- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Annemgil de valla 5 paket prima almışlar. Hala almaya devam ediyorlar umarim bebekte bi sorun olmaz bosa gitmesini istemiyorumBen molfiks yeni doğan aldım sleepy çok övende var pişik yapıyo diyen de
Pozitif olmaya çalışıyorum ama olmuyor işte şimdide başıma bakteriyel vajinos çıktı onunla uğraşıyorum canım çook yanıyor çok kasılmam oluyor
Haftalar geçtikçe ayaklanırım diyordum ama sürekli birşey çıkıyor.
Bebeğim iyi sağlıklı çok şükür. Ama ben yatarak hamilelik geçiriyorum bedenimin bu kadar güçsüz olduğuna inanamıyorum herkes hamilelik hastalık değildir diye etrafta geziyor pilates yoga yüzmeye gidiyorlar hatta 37 haftaya kadar çalışan hamileler var. Peki ben neden yatıyorumneden onlar kadar güçlü değilim
Arkadaşlar göbüş çıkmaya başladığı zaman bel ağrım da ortaya çıkmıştı ayakta kalıyım yürüyüm iş yapıyım ağrıyo ,bu hafta bi kaç seferdir bide sağ bacağımda uyuşma olmaya başladı bi iki sefer dışarda denk geldi hadi yürüdüm ondan oldu dedim ama bu sabah odamı toplarken yine uyuştu 30_40, saniye kadar suruyo o uyuşukluk, neden oluyo ki hamilelikten mı yoksa başka bi sebeb mı var acaba
En güzeli doktoruna sorduktan sonra iyi yapılmış bi yerde nefsini köreltecek kadar yemen canım ❤
Kuzum ben biberon almadım.
Vücuduma devamlı sinyal verdim.
Sütüm olucak,emziricem diye.
Gerek olursa doğduğunda alırım diye düşündüm,iyi mi yapıyorum
Bebeği baş aşşa duran arkadaşlar,bebişler kanala kafasını yasladı mı acaba hissedeniniz var mı ?
Dün sanki benimki yasladı,dünden beri çok aşşamda baskı hissediyorum
Canım kesinlikle magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden. Mutlaka ilacın yoksa al.Arkadaşlar göbüş çıkmaya başladığı zaman bel ağrım da ortaya çıkmıştı ayakta kalıyım yürüyüm iş yapıyım ağrıyo ,bu hafta bi kaç seferdir bide sağ bacağımda uyuşma olmaya başladı bi iki sefer dışarda denk geldi hadi yürüdüm ondan oldu dedim ama bu sabah odamı toplarken yine uyuştu 30_40, saniye kadar suruyo o uyuşukluk, neden oluyo ki hamilelikten mı yoksa başka bi sebeb mı var acaba
Bende karArsız kaldım, internette bütün bezler için olumlu olumsuz yorumlar var. Ama herhalde sleepy ile başlayacağım..Bende ikisi arasında kaldım canım. Molfix biraz kalın dediler sleepy de sızdırıyor dediler bilemedim
Ooo hadi bakalım canım; sizin stok bile yapılmış. Prima evet önerilmiyor.. Ama almışsınız artık, inşaallah bir sıkıntı olmaz. Zaten diğer markalar içinde olumsuz yorumlar var. Nihayetinde maalesef hiçbirinin bir garantisi yok.Ya bez konusu çok sıkıntılı. Eşim prima aldı aslında önerilmiyordu ama bildiğimizden şaşmayalım dedi ve geçen haftalarda e bebek te %28 indirim kampanyasında sağolsun 12 paket almış yenidoğan 1 2 3 numara... Önümüzdeki 6 ay bez almayacağız. O biraz da ben ücretsiz izne ayrılacağım için hani tek maaş Zoe olur alalım şimdiden ödeyelim diye düşünmüş ben de çok karışmadım. Sleepy inin de yenidoğan ıslak havlu aldım saf su ve pamuk olanını aldım. Yüzüme denedim sanki bi an yanma yaptı inşallah bebişe zarar vermez
Bende sleepy ile başlayıp, bebeğe göre hareket edeceğim canım. Sen almışsın paketi açıp bezi inceledin mi hiç? Göbek bağı kısmı, dokusu filan nasıl?Bende 1 paket Sleepy aldım şimdilik.
