- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Canım bebek Arabasıyla mı aldın atsana fotoSelam kızlar
Aklım @begonyas da.. ama artık içim rahat ki bebişlerimiz hayata tutunma aşamasına geçtiler şuan yazamıyordur ama güzel haberler verecek bize inanıyorum
Ben 16. Haftamda cinsiyet kesinleşince her şeyi parça parça almaya başladım iyi ki de öyle yapmışım sonra aldığım her şeyi biriktirmeden yıkadım hurca kaldırdım her şey allahtan 3 sn sonramızın bile garantısı yok şimdi de hastane çantamı hazırlıcam eksiklerim var ama aldıkça koyucam içine
E bebekten puset ve oto koltuğu aldık sabah indirimden saat 10 da gitmemize rağmen stoklarda kalmamıştı çok yakın mağazasından temin ettik indirimleri takip etmek güzelmiş
Ben ayaklarını sol tarafta bazen de altta hissettiğime göre senin de sol altta ve sağ altta hissetmen normal diye düşünüyorumBenim aykırının bacakları nerde anlamıyorum ki ben.
Heryerden vuruyor özel bölge üstü sağ ve sol Kasık allah ne verdiyse girişiyor.
Kolları göbeğimin ordan fıyt geçiyor onu ayırt edebiliyorum ama
Genel olarak sol tarafımda ama sıpa. Sırtı vs sola yaslı diye düşünüyorum. Bu mantığa göre sanırım ayaklarının sağda olması lazımSol alttan vuran ne ki o zaman kolu mu acaba
Cnm baş aşağı pozisyonda solda bacaklar ,göbek tepe noktası popo ,sağ taraf sırt,aşağı taraf baş ,senin kini bu yoldan giderek tersi düşünürsek ,göbeğin tepe noktası baş ,sağ taraf sırt ,alt taraf popo ,sol taraf bacak, plasentanın solda olabileceğinden yola çıkarak yazdımBenim aykırının bacakları nerde anlamıyorum ki ben.
Genel olarak sol tarafımda ama sıpa. Sırtı vs sola yaslı diye düşünüyorum. Bu mantığa göre sanırım ayaklarının sağda olması lazımSol alttan vuran ne ki o zaman kolu mu acaba
Teşekkür ederim canımAmin hepimizin yüzünü güldürsün rabbim kuzumm
Bazen eşime diyorum bacağı çıkacak her alde
Belli ediyolar artık canım ne tarafta nelerinin olduğunu :)Olabilir cnm ben zaten anladım döndüğünğ çünkü popo karnımın en tepe noktasında idi oranın popo olduğu belliydi, şimdide sağ yan tarafımı oyuyo mesela kuzum napıyo bilmem
Kaç derecede ne kadar süre yıkadın canımBugün çenem düştübebişimin kıyafetleri hazır yıkadım ütüledim hastaneye gidecek olanları ayırdım, şimdilik beyaz bi çarşafa sardım dolaba koydum olurda ani bişey olursa alması ,daha koyulacak çok şey var ama valizi cıkarınca hepsini koyarım içine
Bende 3 takım pijama aldım canım evde devamlı pjama giyiyorum diye.Eki Görüntüle 2238542 Eki Görüntüle 2238543 Eki Görüntüle 2238544
Kızlaarrr şu iki takımı aldım.
Feyza marka; sabahlıklı, 3lü takım.. pembe olanı aldım.
Dagi marka; 2li takım.. rengi bebek mavisi
Sizce gecelik de almalı mıyım? Kararsız kaldım.
Gerçi doğru bide hesaba 2 bacağı olduğunu katarsakBen ayaklarını sol tarafta bazen de altta hissettiğime göre senin de sol altta ve sağ altta hissetmen normal diye düşünüyorumayakları solda olunca aşağıdakinin de ayak olabileceğini düşünmüyordum ama doktor arada indiriyor olabilir ayaklarını dedi
40 dereceye attım 70 dakikada yıkadı benim makınanın en kısa programı 70 dakikada yıkıyo, çekme olmamış sanki cnm ütüleyince açılır onlar
Bir bakmışsın 4-5 hafta sonra çıkıvermiş
Belli ediyolar artık canım ne tarafta nelerinin olduğunu :)
Büyüyo annesi napsın
Kaç derecede ne kadar süre yıkadın canım
Bende bugün yıkıyorum 1 makinayı 40 derecede atmıştım sanki gözüme çekmiş gibi geldi
Bende 3 takım pijama aldım canım evde devamlı pjama giyiyorum diye.
