2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim aykırının bacakları nerde anlamıyorum ki ben.
Heryerden vuruyor özel bölge üstü sağ ve sol Kasık allah ne verdiyse girişiyor.
Kolları göbeğimin ordan fıyt geçiyor onu ayırt edebiliyorum ama
Genel olarak sol tarafımda ama sıpa. Sırtı vs sola yaslı diye düşünüyorum. Bu mantığa göre sanırım ayaklarının sağda olması lazım Sol alttan vuran ne ki o zaman kolu mu acaba

Canım bebek Arabasıyla mı aldın atsana foto

Ben ayaklarını sol tarafta bazen de altta hissettiğime göre senin de sol altta ve sağ altta hissetmen normal diye düşünüyorum ayakları solda olunca aşağıdakinin de ayak olabileceğini düşünmüyordum ama doktor arada indiriyor olabilir ayaklarını dedi

Cnm baş aşağı pozisyonda solda bacaklar ,göbek tepe noktası popo ,sağ taraf sırt,aşağı taraf baş ,senin kini bu yoldan giderek tersi düşünürsek ,göbeğin tepe noktası baş ,sağ taraf sırt ,alt taraf popo ,sol taraf bacak, plasentanın solda olabileceğinden yola çıkarak yazdım mübarek atomu parçaladım sanki

Teşekkür ederim canım Amin hepimizin yüzünü güldürsün rabbim kuzumm

Bazen eşime diyorum bacağı çıkacak her alde

Bir bakmışsın 4-5 hafta sonra çıkıvermiş
Olabilir cnm ben zaten anladım döndüğünğ çünkü popo karnımın en tepe noktasında idi oranın popo olduğu belliydi, şimdide sağ yan tarafımı oyuyo mesela kuzum napıyo bilmem
Belli ediyolar artık canım ne tarafta nelerinin olduğunu :)
Büyüyo annesi napsın
Kaç derecede ne kadar süre yıkadın canım
Bende bugün yıkıyorum 1 makinayı 40 derecede atmıştım sanki gözüme çekmiş gibi geldi
Bende 3 takım pijama aldım canım evde devamlı pjama giyiyorum diye.
Gecelik konusunda muayene ederken kolaylık olsun diye almayı düşünüyorsan,hastane önlüğü giydircekleri aklıma geldi vazgeçtim

Gerçi doğru bide hesaba 2 bacağı olduğunu katarsak
Bi taraftan biri diğer taraftan diğeri vuruyordur belki

40 dereceye attım 70 dakikada yıkadı benim makınanın en kısa programı 70 dakikada yıkıyo, çekme olmamış sanki cnm ütüleyince açılır onlar

İyice karıştı

İdrar torbasına baskı var sürekli benimde döndü mü bilmiyorum ama birşeyi yaslı oraya şuan

Aynı benim de öyle... Çrş kontrolde hala çapraz duruyordu. Kafası sağ tarafında mideme sürekli baskı var ellerini kaldırıyor gerdiriyor sanırım. Ayakları da idrar torbama dayanmış. Sık sık WC ye çıkabilir sin dedi ama çok şiddetli tekme atıyor yerimden ediyor bazen

Bencede iyiki yıkamışsın kuzum hem beynen rahatsın hemde iş yükün azalmış durumda
Beynime eror verdiriyo bazen soruların
Senin tarife göre bende elimle yokluyorum neyi nerde diye
40 dereceye attım 70 dakikada yıkadı benim makınanın en kısa programı 70 dakikada yıkıyo, çekme olmamış sanki cnm ütüleyince açılır onlar
Ben kısa programda yıkamamıştım
Bebek programı vardı dur onu deniyim diye attım 40 derece 2.25 dk belki ondan çekti
Deviri 700e düşürüp 2.makinayıda aynı programa 30dereceye attım sonuçtan haberdar ederim :)

Ah kuzu bende kendi sorularıma error veriyorum İnan ki
Bu arada ben 30 dklık programda 800 devirde 30 derecede yıkadım tozu gitsin diye.
Akma kokma çekme gibi şeyler olmadı.
Makinanın bebek ve alerji programı var ama maşallah 60 derece 2,5 saat falan onla yıkasam kıyafet kalmazdı galiba ortada

Seninkide eror veriyorsa benimkinin yanması gayet normal o zaman
Anam çok uzun geldi benim program desene vay başıma gelenler
İnşallah bu çıkanlar çekmez

Teşekkürler baya açıklayıcı oldu :)

Seninkide eror veriyorsa benimkinin yanması gayet normal o zaman
Anam çok uzun geldi benim program desene vay başıma gelenler
İnşallah bu çıkanlar çekmez
Belki derecedendir kuzu ben baktım kıyafetlere hep 30 derecede yıkanır yazmışlar. Doğrusunu buluruz ya o zamana şimdi maksat o kokusuyla tozu gitsin diye yıkamak zaten.

Bende gecelik almadım. Kısa kolluyu kardeşim almış diğerini ben aldım. Geçen seferde sezaryendi geceliğe ihtiyacım olmamıştı. Amannn olursa da alır giyerim hemen :)

Eklentiler

• C8C7B1CB-27EC-4DCC-801C-4FC965D1EF26.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 72
  • C42AD2D3-287F-4360-8A3A-0D3F239341F4.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 77
Belki derecedendir kuzu ben baktım kıyafetlere hep 30 derecede yıkanır yazmışlar. Doğrusunu buluruz ya o zamana şimdi maksat o kokusuyla tozu gitsin diye yıkamak zaten.
Anlamadım kuzum neyden olduğunu dediğin gibi tecrübe etcez böyle böyle :)

Bebeği baş aşşa duran arkadaşlar,bebişler kanala kafasını yasladı mı acaba hissedeniniz var mı ?
Dün sanki benimki yasladı,dünden beri çok aşşamda baskı hissediyorum

Benim ki baş aşağı canım.. ve göbeğimin altında aşırı bir ağırlık hissediyoum. Özellikle ayaktaykrn fena oluyor..
ama kanala yaslı mı emin değilim. Çünkü doktor kanala girmesine daha var falan dedi. Ama bakalım bizim ki ne kadar bekleyecek :)

Canım benim maşallah size
Sen yine hep fotoda ki gibi gül ve pozitif ol kuzum

melike222 benimki baş aşağa kanala girmiş canım doktorum dün dedi o yüzden baya altta hissediyorum bazen çıkacakmış gibi
Canım kanala mı girdii :)) kız onun sancısı çok oluyor dediler. Senin de öyle oldu mu hissettin mi?

Benim kız bir aydır o pozisyonda. Yürürken zorlanıyorum. Acayip baskı yapıyor. Doktora da sordum. Doktorumda normal baskı olması çünkü kafası kanalda dedi.
Benim de var baskı ama kanalda derken girdi mi ki kanala ?

Güle güle giyin canım. Ben de pijama takımj aldım ama gecelik bulamadım gönlümce. Ama ablam almam konusunda ısrar ediyor kesinlikle.. bakalım nası bişi alıcam.

Benim allerji programını denemedim ama o programda yıkarım diye düşünüyordummm. O kadar derrceyse tabii ki yıkanmaz. Çeker fln. Bir de iri doğarsa giydiremeden hediye etmek zorunda kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…