2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ay hadi inşallah tepiklere doymayalım
Endişelenme o kendini belli eder yarın Sen nasılsın ateşin varmı ?
Hadi inşallah bekliyorum
Yine yükselmeye başladı kuzum dünkü saatlerde, geç olmadan minoset içtim mecbur, antibiyotiğe vardı daha onu içene kadar biraz düşürür belki dedim
melike222 LoveAndMarriage kanadali35 kızlar siz ne yaptınız bebek arabasını aldınız mı ?
Ben aldım canım mamas papas ocarro. Daha doğrusu annemler aldı biz seçtik

Ateş kötü canım ya çok geçmiş olsunn umarım hemen iyileşirsin
Modelinş foto olarak atabilirmisin kuzumm

melike222 LoveAndMarriage kanadali35 kızlar siz ne yaptınız bebek arabasını aldınız mı ?
Kuzum ben almadım en sona araba ve beşiğini bırakayım diyorum.
2-3 hafta içinde ufak tefak kıyafet eksiğimi,çanta için şubat indirimini bekliyorum,birde bebek bakım ihtiyaçlarını tamamlayayım diyorum.
32 veya 33 haftada araba ve beşiği alayım 35ten önce evde hazır dursun ❤

Az bekle uykusuna doysun

Anladım canım bebek arabasını annemler hediye etti ben seçtim modelini Bende beşiğini çekmeceli dolabını ve kalan bir kaç eksiğini sonra alacağım inşallah 32 hafta gibide hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum

Kuzum yine aynı düşüncedeyiz :))
Arabasını ben seçicem kayınvalidem alıcak,bebek odasını annemler haber göndermiş siz seçin biz alalım diye.
Konuşmuyoruz diye eşim bir çift çorabını dahi istemiyorum dedi

Aa neden konuşmuyorsunuz canım

Aa neden konuşmuyorsunuz canım
Çoook uzun hikaye canım bizim aile meselesi.
Ailem eşimi ilk baştan beri istemedi,nişanlıyken kaçarak evlendik canım biz.
Çok kısa süre sonra barıştık,yıllarca tedavi aşamasında canı candan ilgilenmediler kuzum.
Sormak için sordular,insan o ara moral verecek kişilere ihtiyaç duyuyor ama ben tüm süreci yanlız atlattım negatif denemelerimi
Bugünümüze çok şükür canım,eşimin ailesi hep destek oldu birlikte oturup birlikte ağladık.

Daha uzun bu hikaye kuzum kafanı ağrıtmayayım daha fazla

Kafamı ağrıtmıyorsun kuzum. Ama senin özelin anlıyorum. Üzüldüm keşke böyle olmasaydı. Ama en azından bak odasını falan almak istiyorlar demek ki pişmanlık var. Eşin ve eşinin ailesi destek çıkıyorsa yeter zaten Bazen sadece insanın kendi eşi bile yetiyor.. Neyse tatsız konular konuşup üzmeyelim seni Prenses napıyor tekmeliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…