- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Seninde insallah Hersey yolunda gider,gececek bu zamanlarda pozitif ol herz amanSenle aynı kaderi paylaşıyorum ve hatta neler neler ama bir söz okumuştum ‘ne kadar güçlü olduğunuzu,güçlü olmaktan başka seçeceğiniz kalmadığında anlarsınız ‘ diye umarım bunlar bir rüyadır ve sağlıklı evlatlar kucağımızda uyanırız
Kızlar bugün benim de kontrolüm vardı ve çok kötü bir gün geçirdim
Son 15 gündür sancım var taş düşürüyorum demiştim size. Bu sabah 9da ürolojiye randevu almıştım, sonra da kadın Doğumda kontrolüm vardı.
Sabah daha hastane yolundayken sancım şiddetlendi, acile zor attım kendimi
Orda tahliller yapıldı serum verildi, biraz kendime gelince ürolojiye çıktım.
Sağ böbrekte 6mm, sol böbrekte 8mm, mesanenin tam ağzında 7mm büyüklüğünde taşlar
Ve her iki böbrekte de ikinci seviye genişleme
Tüm üroloji bölümü toplantı yaptı acil şekilde, beni hastaneye yatırıp böbreklerime tel takmayı düşünüyorlardı ama onun da erken Doğum riski varmış.
Şimdilik her hafta takip edelim, Bebek de büyüyebildiği kadar büyüsün dediler.
Kızlar bu mesanedeki taş düşene kadar beni mahvedecek
Ve uzun süre düşüremezsem böbrekteki genişleme ilerleyecek o zaman da ameliyat olma ihtimalim var
A April wind dediklerine katılıyorum hatta zamanında sana kızmıştım alışveriş yapacak hevesim yok dediğinde. Ben erken doğum riski olduğu halde herşeyi almıştım ama şimdi eşyaları anneme verip yıkatmaya gücüm bile yok birşey olacağından değil de ağrılarım çok arttı yalancı doğum sancılarım da öylekimsenin gücüne gitmesin ama yoruldum bıktım artık gücüm kalmadı
Senle aynı kaderi paylaşıyorum ve hatta neler neler ama bir söz okumuştum ‘ne kadar güçlü olduğunuzu,güçlü olmaktan başka seçeceğiniz kalmadığında anlarsınız ‘ diye umarım bunlar bir rüyadır ve sağlıklı evlatlar kucağımızda uyanırız
Pozitif olmaya çalışıyorum ama olmuyor işte şimdide başıma bakteriyel vajinos çıktı onunla uğraşıyorum canım çook yanıyor çok kasılmam oluyor
Haftalar geçtikçe ayaklanırım diyordum ama sürekli birşey çıkıyor.
Bebeğim iyi sağlıklı çok şükür. Ama ben yatarak hamilelik geçiriyorum bedenimin bu kadar güçsüz olduğuna inanamıyorum herkes hamilelik hastalık değildir diye etrafta geziyor pilates yoga yüzmeye gidiyorlar hatta 37 haftaya kadar çalışan hamileler var. Peki ben neden yatıyorumneden onlar kadar güçlü değilim
Kuzum ama sende bu şekilde düşünme bence böyle olması gerekiyormuş daha önceden de yazmıştım 4 4lük hamilelik geçiren yokmuş ki senin imtihanında buymuş.A April wind dediklerine katılıyorum hatta zamanında sana kızmıştım alışveriş yapacak hevesim yok dediğinde. Ben erken doğum riski olduğu halde herşeyi almıştım ama şimdi eşyaları anneme verip yıkatmaya gücüm bile yok birşey olacağından değil de ağrılarım çok arttı yalancı doğum sancılarım da öylekimsenin gücüne gitmesin ama yoruldum bıktım artık gücüm kalmadı
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine... Burası güneşli. Ve ben uyumuşumm dinlenmeyi pineklemeyi özledim. Yatak keyfi yapmak ne güzel bir şeymiş yaaaaSoğuk, karlı bür cumartesiden günaydın kızlar.
Bana bu cumartesi çok soğuk. Hem çok hastayım hem de yerime alınan kızın çıkarılması münasebeti ile bugün işe gelmek zorunda kaldım
Saol canım. Kızım sağolsun gece bizim yatakta yatıyor. En son kalkıp onun yatağına gittim. Evde dinlenmek gibi bir lüksüm de olmuyor maalesefGeçmiş olsun canım. Dikkat et kendine... Burası güneşli. Ve ben uyumuşumm dinlenmeyi pineklemeyi özledim. Yatak keyfi yapmak ne güzel bir şeymiş yaaaa
İlk yıkamam kaynatmak olur. Ama sonra normal yıkıyorum. Biberon için bi alet var onunla güzelce yıkanıyor.Bende bilmiyorum canım neyle yıkanır ama makina olmaz sanırım. Emzik ve biberon temizleyiciler var ya onunla ya da kaynatılır heralde
5,te canım kanım cok düşük değerlerimevet canım ama çocuklar büyüyüne kaar devlet her ay maaşına çocuk yardım parası adı altında para yatırıyor onu da unutmamak lazım.
muhtemelen takıntılı...hamile olsa bile vazgeçememiş. aslında iyi oluyordur ona eğil kalk oh ne güzel kaslar çalışıyor.
canım neden kan takviyesi alıyorsun.
