2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Klişe patlatayım mı ortaya “kız bebekler annenin güzelliğini alırmış hebele hübele”
Hormonal bir sorun yoktur inşallah kuzum olmadı testlerini yaptırırsın bi o zaman.
Ceviz falanda yağlı oluyor eğer çok yediysen kanadali35 nın dediği gibi kuruyemiş türlerinden de olabilir ama kuzum

İnşallah canım, normalde de çenemde çıkar hep yine öyle oldu hamilelik hormonlarından belki haftaya inşallah kontrolüm kuzum tsh falan bakılacak tekrar dahiliyeye gidicem :)
Ceviz badem yedim bu ara bide arada tuzlu bişey daha var ondan yedim aferin bana tutamadım kendimi o da yapmış olabilir

İyi bakalım kuzu geçer inşallah birkaç gün ara ver 3-5 tane ye sadece denemiş olurusn hem

Herşey bebişler için
Şaka maka ben değilde bu araştırmayı yapan babaya helal olsun. Çoğu güvendiğimiz marka aslında pekte masum değilmiş. Boy boy satılıyorlar raflarda.
Ben sosyal medya kullanmıyorum o yüzden sen paylaşınca bana çok iyi oluyor Aynen bilindik marka diye güvenilir geliyor ama değiller hep aldatmaca

Olq I
Eki Görüntüle 2224123 ben boyle bisey dusunuyorum canim ,bizimde var arabamiz ikisinin bine bilecegi birsey lazim bana :) evde durmucaz bol bol gezcez biz
Cok guzelmis Boyle bisi banada cook iyi olurdu ya kizimada cok olmadi alali o kadar baktim Boyle gormedim hic havalar isininca bizde evde durmayacaz bol bol gezecez insallah

Bugün meyve hakkımı doldurdum yiyemiyorum Bende şimdi süt koydum mikrodalgada ısınıyor içince doyarım inşallah
Ayyy insan bazen hiç doymuyor demi? Çok tuhaf ya.
Geçen ağlayacaktım neredeyse; ben niye doymuyorum diye.
Ne istediğimi ne yiyeceğimi de bilmiyorum çoğu kez. Sinir oluyorum. :) :) :)

Kizlar hayirli sabahlar kasilma icin ne kullaniorsunuz? Kucuk kucuk bnmde basladi da .. Ikinci sorum bebegin esi asagidaymis bnm biras yukari cikmis dedi ama korkuttuda progestana basladik aranizda bu durumu yasayan varmi

Ben de mustela dusunuorm canim. Biraz pahali qma minnoslara deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…