2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Merhaba arkadaslar, uzun zamsndir yazamadim. Burada paylastigim gecelik vardi, siparis vermistim sonradan donus yapildi urunun hicbir bedeni kalmadi diye. Ben de tekrar arastirma icine girdim. En son Ceyizlove.com Dan bu geceligi siparis verdim. Sabahligiyla beraber. 159 tl. Urun bugun elime gecti, cok kaliteli bir urun. Ustelik ustumde cok sik durdu. Ilgilenenler icin paylasmak istedim.

Eklentiler

• IMG-20190121-WA0012.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG-20190121-WA0000.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20190121-WA0001.webp
    24 KB · Görüntüleme: 48
Kıyamam ona ya durumunun genel olarak iyiye gitmesi güzel haber kuzum İnşallah tekrar atak geçirmez bir an önce çıkar yoğun bakımdan sağlığına kavuşur
Amin canım inşallah.. biz de iyiye gidiyor siye inanıyoruz ve seviniyoruz. Rabbim şifa arayan kim varsa şifasını versin inşallah

Bugun şeker yüklemesi yaptırdım açlık 76 tokluk 86 çıkmış, 50lik yaptırdım,henüz dra göstermedim ama normal anladığım,
Bence de gayet iyi canım. Gözün aydın.
Kuşum sağolasınnn
60*120 canım ölçüsü. Aşağı yukarı bir sifonyer kadar yer kaplıyor diyebiliriz. Bir tık daha büyük.

Ay maşallah kuzucuğumuza
Ever ya insan eriyor dimi. Bir de sanki biz gülümserken yakaldık. Böyle ellerini açmıştı. Ay gözümün önüne geldi öyle olduğu nasıl eridim anlatamam. İnsan aşırı heycanlanıyorrr

Amin canım inşallah

Sıcak suda erken doğumu tetikler falan yazıyordu canım internette korktum yapamadım. Olmadı bugün arayıp doktoruma bi soruyim çok fenayım.
Ben sordum hemde rahim boyu kısaldığında bişey olmaz dedi ama tabi siz bilirsiniz bende çok çektim çünkü

Maşallah kuzum, annesine benzeyecek demekki
Dediğin gibi annesi gibi olacak kuzum büyük ihtimal
60*120 olunca kaç yaşına kadar kullanılabilir kuzum :)

Hemde nasıl kuzum kendi küçük sevgisi dünyalara bedel
Ayy maşallah sizin miniğede nazar değmesin

Oyyy maşallah piremsese
Çıtı pıtı bi minnak olucak demek ki. Benim kızçeyi gören babasına benzetiyor, doğru düzgün göstermedi zaten şimdiye kadar suratını hemen nerden gördülerse

Oyyy maşallah piremsese
Çıtı pıtı bi minnak olucak demek ki. Benim kızçeyi gören babasına benzetiyor, doğru düzgün göstermedi zaten şimdiye kadar suratını hemen nerden gördülerse
Çıtı pıtı minnak kızım bal kızım ben
Geriliğini çok kafaya takmıyorum artık Allahın izniyle bir sorun çıkmayacak inşallah
Canları mı öyle istiyo acaba, yoksa gerçekten babaya mı benziyo senin kız

Hiç takma tabi kuzum çıkmıcak inş bi sorun. Benim ailemde babaya benzetiyor hatta bende benzetiyor olabilirim ama işime gelmiyor olabilir

Onu bende henüz bilmiyorum bebek doğsun sanırım bebeğin adı soyadını söyleyip bağışçı olunuyor ve 3 tüp kan veriliyor uyarsa zaten arıyorlar ama bize uymasa o kadar çok hasta çocuk var ki nakil bekleyen inanılmaz sevap kazanırsınız keşke herkes duyarlı olsa bu konularda ama işts başa gelince insan çaresiz kalıyor

Bağışıklık sistemi ile ilgili bir gen benden bebeğe geçti maalesef ama doğduğunda inş donör bulunursa nakil olacak tek istegim ikimizin de sağlıkla bu gebeliği sonlandırıp kızıma kavuşmak

Anladım canım rabbimden umut kesilmez Allahın izniyle donör bulut minniğine sağlıkla kavuşursun..

