- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
Cnm doğum genellikle tek bi belirtiyle başlamıyo, benim ilk gebeliğimde suyum gelmişti direk hatta uykudan uyandırmıştı, bırakıyorum gidiyo tutuyorum gidiyo,tabi hemen gittik evet açılma var demişti 1 saat sonrada sancılarım gelmeye başladı 5 dk da bir olarak önce hafif olarak sonra giderek ağrı şiddeti artarak devam etti tıpkı adet sancısı gibi ve çok yoğun bi bel ağrısı, ikinci de gece 4 gibi bi karın ağrısı ama adet sancısı gibi değildi geçmedi korkudan zannettim çünkü sabah sezeryana girecektim, 7de hastaneye gittim 8 de sezeryana alınacaktım sonda filan taktılar ben sonda Şancı yapıyo zannederken doğum sancısıymış yine en son artık sezeryan saatım gelince sedyeye aldılar oda ne yine suyum gidiyo bende ki şans, her iki doğumum da da Şancı cektim ve sezeryana girdim, bide nişan diye bişey varmış oda doğum başlamadan 1_2 gün önce bile gelebiliyomuş pembemsi su gibi bişeymiş bende öyle birşey olmadı,Kızlar sancıları tarif edermisiniz ilk olunca insan anlamıyor.dün gece vajinamda çok baskı vardı sanki ittiriyor gibiydi anlık acı hissettim bi kaç kez sonra geçti ama
Maşallah canım sana Rabbim yüzündeki gülümsemeyi hiçbir zaman soldurmasın
Tamda tarif ettiğin şeyi şuanda 2 gündür bende yaşıyorum canım.
Muhtemelen benim kız çıkışı arıyor
Canım benim kız 26.haftadan bu yana baş aşşa pozisyonda.
2 gündür bi ağırlık baskı hissediyorum.
Demekki kanala yeni girdi çünkü zorlanma yaşamıyordum şu 2 güne kadar :)
Yakında seninkide baskı yapar canım, benimki dün baskı yapmaya başladı.
26.haftadan beri baş aşşa pozisyonda çünkü :)
Olabilir cnm ben zaten anladım döndüğünğ çünkü popo karnımın en tepe noktasında idi oranın popo olduğu belliydi, şimdide sağ yan tarafımı oyuyo mesela kuzum napıyo bilmemMaşallah canım sana Rabbim yüzündeki gülümsemeyi hiçbir zaman soldurmasın
Tamda tarif ettiğin şeyi şuanda 2 gündür bende yaşıyorum canım.
Muhtemelen benim kız çıkışı arıyor
Canım benim kız 26.haftadan bu yana baş aşşa pozisyonda.
2 gündür bi ağırlık baskı hissediyorum.
Demekki kanala yeni girdi çünkü zorlanma yaşamıyordum şu 2 güne kadar :)
Yakında seninkide baskı yapar canım, benimki dün baskı yapmaya başladı.
26.haftadan beri baş aşşa pozisyonda çünkü :)
Benim bebiş dönmedi galiba hala yan duruyor göbeğimin iki yanını semsert yapıyor çoğu zaman
Bizimkiler kaldı herhalde dönmeyen :)
Bizimkiler kaldı herhalde dönmeyen :)
Benimkide yan duruştan makat duruşa geçti yineBenimki de henüz dönmemiş kızlar.
Salı günü kontrolüm vardı. Doktor henüz doğum pozisyonunu almamış dedi.
Nasıl rahat edeceğini düşünüyorsan ondan al kuzu. İlla şart değil gecelik.Eki Görüntüle 2238542 Eki Görüntüle 2238543 Eki Görüntüle 2238544
Kızlaarrr şu iki takımı aldım.
Feyza marka; sabahlıklı, 3lü takım.. pembe olanı aldım.
Dagi marka; 2li takım.. rengi bebek mavisi
Sizce gecelik de almalı mıyım? Kararsız kaldım.
Seninki sezaryen mi olacaktı canım ? Öyleyse fark etmiyor zatenBenimki de henüz dönmemiş kızlar.
Salı günü kontrolüm vardı. Doktor henüz doğum pozisyonunu almamış dedi.