Molfix mi alsam diye çok arada kaldım ama bebişe göre hareket edicez artık :).
Bende hep kendimi öyle odaklıyorum. Biberon almadım, sadece emzik ve 2 tane küçük cam suluk aldım. :) Bakalım hayırlısı artık canım, inşaallah sütümüz gelir ve bol olur, bebişlere yarar.Kuzum ben biberon almadım.
Vücuduma devamlı sinyal verdim.
Sütüm olucak,emziricem diye.
Gerek olursa doğduğunda alırım diye düşündüm,iyi mi yapıyorum
Hiç aramızda sancısı olan yok galiba daha canım. Ama anlatıldığına göre belden geliyormuş ve düzenli olarak sıklaşıyormuş. Sancı olduğunu hemen bilirmişiz farklıymış, adet ağrısına da benziyormuş, bu şekilde anlatılıyor.Kızlar sancıları tarif edermisiniz ilk olunca insan anlamıyor.dün gece vajinamda çok baskı vardı sanki ittiriyor gibiydi anlık acı hissettim bi kaç kez sonra geçti ama
İdrar torbasına baskı var sürekli benimde döndü mü bilmiyorum ama birşeyi yaslı oraya şuanBebeği baş aşşa duran arkadaşlar,bebişler kanala kafasını yasladı mı acaba hissedeniniz var mı ?
Ben enfeksiyondan dolayı yaşadım sancı hastanede yattım kaç gün. Belden vurup kasıklara iniyor ama en net his rahmin acıdığını hissediyosunuz adet gibide ama farklı. O sancı geldiğinde anlamamak imkansız öyle diyeyim açılması bile olup anlamayanlar varda onlar farklı durumKızlar sancıları tarif edermisiniz ilk olunca insan anlamıyor.dün gece vajinamda çok baskı vardı sanki ittiriyor gibiydi anlık acı hissettim bi kaç kez sonra geçti ama
Hayırlı olsun kuzumm:)Selam kızlar
Aklımbegonyas da.. ama artık içim rahat ki bebişlerimiz hayata tutunma aşamasına geçtiler şuan yazamıyordur ama güzel haberler verecek bize inanıyorum
Ben 16. Haftamda cinsiyet kesinleşince her şeyi parça parça almaya başladım iyi ki de öyle yapmışım sonra aldığım her şeyi biriktirmeden yıkadım hurca kaldırdım her şey allahtan 3 sn sonramızın bile garantısı yok şimdi de hastane çantamı hazırlıcam eksiklerim var ama aldıkça koyucam içine
E bebekten puset ve oto koltuğu aldık sabah indirimden saat 10 da gitmemize rağmen stoklarda kalmamıştı çok yakın mağazasından temin ettik indirimleri takip etmek güzelmiş
Yok canım açmadım paketi, biz Zaten paket olarak teslim edeceğimiz için açmayı düşünmedim.Canım kesinlikle magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden. Mutlaka ilacın yoksa al.
Kontrolüne daha varsa; doktorunu arayıp ya da eczaneden bile sorup alabilirsin.
Bebeğin gelişimine de katkısı var. 2-3 günde hemen faydasını görürsün. Hergün sade soda içmeyi de unutma.
12.haftadan beri Osteocare kullanıyorum ben; genelde hamilelere veriliyor zaten. bana da bebeğe de çok iyi geldi.
Bende karArsız kaldım, internette bütün bezler için olumlu olumsuz yorumlar var. Ama herhalde sleepy ile başlayacağım..
