2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende ikisi arasında kaldım canım. Molfix biraz kalın dediler sleepy de sızdırıyor dediler bilemedim
Paketi açmadım daha cnm ne çıkacak bilmiyorum ben prima kullanmıştım öncekilerde çok güzel yapısı esnekliği ama ondada petrol varmış sanırım direk eledim onu

Bende düzenli içmeye çalışıyım bi de doktora soruyum o zaman magnezyum eksikliği filan mı var ki acaba

Bende 1 paket Sleepy aldım şimdilik.
Molfix mi alsam diye çok arada kaldım ama bebişe göre hareket edicez artık :)
Ya ilk aylar bana çok oluyordu o ağrıyla birlikte sağ bacağım uyuşuyordu adım atamıyordum.
Magnezyum veya kalsiyum eksikliği tetiklemiş olabilir mi acaba ilk akla gelen o oluyor kuzu.

Eşinde kendince haklı düşünüp stok yapmış canım. Ben o tip şeyleri azar azar alıp deniyim diyorum belli olmuyor bu bebişlere belkide bizimkine prima iyi gelecek içeriğine bakmadan mecbur onu kullanıcaz.

Paketi açmadım daha cnm ne çıkacak bilmiyorum ben prima kullanmıştım öncekilerde çok güzel yapısı esnekliği ama ondada petrol varmış sanırım direk eledim onu
Bende araştırmadan önce prima düşünüyodum. Öncelerden hep prima en iyisi diye bilinirdi ama araştırınca diğerlerine kaydım. Bebişim tenine göre hareket edicez artık

Ayy tek onların etkinliğinden olsun başka bişey olmasında bel fıtığı filan, aslında süt ve süt ürünlerini çok tüketiyorum ama oluyo demekki yinede ,sağol cnm

En güzeli doktoruna sorduktan sonra iyi yapılmış bi yerde nefsini köreltecek kadar yemen canım ❤
Kızlar biberonları neyle yıkayacağız ve nasıl? Ben cam biberon aldım makineye atsam olur mu?
Kuzum ben biberon almadım.
Vücuduma devamlı sinyal verdim.
Sütüm olucak,emziricem diye.
Gerek olursa doğduğunda alırım diye düşündüm,iyi mi yapıyorum

A April wind canım yengeç olduğundan adım gibi emindim.en başından beri seni bir arkadaşıma benzetiyorum boyun kilon konuşma tarzın aynı.o bekar ama ve yaşı 29.aynı senin gibi hayvansever 3 tane kedisi var biraz asidir pat pat konuşur senin gibi.senin yazılarını her okuduğumda sanki o arkadaşım yazıyor gibi geliyordu

Kuzum sabret az kaldı,bu günlerin hayalini kuranları düşün.
Birde 20li haftalardan beri rahim ağzı kısalığın var onu düşün.
Geriye dön bir bak ne kadar uzun bir süre geçirdin şurda kalan 50-55gün mü seni yorucak

Kızlar sancıları tarif edermisiniz ilk olunca insan anlamıyor.dün gece vajinamda çok baskı vardı sanki ittiriyor gibiydi anlık acı hissettim bi kaç kez sonra geçti ama
Gerçek sancı belden ve kasıktan gelirmiş ve tabi süreli olurmuş süresi şaşmazmış canım.
Kasılma düzensiz olur bebek toplanır sancının acısız hali diyebiliriz sanırım. Hissettiğin bebek hareketidir belki kuzu çünkü hareketler bazen sert oluyor. İttiriyor diyince öyle geldi aklıma..
Kızlar begonyas Türkiye de mi yaşıyordu
Evet canım
Ya aslında pat pat konuşmam ama bazen duramıyorum
Takıldım o muhabbete sakinleşemedim daha

Türkiyede yaşıyor diye biliyorum ben canım
İstanbulda olması lazım canım tam emin değilim,tedavisini medicalparkta yaptırmıştı.
Haberin var mı canım diğer gruptaki kızlarda numarası falan var mı acaba?

İstanbulda olması lazım canım tam emin değilim,tedavisini medicalparkta yaptırmıştı.
Haberin var mı canım diğer gruptaki kızlarda numarası falan var mı acaba?
Haberim yok canım bende meraktayım. Diğer gruptakilerde de numarası yok sanırım olsa görüşüp yazardı biri muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…