Canım bende montessori yatak alacağım anne yanı beşikten ona geçmeyi düşünüyorum.
Ay bitmiyor canım bende geçen hafta sonu biberon siparişi verdim onunla birlikte emzik biberon kurutucusu temizleyici aletler dün de babymovv sipariş verdik bebek arabasının içine koymak için ilk günler çok küçük oluyorlar sallanmasından korkuyorum

BellaCiao özlediğinizi duydum hemen geldim canım

Özledik kuzu yaa Hoşgeldin

Çok geçmiş olsun canım herkes hasta bu aralar dikkat etmek lazım bolbol dinlen. Bebek için üzülme onların depoda yemekleri var öyle aç kalmazlar

Maşallah canım Kurban olurum minyon bir kız olacak demek ki.

Hiç takma tabi kuzum çıkmıcak inş bi sorun. Benim ailemde babaya benzetiyor hatta bende benzetiyor olabilirim ama işime gelmiyor olabilir
Amin kuzum inşallah inşallah çıkmaz bir sorun
Biran karşımda eşim var sandım :)
Oda bi türlü sana benziyo demedi
Hoşbuldum canım
Nasılsın oğluşun nasıl
Minyon minnak kızım benim annesi kurban olsun ona

İyiz canım bizde oğluş bir kaç gündür çok güzel hareketli sabahları ve gece tekmeleriyle uyanıyorum

Canım maaşallah güzel haberlerle gelmişsin kaç kilo olmuş bebiş? Bende en son kontrolumde yüzünü kapatıyordu kızım ama yan profilden bence aynı babası inşallah bu gittiğimde yüzünü gösterirde doktorumda renkli bakar saçları çıkmıştı uzamıştır artık çok merak ediyorum.

Bu arada canım beşik ölçüsü 60 120 olunca 3 4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş. Bir de sallanma özelliği önemliymiş ben onu atlamışım şimdi artık hem kademeli hem sallanan hem de anne yanı olarak kullanılabilen modellere bakıyorum ahşap.. seninde aklında olsun canım

Kızlar hemoroid için benimde birkaç gün çok acıdı hindistan cevizi yağı sürdüm geçti benimki

Bir de kızlar amerikada 42. Haftaya kadar bekliyorlar doğumu şuan tlc de bir program var da orada gördüm acaba onlar daha farklı mi hesaplıyorlar?

Tekmeleme şeklinde arada vuruyorda büyüdüğü için daha çok dönmesini mi hissediyorum acaba? Ağrım acım yok hamd olsun. Çatı ağrım için yapacak birşey yok onu biliyorumda. Karnımın içinde balık gibi hareketleri var acaba kasılma mı yaşıyorum diyorum ilk gebelik birşeyde anlamıyorum bilmiyorum.

Ben hazırlıklara doğum iznime çıktığımda başlamak istiyorum çok mu geç kalırım acaba sizler tamamlayabildiniz mi eksikleri oğluşumun şuan sadece beşiği ve iki tane hastane çıkışı var. ne lohusa takımı ne birşey hiçbirşey almadım birikim yaptım toplu alırım diye.

bende de öksürünce karnımın sağ ya da sol tarafına keskin bir ağrı giriyor korkuyorum geçmeyecek gibi hissediyorum an, biraz zaman geçince düzeliyor. kafaya takmamaya çalışıyorum bakalım.

Benim dört haftadır bel ağrım var canım
Son iki haftadır da çok arttı
Evde artık bütün işleri eşim yapıyor

Gece yatakta dönerken bile zorlaniyrm
bendede bel ağrısı çok oluyor yaa, azıcık fazla ayakta durayım toparlayamıyorum. eşim sağolsun temizliğe bulaşıklara bakıyor. eğer zorlamazsan yemeği ben yapıyorum. zorlanırsam onu da eşime bırakıyorum. gece yatakta dönmek bile nasıl zorluyor. Allah güç versin hepimize az kaldı, böyle diye diye sabrediyorum. inşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız ve her şeyi unuturuz

geçmiş olsun canım, bu ara herkes böyle yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…