- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
[/QUOTE]M muttervonmarienkaefer
Malesef yapilmadi cnm. Dinlen denildi sadece. Bende progestan vs verir ciger gelistirici vurur diye dusunmustum ama yapmadi birsey. Yaklasik 15 gundur bu sekilde. Carsamba gunu detayli ultrasonum var perinatolojide. Muhtemelen daha da kisalmis olacak. İcimdeki his yatirirlar hastaneye diyor. Korkuyorum acikcasi canim bakalim hayirlisi artik
Tesekkur ediyorum deneyecegim ben de :) bir de bebek bezi ne önerirsiniz? En azından denemelik 1 paket alıp koyayım diyorum. Su yenidoğan göbek oyuntulu işe yarıyor mu mesela?Eki Görüntüle 2238438 Bu canım benim aldığım şuanlık iyi gibi tabi bebeğin cildine alerji falan yapar mı bilmiyorum deneyip görücez onu.
:))) alınıyor herşey. Sonra bi bakmışın ev çocuk eşyaları ile dolup taşmış.Bende diyorum keşke kız olsaydı çoğu şey varmış kardeşimden dolayı
Evet canım bu nisanda 4 yıl 10 buçuk ay lik. Yani 5 artık bu 8 nisanda. Evet çok inatçı .bir okadarda akilli ve diğer çocuklara göre farklı .ve çabuk sıkılan sınırlı bir okadarda merhametli. Bende ikinci koçu doguracam nasipseaynen canım düşünüyorum yetişkinler kendi kararları ama yine de içim sıkılıyor elimden bir şey gelse keşke diyorum
ayy keşke 40 haftayı beklesek doktor 38 de alacak o da benim oğlanın doğum dününe denk geliyor aynı gün bile doğurabilirim ayy ne değişik olur
oğlun koç burcu dimi nasıl huyu suyu kaç yaşında bu arada ? herkes koçtan korkuyor ben ikinci koçu doğuracağuum
Bende düşünmüyorumda canım belli olmuyo sanırım yine de deneye yanıla öğrenicez artık herşeyi. Senin ikiz mi kuzumCanim bende ondan almistim. Bebeklerin esyalarini yikadim valizinide hazirladim. Simdi bebekleri bekliyoruz. Alerjik olacagini sanmiyorum, dogal sabun.
Teşekkür ederim canım
Bende daha almadım canım çokta bilgim yok açıkçası. Bende alırsam 1 paket alıcam bebeğin nasıl tepki vereceğini bilmediğim için. Molfix veya sleepy düşünüyorum içeriği temiz olan onlar sanırım. Demi @BlankinfinityTesekkur ediyorum deneyecegim ben de :) bir de bebek bezi ne önerirsiniz? En azından denemelik 1 paket alıp koyayım diyorum. Su yenidoğan göbek oyuntulu işe yarıyor mu mesela?
Ben molfiks yeni doğan aldım sleepy çok övende var pişik yapıyo diyen deBende daha almadım canım çokta bilgim yok açıkçası. Bende alırsam 1 paket alıcam bebeğin nasıl tepki vereceğini bilmediğim için. Molfix veya sleepy düşünüyorum içeriği temiz olan onlar sanırım. Demi @Blankinfinity
Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla kuvezden çıksın sende iyilerlesin Allahın izniyle .Kızlar acil sezeryana alindim bebek kuvezde bana dua edin
Görmüştüm bu aletten canım alıcam bende sağol. Ama normal deterjanla olmaz sanırım özel bu işler için olan deterjandan almak lazım
Kızlar aranızda yatakları alanlarınız oldu. Park yatak tercih edeceğim. Kızımda hauck kullanmıştık. Çok ta memnunduk. İhtiyacı olan birine vermiştik.
Aklımdaki model kraft calipso elite yada kraft calipso 2.
Araştıranınız / alanlarınız önerileriniz var mı ?
Arkadaşlar göbüş çıkmaya başladığı zaman bel ağrım da ortaya çıkmıştı ayakta kalıyım yürüyüm iş yapıyım ağrıyo ,bu hafta bi kaç seferdir bide sağ bacağımda uyuşma olmaya başladı bi iki sefer dışarda denk geldi hadi yürüdüm ondan oldu dedim ama bu sabah odamı toplarken yine uyuştu 30_40, saniye kadar suruyo o uyuşukluk, neden oluyo ki hamilelikten mı yoksa başka bi sebeb mı var acaba
Bende ikisi arasında kaldım canım. Molfix biraz kalın dediler sleepy de sızdırıyor dediler bilemedimBen molfiks yeni doğan aldım sleepy çok övende var pişik yapıyo diyen de
Ya bez konusu çok sıkıntılı. Eşim prima aldı aslında önerilmiyordu ama bildiğimizden şaşmayalım dedi ve geçen haftalarda e bebek te %28 indirim kampanyasında sağolsun 12 paket almış yenidoğan 1 2 3 numara... Önümüzdeki 6 ay bez almayacağız. O biraz da ben ücretsiz izne ayrılacağım için hani tek maaş Zoe olur alalım şimdiden ödeyelim diye düşünmüş ben de çok karışmadım. Sleepy inin de yenidoğan ıslak havlu aldım saf su ve pamuk olanını aldım. Yüzüme denedim sanki bi an yanma yaptı inşallah bebişe zarar vermezBende ikisi arasında kaldım canım. Molfix biraz kalın dediler sleepy de sızdırıyor dediler bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?