- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Paketi açmadım daha cnm ne çıkacak bilmiyorum ben prima kullanmıştım öncekilerde çok güzel yapısı esnekliği ama ondada petrol varmış sanırım direk eledim onuBende ikisi arasında kaldım canım. Molfix biraz kalın dediler sleepy de sızdırıyor dediler bilemedim
Mühendisinoğlu tavsiye etmişti o yüzden onu aldımH Heart of Gold gözlemlerini bekliyorum canım uni nin içeriğide temiz sanırım bende ondan alırım olmadı.
Bende düzenli içmeye çalışıyım bi de doktora soruyum o zaman magnezyum eksikliği filan mı var ki acabaCanım ben ilk bebişte hiçbişi kullanmadım ki kızım 2 yaşına kadar biberon aldı. Sadece sıcak su ile yıkıyordum. Ama bu sefer üni baby in biberon emzik temizleyici sini aldım hatta birazDan deneyeceğim sonuçları yazarım .
Canım ben geçen e bebek te kraft calipso yu gördüm çok çok beğendim fiyatları da normaldi. Ben de ki 7 sene önce alınan kraft Benetton modeli. Düşün 2 çocuk büyüttü sapasağlam yine tercih etsem onu ederdim. Bebek arabası olarak da kraft dan çok memnunum dağ tepe gezdik o arabayla tekerlekler sapasağlamdı.
Canım o uyuşukluk bende de oldu 2 ay kadar sürdü sadece sağ ayak parmaklarımda oldu. Sonrasında ben çok düzenli maden suyu içtim ve o zamandan beri hiç olmuyor
Bende 1 paket Sleepy aldım şimdilik.Bende daha almadım canım çokta bilgim yok açıkçası. Bende alırsam 1 paket alıcam bebeğin nasıl tepki vereceğini bilmediğim için. Molfix veya sleepy düşünüyorum içeriği temiz olan onlar sanırım. Demi A April wind
Ya ilk aylar bana çok oluyordu o ağrıyla birlikte sağ bacağım uyuşuyordu adım atamıyordum.Arkadaşlar göbüş çıkmaya başladığı zaman bel ağrım da ortaya çıkmıştı ayakta kalıyım yürüyüm iş yapıyım ağrıyo ,bu hafta bi kaç seferdir bide sağ bacağımda uyuşma olmaya başladı bi iki sefer dışarda denk geldi hadi yürüdüm ondan oldu dedim ama bu sabah odamı toplarken yine uyuştu 30_40, saniye kadar suruyo o uyuşukluk, neden oluyo ki hamilelikten mı yoksa başka bi sebeb mı var acaba
Eşinde kendince haklı düşünüp stok yapmış canım. Ben o tip şeyleri azar azar alıp deniyim diyorum belli olmuyor bu bebişlere belkide bizimkine prima iyi gelecek içeriğine bakmadan mecbur onu kullanıcaz.Ya bez konusu çok sıkıntılı. Eşim prima aldı aslında önerilmiyordu ama bildiğimizden şaşmayalım dedi ve geçen haftalarda e bebek te %28 indirim kampanyasında sağolsun 12 paket almış yenidoğan 1 2 3 numara... Önümüzdeki 6 ay bez almayacağız. O biraz da ben ücretsiz izne ayrılacağım için hani tek maaş Zoe olur alalım şimdiden ödeyelim diye düşünmüş ben de çok karışmadım. Sleepy inin de yenidoğan ıslak havlu aldım saf su ve pamuk olanını aldım. Yüzüme denedim sanki bi an yanma yaptı inşallah bebişe zarar vermez
Bende araştırmadan önce prima düşünüyodum. Öncelerden hep prima en iyisi diye bilinirdi ama araştırınca diğerlerine kaydım. Bebişim tenine göre hareket edicez artıkPaketi açmadım daha cnm ne çıkacak bilmiyorum ben prima kullanmıştım öncekilerde çok güzel yapısı esnekliği ama ondada petrol varmış sanırım direk eledim onu
Ayy tek onların etkinliğinden olsun başka bişey olmasında bel fıtığı filan, aslında süt ve süt ürünlerini çok tüketiyorum ama oluyo demekki yinede ,sağol cnmBende 1 paket Sleepy aldım şimdilik.
Molfix mi alsam diye çok arada kaldım ama bebişe göre hareket edicez artık :)
Ya ilk aylar bana çok oluyordu o ağrıyla birlikte sağ bacağım uyuşuyordu adım atamıyordum.