Ooo hadi bakalım canım; sizin stok bile yapılmış. Prima evet önerilmiyor.. Ama almışsınız artık, inşaallah bir sıkıntı olmaz. Zaten diğer markalar içinde olumsuz yorumlar var. Nihayetinde maalesef hiçbirinin bir garantisi yok.
Bende sleepy ile başlayıp, bebeğe göre hareket edeceğim canım. Sen almışsın paketi açıp bezi inceledin mi hiç? Göbek bağı kısmı, dokusu filan nasıl?
Bakalım oğluşların popişine göre devamını alırız artık.
Bende hep kendimi öyle odaklıyorum. Biberon almadım, sadece emzik ve 2 tane küçük cam suluk aldım. :) Bakalım hayırlısı artık canım, inşaallah sütümüz gelir ve bol olur, bebişlere yarar.
Hiç aramızda sancısı olan yok galiba daha canım. Ama anlatıldığına göre belden geliyormuş ve düzenli olarak sıklaşıyormuş. Sancı olduğunu hemen bilirmişiz farklıymış, adet ağrısına da benziyormuş, bu şekilde anlatılıyor.
Senin hissettiğin bana da oluyor, bazen makata da baskı yapıyor. Büyük ihtimalle bebeğin hareketinden kaynaklı. Büyüdüler artık alanları daraldı..
Senle aynı kaderi paylaşıyorum ve hatta neler neler ama bir söz okumuştum ‘ne kadar güçlü olduğunuzu,güçlü olmaktan başka seçeceğiniz kalmadığında anlarsınız ‘ diye umarım bunlar bir rüyadır ve sağlıklı evlatlar kucağımızda uyanırız
Boyle dusunme lutfen,enfeksiyolar hamilelikte cook gorulen birsey ,Sana ozgu degilki sebebi sendegilsinki bebis iyi sukur ,yatman gerekiyomus senin icin hayirlisi buymus, tabiki farkli dusunmussundur hamileligi nasip boyleymis ,Hersey cook guzel olucak,
Tel takılmasından başka bi yol yok mu? Yani kendi kendine düşürülebiliniyor diye biliyorum. Bu durumda iken olması can sıkıcı çok haklısın ama dinlen doğal yollarla ne yapışması gerekiyorsa onu yap. Bebiş iyiymiş bu bile şükür sebebi. Az kaldı dayanın kızlar.
Aaaaa valla hiç yakışmadı bukızlar. Bakın herkesin imtihanı farklı. Yaşadıkları ve yaşayacakları... Evet tamam yatarak geçiriyorsun sıkıldın daraldın ama sakın sakın isyan yok....karnında bir mucize taşıyorsun. Yıllarca ona sahip olmak isteyipte olamadıkları o küçük mucize.... Ben hep daha kötüsünü düşünür halime şükredirim. Ya bebiş te bi sıkıntı olsaydı da ama sen güle oynaya hamilelik geçirse idin daha mı iyi olurdu. Hayır tabii ki... Az kaldı sabredin güzel şeyler düşünün. Kucağınıza alınca herşey bitecek. Hamilelikte görülen durumlar hepinizin yaşadığı lütfen neden ben diye isyan etmeyin. Hepinizi seviyorum. Uykum kaçtı begonyas aklıma geldi bi bakayım KK ya deeim yoksa bakacak fırsatım olmaz h sonu...iyi uykular kızlar
Senin elinde olan bir şey değil ki tatlimmm hem kim demiş ki güçlüyüz diye iki yürüyelim bir şey yapayım hemen belim bacaklarim ağrıyor. Egilememeyi satıyorum bile. Bebisler vucudumuza ağır geliyor ve herkes de bu başka şekillerde kendini gösteriyor. Şükür ki bebisler içimizde bizimleler onlardan gelen başımızın üzerinde
Kuzum ama sende bu şekilde düşünme bence böyle olması gerekiyormuş daha önceden de yazmıştım 4 4lük hamilelik geçiren yokmuş ki senin imtihanında buymuş.
