- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Tahmin etmeliydim az önceden dolayı
İçünden geçen her şeyi şak diye söylemen çok hoşuma gittiTahmin etmeliydim az önceden dolayı
Ama itiraf edeyim benimde ruhum ikizler galiba garip bi insanım bence
Bir yandan da ödüm kopuyor yanlış anlaşılacak diye ama bazen tutamıyorum kendimi. Alakalı alakasız dalıyorumİçünden geçen her şeyi şak diye söylemen çok hoşuma gitti
Amannnn boşver kız arkadaş olduk hepimiz kimse kırılmaz alınmazBir yandan da ödüm kopuyor yanlış anlaşılacak diye ama bazen tutamıyorum kendimi. Alakalı alakasız dalıyorum
Aslında kendim naif bir insanım çok kırılganım o yüzden karşımdakini kırmaktan da korkarım.
Aha tamda bu yüzden ruhum ikizler
ben de öyleyim canım. Bence bebeklerimiz hareketli. Hareketli bebek sağlıklı olduğunu işaret eder dedi doktorum da asıl azalırsa hareketleri ara gel dedi. Artık saatlerini bile biliyorum ne zaman uyudu uyandı. Gittikçe de canımı yakmaya başladı. Rabbim sağlık versinCnm benimki hep oynuyor zaten.şimdi aklıma takılan o.çok oynaması iyimi kötümu anlamadım ama hiperaktif galiba..İnş birsey yoktur.
Evet şuan öyle gerçektendeAmannnn boşver kız arkadaş olduk hepimiz kimse kırılmaz alınmaz
Bir haftadır ben de rüyamda hep doğum yapıyorum. Okuyunca gerildim şimdi. Hatta dün akşam artık nasıl etkşlendiysem çantamı hazırladım. İnşallah her şey zamanında sağlıkla olur.Begonyas bu hafta hazırlamış çantasını filan geriye dönük okudum da herşeyim hazır yazmış, rüyamda acil doğuma giriyorum filan yazmış resmen malum olmuş, kasılmaları da varmış ,benimde vardı ama iki gündür yok şükür
Bebekler icin olan derken dalan roxy matik değil mi baby mi var ayrıca? Ay ben de almayı düsğnüyorum cok kararsızdım yorumlar yüzünden ama deneyecegim yarın alıp :)Çamaşırlar çıktı kızlar 40da hiçbişeycik olmamış. Daha 3 makina var
Dalan bebekler için özel olandan almıştım tortu falan ne makinada ne çamaşırlarda bırakmamış kokusuda güzel. İnternette tortu kalıyor erimiyor gibi yorumlar okumuştum almayı düşünen varsa fikir olsun diye dedim
Rabbim acil şifalar versin inşallah. Çok zordur.Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı ve çok kötü bir gün geçirdim
Son 15 gündür sancım var taş düşürüyorum demiştim size. Bu sabah 9da ürolojiye randevu almıştım, sonra da kadın Doğumda kontrolüm vardı.
Sabah daha hastane yolundayken sancım şiddetlendi, acile zor attım kendimi
Orda tahliller yapıldı serum verildi, biraz kendime gelince ürolojiye çıktım.
Sağ böbrekte 6mm, sol böbrekte 8mm, mesanenin tam ağzında 7mm büyüklüğünde taşlar
Ve her iki böbrekte de ikinci seviye genişleme
Tüm üroloji bölümü toplantı yaptı acil şekilde, beni hastaneye yatırıp böbreklerime tel takmayı düşünüyorlardı ama onun da erken Doğum riski varmış.
Şimdilik her hafta takip edelim, Bebek de büyüyebildiği kadar büyüsün dediler.
Kızlar bu mesanedeki taş düşene kadar beni mahvedecek
Ve uzun süre düşüremezsem böbrekteki genişleme ilerleyecek o zaman da ameliyat olma ihtimalim var
Ayy inşallah iyilerdir inşallah sağlıkları yerindedir Allah yar ve yardımcısı olsunAmin kuzum begonyas alınmış ama henüz yazmadı evladı küvezdeymiş.
