmeti yapıyorum burda sizlerinki benimde çocuğum sayılır Sebamedde sles ve alkol var bunlar içeriği temiz olanlar Eki Görüntüle 2224141
Sağol canım aslında inanirmisin normalde beslendigimden daha kötü bile besleniyorum normalde balık her hafta bir kez mutlaka yerdim şimdi toplamında uc kez yemisimdir sut ürünleri tüketmek gerekir o da yok nadiren tüketiyorum ama elimden geldiğince meyve tüketiyorum ayva özellikle:) mesela kahve de asla tuketmiyorum o gerçekten çok zararlı he bide tüketimden haric klasik muzik dinletiyorum kızima bide bol bol konuşuyorum onunla artık tepki veriyor elimi koyunca ve sesimi duyunca:)
banada ceviz muz sut kilo aldirir dediler onlardan tüketmeye gayret ediyorum. Ayvayi bende cok yiyorum :) ozellikle kizim güzel olsun diye bakalim insallah faydası olur.
Amele hizmeti yapıyorum burda sizlerinki benimde çocuğum sayılır Sebamedde sles ve alkol var bunlar içeriği temiz olanlar Eki Görüntüle 2224141
Bende bübchen set alacaktım o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm aralarından ucuz olanları belirleyip belirleyip alıcam kuzum haftaosnu yapıcam alışverişimi
Herşey bebişler için
Şaka maka ben değilde bu araştırmayı yapan babaya helal olsun. Çoğu güvendiğimiz marka aslında pekte masum değilmiş. Boy boy satılıyorlar raflarda.
banada ceviz muz sut kilo aldirir dediler onlardan tüketmeye gayret ediyorum. Ayvayi bende cok yiyorum :) ozellikle kizim güzel olsun diye bakalim insallah faydası olur.
Bende duydum onları ya beslenmek tabi onemli ama bence moral herşeyin basi sen huzurlu mutlu moralin yerindeyse herşey yarar bebege ben boyle düşünüyorum ve anladım ki kaynanamlarla ne kadar uzak olursam o kadar moralli oluyorum
Yok kuzum aynı şeyleri yiyorum aslında ama bilemedim. Benimkiler de geçmişti özellikle çene etrafımda başladı yine. Çenede çıkanlar hormonlarla ilgili oluyormuş genelde belki de ondan :)
Yok kuzum krem kullanmıyorum Hatta başlıycaktım iyice kurudu cildim. Hormonlardan olabilir çene çevremde çıkıyor ve genelde hormonlar sebebiyle çenede çıkarmış