2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İçünden geçen her şeyi şak diye söylemen çok hoşuma gitti
Bir yandan da ödüm kopuyor yanlış anlaşılacak diye ama bazen tutamıyorum kendimi. Alakalı alakasız dalıyorum
Aslında kendim naif bir insanım çok kırılganım o yüzden karşımdakini kırmaktan da korkarım.
Aha tamda bu yüzden ruhum ikizler

Amannnn boşver kız arkadaş olduk hepimiz kimse kırılmaz alınmaz

Cnm benimki hep oynuyor zaten.şimdi aklıma takılan o.çok oynaması iyimi kötümu anlamadım ama hiperaktif galiba..İnş birsey yoktur.
ben de öyleyim canım. Bence bebeklerimiz hareketli. Hareketli bebek sağlıklı olduğunu işaret eder dedi doktorum da asıl azalırsa hareketleri ara gel dedi. Artık saatlerini bile biliyorum ne zaman uyudu uyandı. Gittikçe de canımı yakmaya başladı. Rabbim sağlık versin

Bir haftadır ben de rüyamda hep doğum yapıyorum. Okuyunca gerildim şimdi. Hatta dün akşam artık nasıl etkşlendiysem çantamı hazırladım. İnşallah her şey zamanında sağlıkla olur.

Bebekler icin olan derken dalan roxy matik değil mi baby mi var ayrıca? Ay ben de almayı düsğnüyorum cok kararsızdım yorumlar yüzünden ama deneyecegim yarın alıp :)

Rabbim acil şifalar versin inşallah. Çok zordur.

Rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun. Bende idrar enfeksiyonu beklerken bakteriyel vajinoz çıktı ağrıdan kıvranıyorum tahlil sonucu gelmeden antibiyotik vermiyor doktor kasılmalarım o yüzden artmış zaten

Aynen canım ciğer gelişimini falan tamamlamış gözüyle bakıyor doktorlar.
Ama yinede belli olmuyor kuzum ablam tam gününde doğum yaptı,yeğenim solunum sıkıntısından 1 hafta küvezde kaldı

Çook haklısın haftayla ilgisi yok kader bu sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil ya çok yoruldum bu hamilelikten

A April wind dediklerine katılıyorum hatta zamanında sana kızmıştım alışveriş yapacak hevesim yok dediğinde. Ben erken doğum riski olduğu halde herşeyi almıştım ama şimdi eşyaları anneme verip yıkatmaya gücüm bile yok birşey olacağından değil de ağrılarım çok arttı yalancı doğum sancılarım da öyle kimsenin gücüne gitmesin ama yoruldum bıktım artık gücüm kalmadı

hic olmadi simdi ,bella tam Sona yaklasmiken ,guclusun,pozitifsin ne oldu kuzum ,moralini bozma lutfen Hersey in ustesinden gelirsin o agrilarinin cektiklerinin hepsi gecici

hic olmadi simdi ,bella tam Sona yaklasmiken ,guclusun,pozitifsin ne oldu kuzum ,moralini bozma lutfen Hersey in ustesinden gelirsin o agrilarinin cektiklerinin hepsi gecici

Pozitif olmaya çalışıyorum ama olmuyor işte şimdide başıma bakteriyel vajinos çıktı onunla uğraşıyorum canım çook yanıyor çok kasılmam oluyor
Haftalar geçtikçe ayaklanırım diyordum ama sürekli birşey çıkıyor.
Bebeğim iyi sağlıklı çok şükür. Ama ben yatarak hamilelik geçiriyorum bedenimin bu kadar güçsüz olduğuna inanamıyorum herkes hamilelik hastalık değildir diye etrafta geziyor pilates yoga yüzmeye gidiyorlar hatta 37 haftaya kadar çalışan hamileler var. Peki ben neden yatıyorum neden onlar kadar güçlü değilim

Senle aynı kaderi paylaşıyorum ve hatta neler neler ama bir söz okumuştum ‘ne kadar güçlü olduğunuzu,güçlü olmaktan başka seçeceğiniz kalmadığında anlarsınız ‘ diye umarım bunlar bir rüyadır ve sağlıklı evlatlar kucağımızda uyanırız

Boyle dusunme lutfen,enfeksiyolar hamilelikte cook gorulen birsey ,Sana ozgu degilki sebebi sendegilsinki bebis iyi sukur ,yatman gerekiyomus senin icin hayirlisi buymus, tabiki farkli dusunmussundur hamileligi nasip boyleymis ,Hersey cook guzel olucak ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…