2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bübchen yada mustela canım temiz içerikli.
Şampuanı uygun olsun diye yine içeriği temiz olan baby&me aldım.
Gerisini bübchen alıcam kuzum ben ihtiyaca göre.
Bübchen benim oğlanın gözünü yaktıydı duruyor evde o ya organik bişiler bakiim dedim de karar veremedim

,baslarda oyle oluyo evet,

Cnm iki hafta önden gidiyorsan suan 30 haftalik hamilesin öylemi
Yok canım direkt doktor 30 haftalık demiyor. Hatta Doğum tarihini etkilemez dedi.
Ama ultrasona göre bazen bi hafta bazen iki hafta önden çıkıyor. Büyük ihtimalle bebek gelişimine ya da ilk döllenme tarihine göre böyle farklı çıkıyor.
Ben hem özele hem devlete gidiyorum. İkiside farklı haftalar veriyor. Ama Doğum tarihini aynı veriyorlar.
Ama esas olan son adet tarihine göre hesaplanıyor.

Bitkisel içerikli miydi sebamed bi araştırayım onu da cnm
Kuzu hazır araştırılmışı var ilk diye beni kaale almıyor musunuz yahu isyan edicem
Amele hizmeti yapıyorum burda sizlerinki benimde çocuğum sayılır Sebamedde sles ve alkol var bunlar içeriği temiz olanlar

Kuzum başka doktordan randevu alıp yaptıramaz mısın yüklemeni?

Canım ben seni dinliyorum bak o sayfayı da sen önermiştin ona göre alıyorum bende

banada ceviz muz sut kilo aldirir dediler onlardan tüketmeye gayret ediyorum. Ayvayi bende cok yiyorum :) ozellikle kizim güzel olsun diye bakalim insallah faydası olur.

Heehj deliye bak baby&me iyiyse içeriği onu alırım zaten o hepsinden ucuzdur

Heehj deliye bak baby&me iyiyse içeriği onu alırım zaten o hepsinden ucuzdur
Bende bübchen set alacaktım o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm aralarından ucuz olanları belirleyip belirleyip alıcam kuzum haftaosnu yapıcam alışverişimi

banada ceviz muz sut kilo aldirir dediler onlardan tüketmeye gayret ediyorum. Ayvayi bende cok yiyorum :) ozellikle kizim güzel olsun diye bakalim insallah faydası olur.
Bende duydum onları ya beslenmek tabi onemli ama bence moral herşeyin basi sen huzurlu mutlu moralin yerindeyse herşey yarar bebege ben boyle düşünüyorum ve anladım ki kaynanamlarla ne kadar uzak olursam o kadar moralli oluyorum

Farklı birşey yedin mi canım olabilir de olmayabilir de.
İlk zamanlar bende pütür pütür minik sivilceler çıkarmıştım geçti Sonra ama bilemedim
Yok kuzum aynı şeyleri yiyorum aslında ama bilemedim. Benimkiler de geçmişti özellikle çene etrafımda başladı yine. Çenede çıkanlar hormonlarla ilgili oluyormuş genelde belki de ondan :)
Kuruyemis cook tuketiyosan olabilir.
Ay evet bu ara çok yedim
Amin canım inşallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi

Canım farklı olarak herhangi bir krem kullandıysan alerji yapmış olabilir ya da hormonlardandır
Yok kuzum krem kullanmıyorum Hatta başlıycaktım iyice kurudu cildim. Hormonlardan olabilir çene çevremde çıkıyor ve genelde hormonlar sebebiyle çenede çıkarmış
Selam annişler bebitolara şampuan bebe yağı vs hangi markalardan aldınız ya da alacaksınız?
Mustela alcam canım set halinde varmış zaten hepsini aynı marka alıym dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…