2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Seninde insallah Hersey yolunda gider,gececek bu zamanlarda pozitif ol herz aman

Tel takılmasından başka bi yol yok mu? Yani kendi kendine düşürülebiliniyor diye biliyorum. Bu durumda iken olması can sıkıcı çok haklısın ama dinlen doğal yollarla ne yapışması gerekiyorsa onu yap. Bebiş iyiymiş bu bile şükür sebebi. Az kaldı dayanın kızlar.

Aaaaa valla hiç yakışmadı bukızlar. Bakın herkesin imtihanı farklı. Yaşadıkları ve yaşayacakları... Evet tamam yatarak geçiriyorsun sıkıldın daraldın ama sakın sakın isyan yok....karnında bir mucize taşıyorsun. Yıllarca ona sahip olmak isteyipte olamadıkları o küçük mucize.... Ben hep daha kötüsünü düşünür halime şükredirim. Ya bebiş te bi sıkıntı olsaydı da ama sen güle oynaya hamilelik geçirse idin daha mı iyi olurdu. Hayır tabii ki... Az kaldı sabredin güzel şeyler düşünün. Kucağınıza alınca herşey bitecek. Hamilelikte görülen durumlar hepinizin yaşadığı lütfen neden ben diye isyan etmeyin. Hepinizi seviyorum. Uykum kaçtı begonyas aklıma geldi bi bakayım KK ya deeim yoksa bakacak fırsatım olmaz h sonu...iyi uykular kızlar

Senin elinde olan bir şey değil ki tatlimmm hem kim demiş ki güçlüyüz diye iki yürüyelim bir şey yapayım hemen belim bacaklarim ağrıyor. Egilememeyi satıyorum bile. Bebisler vucudumuza ağır geliyor ve herkes de bu başka şekillerde kendini gösteriyor. Şükür ki bebisler içimizde bizimleler onlardan gelen başımızın üzerinde

Kuzum ama sende bu şekilde düşünme bence böyle olması gerekiyormuş daha önceden de yazmıştım 4 4lük hamilelik geçiren yokmuş ki senin imtihanında buymuş.
Artık hepimiz ister istemez yolun sonuna yaklaştıkça yorulduk bu sözde “bıkkınlık” o yüzden. Diğer arkadaşlarda demiş ne olursa olsun mucize içimizde taşıdığımız minik şeyler :)
Biz güçlüyüzdür kuzum analar güçlüdür

Bebekler icin olan derken dalan roxy matik değil mi baby mi var ayrıca? Ay ben de almayı düsğnüyorum cok kararsızdım yorumlar yüzünden ama deneyecegim yarın alıp :)
Bu canım benim aldığım şuanlık iyi gibi tabi bebeğin cildine alerji falan yapar mı bilmiyorum deneyip görücez onu.

Soğuk, karlı bür cumartesiden günaydın kızlar.
Bana bu cumartesi çok soğuk. Hem çok hastayım hem de yerime alınan kızın çıkarılması münasebeti ile bugün işe gelmek zorunda kaldım
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine... Burası güneşli. Ve ben uyumuşumm dinlenmeyi pineklemeyi özledim. Yatak keyfi yapmak ne güzel bir şeymiş yaaaa

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine... Burası güneşli. Ve ben uyumuşumm dinlenmeyi pineklemeyi özledim. Yatak keyfi yapmak ne güzel bir şeymiş yaaaa
Saol canım. Kızım sağolsun gece bizim yatakta yatıyor. En son kalkıp onun yatağına gittim. Evde dinlenmek gibi bir lüksüm de olmuyor maalesef

Bende bilmiyorum canım neyle yıkanır ama makina olmaz sanırım. Emzik ve biberon temizleyiciler var ya onunla ya da kaynatılır heralde
İlk yıkamam kaynatmak olur. Ama sonra normal yıkıyorum. Biberon için bi alet var onunla güzelce yıkanıyor.

Eklentiler

• image.webp
    146,1 KB · Görüntüleme: 40
5,te canım kanım cok düşük değerlerim

Canım benim herkesin düşüncesi farklı işte :) bende ilk Kızımda senin gibi düşünmüştüm. 6 aylıkken herşeyi hazırdı sanırım. 30 da çantam hazırdı. Ama şimdi bi rahatlık var. Alışverişi Pazar günü yaptım. Daha da bi kaç eksiğim var. Örneğin nevresim yıkamayı unutmuşum dün akşam bursan bir arkadaş yazınca aklıma geldi hemen çıkarıp yıkadım. Uyuyup kalmışım şimdi astım. Akşama kurur ütülerim artık. Bornozlarda aklıma şimdi geldi. Onları çıkarıp yıkıcam. Dün çantamı hazırladım ama bi kaç eksikle.
Yani herkesin düşüncesi farklı hatta herkesin düşüncesi bile her zaman aynı değil :))))) bak bana ilk kızımda nasılım şimdi nasıl

Görmüştüm bu aletten canım alıcam bende sağol. Ama normal deterjanla olmaz sanırım özel bu işler için olan deterjandan almak lazım
Ben hep normal deterjanla yıkıyorum. Arkadaşım almıştı biberon için bir deterjan ama ne aldı bilmiyorum. Kızım koca dana oldu hala biberon kullanıyorda

Canım benim demek istediğim aynen dediğin gibi herkesin düşüncesi ayrı ama ben yapıyorum diye mana mani olmaya çalışanlar oldu mesela derdim o
Geç yapmak seçimse erken yapmakta seçim yani bunu demek istedim ben. Yoksa kimseye karışmak için değil :) Dediğim gibi pişmanım herkes alma etme dedi ilk aylar keşke diyorum herşeyi şimdi düşüneceğime 3. Aydan itibaren alsaymışım
Ama sende şöyle birşey de vardır kuzum ikinci olduğu için çoğu şey vardır onun rahatlığı bambaşka olur diye düşünüyorum

Eki Görüntüle 2238438 Bu canım benim aldığım şuanlık iyi gibi tabi bebeğin cildine alerji falan yapar mı bilmiyorum deneyip görücez onu.
Canim bende ondan almistim. Bebeklerin esyalarini yikadim valizinide hazirladim. Simdi bebekleri bekliyoruz. Alerjik olacagini sanmiyorum, dogal sabun.

Aynen onun rahatlığı :) ikiside kız olunca oooOOOoo çok iyi oldu. Şimdi aklıma geldikçe mağazadan almak yerine baza altlarından çıkarıyorum :)

Aynen onun rahatlığı :) ikiside kız olunca oooOOOoo çok iyi oldu. Şimdi aklıma geldikçe mağazadan almak yerine baza altlarından çıkarıyorum :)
Bende diyorum keşke kız olsaydı çoğu şey varmış kardeşimden dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…