2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Selam annişler bebitolara şampuan bebe yağı vs hangi markalardan aldınız ya da alacaksınız?
Bi sayfa söylemişti arkadaşlar Instagramda orda muslera diye bi markayı önlermişler, gelinimiz doğum yaptı iki ay önce hastanede hemşireler bebeği de o şampuanla yıkamışlar bende onu düşünüyorum adını doğru yazdım inş markanın

A April wind kotu olmus doktor olayi,canim senin riskli gebelik diyemi geciyo ona Gore davranmiyolarmi iptal edip kendileri hemen randevu vermeleri lazim ,boyle sistemmi olur
Canım kendi normal devletteki doktoruma gitmiştim ona da aylık gözüküyorum.
Çalışma planı değişti sanırım iptal olmuş yenisi de gözükmüyor. Ebe mi desem hemşire miydi bilmiyorum sadece bugün Sibel hanım yok dediler başka birşey demediler. Özele gidicem artık yükleme yaptırmaya randevu yine bulamam ay sonuna kadar

Galiba sağol canım oysa babası da bende pek tombik degiliz ama bu hamilelik de baya tombik oldum galiba
Ahh canım hangimiz tombik olmadık ki gelip gidip yiyorum 70 i kesin devirecem oysaki benim gördüğüm en üst sınır 68 kiloydu önceki hamileliklerımde dahil

Bebe yağı yine uygun olsun içeriği temiz olanlara o kadar para vermeyeyim diyorsanız gratisten Himalaya markasını alın kızlar.
Bilindik diğer tüm markalarda petrol bileşeni var gözenekleri tıkıyor haberiniz olsun

Ben hiç bebe yağı kullanmadım ne işe yarar bilmemde

Ben hiç bebe yağı kullanmadım ne işe yarar bilmemde
Aslında bana kalsada pek gerekli değil ama gazlı bir bebek olursa masaj yapmak için lazım olabilir kuzum sanki.
Birde bilirsin yenidoğanın ciltleri kuruyup dökülüyor o zamanlar işe yarar deriyi yumuşatmak için.

Aslında bana kalsada pek gerekli değil ama gazlı bir bebek olursa masaj yapmak için lazım olabilir kuzum sanki.
Birde bilirsin yenidoğanın ciltleri kuruyup dökülüyor o zamanlar işe yarar deriyi yumuşatmak için.
Erkek bebeklerde sanki gaz sorunu daha çok oluyo, yaa annelik ne acayip bişey bebiş gaz cıkarıyo diye nasıl sevınıyoz sevıyoz

Galiba sağol canım oysa babası da bende pek tombik degiliz ama bu hamilelik de baya tombik oldum galiba
Canm masallah kizina :) benim kizim biraz zayif cikmisti 22 haftadayken . Ozellikle cok yedigin bi ürün var mi ? merak ettim. beslenme şeklin nasil

Canm masallah kizina :) benim kizim biraz zayif cikmisti 22 haftadayken . Ozellikle cok yedigin bi ürün var mi ? merak ettim. beslenme şeklin nasil
Sağol canım aslında inanirmisin normalde beslendigimden daha kötü bile besleniyorum normalde balık her hafta bir kez mutlaka yerdim şimdi toplamında uc kez yemisimdir sut ürünleri tüketmek gerekir o da yok nadiren tüketiyorum ama elimden geldiğince meyve tüketiyorum ayva özellikle:) mesela kahve de asla tuketmiyorum o gerçekten çok zararlı he bide tüketimden haric klasik muzik dinletiyorum kızima bide bol bol konuşuyorum onunla artık tepki veriyor elimi koyunca ve sesimi duyunca:)

Bebek yagi onemli her Eve lazim ,kizlar aklinizda bulunsun dogumda sonra Ilk zaman lar kocanizla havlette cook ise yariyo bebek yagi abla tavsiyesi ,Mavis senide alet ettim bacim

Hahaha ilk doğumda sonra jinokoloji muayenemde doktor vajinal bakmıştı smear falan alınacaktı. Neyse "çok kuru ilişki esnasında canın acımıyor mu krem yazayım" demişti. "Yok ki biz de o" dedim "bacı gardaşız biz "

Bende 8 kilo aldım üzülme canım bu yolda yalnız değilsin hepimiz hamileyiz hepimiz tombişiz hamiş olup tombiş olmayan bizden değildir
Aynen ya psikolojim bozuldu kendi kendime en çok kesin ben aldim benden daha fazla kilo alan olmamıştır diye diye daha fazla alıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…