- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Yaa aynen gülesim geliyorsana hiç fırsat verir mi asla ila onlarda hasta asla naz yapamazsın ilgi odağı olmaya bayılıyorlar
hamilelikte degil de Yastan olurmusÇok geçmiş olsun canım. Ne oldu gözlerine ? Hamilelikte gözlerde sorun çıkabiliyormuş ondan mı kaynaklı ?
şükür cnm şeker de çıkarsa diye korkuyodum işin doğrusuTekrar gecmis olsun canim.Allah ablana sabir versin çok zor bebegini o durumda gormek
Gecmis olsun canim.bebek bir sekilde senden besleniyordur korkma ama yemeye calis kendin icinde
Canim cok iyi cikmis baya dusuk
Masallah canim büyüyor bak.aradaki fark cogalmiyorsa oda yeter.nasil artik yuzleri baya belli degil mi.
Yaa aynen gülesim geliyor
Hastalık yarıştırıyoruz
hamilelikte degil de Yastan olurmusmalum kirka merdiven dayadim ,
Allah bosuna kadini anne yapmamis onlar olsa asla dayananazlardi.cok nazli oluyor erkekler.esim hastalaninca canimi cikartiyordu gecen sene hastalaninca aynisini yaptim.ay ne nazliymissin diyo sakin hastalanma diyoBen hastayım ya hemen eşimde hasta
Erkeklerde ki bu sendrom niye oluyor ya
Burnumu silmekten artık kanıyor ona sorsan yatak döşek yatacak daha çok hasta
Benim hamilelikten beri fırçalarken kanıyor onu da normal bildiğim için hiç üstüne düşmedim. Ama durup dururken kanaması nasıl olur normal mi bilmiyorum canımArkadaşlar diş etlerinizde kanama var mı? Benim zaten gebelikten önce de vardı diş taşları kanama yapıyodu temizletiyodum geçiyor du, ama 1 _2 aydır çok kanıyo hatta uykumda bile sabah kalktıgımda fark ediyorum bugünde hastanede öyle bi yazı okudum sadece neden diş etlerim kanıyo yazıyodu gebelik okulu diye bişey varmış orada anlatıyomuşlar onun tabelasydı
Yaa banada diyor ki şimdi sen hasta olunca çok ağır oluyorsun. Sanki kendi ağır olmasa bile burnumdan getirmiyormuş gibi :)) Komediler gerçektendeAllah bosuna kadini anne yapmamis onlar olsa asla dayananazlardi.cok nazli oluyor erkekler.esim hastalaninca canimi cikartiyordu gecen sene hastalaninca aynisini yaptim.ay ne nazliymissin diyo sakin hastalanma diyosizde oyle yapin iyice nazlanin da anlasinlar
BEnim de aynen senin gibi canım gebelikten önce de fırçalarken kanardı zaten şimdi hepten hassaslaştı daha çok kanıyor gebelikte olurmuş diye biliyorumArkadaşlar diş etlerinizde kanama var mı? Benim zaten gebelikten önce de vardı diş taşları kanama yapıyodu temizletiyodum geçiyor du, ama 1 _2 aydır çok kanıyo hatta uykumda bile sabah kalktıgımda fark ediyorum bugünde hastanede öyle bi yazı okudum sadece neden diş etlerim kanıyo yazıyodu gebelik okulu diye bişey varmış orada anlatıyomuşlar onun tabelasydı
galiba dönüşlerini hissediyorum çok tuhaf ama tatlı bi duygu aslında :)Dönüşünü hissettiğini düşünüyorum canım dediğin gibi Ağrı veya rahatsızlık hissi yoksa çok takılma. Kasılma olunca rahatsız ediyor karın taş gibi oluyor bebek toplanıyor.
Sağol canım salgın var sanırım.
Teşekkür ederim canım :)
melike222 kuzum sanada teşekkür ederim Minnoşu görmüşsün ona da ayrıca sevindim demek sana benziyor :)) Biz becermişiz sanırım kendimize benzetmeyi
geçmiş olsun neden yaptırdın testi gerilik mi tespit edildi?Evet cnm Cmw İgm pozitif cikmisDoktoruma yazdim ne diyecek cvp bekliyorum elim ayagim bosaldi
İnşallah gebelikten sonra geçer cnmBEnim de aynen senin gibi canım gebelikten önce de fırçalarken kanardı zaten şimdi hepten hassaslaştı daha çok kanıyor gebelikte olurmuş diye biliyorum
geçmiş olsun neden yaptırdın testi gerilik mi tespit edildi?
