2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Geçmiş olsun canım migren ağrısı çok zor oluyor diyorlar Allah yardımcın olsun geçer inş biran önce

Normalde ilaç alıyorum ama hamilelikte alamadığım için çok zor oluyor canım.. teşekkür ederim kuzum

Çok teşekkür ederimm kuzum. Karanlıkta sessiz ortamda 2 saat yattım. Kolonya ile masaj yaptım. Sıcak duş aldım duşta masaj yaptım boynuma falan. Bol su içiyorum ama faydası yok ne ilet birşey ya. Girincede aynı senin gibi bir kaç gün peşimi bırakmıyor

Evet karar veremedim :) normale daha sıcagim ama canım. Eğer kilosu çok olmazsa ve ekstra birşey çıkmazsa bekleyeceğim büyük ihtimalle. Sen ne düşünüyorsun doğum şekli için?
Kuzum sezeryan normal doğumun için ikisininde hayırlısı olur inşallah
Aslında tedavi gebeliği olduğu için terettütteyiz o yüzden sezeryanada kafamız kayıyor.
Benim kız normal doğum pozisyonunda canım ama heran kilo alımı durursa(Allah korusun) alınma ihtimali var.
İnşallah günümüze ulaşırsak zayıf bebeklerin normal doğumu kaldıramadığını sezeryanın daha iyi olduğunu okudum
Benimkisi çok büyük ihtimal sezeryan okucak canım,kanda pıhtılaşmada var
Normalden değil sezeryandan korkuyom bende

Bence 38 hafta iyi canim.kardesiminde ikincide öyle aldi.demekki gelisimi iyi bebegin

Az çok bişeyler aldık yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz eksiklerini. İsim de Beste koymayı düşünüyoruz :)
Canim cok beğendim ismini

Canim besigi atar misin nasil bir sey aldin
Tabiki hastanede kalmak kolay mi.aman sakin ha oyle falcilara felan inanma.beyin neye inanırsan ona odaklanir.biraz evine ciksan senin icin iyi olacak bence

En sona ben varım kapmayın sıramı En minnak biziz sanırım yarın 26+0 olucaz. 5 mayıs gözüküyor ama bana niyeyse nisan ortası gelicek gibi geliyor
Iyi bari benden sonra olanda var

Eki Görüntüle 2228981 Muhabbetin ortasına göbük bırakıp kaçsam ayıp olmaz dimi
Sizlerden bekliyorummm bide
Masallah canim buyumus artik
Oyy maşallah kuzumm büyümüş serpilmiş Urasss bey

Bende şimdi çektim aşağa bırakıyorum göbüşümü
Seninde buyumus canim
Kızlar saatlerdir migrenim var uzandım duş aldım masaj yaptım geçmiyor mahvoldum
Canim naneli bir sey varsa sur cok iyi geliyor.gecmis olsun
Canim doktoruna soyliceksin.sezeryan olursakta artik gobek bagini kesip verirler uzanmazsa
Kızlar bu da benden Ayna fotosu çekemeyen ben bi açı yakaladım 29. Haftamızda kızımla ben
Senin göbus kucukmus ne guzel catlagin az olur

Bana kalsa ikisinden de korkacak birşey buluyorum canım. Ama anladım ki herkesin yapısına ve acı eşiğine göre değişiyor kimsenin doğum hikayesi bir değil. Dediğin gibi tedaviyle sahip olunca sezeryana da kafa kayıyor .. çok zor bir karar gerçekten . Allah yardımcımız olsun umarım hakkımızda hayırlı olan olur

Kızlar bu da benden Ayna fotosu çekemeyen ben bi açı yakaladım 29. Haftamızda kızımla ben
Canım maşşallah İpek kızınla sana
Çook fitsiniz
Minyon olduğumdan benim kıza içerisi dar geldi şişkkolota görünüyoz
Bu illet malesef öyle canım
Yapılması gereken herşeyi yapmışsın pencereden falanda olsa bir hava al canım onun faydası olur belki

Eki Görüntüle 2228981 Muhabbetin ortasına göbük bırakıp kaçsam ayıp olmaz dimi
Sizlerden bekliyorummm bide

Canım maaşallah uras paşaya artık burdayım anne diyor

Oyy maşallah kuzumm büyümüş serpilmiş Urasss bey

Bende şimdi çektim aşağa bırakıyorum göbüşümü

Canım maaşallah eren paşaya benim göbüş küçük kaldı

Anladım canım son anda konuşurum artık
Evet canım iç karnım geniş galiba çünkü yatıp kalkmada çok zorlanıyorum senden de bekliyoruz bi foto

Haklısın kuzum örneklerine denk geldikçe ikisindende insan korkuyor gerçekten.
Anneveoğluşu en yakın örneği benim için
Amin kuzum inşallah inşallah güzel hayırlı bir doğumla kavuşuruz evlatlarımıza

Teşekkürler canım o kadar da kilo aldım ben iç karnım geniş heralde Kuzum sende at bi foto

Maaşallah size de canım senin göbüş de belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…