Gecelik konusunda muayene ederken kolaylık olsun diye almayı düşünüyorsan,hastane önlüğü giydircekleri aklıma geldi vazgeçtim
İyice karıştıCnm baş aşağı pozisyonda solda bacaklar ,göbek tepe noktası popo ,sağ taraf sırt,aşağı taraf baş ,senin kini bu yoldan giderek tersi düşünürsek ,göbeğin tepe noktası baş ,sağ taraf sırt ,alt taraf popo ,sol taraf bacak, plasentanın solda olabileceğinden yola çıkarak yazdımmübarek atomu parçaladım sanki
Neyse cnm biz bu işi önce yaradana sonra senin yavruya bırakalım fazla karışmamak lazım yoksa kablolar yanacakİyice karıştı
KesinlikleNeyse cnm biz bu işi önce yaradana sonra senin yavruya bırakalım fazla karışmamak lazım yoksa kablolar yanacak
İdrar torbasına baskı var sürekli benimde döndü mü bilmiyorum ama birşeyi yaslı oraya şuan
Bencede iyiki yıkamışsın kuzum hem beynen rahatsın hemde iş yükün azalmış durumdaKuzum benimkisi her hafta pozisyon değiştiriyoraylık kontrolumde doğum pozisyonundaydı 1 hafta sonra kontrole gittiğimde makat gelişti salı günü randevum var çok merak ediyorum ama güvenemiyorum da döner çünkü yine çok hareketli içeriden oyuyor beni... 36. Haftaya kadar yolu var diyorlar o yüzden döneceğini ümid ediyorum canım
Teşekkürler canım
Kesinlikle haklısın canım bende olumlama yapıyorum ama sonra da sütüm olmazsa bunalıma falan girmeyeyim diye üzerinde durmuyorum
Amin canım teşekkür ederimiyi ki yıkamışım biriktirmeden şuan çok rahat ettim çünkü hareketlerim çok kısıtlandı
Güle güle kullan canımgecelik tamamen senin tercihine kalmış ben gecelik almadım örneğin
Beynime eror verdiriyo bazen sorularınBenim aykırının bacakları nerde anlamıyorum ki ben.
Senin tarife göre bende elimle yokluyorum neyi nerde diyeCnm baş aşağı pozisyonda solda bacaklar ,göbek tepe noktası popo ,sağ taraf sırt,aşağı taraf baş ,senin kini bu yoldan giderek tersi düşünürsek ,göbeğin tepe noktası baş ,sağ taraf sırt ,alt taraf popo ,sol taraf bacak, plasentanın solda olabileceğinden yola çıkarak yazdımmübarek atomu parçaladım sanki
Ben kısa programda yıkamamıştım40 dereceye attım 70 dakikada yıkadı benim makınanın en kısa programı 70 dakikada yıkıyo, çekme olmamış sanki cnm ütüleyince açılır onlar
Ah kuzu bende kendi sorularıma error veriyorum İnan kiBencede iyiki yıkamışsın kuzum hem beynen rahatsın hemde iş yükün azalmış durumda
Beynime eror verdiriyo bazen soruların
Senin tarife göre bende elimle yokluyorum neyi nerde diye
Ben kısa programda yıkamamıştım
Bebek programı vardı dur onu deniyim diye attım 40 derece 2.25 dk belki ondan çekti
Deviri 700e düşürüp 2.makinayıda aynı programa 30dereceye attım sonuçtan haberdar ederim :)
Seninkide eror veriyorsa benimkinin yanması gayet normal o zamanAh kuzu bende kendi sorularıma error veriyorum İnan ki
Bu arada ben 30 dklık programda 800 devirde 30 derecede yıkadım tozu gitsin diye.
Akma kokma çekme gibi şeyler olmadı.
