Ben hazırlıklara doğum iznime çıktığımda başlamak istiyorum çok mu geç kalırım acaba sizler tamamlayabildiniz mi eksikleri oğluşumun şuan sadece beşiği ve iki tane hastane çıkışı var. ne lohusa takımı ne birşey hiçbirşey almadım birikim yaptım toplu alırım diye.
Kızlar hemoroid için benimde birkaç gün çok acıdı hindistan cevizi yağı sürdüm geçti benimki
Bir de kızlar amerikada 42. Haftaya kadar bekliyorlar doğumu şuan tlc de bir program var da orada gördüm acaba onlar daha farklı mi hesaplıyorlar?
Eşin yardımcı olması çok güzel birşey canım benim ki de yapıyor sağolsun Allah eksikliklerini göstermesin. Süpürge açması bile yetiyorbendede bel ağrısı çok oluyor yaa, azıcık fazla ayakta durayım toparlayamıyorum. eşim sağolsun temizliğe bulaşıklara bakıyor. eğer zorlamazsan yemeği ben yapıyorum. zorlanırsam onu da eşime bırakıyorum. gece yatakta dönmek bile nasıl zorluyor. Allah güç versin hepimize az kaldı, böyle diye diye sabrediyorum. inşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız ve her şeyi unuturuz
ahh ahh canım aynı dertten muzdaribim. magnezyum tüket, meyve sebze ve bol sıvı tüketiminin haricinde bol bol komposto tüket. ben hepsini yapmama rağmen zorlanıyorum. metabolizmam yavaştı zaten, hamilelikle birlikte iyice yavaşladı. 8.30-17.30 oturarak çalışıyorum. pek hareketsizim o da etkiliyor. iş yerindeki diyetisyen bir de sabahları aç karnına biraz zeytin yağı içmeyi dene dedi.Kizlar uyumayanlar varsa sormak istiyorum kabizlik sorununu nasil aşabiliriz?doktordan ilac istesem verirmi acaba rahatlatacak birseyler?Kontrolümde ta haftaya. 5. aydan beri çekiyorum. Hem bagirsaklarim hem midem cok tembellesti. nerdeyse patlamaya geliyorum. meyve falan ye derseniz cok güzel yiyorum ama tabi fayda etmiyo
aynen canım öyle çok dua ediyorum ki. o olmasa ben mahvolmuştum. birde gurbetteyim, kimsem yok. şükür o en büyük destekçim eşim. Allah yokluklarını göstermesin.Eşin yardımcı olması çok güzel birşey canım benim ki de yapıyor sağolsun Allah eksikliklerini göstermesin. Süpürge açması bile yetiyor
Iyiz canim ikimizde,goz Dr.gittim damla damlatti dun hic goremedim bisey
Maşallah kuzum oğluşunaİyiz canım bizde oğluş bir kaç gündür çok güzel hareketli sabahları ve gece tekmeleriyle uyanıyorum
1 kiloyu yeni geçtik kuzum çok şükürCanım maaşallahgüzel haberlerle gelmişsin kaç kilo olmuş bebiş? Bende en son kontrolumde yüzünü kapatıyordu kızım ama yan profilden bence aynı babası inşallah bu gittiğimde yüzünü gösterirde doktorumda renkli bakar saçları çıkmıştı uzamıştır artık çok merak ediyorum.
Bu arada canım beşik ölçüsü 60 120 olunca 3 4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. Bir de sallanma özelliği önemliymiş ben onu atlamışım şimdi artık hem kademeli hem sallanan hem de anne yanı olarak kullanılabilen modellere bakıyorum ahşap.. seninde aklında olsun canım
canım geçen hafta hastaydım, kilo da verdim bi şey yiyemiyordum. çok korktum hemen doktora gittim, birde iyice duygusalaştım ki ona bi şey olacak benim yüzümden diye, maaşallah kilo almış 1400 gram olmuş, doktor kalp atışını da dinletip bebeği gösterince rahatladım. çok kafana takılıyorsa bi muayeneye git derim rahatlarsın. muayene çıkışı mutluluktan ağladım bu sefer de oğluma bi şey olmadı şükür diyeMerhaba kızlar 2,3 gündür cok fena haslandım yatak döşek yatıyorum, pekte iştahım yok bebeğin aç kaldıgını düşünüyorum vicdan azabı çekiyorum hiçte kilo almıyorum az yediğim için sanırımacaba kızım bana kızıyormudur ya da etkileniyormudur oda
Tekrar gecmis olsun canim.Allah ablana sabir versin çok zor bebegini o durumda gormekCanım önceden yazmış mıydım bilmiyorum artık kafam dolu olduğu için ne yazdığımı hatırlamıyorum. Tam servise çıkacağı gün epilepsi atağı geçirdi. Tekrar solunuma bağlandı, ilaçlar arttırılmıştı.. şimdi solunumdan ayırdılar ama sürekli ağlıyor. Tansiyonu çıkıyor o yüzden. Ama çok şükür iyi. Kalp ve ciğer iyi gidiyor. Ya ağrısı var ya annesini özlediğinden artık sürekli ağlıyor. Ablam tüm gün yanında yoğun bakımda başında bekliyor. Ama o da sakinleştiremiyor. Ptesi ye kadar yoğun bakımda tutmayı düşünüyorlar. Tekrar atak geçirirse diye korkuyorlar. Başka çocuk olsaydı çıkarmışlardı servise de. Bizim velet süprizlerle dolu olduğu için :)
Gecmis olsun canim.bebek bir sekilde senden besleniyordur korkma ama yemeye calis kendin icindeMerhaba kızlar 2,3 gündür cok fena haslandım yatak döşek yatıyorum, pekte iştahım yok bebeğin aç kaldıgını düşünüyorum vicdan azabı çekiyorum hiçte kilo almıyorum az yediğim için sanırımacaba kızım bana kızıyormudur ya da etkileniyormudur oda
Canim cok iyi cikmis baya dusukBugun şeker yüklemesi yaptırdım açlık 76 tokluk 86 çıkmış, 50lik yaptırdım,henüz dra göstermedim ama normal anladığım,
Masallah canim büyüyor bak.aradaki fark cogalmiyorsa oda yeter.nasil artik yuzleri baya belli degil mi.Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı minnak kızımı gördüm
Karın çevremizin geriliği kapanmamış.
