2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet ne olacagimiz belli degil ,mutfak dolaplarini silmem lazim ,firin temizlencek,kapilar,,duvarlar silincek yapiyim temizligide aradan ciksin ,izni beklersem gec olur, telaslandik valla

Çok alakası yok şuan böyle düşünen yok ama
İlk zamanlar herşeye erken diyen arkadaşlar vardı tamam anlıyorum belki kaybetme duygusuydu ama 3 ayı geçmiştik yinede.
Ben hala diyorum allah korusun oğlumu kaybetsem bile ilerde diğer çocuğum kullanır aldığım şeylerden pişman olmam dramatize etmeye gerek yok.
Neden bilmiyorum aklıma gelmişken yazayım dedim :)
Bazıları da kıyafet yıkayıp ütülemek için erken olduğunu düşünüyordu 29-30 da yaptım elime yapışmadı yani. Psikolojik olarak rahatım en azından. Genel bi sitem olsun bu da
Kimseye dokundurmuyorum bu arada kızlar yanlış anlamayın lütfen bu topikte değil genel olan yargıyı kendimce eleştirdim. ( konuşmasam olmazdı)
Aman dinlemeyin siz beni

Şu grupta en çok seni merak ediyorum vallahi

Şu grupta en çok seni merak ediyorum vallahi
Ahaha sen beni bende kendi kafa yapımı merak ediyorum hala aylar öncesinin olayında kaldım keşke diyorum herşeyini alsaymışım pişmanım
Çeneye vuruyor bazen bana çok aldırış etmeyin

Ben rahatlıktan bekliyodum neyseki annem geldi de hallediyor, çantanı falan hazırlıyim öyle gidiyim ben gelmeden aniden doğurursan hazır olur diyor yoksa bana kalsa

Ben rahatlıktan bekliyodum neyseki annem geldi de hallediyor, çantanı falan hazırlıyim öyle gidiyim ben gelmeden aniden doğurursan hazır olur diyor yoksa bana kalsa
Yok kız valla bak kimse aklıma gelip kimseye dokundurma yapmadım.
Zaten dediğim şey yapmayanlar değil de yapanlara mani olanlar
Bende o kadar tutuşmama rağmen çanta hazırlamadım çoğu şeyi yeni aldım zaten kıyafet dışında. Kargom bugün geldi.
Bu hafta içinde de çantamı valizimi hazırlarım kapatmasam bile kenarda dursun.
Ben biliyorsun bide anne yönünden hiç rahata bırakamadım kendimi herşeyi ben düşünüp planlıyorum sen şanslısın

Yok kuzum biliyorum bende kendi rahatlığımdan dert yanıyorum herşey tamammış gibi fotoğrafçı araştırıyorum elbise bakıyorum çantaya valize koymak kolay iş hepsi hazır da olduktan sonra bu haftada onu halledersin.

Calisan annelerin zamani olmuyo canim,izni bekliyodum ben mesala, sen herseyi soyle sonrada dokundurmuyom de,seviyorum seni kiz

Olsun başlamak bitirmenin yarısıdır bak şimdiden aradan çıkmış olur
Böyle böyle tamam olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…