Magnezyum veya kalsiyum eksikliği tetiklemiş olabilir mi acaba ilk akla gelen o oluyor kuzu.
En güzeli doktoruna sorduktan sonra iyi yapılmış bi yerde nefsini köreltecek kadar yemen canım ❤Canım çok geçmiş olsun hamilelik dönemiyle çakışması büyük talihsizlik olmuş ama bebek iyiymiş canım her şey yolunda, inşallah ağrılarında azalır allah şifalar versin
Aa afiyet olsun canım nerede okuduysam sakıncalı yazıyor doktoruma da sormadım aslında bugun canım çekmişti ama yemedim
Canım öyle durumalrda ambulansla özel hastaneye sevk edildiğinde hemde ücretsiz diye biliyorum ama ekstra stres nedeni bu.. eğer maddi olarak müsaitseniz ben olsam özelde bi doktor bulurum en acilinden
Afiyet olsun canımbugün yiyecektim ama vazgeçtim son anda
Kuzum ben biberon almadım.Kızlar biberonları neyle yıkayacağız ve nasıl? Ben cam biberon aldım makineye atsam olur mu?
Çok alakası yok şuan böyle düşünen yok ama
İlk zamanlar herşeye erken diyen arkadaşlar vardı tamam anlıyorum belki kaybetme duygusuydu ama 3 ayı geçmiştik yinede.
Ben hala diyorum allah korusun oğlumu kaybetsem bile ilerde diğer çocuğum kullanır aldığım şeylerden pişman olmam dramatize etmeye gerek yok.
Neden bilmiyorum aklıma gelmişken yazayım dedim :)
Bazıları da kıyafet yıkayıp ütülemek için erken olduğunu düşünüyordu 29-30 da yaptım elime yapışmadı yani. Psikolojik olarak rahatım en azından. Genel bi sitem olsun bu da
Kimseye dokundurmuyorum bu arada kızlar yanlış anlamayın lütfen bu topikte değil genel olan yargıyı kendimce eleştirdim. ( konuşmasam olmazdı)
Aman dinlemeyin siz beni
Kuzum sabret az kaldı,bu günlerin hayalini kuranları düşün.Rabbim yardımcın olsun çok geçmiş olsun. Bende idrar enfeksiyonu beklerken bakteriyel vajinoz çıktı ağrıdan kıvranıyorum tahlil sonucu gelmeden antibiyotik vermiyor doktor kasılmalarım o yüzden artmış zaten
Çook haklısın haftayla ilgisi yok kader bu sağlıklı olsunlarda gerisi mühim değil ya çok yoruldum bu hamilelikten
Türkiyede yaşıyor diye biliyorum ben canımKızlar begonyas Türkiye de mi yaşıyordu
Gerçek sancı belden ve kasıktan gelirmiş ve tabi süreli olurmuş süresi şaşmazmış canım.Kızlar sancıları tarif edermisiniz ilk olunca insan anlamıyor.dün gece vajinamda çok baskı vardı sanki ittiriyor gibiydi anlık acı hissettim bi kaç kez sonra geçti ama
Evet canımKızlar begonyas Türkiye de mi yaşıyordu
Ya aslında pat pat konuşmam ama bazen duramıyorumA April wind canım yengeç olduğundan adım gibi emindim.en başından beri seni bir arkadaşıma benzetiyorum boyun kilon konuşma tarzın aynı.o bekar ama ve yaşı 29.aynı senin gibi hayvansever 3 tane kedisi var biraz asidir pat pat konuşur senin gibi.senin yazılarını her okuduğumda sanki o arkadaşım yazıyor gibi geliyordu
İstanbulda olması lazım canım tam emin değilim,tedavisini medicalparkta yaptırmıştı.Türkiyede yaşıyor diye biliyorum ben canım
Haberim yok canım bende meraktayım. Diğer gruptakilerde de numarası yok sanırım olsa görüşüp yazardı biri muhakkakİstanbulda olması lazım canım tam emin değilim,tedavisini medicalparkta yaptırmıştı.
Haberin var mı canım diğer gruptaki kızlarda numarası falan var mı acaba?
Doğru söyledin canım elbet birinden biri yazardı.Haberim yok canım bende meraktayım. Diğer gruptakilerde de numarası yok sanırım olsa görüşüp yazardı biri muhakkak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?