çok güldüm çokkkkkkAllah iyiliğini versin.
Canım 7 deyken aldım kan 10 tüp serum seklinde şimdi 5 e düşmüş hiç anlamadım doktora gönderdim yazsın haber veririmCanim neden kan veriliyor ? Msj gorunce bende tahlilime baktim benimde kan ure 6, kreatin 0.45 cikmis ama kimse kan al demedi bak simdi aklim karisti
Görmüştüm bu aletten canım alıcam bende sağol. Ama normal deterjanla olmaz sanırım özel bu işler için olan deterjandan almak lazımİlk yıkamam kaynatmak olur. Ama sonra normal yıkıyorum. Biberon için bi alet var onunla güzelce yıkanıyor.
Canım benim herkesin düşüncesi farklı işte :) bende ilk Kızımda senin gibi düşünmüştüm. 6 aylıkken herşeyi hazırdı sanırım. 30 da çantam hazırdı. Ama şimdi bi rahatlık var. Alışverişi Pazar günü yaptım. Daha da bi kaç eksiğim var. Örneğin nevresim yıkamayı unutmuşumÇok alakası yok şuan böyle düşünen yok ama
İlk zamanlar herşeye erken diyen arkadaşlar vardı tamam anlıyorum belki kaybetme duygusuydu ama 3 ayı geçmiştik yinede.
Ben hala diyorum allah korusun oğlumu kaybetsem bile ilerde diğer çocuğum kullanır aldığım şeylerden pişman olmam dramatize etmeye gerek yok.
Neden bilmiyorum aklıma gelmişken yazayım dedim :)
Bazıları da kıyafet yıkayıp ütülemek için erken olduğunu düşünüyordu 29-30 da yaptım elime yapışmadı yani. Psikolojik olarak rahatım en azından. Genel bi sitem olsun bu da
Kimseye dokundurmuyorum bu arada kızlar yanlış anlamayın lütfen bu topikte değil genel olan yargıyı kendimce eleştirdim. ( konuşmasam olmazdı)
Aman dinlemeyin siz beni
Ben hep normal deterjanla yıkıyorum. Arkadaşım almıştı biberon için bir deterjan ama ne aldı bilmiyorum. Kızım koca dana oldu hala biberon kullanıyordaGörmüştüm bu aletten canım alıcam bende sağol. Ama normal deterjanla olmaz sanırım özel bu işler için olan deterjandan almak lazım
Canım benim demek istediğim aynen dediğin gibi herkesin düşüncesi ayrı ama ben yapıyorum diye mana mani olmaya çalışanlar oldu mesela derdim oCanım benim herkesin düşüncesi farklı işte :) bende ilk Kızımda senin gibi düşünmüştüm. 6 aylıkken herşeyi hazırdı sanırım. 30 da çantam hazırdı. Ama şimdi bi rahatlık var. Alışverişi Pazar günü yaptım. Daha da bi kaç eksiğim var. Örneğin nevresim yıkamayı unutmuşumdün akşam bursan bir arkadaş yazınca aklıma geldi hemen çıkarıp yıkadım. Uyuyup kalmışım şimdi astım. Akşama kurur ütülerim artık. Bornozlarda aklıma şimdi geldi. Onları çıkarıp yıkıcam. Dün çantamı hazırladım ama bi kaç eksikle.
Yani herkesin düşüncesi farklı hatta herkesin düşüncesi bile her zaman aynı değil :))))) bak bana ilk kızımda nasılım şimdi nasıl
Canim bende ondan almistim. Bebeklerin esyalarini yikadim valizinide hazirladim. Simdi bebekleri bekliyoruz. Alerjik olacagini sanmiyorum, dogal sabun.Eki Görüntüle 2238438 Bu canım benim aldığım şuanlık iyi gibi tabi bebeğin cildine alerji falan yapar mı bilmiyorum deneyip görücez onu.
Aynen onun rahatlığı :) ikiside kız olunca oooOOOoo çok iyi oldu. Şimdi aklıma geldikçe mağazadan almak yerine baza altlarından çıkarıyorum :)
Canım benim demek istediğim aynen dediğin gibi herkesin düşüncesi ayrı ama ben yapıyorum diye mana mani olmaya çalışanlar oldu mesela derdi
Geç yapmak seçimse erken yapmakta seçim yani bunu demek istedim ben. Yoksa kimseye karışmak için değil :) Dediğim gibi pişmanım herkes alma etme dedi ilk aylar keşke diyorum herşeyi şimdi düşüneceğime 3. Aydan itibaren alsaymışım
Ama sende şöyle birşey de vardır kuzum ikinci olduğu için çoğu şey vardır onun rahatlığı bambaşka olur diye düşünüyorum
Bende diyorum keşke kız olsaydı çoğu şey varmış kardeşimden dolayıAynen onun rahatlığı :) ikiside kız olunca oooOOOoo çok iyi oldu. Şimdi aklıma geldikçe mağazadan almak yerine baza altlarından çıkarıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?