2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Cuttingcorners yeri daralmasına rağmen iyi dönüyor sürekli kuzum :) inşallah döner

İnşallah canım senin bebiş de döner daha umudumuz var bazen hep başaşağı olup da doğumda makat durup sezeryan olabiliyormuş belli olmuyor yani
Canım bebek Arabasıyla mı aldın atsana foto

Canım ayrı ayrı alıp takım yaptık takım olanın istediğimiz rengi yoktu atıyorum. Aynı zamanda oto koltuğu pusete takılabiliyor ilk 6 ay o şekilde kullanıcam

Eklentiler

• A2091724-DC6A-4EAD-A916-B5BB30CACCED.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 76
  • 1D16C140-8F71-42F0-BF4B-06D1A8040E8B.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 73
  • E9C27089-CD61-4C9F-B6B6-3439C5EB0843.webp
    31 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Valla ben öyle anladım Doktoru. Çocuk çok aşağıda. Zor yürüyorum :/

Hayırlısı kuzum bakalım

Aranızda bebeğin dayandığı aynı yer sürekli acıdı mı? Yoksa bu acı başka bişey olabilir mi? 3 gündür aynı yerde acı var öksürdükçe şiddetlenen. Bebeğin ayağı diye düşünüyorum ama sürekli acıması kafamı karıştırdı

Son düzenleme:
Gecmis olsun cook ,insallah duser taslarin,lazerle kiramiyolarmi acaba ,

Sanırım gebelikten dolayı pek müdahale edilemiyor canım. Doktor bir şey söylemedi kırdırma ile ilgili. Ama Doğumdan sonra ilk işim iyi bir taş kırma merkezi bulmak olacak.

Cnm torbayı ayağının altına koy sıcak sıcak altında dursun, benimde geçen kasıklarım ağrıdı koydum yere torbayı ayağımıda üstüne koydum rahatlattı inş düşer o taş da

Valla canım gece boyu sıcak su torbası yatağın içinde gezdi durdu. BaZen belime koydum bazen bacağımın arasına koydum bazen karnıma bazen ayaklarımın altına derken sabah da ter içinde uyandım. Zaten gece boyu tuvalete gitmekten doğru düzgün uyuyamadım. Gün boyu da yine torbayla yapışık şekildeydim.

Gecmis olsun cook ,insallah duser taslarin,lazerle kiramiyolarmi acaba ,

BellaCiao canım sen nasıl oldun
Sancın var mı hala?

Seni çok iyi anlıyorum, sürekli batma sancı hissi insanın moralini bozuyor.
Kendini sıcak tutmaya dikkat et canım. Sıcak çok rahatlatıyor.

Ben dün psikolojik olarak çok kötüydüm. Sancıdan bebeği de unuttum Zaten.

Bugun sabah oksururken kasik tarafima aci saplandi ama ne aci. Yirtiliyor gibiydi acisindan dogrulamadim yarim saat. Esim kolumdan tutup duzeltti beni. Cok agladim halen de orda aci duruyor sanki ordaki baglar yirtilmis gibi. Neden boyle oluyor anlamadim

Kızlar ben de bugün sancıdan dolayı genelde yattım. Sıcak su torbası en iyi yoldaşım şu an :)

Bugün biberon suluk emzik kaynattım

Bizim ailede hep kız torun olduğu için kardeşimden ve abimden bir sürü bebek kıyafeti ve eşyası geldi
Yıka yıka bitmiyor.
Bir kısmını yıkadım ütüledim, onları kaldıracağım hurçları da yıkadım.

Yarın ilk üç aylık olanları dolaba koyup diğerlerini hurca kaldırcm.
Hastane çantamı da yarın hazırlarım diye düşünüyorum. İnşallah çok sancım olmazsa.

Benimde aynı acı 2 gündür karnımda ve elime nohut gibi çıkıntılar geliyo acaba parmakları mı yoksa başka bişey mi bilemedim daha önce çünkü böyle çıkıntı oldu hematom oluştu göbeğimin üstünde

begonyas
Canım umarım sen ve bebeğin iyisinizdir. Sürekli dua ediyorum sizin için.

Ben stresliydim kontrolden önceki akşam sen beni rahatlatmaya çalışmıştın, sonra senin mesajını görünce çok şaşırdım
Sağlıkla evinize dönersiniz inşallah en kısa zamanda.
Dualarımız seninle be bebeğinle

Tam tarif ettiğin gibi bir baskı hissediyorum canım 2 gündür bende.
Hafif dizlerimi kırıp eğilmeye kalksam ağırlıktan yapamıyorum.
Biraz araştırdım bu durumu ilk gebeliklerde bebek kanala girdikten 4 hafta sonra falan doğarmış,bebek kendini hazırlıyor yazıyordu nette :)
Tüp grubundan bir arkadaşın 34.haftada kanala girmişti,38-39 hafta civarı doğumu gerçekleşti
Bakalım tespit doğruysa 37-38 hafta civarıda bizim kızın gelmesi gerek

Hayırlı olsun canım. Güle güle sağlıkla giysin

Kızlar bugün kontrole gittim şükür iyiyiz ama 2 martta kan verecem karaciğerimde enzim çıktığı için. Bide doktorumuz bize doğum hakkındada bilgi verdi. Başı gobegimin yani kilosu ise 1.850 gram. İki hafta geri sır kilosu ama birşey olmaz dedi .sıkıntı değil. Ve doktorumuz ilk defa çekebilirsiniz dedi .buda bizim paşa

Kizlar kanala girme fln demissiniz
Ben bunu bilmiyordum sizden ogrendim. Doktor da bugune kadar bebegin durusuyla ilgili birsey soylemedi hic. Ne tarafa duruyor bilmiyorum bunu nasil anlarim ? Ultrason videom var kanala girip girmedigini gorebilir miyim ordan ?

Maşallah canım bebişine

Maşşallah

Maşallah canım kuzucuğuna
Karaciğer enzimlerin içinde ayrıca geçmiş olsun canım.
Vücudunda ani bir şişme,kaşıntında artış falan olursa hemen acile gitmeni tavsiye ederim.
Kuzum seninki sezeryan olucağı için doktorlar duruşu hakkında pek bir bilgi vermemiş olabilir.
Genelde 36.hafta civarında giriyorlarmış,aceleci kuzular daha erken girebiliyormuş.
Doktoru söyleyen arkadaşlardan ziyade,bizimkiler sadece tahmin doktor kontrolünde kesinleşmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…