Benim doğum şekli belli olmadığı için hem pijama takımı hem gecelik aldım kuzum, sezaryen doğumda gecelik daha kullanışlı oluyormuş sanırımEki Görüntüle 2238542 Eki Görüntüle 2238543 Eki Görüntüle 2238544
Benimki makat duruş başından beri hiç değişmedi pozisyonuBenimkide yan duruştan makat duruşa geçti yine
Kafası midemin orda
İnatçı keçileri taşıyoruz
Benimki 31de döndü ama onuda ters döndüSeninki sezaryen mi olacaktı canım ? Öyleyse fark etmiyor zaten
Benim doğum şekli belli olmadığı için hem pijama takımı hem gecelik aldım kuzum, sezaryen doğumda gecelik daha kullanışlı oluyormuş sanırım
Benimki makat duruş başından beri hiç değişmedi pozisyonudoktor dönmeyeceğini düşünüyor böyle rahat demekki
Ahahahah ay ne güldümBenimki 31de döndü ama onuda ters döndü
Kafalarının ağır basması gerekiyordu oysa ki
Bi dahaki kontrolüm 34. Haftaya geliyor, doktor o zaman doğum şeklini konuşuruz dedi
Davul gibi geziyordum valla bende yanken.Benim bebek yan duruyo sol yanda ayaklarını parmaklarını hissediyorum öyle canım acıyor ki size de oldu mu bu durum
Kesem seni diyecek dönmezseBi dahaki kontrolüm 34. Haftaya geliyor, doktor o zaman doğum şeklini konuşuruz dedi
Benimkide yan duruştan makat duruşa geçti yine
Kafası midemin orda
İnatçı keçileri taşıyoruz
Aynen canım, benimkinin kafası da tam midemin sağ tarafında. Hafif çarpraz duruyor. Acayip bir baskı yapıyor. Kaburgalarım sırtım akşama doğru acayip ağrıyor. Niye dönmüyorlarsa artık.Nasıl rahat edeceğini düşünüyorsan ondan al kuzu. İlla şart değil gecelik.
Ben sezeryan olacağım için sonda vs muhabbetini düşünerek gecelik alıcam Hemde sezeryan yeri muhabbetine ama içime sinen model bulamadım internette. Çarşıya çıkıp bakmayı düşünüyorum.
Bi takım pijama aldım şuanlık bakalı
m hangisi rahat ettirecek
Büyük ihtimalle sezeryan gibi kuzum.Seninki sezaryen mi olacaktı canım ? Öyleyse fark etmiyor zaten
Benim doğum şekli belli olmadığı için hem pijama takımı hem gecelik aldım kuzum, sezaryen doğumda gecelik daha kullanışlı oluyormuş sanırım
Benimki makat duruş başından beri hiç değişmedi pozisyonudoktor dönmeyeceğini düşünüyor böyle rahat demekki
Cuttingcorners kuzum hayırlı olsun sağlıkla kullanın inşallah
Senin bebiş doğum pozisyonunu almış mı ? En son dönmemiş dedin diye hatırlıyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanmak nasip olsun
Ben sadece olumlama yapıyorum canım.
Nasip olursa inşallah emzirmek hepimizin en büyük duası olur.
Gece kalkıp mama ısıt ver ne kadar yorucu oluyordur.
İnşallah hiç bunlara gerek kalmaz hepimiz bol bol emziririz ❤
Baskı hissi değil kuzum tam olarak tarifte edemiyorumağırlık var sanki oramda göbeğim üstüne bindikçe falan rahatsız ediyor.
Benim kız çıkışı arıyo heralde dedim
Amin kuzum inşallah inşallah hepimize bol bol emzirmek nasip olur ❤
Ben biberonu psikolojik olarak etkilemesin diye almadım :)
Suluk kınusundada fikrim bebekler ilk 6 ay anne sütü alırsa su verilmemesi gerektiği için almadım :)
Emziğide vermek istemediğim için almadım :))
Canım tam tarif edemedim ama baskı gibide değilde sanki orda bir ağırlık var gibi.
Baş aşşa durduğu için baya aşşa indi yaslandı heralde
Bir çok ihtiyaçını bende senin gibi cinsiyet kesinleşince almıştım kuzum,daha yeni yıkıyorum sadece :)
Hayırlı uğurlu olsun kuzum
Güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun ❤
Eki Görüntüle 2238542 Eki Görüntüle 2238543 Eki Görüntüle 2238544
Ne istediğimi de bilmediğim için kesse de olur hayırlısıDavul gibi geziyordum valla bende yanken.
Geçen hafta döndü benimki Zaten yan pozisyonda çok kalamıyorlar sanırım büyüdükçe dönmeleri gerekiyor.
Kesem seni diyecek dönmezse
Benimki de öyle kuzum makat duruş hafif yan dedi başı sağ tarafta. Ayakları genelde solda bazen aşağıya indiriyorAynen canım, benimkinin kafası da tam midemin sağ tarafında. Hafif çarpraz duruyor. Acayip bir baskı yapıyor. Kaburgalarım sırtım akşama doğru acayip ağrıyor. Niye dönmüyorlarsa artık.
Valla heran bende değiştirebilirim pijamayı. Çarşıdan bakarak aldım ama içime sinmedi nedense. Çok farklı birşeyde bulamadım zaten. Rahatlıktan daha çok gelinlik gibi süslü püslü modeller var hep.
Büyük ihtimalle sezeryan gibi kuzum.
Ben en iyisi birde gecelik alayım.
Benimkinin kafası tam sağ tarafımda midemde, hafif çarpraz duruyor. Acayip baskı yapıyor. Dönmezse seninki de sezeryan olabilir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?