2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
[/QUOTE]
Canım perinatoloji yapılacak bir şey varsa yapar merak etme. Çünkü bana da eğer sıkıntı olursa perinatolojiye yönlendiririm demişti. Kadın doğumcular risk almak istemiyorlar. Hemen uzman gördün istiyorlar.. hakkımızda hayırlısı kuzum. Sen olumlu düşün az kalmış zaten randevuna. Ama evet dinlenmek şart..

begonyas gelmedi dimi :/

Eki Görüntüle 2238438 Bu canım benim aldığım şuanlık iyi gibi tabi bebeğin cildine alerji falan yapar mı bilmiyorum deneyip görücez onu.
Tesekkur ediyorum deneyecegim ben de :) bir de bebek bezi ne önerirsiniz? En azından denemelik 1 paket alıp koyayım diyorum. Su yenidoğan göbek oyuntulu işe yarıyor mu mesela?

BellaCiao cnm kim dört dörtlük hamilelik yaşıyo ki, benim iyi geçiyodu hamileliklerim ama bunda tam tersi ilk günden bugune perişanları oynuyorum yemek yapamadığım günler oldu inan çocukların yemek diye ağladılar dısardan yemekten usandılar, biraz toparlayınca ne seviyolarsa yaptım ,halada her işimi eşim yapıyo ütü çamaşır yemek bana bakıyo, çocukların beslenmeleri hazırlıyorum hergün hafta sonu poğaça filan yapıp buzluğa atıyorum, inan uykudan uyandığımda yeni bi poğaça tarifi gördüm onun denemeyi planlayarak uyandım,yardım edecek kimsem yok herşey bana eşime bakıyo bide üstüne sorumlu olduğum çocuklarım var,bazen çok bunalıyorum çok yoruluyorum ama nazım yine eşime bide üstüne kafamı kurcalayan hergün aynı şeyleri düşünüp konuştuğum başkaca bi ailevi sıkıntımda var hamileliğin tadını bile cıkarttırmıyo bu düşünceler ama napıyım şükür ediyorum hepn, sen en azından sadece kendini ve bebeğini düşünüyosun başka sorumluluğun yok cnm geçecek bugünler ,doğsunlar sağlıkla gelelim evede bu günler unutulur, demek ki senin hakkında da böyle hayırlı hamilelik

Kızlar aranızda yatakları alanlarınız oldu. Park yatak tercih edeceğim. Kızımda hauck kullanmıştık. Çok ta memnunduk. İhtiyacı olan birine vermiştik.
Aklımdaki model kraft calipso elite yada kraft calipso 2.
Araştıranınız / alanlarınız önerileriniz var mı ?

Evet canım bu nisanda 4 yıl 10 buçuk ay lik. Yani 5 artık bu 8 nisanda. Evet çok inatçı .bir okadarda akilli ve diğer çocuklara göre farklı .ve çabuk sıkılan sınırlı bir okadarda merhametli. Bende ikinci koçu doguracam nasipse

Canim bende ondan almistim. Bebeklerin esyalarini yikadim valizinide hazirladim. Simdi bebekleri bekliyoruz. Alerjik olacagini sanmiyorum, dogal sabun.
Bende düşünmüyorumda canım belli olmuyo sanırım yine de deneye yanıla öğrenicez artık herşeyi. Senin ikiz mi kuzum

Tesekkur ediyorum deneyecegim ben de :) bir de bebek bezi ne önerirsiniz? En azından denemelik 1 paket alıp koyayım diyorum. Su yenidoğan göbek oyuntulu işe yarıyor mu mesela?
Bende daha almadım canım çokta bilgim yok açıkçası. Bende alırsam 1 paket alıcam bebeğin nasıl tepki vereceğini bilmediğim için. Molfix veya sleepy düşünüyorum içeriği temiz olan onlar sanırım. Demi @Blankinfinity

Arkadaşlar göbüş çıkmaya başladığı zaman bel ağrım da ortaya çıkmıştı ayakta kalıyım yürüyüm iş yapıyım ağrıyo ,bu hafta bi kaç seferdir bide sağ bacağımda uyuşma olmaya başladı bi iki sefer dışarda denk geldi hadi yürüdüm ondan oldu dedim ama bu sabah odamı toplarken yine uyuştu 30_40, saniye kadar suruyo o uyuşukluk, neden oluyo ki hamilelikten mı yoksa başka bi sebeb mı var acaba

Ben molfiks yeni doğan aldım sleepy çok övende var pişik yapıyo diyen de

Görmüştüm bu aletten canım alıcam bende sağol. Ama normal deterjanla olmaz sanırım özel bu işler için olan deterjandan almak lazım

Canım ben ilk bebişte hiçbişi kullanmadım ki kızım 2 yaşına kadar biberon aldı. Sadece sıcak su ile yıkıyordum. Ama bu sefer üni baby in biberon emzik temizleyici sini aldım hatta birazDan deneyeceğim sonuçları yazarım .

Canım ben geçen e bebek te kraft calipso yu gördüm çok çok beğendim fiyatları da normaldi. Ben de ki 7 sene önce alınan kraft Benetton modeli. Düşün 2 çocuk büyüttü sapasağlam yine tercih etsem onu ederdim. Bebek arabası olarak da kraft dan çok memnunum dağ tepe gezdik o arabayla tekerlekler sapasağlamdı.

Canım o uyuşukluk bende de oldu 2 ay kadar sürdü sadece sağ ayak parmaklarımda oldu. Sonrasında ben çok düzenli maden suyu içtim ve o zamandan beri hiç olmuyor

Bende ikisi arasında kaldım canım. Molfix biraz kalın dediler sleepy de sızdırıyor dediler bilemedim
Ya bez konusu çok sıkıntılı. Eşim prima aldı aslında önerilmiyordu ama bildiğimizden şaşmayalım dedi ve geçen haftalarda e bebek te %28 indirim kampanyasında sağolsun 12 paket almış yenidoğan 1 2 3 numara... Önümüzdeki 6 ay bez almayacağız. O biraz da ben ücretsiz izne ayrılacağım için hani tek maaş Zoe olur alalım şimdiden ödeyelim diye düşünmüş ben de çok karışmadım. Sleepy inin de yenidoğan ıslak havlu aldım saf su ve pamuk olanını aldım. Yüzüme denedim sanki bi an yanma yaptı inşallah bebişe zarar vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…