- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Cnm ben sırt üstü yatınca oluyodu şimdi yok şükür, karnımın bi tarafı sıvrılıyodu elımi koyunca elimin altında top gibi bişey hissediyodum,akşamları sertleşmesi belki yemek ve içmektendir çünkü benim şu aralar fark ediyorum akşamları göbeğim daha büyük oluyo,Kızlar bu yalancı kasılma dediğiniz nasıl birşey deneyimli olanlarınızdan dönüş bekliyorum . Akşamları karnım sertleşiyor, geriliyor ağrıyor. Bu mu acaba kasılma ?
Ah inan varya ben 5 ocaktan beri hergün acaba yaşıyor mu diye korkuyla uyuyup uyanıyorumCnn dün canlı yayında Instagramda kadın doğumcuya sordular 22 haftalıkken bebeğe kordon dolanmış demiş doktoru,ınstagramdakı doktor çok kızdı ya dio 22 haftalık bi bebeğe nasıl kordon dolanmış derler anlamıyorum bi hamle yapar bebek kordon u çıkarır gerı dio,bu haftalarda kordon dolanması diye bişey olmaz dio, hacettepede de çalışmış bi dr ınstagramdakı
Ah inan varya ben 5 ocaktan beri hergün acaba yaşıyor mu diye korkuyla uyuyup uyanıyorumbiz de gittiğimizde 23+2 haftalıktı. Baksanıza boynunda belli de kuzumun. İnşallah açmıştır. İnşallah sağ salim kavusurum. Hep aklımda yüreğimde bir sıkıntı. Tetanoz aşısı olmaya sağlık ocagına gittim durumu söyledim hemşire de iyice korkuttu her hafta baktır bebeğe hareketlerini takip et vs.
Cok iyi kiloda aliyormus.her seyi akisina birakmak en iyisi kaderde ne varsa onu yasiyacaz.ben artik hic dusunmuyorum.canim sen sekerini olcuyor musunÇok sağol kuzum
Bir kaç gün daha eklenmiş aradaki farka ama kilo aldığı sürece sıkıntı yok diyor doktorumuz.
Evet kuzum geçen gittiğimde de belliydi,bunda dahada çok belli oluyor. Her geçen gün dahada belli oluyor ❤
Canım cevap yazdımı doktorun
Az kalmış kuzum yeni hastaneye geçmene :)
Çok şükür 1kiloyu geçti kuzum
Erken doğuma karşı ilk hedefim 1 kiloydu
2.hedefim 1.500 kilo
İnşallah onuda geçmek nasip olur
Çok sağol kuzum Allah razı olsun
Özel bir taktik uygulamadım aslında
Bugun saglik ocagindaki ebeye sordum normal bu haftalarda olur dedi birde ya usutmussundur ya da enfeksiyondan yapar dedi.ama bu haftalarda normalmis bebek o tarafta duruyordur dedi.dikkat ettim ozellikle benimde aksamlari oluyor.biraz once gene olduKızlar bu yalancı kasılma dediğiniz nasıl birşey deneyimli olanlarınızdan dönüş bekliyorum . Akşamları karnım sertleşiyor, geriliyor ağrıyor. Bu mu acaba kasılma ?
Canm cok sevindim güzel haberlerle dönmenize. bende yarın icin randevu aldim. Insallah bende bebegimin bir kiloyu gectigi günleri görebilirim.Çıtı pıtı minnak kızım bal kızım ben
Geriliğini çok kafaya takmıyorum artık Allahın izniyle bir sorun çıkmayacak inşallah
Canları mı öyle istiyo acaba, yoksa gerçekten babaya mı benziyo senin kız
zaten akşamları 9 aylık gündüzleri 7 aylık hamileyim . Sabah bebek daha cansız oluyor hareketleri . gece baya geriliyor. Kasılma dedikleri bu mu merak ettimCnm ben sırt üstü yatınca oluyodu şimdi yok şükür, karnımın bi tarafı sıvrılıyodu elımi koyunca elimin altında top gibi bişey hissediyodum,akşamları sertleşmesi belki yemek ve içmektendir çünkü benim şu aralar fark ediyorum akşamları göbeğim daha büyük oluyo,
Benim de gündüz sakin gece hareketli demekki bizim kuzular gündüz uyuyacaklar gece uyanık duracaklar doğuncada çok seni sıkıntıya sokmuyosa bu durum korkma ,ilerlerse gidersin bence kasılma değil gibi senin ki bebiş poposunu filan yaslıyodurzaten akşamları 9 aylık gündüzleri 7 aylık hamileyim . Sabah bebek daha cansız oluyor hareketleri . gece baya geriliyor. Kasılma dedikleri bu mu merak ettim
Sen ay sonu gidecem demiştin dayanamadın sanırım özelemi aldın randevuCanm cok sevindim güzel haberlerle dönmenize. bende yarın icin randevu aldim. Insallah bende bebegimin bir kiloyu gectigi günleri görebilirim.hem endise hem merak icerisindeyim. Umarim fark açılmamıştır. Büyüsün gelissin de saglikli olmalari tek dileğim
31 ine almistim ama dayanamadim . Yarin zübeydeye randevu buldum oraya gideceğim.Sen ay sonu gidecem demiştin dayanamadın sanırım özelemi aldın randevu
Erken doğuma karşı kuzum hededlerimiz aynı gidiyo ❤Canım benim hamileliğimin ilk gününden beri hem diş etlerim hemde burnum kanıyor
Canım geçmiş olsun o yaptığın test çıkan pozitif sonuç nedir yani ben anlayamadım
Aynen kuzu benimde öyle kilo hedeflerim var erken doğuma karşı
Aynen doğru söylüyorsun kuzum.Cok iyi kiloda aliyormus.her seyi akisina birakmak en iyisi kaderde ne varsa onu yasiyacaz.ben artik hic dusunmuyorum.canim sen sekerini olcuyor musun
Güzel haberlerle gel cnm ,korkma toparlamıştır bu hafta kendini sıkma canını31 ine almistim ama dayanamadim . Yarin zübeydeye randevu buldum oraya gideceğim.
Benimde o degerim seker yuklemesinde de normal cikmisti.simdi ölçüyorum en fazla 104 cikti.Erken doğuma karşı kuzum hededlerimiz aynı gidiyo ❤
İnşallah sorunsuz sıkıntısız,cümlemiz vaktinde sağ salim sağlıcakla kavuşuruz evletlarımıza
Aynen doğru söylüyorsun kuzum.
Allahın izniyle bir sorun olmayacak diyorum kendi kendime,minyon olucak benim kızım çıtı pıtı
Hayır kuzum ölçmüyorum.
H1bc değerimde normal çıkıyor arada asmde ölçtürüyorum
Çok sağol kuzum Allah razı olsun❤Canm cok sevindim güzel haberlerle dönmenize. bende yarın icin randevu aldim. Insallah bende bebegimin bir kiloyu gectigi günleri görebilirim.hem endise hem merak icerisindeyim. Umarim fark açılmamıştır. Büyüsün gelissin de saglikli olmalari tek dileğim
Normale dönmeye başlamış kuzum.Benimde o degerim seker yuklemesinde de normal cikmisti.simdi ölçüyorum en fazla 104 cikti.
Ay minyon olsun yerim ben onu.en son ayrintilida net görmüştüm cok merak ediyorum bebisin yuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?