2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
şükür cnm şeker de çıkarsa diye korkuyodum işin doğrusu

Yaa aynen gülesim geliyor
Hastalık yarıştırıyoruz

Ayrnn öyle

hamilelikte degil de Yastan olurmus malum kirka merdiven dayadim ,

Geçmiş olsun o zaman göz kötü ya ama hamilelikte çok bozuluyormuş bunu duydum o yüzden dedim acaba olabilir mi :) 40 dediğin nedir ya benim kuzenlerim 38 yaşında daha yeni hamile kalıyorlar kendi yaşıtımdan çok onlarla eğleniyorum aramızda abla lafı bile yok

Arkadaşlar diş etlerinizde kanama var mı? Benim zaten gebelikten önce de vardı diş taşları kanama yapıyodu temizletiyodum geçiyor du, ama 1 _2 aydır çok kanıyo hatta uykumda bile sabah kalktıgımda fark ediyorum bugünde hastanede öyle bi yazı okudum sadece neden diş etlerim kanıyo yazıyodu gebelik okulu diye bişey varmış orada anlatıyomuşlar onun tabelasydı

Ben hastayım ya hemen eşimde hasta
Erkeklerde ki bu sendrom niye oluyor ya
Burnumu silmekten artık kanıyor ona sorsan yatak döşek yatacak daha çok hasta
Allah bosuna kadini anne yapmamis onlar olsa asla dayananazlardi.cok nazli oluyor erkekler.esim hastalaninca canimi cikartiyordu gecen sene hastalaninca aynisini yaptim.ay ne nazliymissin diyo sakin hastalanma diyosizde oyle yapin iyice nazlanin da anlasinlar

Benim hamilelikten beri fırçalarken kanıyor onu da normal bildiğim için hiç üstüne düşmedim. Ama durup dururken kanaması nasıl olur normal mi bilmiyorum canım

Yaa banada diyor ki şimdi sen hasta olunca çok ağır oluyorsun. Sanki kendi ağır olmasa bile burnumdan getirmiyormuş gibi :)) Komediler gerçektende

BEnim de aynen senin gibi canım gebelikten önce de fırçalarken kanardı zaten şimdi hepten hassaslaştı daha çok kanıyor gebelikte olurmuş diye biliyorum

galiba dönüşlerini hissediyorum çok tuhaf ama tatlı bi duygu aslında :)

Çok sağol kuzum
Bir kaç gün daha eklenmiş aradaki farka ama kilo aldığı sürece sıkıntı yok diyor doktorumuz.
Evet kuzum geçen gittiğimde de belliydi,bunda dahada çok belli oluyor. Her geçen gün dahada belli oluyor ❤
Evet cnm Cmw İgm pozitif cikmis Doktoruma yazdim ne diyecek cvp bekliyorum elim ayagim bosaldi
Canım cevap yazdımı doktorun
Az kalmış kuzum yeni hastaneye geçmene :)
Çok şükür 1kiloyu geçti kuzum
Erken doğuma karşı ilk hedefim 1 kiloydu
2.hedefim 1.500 kilo
İnşallah onuda geçmek nasip olur
Çok sağol kuzum Allah razı olsun
Özel bir taktik uygulamadım aslında

Canım benim hamileliğimin ilk gününden beri hem diş etlerim hemde burnum kanıyor

Tsk ederim. Ultrasonda Hc ve Bdp degerleri on gun geri cikiyordu o yuzden yaptirdim

Canım geçmiş olsun o yaptığın test çıkan pozitif sonuç nedir yani ben anlayamadım

Aynen kuzu benimde öyle kilo hedeflerim var erken doğuma karşı

Kızlar bu yalancı kasılma dediğiniz nasıl birşey deneyimli olanlarınızdan dönüş bekliyorum . Akşamları karnım sertleşiyor, geriliyor ağrıyor. Bu mu acaba kasılma ?

Demekki gebelikte olabiliyo herkeste cnm benimönceden de olunca acaba yine kötü mü oldu dişlerim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…