Tsk ederim. Ultrasonda Hc ve Bdp degerleri on gun geri cikiyordu o yuzden yaptirdim
Çok sağol kuzumTekrar gecmis olsun canim.Allah ablana sabir versin çok zor bebegini o durumda gormek
Gecmis olsun canim.bebek bir sekilde senden besleniyordur korkma ama yemeye calis kendin icinde
Canim cok iyi cikmis baya dusuk
Masallah canim büyüyor bak.aradaki fark cogalmiyorsa oda yeter.nasil artik yuzleri baya belli degil mi.
Canım cevap yazdımı doktorunEvet cnm Cmw İgm pozitif cikmisDoktoruma yazdim ne diyecek cvp bekliyorum elim ayagim bosaldi
Az kalmış kuzum yeni hastaneye geçmene :)Çok geçmiş olsun canım. Ne oldu gözlerine ? Hamilelikte gözlerde sorun çıkabiliyormuş ondan mı kaynaklı ?
8 şubatta yeni hastaneye kayıt yaptırcam artık orda sorarım kilosunu merak ediyorum bende
Bu arada maşallah fındık 1 kiloyu geçtiyse için rahatlasın annesi
Haklısın canım çalışırken zor olur. İnternet üzerinden bakabilirsin ben öyle yapıyorum malum mağza mağza gezmem yasak herşeyi internetten aldım :) ama izne çıktığında gider alırsın hepsini birden değil yavaş yavaş yorulmadan halledersin inşallah
Aslında panik olacak birşey yok bebek ve anne sağlıklıysa işte bebekte bir rahatsızlık yada plasenta sorunu vs gibi şeyler olmadığı sürece akışına bırakmak en doğrusu diye düşünüyorumama diğer türlü tabikide müdahele edilmeli
Çok sağol kuzum Allah razı olsunDönüşünü hissettiğini düşünüyorum canım dediğin gibi Ağrı veya rahatsızlık hissi yoksa çok takılma. Kasılma olunca rahatsız ediyor karın taş gibi oluyor bebek toplanıyor.
Sağol canım salgın var sanırım.
Teşekkür ederim canım :)
melike222 kuzum sanada teşekkür ederim Minnoşu görmüşsün ona da ayrıca sevindim demek sana benziyor :)) Biz becermişiz sanırım kendimize benzetmeyi
hayyırlı sonuçlar alırsın inşallah olabiliyor gebelikte maalesef heryerden geçebiliyormuş bu enfeksiyonTsk ederim. Ultrasonda Hc ve Bdp degerleri on gun geri cikiyordu o yuzden yaptirdim
Arkadaşlar diş etlerinizde kanama var mı? Benim zaten gebelikten önce de vardı diş taşları kanama yapıyodu temizletiyodum geçiyor du, ama 1 _2 aydır çok kanıyo hatta uykumda bile sabah kalktıgımda fark ediyorum bugünde hastanede öyle bi yazı okudum sadece neden diş etlerim kanıyo yazıyodu gebelik okulu diye bişey varmış orada anlatıyomuşlar onun tabelasydı
Tsk ederim. Ultrasonda Hc ve Bdp degerleri on gun geri cikiyordu o yuzden yaptirdim
Çok sağol kuzum
Bir kaç gün daha eklenmiş aradaki farka ama kilo aldığı sürece sıkıntı yok diyor doktorumuz.
Evet kuzum geçen gittiğimde de belliydi,bunda dahada çok belli oluyor. Her geçen gün dahada belli oluyor ❤
Canım cevap yazdımı doktorun
Az kalmış kuzum yeni hastaneye geçmene :)
Çok şükür 1kiloyu geçti kuzum
Erken doğuma karşı ilk hedefim 1 kiloydu
2.hedefim 1.500 kilo
İnşallah onuda geçmek nasip olur
Çok sağol kuzum Allah razı olsun
Özel bir taktik uygulamadım aslında
Canım benim hamileliğimin ilk gününden beri hem diş etlerim hemde burnum kanıyor
Canım geçmiş olsun o yaptığın test çıkan pozitif sonuç nedir yani ben anlayamadım
Aynen kuzu benimde öyle kilo hedeflerim var erken doğuma karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?