2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu yalancı kasılma dediğiniz nasıl birşey deneyimli olanlarınızdan dönüş bekliyorum . Akşamları karnım sertleşiyor, geriliyor ağrıyor. Bu mu acaba kasılma ?
Cnm ben sırt üstü yatınca oluyodu şimdi yok şükür, karnımın bi tarafı sıvrılıyodu elımi koyunca elimin altında top gibi bişey hissediyodum,akşamları sertleşmesi belki yemek ve içmektendir çünkü benim şu aralar fark ediyorum akşamları göbeğim daha büyük oluyo,

Ah inan varya ben 5 ocaktan beri hergün acaba yaşıyor mu diye korkuyla uyuyup uyanıyorum biz de gittiğimizde 23+2 haftalıktı. Baksanıza boynunda belli de kuzumun. İnşallah açmıştır. İnşallah sağ salim kavusurum. Hep aklımda yüreğimde bir sıkıntı. Tetanoz aşısı olmaya sağlık ocagına gittim durumu söyledim hemşire de iyice korkuttu her hafta baktır bebeğe hareketlerini takip et vs.

Eklentiler

• 25AC201E-7279-4BBB-AD05-4C666C61C61D.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 51
Cok iyi kiloda aliyormus.her seyi akisina birakmak en iyisi kaderde ne varsa onu yasiyacaz.ben artik hic dusunmuyorum.canim sen sekerini olcuyor musun

Kızlar bu yalancı kasılma dediğiniz nasıl birşey deneyimli olanlarınızdan dönüş bekliyorum . Akşamları karnım sertleşiyor, geriliyor ağrıyor. Bu mu acaba kasılma ?
Bugun saglik ocagindaki ebeye sordum normal bu haftalarda olur dedi birde ya usutmussundur ya da enfeksiyondan yapar dedi.ama bu haftalarda normalmis bebek o tarafta duruyordur dedi.dikkat ettim ozellikle benimde aksamlari oluyor.biraz once gene oldu

Canm cok sevindim güzel haberlerle dönmenize. bende yarın icin randevu aldim. Insallah bende bebegimin bir kiloyu gectigi günleri görebilirim. hem endise hem merak icerisindeyim. Umarim fark açılmamıştır. Büyüsün gelissin de saglikli olmalari tek dileğim

Cnm benim sen şuan çok odaklanmışın kordona,bişey olmaz Allahın izniyle benim kızım da kordon dolanmıştı şükür Rabbime sağ salim doğdu,bilemeyiz ki 9 ay kordon dolanmazda son hafta dolanır,23 haftalıkken kordon dolandı herşey kötü olacak diye bişey yok sen üzülmüşün ama üzme kendini orda ona can veren Rabbim korur onu elbet hemşireyede bakma sen ,ben bi kere bişeyi aile hekimine sordum moralimi bozdu o gündür herşeyide herkese sormuyorum, çünkü cvplar klasik hep en kötüsünü söylüyo kim olursa olabilir tabi risk var yok şöyle yok böyle,bugün bile gittim usgye girdim 3 hafta önce bişeyden şüphelenmişlerdi sonra yok dediler bugün de hiç sormadım o konuyla ile ilgili kafamı bulandırmıycam dedım eşime,artık önümdeki gunler güzel geçsin ıstıyorum

zaten akşamları 9 aylık gündüzleri 7 aylık hamileyim . Sabah bebek daha cansız oluyor hareketleri . gece baya geriliyor. Kasılma dedikleri bu mu merak ettim

zaten akşamları 9 aylık gündüzleri 7 aylık hamileyim . Sabah bebek daha cansız oluyor hareketleri . gece baya geriliyor. Kasılma dedikleri bu mu merak ettim
Benim de gündüz sakin gece hareketli demekki bizim kuzular gündüz uyuyacaklar gece uyanık duracaklar doğuncada çok seni sıkıntıya sokmuyosa bu durum korkma ,ilerlerse gidersin bence kasılma değil gibi senin ki bebiş poposunu filan yaslıyodur

Sen ay sonu gidecem demiştin dayanamadın sanırım özelemi aldın randevu

Şu hafta işi de ayrı bi dert gerçekten kaç hafta olunca altı aylık kaç hafta olunca yedi diyebilecez

Erken doğuma karşı kuzum hededlerimiz aynı gidiyo ❤
İnşallah sorunsuz sıkıntısız,cümlemiz vaktinde sağ salim sağlıcakla kavuşuruz evletlarımıza
Cok iyi kiloda aliyormus.her seyi akisina birakmak en iyisi kaderde ne varsa onu yasiyacaz.ben artik hic dusunmuyorum.canim sen sekerini olcuyor musun
Aynen doğru söylüyorsun kuzum.
Allahın izniyle bir sorun olmayacak diyorum kendi kendime,minyon olucak benim kızım çıtı pıtı
Hayır kuzum ölçmüyorum.
H1bc değerimde normal çıkıyor arada asmde ölçtürüyorum

Benimde o degerim seker yuklemesinde de normal cikmisti.simdi ölçüyorum en fazla 104 cikti.
Ay minyon olsun yerim ben onu.en son ayrintilida net görmüştüm cok merak ediyorum bebisin yuzunu

Çok sağol kuzum Allah razı olsun❤
İnşallah sendende yarın hayırlı güzel haberler duyarız kuzum
Varsın zayıf olsunlar kuzum, sağlıklı olmaları büyüyüp gelişmeleri en büyük duamız

Benimde o degerim seker yuklemesinde de normal cikmisti.simdi ölçüyorum en fazla 104 cikti.
Ay minyon olsun yerim ben onu.en son ayrintilida net görmüştüm cok merak ediyorum bebisin yuzunu
Normale dönmeye başlamış kuzum.
Öyle öyle düşer canım senin şekerinde
Düşmeye başladı diye aman ha diyetini bozma canım,dikkat et kendine
Kilolu olup ilerde rejim yapmayız en azından :))
Kontrolün ne zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…