Güzel haberler alıcaz umarım
Benim de aklım onlarda ya
Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı ve çok kötü bir gün geçirdim
Son 15 gündür sancım var taş düşürüyorum demiştim size. Bu sabah 9da ürolojiye randevu almıştım, sonra da kadın Doğumda kontrolüm vardı.
Sabah daha hastane yolundayken sancım şiddetlendi, acile zor attım kendimi
Orda tahliller yapıldı serum verildi, biraz kendime gelince ürolojiye çıktım.
Sağ böbrekte 6mm, sol böbrekte 8mm, mesanenin tam ağzında 7mm büyüklüğünde taşlar
Ve her iki böbrekte de ikinci seviye genişleme
Tüm üroloji bölümü toplantı yaptı acil şekilde, beni hastaneye yatırıp böbreklerime tel takmayı düşünüyorlardı ama onun da erken Doğum riski varmış.
Şimdilik her hafta takip edelim, Bebek de büyüyebildiği kadar büyüsün dediler.
Kızlar bu mesanedeki taş düşene kadar beni mahvedecek
Ve uzun süre düşüremezsem böbrekteki genişleme ilerleyecek o zaman da ameliyat olma ihtimalim var
Aynen canım ciğer gelişimini falan tamamlamış gözüyle bakıyor doktorlar.
Ama yinede belli olmuyor kuzum ablam tam gününde doğum yaptı,yeğenim solunum sıkıntısından 1 hafta küvezde kaldı
A April wind dediklerine katılıyorum hatta zamanında sana kızmıştım alışveriş yapacak hevesim yok dediğinde. Ben erken doğum riski olduğu halde herşeyi almıştım ama şimdi eşyaları anneme verip yıkatmaya gücüm bile yok birşey olacağından değil de ağrılarım çok arttı yalancı doğum sancılarım da öylekimsenin gücüne gitmesin ama yoruldum bıktım artık gücüm kalmadı
hic olmadi simdi ,bella tam Sona yaklasmiken ,guclusun,pozitifsin ne oldu kuzum ,moralini bozma lutfen Hersey in ustesinden gelirsin o agrilarinin cektiklerinin hepsi gecici
Senle aynı kaderi paylaşıyorum ve hatta neler neler ama bir söz okumuştum ‘ne kadar güçlü olduğunuzu,güçlü olmaktan başka seçeceğiniz kalmadığında anlarsınız ‘ diye umarım bunlar bir rüyadır ve sağlıklı evlatlar kucağımızda uyanırızPozitif olmaya çalışıyorum ama olmuyor işte şimdide başıma bakteriyel vajinos çıktı onunla uğraşıyorum canım çook yanıyor çok kasılmam oluyor
Haftalar geçtikçe ayaklanırım diyordum ama sürekli birşey çıkıyor.
Bebeğim iyi sağlıklı çok şükür. Ama ben yatarak hamilelik geçiriyorum bedenimin bu kadar güçsüz olduğuna inanamıyorum herkes hamilelik hastalık değildir diye etrafta geziyor pilates yoga yüzmeye gidiyorlar hatta 37 haftaya kadar çalışan hamileler var. Peki ben neden yatıyorumneden onlar kadar güçlü değilim
Boyle dusunme lutfen,enfeksiyolar hamilelikte cook gorulen birsey ,Sana ozgu degilki sebebi sendegilsinki bebis iyi sukur ,yatman gerekiyomus senin icin hayirlisi buymus, tabiki farkli dusunmussundur hamileligi nasip boyleymis ,Hersey cook guzel olucakPozitif olmaya çalışıyorum ama olmuyor işte şimdide başıma bakteriyel vajinos çıktı onunla uğraşıyorum canım çook yanıyor çok kasılmam oluyor
Haftalar geçtikçe ayaklanırım diyordum ama sürekli birşey çıkıyor.
Bebeğim iyi sağlıklı çok şükür. Ama ben yatarak hamilelik geçiriyorum bedenimin bu kadar güçsüz olduğuna inanamıyorum herkes hamilelik hastalık değildir diye etrafta geziyor pilates yoga yüzmeye gidiyorlar hatta 37 haftaya kadar çalışan hamileler var. Peki ben neden yatıyorumneden onlar kadar güçlü değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?