2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim kasılmalar dün geceden beri yine başladı, şimdi takip etmeye başladım 45 dakika oldu ikisinin arası bklm bi daha ki ne zaman olacak
Canım kasılma nasıl oluyor? Mesela benim bebeğim gün içinde birçok kez sanki ayaklarını içime doğru bastırıp kendini yüzeye doğru itiyor karnım sertleşiyor ya da karnımın bir yanına yığılıyor bir sertlik oluyor. Şimdi bu kasılma mı oluyor?

aynennn bende :) cevabini merakla bekliyorum tecrübeli annelerden

Siz böyle yazınca kasılma ağrı falan ben de bişi yok. Acaba bebişin pozisyonu ile alakalı mı?

fullmoon19 son kontrolün ne zamandı

Kasilma olunca ne hissediyorsun canim?yada emin misin bebek hareketi olma ihtimali vardır belki

inş doğru anlatabilirim, sanki bebek mı rahim mı içimde toplanıyo ve ağrı gibi bişey yapıyo bu ağrı 20_30 saniye sürüyo o an nefes bile almak hafif güçleşiyo sonra geçiyo akşam 8 den beri _7_8 defa oldu ,otururken, yatarken ,ayakta fark etmiyo ne zaman olacağı

Siz böyle yazınca kasılma ağrı falan ben de bişi yok. Acaba bebişin pozisyonu ile alakalı mı?

fullmoon19 son kontrolün ne zamandı
Salı kontrolüm var ,15 gün önce gitmiştim o zaman yoktu, 10 gündür var,hiç bi bilgim yok cnm ,diğer gebeliklerimde hatırlamıyorum böyle bişey, sadece son aylarda bazen bebişin tepe gibi sivrildiğini karnımın yamulduğunu sonra geçtiğini hatırlıyorum

Benimde ilk gebeligim ama sanirim bebegin karnin bir yerinde toplanip geri eski halini almasi mi ? Bu bende gun icinde 10 a yakin oluyor :) Hatta disaridan biri baktigi zaman bir yer tumsek kaliyor sertlesiyor sonra yumusuyor bu mu kizlar kasilma ?
Aynen cnm böyle sertleşiyo yumuşuyor sonra,tümseklik hafif oluyo şuan için

Doktoruma sormustum normal o bebegin hareketi dedi kasilma olursa anlarsin o daha farkli oluyo dedi.bele ve kasiga agri giriyormus onda

Dagi olanın aynısı aynı renk bende de var eşim almıştı bu aralıkta Türkiyede
Güle güle kullan kuzum
Gecelik 1 tane aldım ben

Teşekkür ederim canım Doğum sancısı kasılma bel ağrısı hissediyordum 1 haftadır meğer kanala girmiş bebiş doktor çatı muayenesinde kafasını yaslamıö hissediyorum dedi

Ssncım var kuzum olmaz mı yanma batma her türlü ağrı mevcut antibiyotik verecek doktorum onu bekliyorum dört gözle

Maşallah canım

garip birşey farkettim.
Sağ tarafıma yatınca bebek sürekli toplanıyor.
Sol tarafa yatınca çok nadir oluyor.
Alaka durumu ne acaba Oğluş rahatsız mı oluyor ki?
Sağda bende hiç rahat yatamıyorum karnım löp diye sağa düşüyor sanki. Dediğin gibi toplanma hissi gibi bir şey oluyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…