Canım kasılma nasıl oluyor? Mesela benim bebeğim gün içinde birçok kez sanki ayaklarını içime doğru bastırıp kendini yüzeye doğru itiyor karnım sertleşiyor ya da karnımın bir yanına yığılıyor bir sertlik oluyor. Şimdi bu kasılma mı oluyor?Benim kasılmalar dün geceden beri yine başladı,şimdi takip etmeye başladım 45 dakika oldu ikisinin arası bklm bi daha ki ne zaman olacak
aynennn bende :) cevabini merakla bekliyorum tecrübeli annelerdenCanım kasılma nasıl oluyor? Mesela benim bebeğim gün içinde birçok kez sanki ayaklarını içime doğru bastırıp kendini yüzeye doğru itiyor karnım sertleşiyor ya da karnımın bir yanına yığılıyor bir sertlik oluyor. Şimdi bu kasılma mı oluyor?
Evet canım ilk bebiş olunca bilemiyoruz:) bize biri kasılmanın nasıl hissettirdiğini anlatsın lütfennn:)aynennn bende :) cevabini merakla bekliyorum tecrübeli annelerden
7 sene geçtiği için ben de hatırlamıyorum.aynennn bende :) cevabini merakla bekliyorum tecrübeli annelerden
Kasilma olunca ne hissediyorsun canim?yada emin misin bebek hareketi olma ihtimali vardır belki
inş doğru anlatabilirim, sanki bebek mı rahim mı içimde toplanıyo ve ağrı gibi bişey yapıyo bu ağrı 20_30 saniye sürüyo o an nefes bile almak hafif güçleşiyo sonra geçiyo akşam 8 den beri _7_8 defa oldu ,otururken, yatarken ,ayakta fark etmiyo ne zaman olacağıCanım kasılma nasıl oluyor? Mesela benim bebeğim gün içinde birçok kez sanki ayaklarını içime doğru bastırıp kendini yüzeye doğru itiyor karnım sertleşiyor ya da karnımın bir yanına yığılıyor bir sertlik oluyor. Şimdi bu kasılma mı oluyor?
Salı kontrolüm var ,15 gün önce gitmiştim o zaman yoktu, 10 gündür var,hiç bi bilgim yok cnm ,diğer gebeliklerimde hatırlamıyorum böyle bişey, sadece son aylarda bazen bebişin tepe gibi sivrildiğini karnımın yamulduğunu sonra geçtiğini hatırlıyorumSiz böyle yazınca kasılma ağrı falan ben de bişi yok. Acaba bebişin pozisyonu ile alakalı mı?
fullmoon19 son kontrolün ne zamandı
Aynen cnm böyle sertleşiyo yumuşuyor sonra,tümseklik hafif oluyo şuan içinBenimde ilk gebeligim ama sanirim bebegin karnin bir yerinde toplanip geri eski halini almasi mi ? Bu bende gun icinde 10 a yakin oluyor :) Hatta disaridan biri baktigi zaman bir yer tumsek kaliyor sertlesiyor sonra yumusuyor bu mu kizlar kasilma ?
Doktoruma sormustum normal o bebegin hareketi dedi kasilma olursa anlarsin o daha farkli oluyo dedi.bele ve kasiga agri giriyormus ondaCanım kasılma nasıl oluyor? Mesela benim bebeğim gün içinde birçok kez sanki ayaklarını içime doğru bastırıp kendini yüzeye doğru itiyor karnım sertleşiyor ya da karnımın bir yanına yığılıyor bir sertlik oluyor. Şimdi bu kasılma mı oluyor?
Bende bugün onu diyordum :) bu sopa hiç uyumuyor. Sürekli beni tekmeleyip duruyor. Doğuncada uyumaz bu sopa.Kizlar saglik ocagindaki ebe soylemisti cok vuran bebek genelde az uyuyan bebekmis.yandik resmen
Eki Görüntüle 2238542 Eki Görüntüle 2238543 Eki Görüntüle 2238544
Kızlaarrr şu iki takımı aldım.
Feyza marka; sabahlıklı, 3lü takım.. pembe olanı aldım.
Dagi marka; 2li takım.. rengi bebek mavisi
Sizce gecelik de almalı mıyım? Kararsız kaldım.
Benim ki baş aşağı canım.. ve göbeğimin altında aşırı bir ağırlık hissediyoum. Özellikle ayaktaykrn fena oluyor..
ama kanala yaslı mı emin değilim. Çünkü doktor kanala girmesine daha var falan dedi. Ama bakalım bizim ki ne kadar bekleyecek :)
Canım benim maşallah size
Sen yine hep fotoda ki gibi gül ve pozitif ol kuzum
Canım kanala mı girdii :)) kız onun sancısı çok oluyor dediler. Senin de öyle oldu mu hissettin mi?
Benim de var baskı ama kanalda derken girdi mi ki kanala ?
Güle güle giyin canım. Ben de pijama takımj aldım ama gecelik bulamadım gönlümce. Ama ablam almam konusunda ısrar ediyor kesinlikle.. bakalım nası bişi alıcam.
Benim allerji programını denemedim ama o programda yıkarım diye düşünüyordummm. O kadar derrceyse tabii ki yıkanmaz. Çeker fln. Bir de iri doğarsa giydiremeden hediye etmek zorunda kalırız
BellaCiao canım sen nasıl oldun
Sancın var mı hala?
Seni çok iyi anlıyorum, sürekli batma sancı hissi insanın moralini bozuyor.
Kendini sıcak tutmaya dikkat et canım. Sıcak çok rahatlatıyor.
Ben dün psikolojik olarak çok kötüydüm. Sancıdan bebeği de unuttum Zaten.
Kızlar bugün kontrole gittim şükür iyiyiz ama 2 martta kan verecem karaciğerimde enzim çıktığı için. Bide doktorumuz bize doğum hakkındada bilgi verdi. Başı gobegimin yani kilosu ise 1.850 gram. İki hafta geri sır kilosu ama birşey olmaz dedi .sıkıntı değil. Ve doktorumuz ilk defa çekebilirsiniz dedi .buda bizim paşa Eki Görüntüle 2238634
Sağda bende hiç rahat yatamıyorum karnım löp diye sağa düşüyor sanki. Dediğin gibi toplanma hissi gibi bir şey oluyor kuzumgarip birşey farkettim.
Sağ tarafıma yatınca bebek sürekli toplanıyor.
Sol tarafa yatınca çok nadir oluyor.
Alaka durumu ne acabaOğluş rahatsız mı oluyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?