Çok şükür kilo almaya gelişmeye büyümeye devam ediyoruz
Pammmmuk kızımın dudakları burnu aynı ben
Annesi yesin onu
Bir eliyle yüzünü yarı kapatmış 4 parmağı,burnu,dudakları görünüyor
Kurban olduğum çok tatlı çooook
Çalışırken çok zor oluyor indirim takip etmek iş yerinde hiç fırsatım olmadı nöbetli çalışıyorduk birde şimdi yasal olarak nöbet zorunluluğundan çıktım ama yinede pestilim geliyo eve uyuyup kalıyorum. 10 gün daha sabredip erken çıkıcam izne başlayayım bari geç kalmadan.Ağırlaşmadan yapmak lazım birde tabi burda çoğumuz fırsat kovalayıp aldık mesela indirime girdiğinde vs.. Geç kalmak değil birazda içine nasıl siniyorsa öyle yapmak lazım. Ben çoğunu aldım azı kaldı ama yavaş yavaş seçe seçe indirimleri takip ede ede aldım. Şimdi hiç pişman değilim çünkü doğuma daha var ama bitmiyor eksikler herşeyi son ana bırakmamak lazım. :)
Burdada öyle canım bebekte bir sorun olmadığı sürece 42 haftaya kadar bekleniyor suni sancı vermek için :)
Canım sen enfeksiyon testini yaptırdın mı?
Iyiz canim ikimizde,goz Dr.gittim damla damlatti dun hic goremedim bisey,nurtopu gibi gozluklerim oldu ,umarim sizde iyisiniz
Maşallah kuzum oğluşuna
Kilosu arttıkça hareketleride dahada güçleniyor kuzum miniklerimizin
1 kiloyu yeni geçtik kuzum çok şükür
Karın çevresi geriden geldiği için biraz zayıfız sadece, yinede bugünümüze çok şükür
Saçlarını hiç fark etmedim kuzum sen iyi fark edip görmüşsün :))
Aklımda olsun kuzum şifonyer genişliğinde olmasıda iyi çok yer kaplamaz.
Kademeli beşik 2 yaşından sonra falan çok kullanışlı olur kuzum
Beşiğin üstünden atlama ihtimaline karşı,indirip yatırırız uyurken düşme tehlikesini azaltmış oluruz
Çalışırken çok zor oluyor indirim takip etmek iş yerinde hiç fırsatım olmadı nöbetli çalışıyorduk birde şimdi yasal olarak nöbet zorunluluğundan çıktım ama yinede pestilim geliyo eve uyuyup kalıyorum. 10 gün daha sabredip erken çıkıcam izne başlayayım bari geç kalmadan.
Aslında panik olacak birşey yok bebek ve anne sağlıklıysa işte bebekte bir rahatsızlık yada plasenta sorunu vs gibi şeyler olmadığı sürece akışına bırakmak en doğrusu diye düşünüyorumCanım burada beklemiyorlar ya panik yapıyorlarülkeden ülkeye değişiyor gerçekten
Dönüşünü hissettiğini düşünüyorum canım dediğin gibi Ağrı veya rahatsızlık hissi yoksa çok takılma. Kasılma olunca rahatsız ediyor karın taş gibi oluyor bebek toplanıyor.Tekmeleme şeklinde arada vuruyorda büyüdüğü için daha çok dönmesini mi hissediyorum acaba? Ağrım acım yok hamd olsun. Çatı ağrım için yapacak birşey yok onu biliyorumda. Karnımın içinde balık gibi hareketleri var acaba kasılma mı yaşıyorum diyorum ilk gebelik birşeyde anlamıyorum bilmiyorum.
Sağol canım salgın var sanırım.geçmiş olsun canım, bu ara herkes böyle yaaa
Teşekkür ederim canım :)
Evet cnm Cmw İgm pozitif cikmisDoktoruma yazdim ne diyecek cvp bekliyorum elim ayagim bosaldi
Canım teşekkür ederim
Ben hastayım ya hemen eşimde hasta
Erkeklerde ki bu sendrom niye oluyor ya
Burnumu silmekten artık kanıyor ona sorsan yatak döşek yatacak daha çok hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?