Artık hepimiz ister istemez yolun sonuna yaklaştıkça yorulduk bu sözde “bıkkınlık” o yüzden. Diğer arkadaşlarda demiş ne olursa olsun mucize içimizde taşıdığımız minik şeyler :)
Biz güçlüyüzdür kuzum analar güçlüdür
BellaCiao cnm kim dört dörtlük hamilelik yaşıyo ki, benim iyi geçiyodu hamileliklerim ama bunda tam tersi ilk günden bugune perişanları oynuyorum yemek yapamadığım günler oldu inan çocukların yemek diye ağladılar dısardan yemekten usandılar, biraz toparlayınca ne seviyolarsa yaptım ,halada her işimi eşim yapıyo ütü çamaşır yemek bana bakıyo, çocukların beslenmeleri hazırlıyorum hergün hafta sonu poğaça filan yapıp buzluğa atıyorum, inan uykudan uyandığımda yeni bi poğaça tarifi gördüm onun denemeyi planlayarak uyandım,yardım edecek kimsem yok herşey bana eşime bakıyo bide üstüne sorumlu olduğum çocuklarım var,bazen çok bunalıyorum çok yoruluyorum ama nazım yine eşime bide üstüne kafamı kurcalayan hergün aynı şeyleri düşünüp konuştuğum başkaca bi ailevi sıkıntımda var hamileliğin tadını bile cıkarttırmıyo bu düşünceler ama napıyım şükür ediyorum hepn, sen en azından sadece kendini ve bebeğini düşünüyosun başka sorumluluğun yok cnm geçecek bugünler ,doğsunlar sağlıkla gelelim evede bu günler unutulur, demek ki senin hakkında da böyle hayırlı hamilelik
Kuzum sabret az kaldı,bu günlerin hayalini kuranları düşün.
Birde 20li haftalardan beri rahim ağzı kısalığın var onu düşün.
Geriye dön bir bak ne kadar uzun bir süre geçirdin şurda kalan 50-55gün mü seni yorucak
Canım, benim hamilelikten önce yanmayla birlikte mantar olmuştu ama tek kullanımlık fitiller var onunla birlikte geçti hiç moralini bozma ayrıca son aylarda ayaklanmak diye bir şey yok bence karın büyüdükçe kilo aldıkça yürümek tam bir işkence mağazadan bir şey bile bakamıyorum şuan son haftalarımız dinlenmekle geçecek mecburbebeğin iyi ya en önemlisi de bu 37. Haftamda olup da çalışmayı şuan için düşünemiyorum bile bir de servis yoksa otobüslerde işe gitmek imkansız olurdu.
Bende de oluyor kuzum magnezyum eksikliğinden olabilir normal hamilelerde.. maden suyu ve süt ürünlerini bol bol tüketmeyi öneriyorlar ya da takviye alıyorlar ben takviye almıyorum ama her gün mutlaka 1 kase yoğurt yiyorum süt içiyorum
Benim doktorum kesin yeme der o yüzden hiç sormadım bile ama yiyen arkadaşlarımız olmuş canım çekerse de yerim heralde dün direkten döndüm
İnan süt olayını hiç düşünmüyorum bile canım tevekkül ediyorum sadece çünkü bu hayatta ne zaman şu olsun dediysem olmadıne zaman ki akışına bıraktım her şeyi her şey daha da yolunda gitti hayat mottom da bu galiba benim biberonda kenarda dursun diye aldım ya da süt sağarım biberonla veririz diye ama bende tutsa bende senin gibi yapardım emin ol
Kuzum benimki en son doğum pozisyonundayken vajinama baskı yapıyordu şimdi yine arada orada baskı hissediyorum normal bence
Benim kız bir aydır o pozisyonda. Yürürken zorlanıyorum. Acayip baskı yapıyor. Doktora da sordum. Doktorumda normal baskı olması çünkü kafası kanalda dedi.Bebeği baş aşşa duran arkadaşlar,bebişler kanala kafasını yasladı mı acaba hissedeniniz var mı ?
