2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar sancıları tarif edermisiniz ilk olunca insan anlamıyor.dün gece vajinamda çok baskı vardı sanki ittiriyor gibiydi anlık acı hissettim bi kaç kez sonra geçti ama
Cnm doğum genellikle tek bi belirtiyle başlamıyo, benim ilk gebeliğimde suyum gelmişti direk hatta uykudan uyandırmıştı, bırakıyorum gidiyo tutuyorum gidiyo,tabi hemen gittik evet açılma var demişti 1 saat sonrada sancılarım gelmeye başladı 5 dk da bir olarak önce hafif olarak sonra giderek ağrı şiddeti artarak devam etti tıpkı adet sancısı gibi ve çok yoğun bi bel ağrısı, ikinci de gece 4 gibi bi karın ağrısı ama adet sancısı gibi değildi geçmedi korkudan zannettim çünkü sabah sezeryana girecektim, 7de hastaneye gittim 8 de sezeryana alınacaktım sonda filan taktılar ben sonda Şancı yapıyo zannederken doğum sancısıymış yine en son artık sezeryan saatım gelince sedyeye aldılar oda ne yine suyum gidiyo bende ki şans, her iki doğumum da da Şancı cektim ve sezeryana girdim, bide nişan diye bişey varmış oda doğum başlamadan 1_2 gün önce bile gelebiliyomuş pembemsi su gibi bişeymiş bende öyle birşey olmadı,

Teşekkür ederim canım Amin hepimizin yüzünü güldürsün rabbim kuzumm

Bazen eşime diyorum bacağı çıkacak her alde

Olabilir cnm ben zaten anladım döndüğünğ çünkü popo karnımın en tepe noktasında idi oranın popo olduğu belliydi, şimdide sağ yan tarafımı oyuyo mesela kuzum napıyo bilmem

Nasıl rahat edeceğini düşünüyorsan ondan al kuzu. İlla şart değil gecelik.
Ben sezeryan olacağım için sonda vs muhabbetini düşünerek gecelik alıcam Hemde sezeryan yeri muhabbetine ama içime sinen model bulamadım internette. Çarşıya çıkıp bakmayı düşünüyorum.
Bi takım pijama aldım şuanlık bakalı
m hangisi rahat ettirecek

Benimki de henüz dönmemiş kızlar.
Salı günü kontrolüm vardı. Doktor henüz doğum pozisyonunu almamış dedi.
Seninki sezaryen mi olacaktı canım ? Öyleyse fark etmiyor zaten
Benim doğum şekli belli olmadığı için hem pijama takımı hem gecelik aldım kuzum, sezaryen doğumda gecelik daha kullanışlı oluyormuş sanırım
Benimkide yan duruştan makat duruşa geçti yine
Kafası midemin orda
İnatçı keçileri taşıyoruz
Benimki makat duruş başından beri hiç değişmedi pozisyonu doktor dönmeyeceğini düşünüyor böyle rahat demekki

Benimki 31de döndü ama onuda ters döndü
Kafalarının ağır basması gerekiyordu oysa ki

Benim bebek yan duruyo sol yanda ayaklarını parmaklarını hissediyorum öyle canım acıyor ki size de oldu mu bu durum

Benim bebek yan duruyo sol yanda ayaklarını parmaklarını hissediyorum öyle canım acıyor ki size de oldu mu bu durum
Davul gibi geziyordum valla bende yanken.
Geçen hafta döndü benimki Zaten yan pozisyonda çok kalamıyorlar sanırım büyüdükçe dönmeleri gerekiyor.
Bi dahaki kontrolüm 34. Haftaya geliyor, doktor o zaman doğum şeklini konuşuruz dedi
Kesem seni diyecek dönmezse

Benimkide yan duruştan makat duruşa geçti yine
Kafası midemin orda
İnatçı keçileri taşıyoruz

Aynen canım, benimkinin kafası da tam midemin sağ tarafında. Hafif çarpraz duruyor. Acayip bir baskı yapıyor. Kaburgalarım sırtım akşama doğru acayip ağrıyor. Niye dönmüyorlarsa artık.
Valla heran bende değiştirebilirim pijamayı. Çarşıdan bakarak aldım ama içime sinmedi nedense. Çok farklı birşeyde bulamadım zaten. Rahatlıktan daha çok gelinlik gibi süslü püslü modeller var hep.

Büyük ihtimalle sezeryan gibi kuzum.
Ben en iyisi birde gecelik alayım.

Benimkinin kafası tam sağ tarafımda midemde, hafif çarpraz duruyor. Acayip baskı yapıyor. Dönmezse seninki de sezeryan olabilir canım.

Cuttingcorners kuzum hayırlı olsun sağlıkla kullanın inşallah
Senin bebiş doğum pozisyonunu almış mı ? En son dönmemiş dedin diye hatırlıyorum

Kuzum benimkisi her hafta pozisyon değiştiriyor aylık kontrolumde doğum pozisyonundaydı 1 hafta sonra kontrole gittiğimde makat gelişti salı günü randevum var çok merak ediyorum ama güvenemiyorum da döner çünkü yine çok hareketli içeriden oyuyor beni... 36. Haftaya kadar yolu var diyorlar o yüzden döneceğini ümid ediyorum canım

Hayırlı uğurlu olsun canım güle güle kullanmak nasip olsun

Teşekkürler canım

Kesinlikle haklısın canım bende olumlama yapıyorum ama sonra da sütüm olmazsa bunalıma falan girmeyeyim diye üzerinde durmuyorum

Bir çok ihtiyaçını bende senin gibi cinsiyet kesinleşince almıştım kuzum,daha yeni yıkıyorum sadece :)
Hayırlı uğurlu olsun kuzum
Güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun ❤

Amin canım teşekkür ederim iyi ki yıkamışım biriktirmeden şuan çok rahat ettim çünkü hareketlerim çok kısıtlandı

Güle güle kullan canım gecelik tamamen senin tercihine kalmış ben gecelik almadım örneğin

Davul gibi geziyordum valla bende yanken.
Geçen hafta döndü benimki Zaten yan pozisyonda çok kalamıyorlar sanırım büyüdükçe dönmeleri gerekiyor.

Kesem seni diyecek dönmezse
Ne istediğimi de bilmediğim için kesse de olur hayırlısı
Benimki de öyle kuzum makat duruş hafif yan dedi başı sağ tarafta. Ayakları genelde solda bazen aşağıya indiriyor bir dahaki kontrolde konuşcaz bakalım hala dönmediyse sezaryen olacak muhtemelen. Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…