Makinanın bebek ve alerji programı var ama maşallah 60 derece 2,5 saat falan onla yıkasam kıyafet kalmazdı galiba ortada
Teşekkürler baya açıklayıcı oldu :)Cnm doğum genellikle tek bi belirtiyle başlamıyo, benim ilk gebeliğimde suyum gelmişti direk hatta uykudan uyandırmıştı, bırakıyorum gidiyo tutuyorum gidiyo,tabi hemen gittik evet açılma var demişti 1 saat sonrada sancılarım gelmeye başladı 5 dk da bir olarak önce hafif olarak sonra giderek ağrı şiddeti artarak devam etti tıpkı adet sancısı gibi ve çok yoğun bi bel ağrısı, ikinci de gece 4 gibi bi karın ağrısı ama adet sancısı gibi değildi geçmedi korkudan zannettim çünkü sabah sezeryana girecektim, 7de hastaneye gittim 8 de sezeryana alınacaktım sonda filan taktılar ben sonda Şancı yapıyo zannederken doğum sancısıymış yine en son artık sezeryan saatım gelince sedyeye aldılar oda ne yine suyum gidiyo bende ki şans, her iki doğumum da da Şancı cektim ve sezeryana girdim, bide nişan diye bişey varmış oda doğum başlamadan 1_2 gün önce bile gelebiliyomuş pembemsi su gibi bişeymiş bende öyle birşey olmadı,
Belki derecedendir kuzu ben baktım kıyafetlere hep 30 derecede yıkanır yazmışlar. Doğrusunu buluruz ya o zamana şimdi maksat o kokusuyla tozu gitsin diye yıkamak zaten.Seninkide eror veriyorsa benimkinin yanması gayet normal o zaman
Anam çok uzun geldi benim program desene vay başıma gelenler
İnşallah bu çıkanlar çekmez
Anlamadım kuzum neyden olduğunu dediğin gibi tecrübe etcez böyle böyle :)Belki derecedendir kuzu ben baktım kıyafetlere hep 30 derecede yıkanır yazmışlar. Doğrusunu buluruz ya o zamana şimdi maksat o kokusuyla tozu gitsin diye yıkamak zaten.
Çok güzeller güle güle giy canım ❤Bende gecelik almadım. Kısa kolluyu kardeşim almış diğerini ben aldım. Geçen seferde sezaryendi geceliğe ihtiyacım olmamıştı. Amannn olursa da alır giyerim hemen :)
Bebeği baş aşşa duran arkadaşlar,bebişler kanala kafasını yasladı mı acaba hissedeniniz var mı ?
Dün sanki benimki yasladı,dünden beri çok aşşamda baskı hissediyorum
Canım benim maşallah sizeHepinize çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız
2 buçuk aydır pozitiftim iyiydim ama sanırım patlama aşamasına geldim. İçimdekilerini dökmeye ihtiyacım vardı. Yoksa her dakikam şükrederek geçiyor.
Bu sabah eşimle sahilde yürüyüş yaptık 10dk çok iyi geldi bana
Canım kanala mı girdii :)) kız onun sancısı çok oluyor dediler. Senin de öyle oldu mu hissettin mi?melike222 benimki baş aşağa kanala girmiş canım doktorum dün dedi o yüzden baya altta hissediyorum bazen çıkacakmış gibi
Benim de var baskı ama kanalda derken girdi mi ki kanala ?Benim kız bir aydır o pozisyonda. Yürürken zorlanıyorum. Acayip baskı yapıyor. Doktora da sordum. Doktorumda normal baskı olması çünkü kafası kanalda dedi.
Güle güle giyin canım. Ben de pijama takımj aldım ama gecelik bulamadım gönlümce. Ama ablam almam konusunda ısrar ediyor kesinlikle.. bakalım nası bişi alıcam.Eki Görüntüle 2238542 Eki Görüntüle 2238543 Eki Görüntüle 2238544
Kızlaarrr şu iki takımı aldım.
Feyza marka; sabahlıklı, 3lü takım.. pembe olanı aldım.
Dagi marka; 2li takım.. rengi bebek mavisi
Sizce gecelik de almalı mıyım? Kararsız kaldım.
Benim allerji programını denemedim ama o programda yıkarım diye düşünüyordummm. O kadar derrceyse tabii ki yıkanmaz. Çeker fln. Bir de iri doğarsa giydiremeden hediye etmek zorunda kalırızAh kuzu bende kendi sorularıma error veriyorum İnan ki
Bu arada ben 30 dklık programda 800 devirde 30 derecede yıkadım tozu gitsin diye.
Akma kokma çekme gibi şeyler olmadı.
Makinanın bebek ve alerji programı var ama maşallah 60 derece 2,5 saat falan onla yıkasam kıyafet kalmazdı galiba ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?