Selam kızlar
Aklımbegonyas da.. ama artık içim rahat ki bebişlerimiz hayata tutunma aşamasına geçtiler şuan yazamıyordur ama güzel haberler verecek bize inanıyorum
Ben 16. Haftamda cinsiyet kesinleşince her şeyi parça parça almaya başladım iyi ki de öyle yapmışım sonra aldığım her şeyi biriktirmeden yıkadım hurca kaldırdım her şey allahtan 3 sn sonramızın bile garantısı yok şimdi de hastane çantamı hazırlıcam eksiklerim var ama aldıkça koyucam içine
E bebekten puset ve oto koltuğu aldık sabah indirimden saat 10 da gitmemize rağmen stoklarda kalmamıştı çok yakın mağazasından temin ettik indirimleri takip etmek güzelmiş
cnm 10 gün önce gittiğimde dönmüş demişti doktor ama öyle herhangi bi baskı hissetmiyorumBebeği baş aşşa duran arkadaşlar,bebişler kanala kafasını yasladı mı acaba hissedeniniz var mı ?
artık almışlar cnm tabi kullanmak uygun olur ,aslında çok kaliteli bi bez çok memnundum bklm molfiks aldık deniycez bizdeAnnemgil de valla 5 paket prima almışlar. Hala almaya devam ediyorlar umarim bebekte bi sorun olmaz bosa gitmesini istemiyorum
Aslında tüketiyorum ama yeterli gelmiyo demek ki tşkler cnmCanım, benim hamilelikten önce yanmayla birlikte mantar olmuştu ama tek kullanımlık fitiller var onunla birlikte geçti hiç moralini bozma ayrıca son aylarda ayaklanmak diye bir şey yok bence karın büyüdükçe kilo aldıkça yürümek tam bir işkence mağazadan bir şey bile bakamıyorum şuan son haftalarımız dinlenmekle geçecek mecburbebeğin iyi ya en önemlisi de bu 37. Haftamda olup da çalışmayı şuan için düşünemiyorum bile bir de servis yoksa otobüslerde işe gitmek imkansız olurdu.
Bende de oluyor kuzum magnezyum eksikliğinden olabilir normal hamilelerde.. maden suyu ve süt ürünlerini bol bol tüketmeyi öneriyorlar ya da takviye alıyorlar ben takviye almıyorum ama her gün mutlaka 1 kase yoğurt yiyorum süt içiyorum
Benim doktorum kesin yeme der o yüzden hiç sormadım bile ama yiyen arkadaşlarımız olmuş canım çekerse de yerim heralde dün direkten döndüm
İnan süt olayını hiç düşünmüyorum bile canım tevekkül ediyorum sadece çünkü bu hayatta ne zaman şu olsun dediysem olmadıne zaman ki akışına bıraktım her şeyi her şey daha da yolunda gitti hayat mottom da bu galiba benim biberonda kenarda dursun diye aldım ya da süt sağarım biberonla veririz diye ama bende tutsa bende senin gibi yapardım emin ol
Kuzum benimki en son doğum pozisyonundayken vajinama baskı yapıyordu şimdi yine arada orada baskı hissediyorum normal bence
Ben sadece olumlama yapıyorum canım.Canım, benim hamilelikten önce yanmayla birlikte mantar olmuştu ama tek kullanımlık fitiller var onunla birlikte geçti hiç moralini bozma ayrıca son aylarda ayaklanmak diye bir şey yok bence karın büyüdükçe kilo aldıkça yürümek tam bir işkence mağazadan bir şey bile bakamıyorum şuan son haftalarımız dinlenmekle geçecek mecburbebeğin iyi ya en önemlisi de bu 37. Haftamda olup da çalışmayı şuan için düşünemiyorum bile bir de servis yoksa otobüslerde işe gitmek imkansız olurdu.
Amin kuzum inşallah inşallah hepimize bol bol emzirmek nasip olur ❤Canım kesinlikle magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden. Mutlaka ilacın yoksa al.
