- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Canım bebek Arabasıyla mı aldın atsana foto
Valla ben öyle anladım Doktoru. Çocuk çok aşağıda. Zor yürüyorum :/Benim ki baş aşağı canım.. ve göbeğimin altında aşırı bir ağırlık hissediyoum. Özellikle ayaktaykrn fena oluyor..
ama kanala yaslı mı emin değilim. Çünkü doktor kanala girmesine daha var falan dedi. Ama bakalım bizim ki ne kadar bekleyecek :)
Canım benim maşallah size
Sen yine hep fotoda ki gibi gül ve pozitif ol kuzum
Canım kanala mı girdii :)) kız onun sancısı çok oluyor dediler. Senin de öyle oldu mu hissettin mi?
Benim de var baskı ama kanalda derken girdi mi ki kanala ?
Güle güle giyin canım. Ben de pijama takımj aldım ama gecelik bulamadım gönlümce. Ama ablam almam konusunda ısrar ediyor kesinlikle.. bakalım nası bişi alıcam.
Benim allerji programını denemedim ama o programda yıkarım diye düşünüyordummm. O kadar derrceyse tabii ki yıkanmaz. Çeker fln. Bir de iri doğarsa giydiremeden hediye etmek zorunda kalırız
Hayırlısı kuzum bakalımİnşallah canım senin bebiş de döner daha umudumuz var bazen hep başaşağı olup da doğumda makat durup sezeryan olabiliyormuş belli olmuyor yani
Canım ayrı ayrı alıp takım yaptık takım olanın istediğimiz rengi yoktu atıyorum. Aynı zamanda oto koltuğu pusete takılabiliyor ilk 6 ay o şekilde kullanıcam
Gecmis olsun cook ,insallah duser taslarin,lazerle kiramiyolarmi acaba ,
Cnm torbayı ayağının altına koy sıcak sıcak altında dursun, benimde geçen kasıklarım ağrıdı koydum yere torbayı ayağımıda üstüne koydum rahatlattı inş düşer o taş da
Gecmis olsun cook ,insallah duser taslarin,lazerle kiramiyolarmi acaba ,
Aranızda bebeğin dayandığı aynı yer sürekli acıdı mı? Yoksa bu acı başka bişey olabilir mi? 3 gündür aynı yerde acı var öksürdükçe şiddetlenen. Bebeğin ayağı diye düşünüyorum ama sürekli acıması kafamı karıştırdı
Benimde aynı acı 2 gündür karnımda ve elime nohut gibi çıkıntılar geliyo acaba parmakları mı yoksa başka bişey mi bilemedim daha önce çünkü böyle çıkıntı oldu hematom oluştu göbeğimin üstündeBugun sabah oksururken kasik tarafima aci saplandi ama ne aci. Yirtiliyor gibiydi acisindan dogrulamadim yarim saat. Esim kolumdan tutup duzeltti beni. Cok agladim halen de orda aci duruyor sanki ordaki baglar yirtilmis gibi. Neden boyle oluyor anlamadim
Tam tarif ettiğin gibi bir baskı hissediyorum canım 2 gündür bende.Benim ki baş aşağı canım.. ve göbeğimin altında aşırı bir ağırlık hissediyoum. Özellikle ayaktaykrn fena oluyor..
ama kanala yaslı mı emin değilim. Çünkü doktor kanala girmesine daha var falan dedi. Ama bakalım bizim ki ne kadar bekleyecek :)
Canım benim maşallah size
Sen yine hep fotoda ki gibi gül ve pozitif ol kuzum
Canım kanala mı girdii :)) kız onun sancısı çok oluyor dediler. Senin de öyle oldu mu hissettin mi?
Benim de var baskı ama kanalda derken girdi mi ki kanala ?
Güle güle giyin canım. Ben de pijama takımj aldım ama gecelik bulamadım gönlümce. Ama ablam almam konusunda ısrar ediyor kesinlikle.. bakalım nası bişi alıcam.
Benim allerji programını denemedim ama o programda yıkarım diye düşünüyordummm. O kadar derrceyse tabii ki yıkanmaz. Çeker fln. Bir de iri doğarsa giydiremeden hediye etmek zorunda kalırız
Hayırlı olsun canım. Güle güle sağlıkla giysinKızlar ben de bugün sancıdan dolayı genelde yattım. Sıcak su torbası en iyi yoldaşım şu an :)
Bugün biberon suluk emzik kaynattım
Bizim ailede hep kız torun olduğu için kardeşimden ve abimden bir sürü bebek kıyafeti ve eşyası geldi
Yıka yıka bitmiyor.
Bir kısmını yıkadım ütüledim, onları kaldıracağım hurçları da yıkadım.
Yarın ilk üç aylık olanları dolaba koyup diğerlerini hurca kaldırcm.
Hastane çantamı da yarın hazırlarım diye düşünüyorum. İnşallah çok sancım olmazsa.
Maşallah canım bebişineKızlar bugün kontrole gittim şükür iyiyiz ama 2 martta kan verecem karaciğerimde enzim çıktığı için. Bide doktorumuz bize doğum hakkındada bilgi verdi. Başı gobegimin yani kilosu ise 1.850 gram. İki hafta geri sır kilosu ama birşey olmaz dedi .sıkıntı değil. Ve doktorumuz ilk defa çekebilirsiniz dedi .buda bizim paşa Eki Görüntüle 2238634
Kızlar bugün kontrole gittim şükür iyiyiz ama 2 martta kan verecem karaciğerimde enzim çıktığı için. Bide doktorumuz bize doğum hakkındada bilgi verdi. Başı gobegimin yani kilosu ise 1.850 gram. İki hafta geri sır kilosu ama birşey olmaz dedi .sıkıntı değil. Ve doktorumuz ilk defa çekebilirsiniz dedi .buda bizim paşa Eki Görüntüle 2238634
Maşallah canım kuzucuğunaKızlar bugün kontrole gittim şükür iyiyiz ama 2 martta kan verecem karaciğerimde enzim çıktığı için. Bide doktorumuz bize doğum hakkındada bilgi verdi. Başı gobegimin yani kilosu ise 1.850 gram. İki hafta geri sır kilosu ama birşey olmaz dedi .sıkıntı değil. Ve doktorumuz ilk defa çekebilirsiniz dedi .buda bizim paşa Eki Görüntüle 2238634
Kuzum seninki sezeryan olucağı için doktorlar duruşu hakkında pek bir bilgi vermemiş olabilir.Kizlar kanala girme fln demissiniz
Ben bunu bilmiyordum sizden ogrendim. Doktor da bugune kadar bebegin durusuyla ilgili birsey soylemedi hic. Ne tarafa duruyor bilmiyorum bunu nasil anlarim ? Ultrason videom var kanala girip girmedigini gorebilir miyim ordan ?
Kasilma olunca ne hissediyorsun canim?yada emin misin bebek hareketi olma ihtimali vardır belkiBenim kasılmalar dün geceden beri yine başladı,şimdi takip etmeye başladım 45 dakika oldu ikisinin arası bklm bi daha ki ne zaman olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?