Bebeğin gelişimine de katkısı var. 2-3 günde hemen faydasını görürsün. Hergün sade soda içmeyi de unutma.
12.haftadan beri Osteocare kullanıyorum ben; genelde hamilelere veriliyor zaten. bana da bebeğe de çok iyi geldi.
Bende karArsız kaldım, internette bütün bezler için olumlu olumsuz yorumlar var. Ama herhalde sleepy ile başlayacağım..
Ooo hadi bakalım canım; sizin stok bile yapılmış. Prima evet önerilmiyor.. Ama almışsınız artık, inşaallah bir sıkıntı olmaz. Zaten diğer markalar içinde olumsuz yorumlar var. Nihayetinde maalesef hiçbirinin bir garantisi yok.
Bende sleepy ile başlayıp, bebeğe göre hareket edeceğim canım. Sen almışsın paketi açıp bezi inceledin mi hiç? Göbek bağı kısmı, dokusu filan nasıl?
Bende hep kendimi öyle odaklıyorum. Biberon almadım, sadece emzik ve 2 tane küçük cam suluk aldım. :) Bakalım hayırlısı artık canım, inşaallah sütümüz gelir ve bol olur, bebişlere yarar.
Hiç aramızda sancısı olan yok galiba daha canım. Ama anlatıldığına göre belden geliyormuş ve düzenli olarak sıklaşıyormuş. Sancı olduğunu hemen bilirmişiz farklıymış, adet ağrısına da benziyormuş, bu şekilde anlatılıyor.
Senin hissettiğin bana da oluyor, bazen makata da baskı yapıyor. Büyük ihtimalle bebeğin hareketinden kaynaklı. Büyüdüler artık alanları daraldı..
Canım tam tarif edemedim ama baskı gibide değilde sanki orda bir ağırlık var gibi.İdrar torbasına baskı var sürekli benimde döndü mü bilmiyorum ama birşeyi yaslı oraya şuan
Sağolasın cnm salı günü kontrolüm söyleyim doktoruma, aslında bel ağrınıza söylemiştim 3 ayrı doktora 3 ude herhangi bi takviye vermedi,buna belki bişey verirCanım kesinlikle magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden. Mutlaka ilacın yoksa al.
Maşallah canım sana Rabbim yüzündeki gülümsemeyi hiçbir zaman soldurmasınHepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
2 buçuk aydır pozitiftim iyiydim ama sanırım patlama aşamasına geldim. İçimdekilerini dökmeye ihtiyacım vardı. Yoksa her dakikam şükrederek geçiyor.
Bu sabah eşimle sahilde yürüyüş yaptık 10dk çok iyi geldi bana
Tamda tarif ettiğin şeyi şuanda 2 gündür bende yaşıyorum canım.melike222 benimki baş aşağa kanala girmiş canım doktorum dün dedi o yüzden baya altta hissediyorum bazen çıkacakmış gibi
Canım benim kız 26.haftadan bu yana baş aşşa pozisyonda.Benim kız bir aydır o pozisyonda. Yürürken zorlanıyorum. Acayip baskı yapıyor. Doktora da sordum. Doktorumda normal baskı olması çünkü kafası kanalda dedi.
Yakında seninkide baskı yapar canım, benimki dün baskı yapmaya başladı.cnm 10 gün önce gittiğimde dönmüş demişti doktor ama öyle herhangi bi baskı hissetmiyorum
artık almışlar cnm tabi kullanmak uygun olur ,aslında çok kaliteli bi bez çok memnundum bklm molfiks aldık deniycez bizde
Aslında tüketiyorum ama yeterli gelmiyo demek ki tşkler cnm
Bir çok ihtiyaçını bende senin gibi cinsiyet kesinleşince almıştım kuzum,daha yeni yıkıyorum sadece :)Selam kızlar
Bizimkiler kaldı herhalde dönmeyen :)Benim bebiş dönmedi galiba hala yan duruyor göbeğimin iki yanını semsert yapıyor çoğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?