garip birşey farkettim.
Sağ tarafıma yatınca bebek sürekli toplanıyor.
Sol tarafa yatınca çok nadir oluyor.
Alaka durumu ne acabaOğluş rahatsız mı oluyor ki?
;(Günaydın kızlar
Ben de bu taş sancısından mahvolmuş durumdayım
7mm taş nasıl düşer ki
Nefesim kesiliyor sancıdan
Benimkide öyle.uykusuz geceler bizi bekliyorBende bugün onu diyordum :) bu sopa hiç uyumuyor. Sürekli beni tekmeleyip duruyor. Doğuncada uyumaz bu sopa.
Buranın gece bekçileri biz olucaz gibi :)Benimkide öyle.uykusuz geceler bizi bekliyor
Aksine sağda o kadar rahat ediyorum ki kuzu ama bebik toplanıp duruyor. Sırf o yüzden dönmek zorunda kalıyorum.Sağda bende hiç rahat yatamıyorum karnım löp diye sağa düşüyor sanki. Dediğin gibi toplanma hissi gibi bir şey oluyor kuzum
Günaydın canımGünaydın kızlar
Ben de bu taş sancısından mahvolmuş durumdayım
7mm taş nasıl düşer ki
Nefesim kesiliyor sancıdan
Olabilir kuzum.Pozisyondan kaynaklıdır kuzum o merak etme
Bide fena halde sağ tarafta nefesimi kesecek hareketler yapıyor. Okadar çok zorlaniyorum ki. Bilmiyorum ne yapıyor lar ordaozellie son 3 günden sonra arttıSağda bende hiç rahat yatamıyorum karnım löp diye sağa düşüyor sanki. Dediğin gibi toplanma hissi gibi bir şey oluyor kuzum
Kizlar saglik ocagindaki ebe soylemisti cok vuran bebek genelde az uyuyan bebekmis.yandik resmen
İstanbuldan canlı bağlantı yapıldı. Baya gelmiş .nurdaysa bugün hava güneşliKIzlar günaydın,
İstanbulda kar var bugün. Hastayım ve inanılmaz belim ağrıyor
Offf desene yandım ki ne yandım. Artık canım aciyor hareketlerinden. Bazen nefesimi kesiyor. Nerdeyse vuracam ordanapiyorsu diyeKizlar saglik ocagindaki ebe soylemisti cok vuran bebek genelde az uyuyan bebekmis.yandik resmen
Bende sağa dönmek istiyorum da rahat edemiyorum işte göbüş sarkınca ağırlık yapıyorAksine sağda o kadar rahat ediyorum ki kuzu ama bebik toplanıp duruyor. Sırf o yüzden dönmek zorunda kalıyorum.
Günaydın canımAllah yardımcın olsun inşallah hemencik düşsün ya
Olabilir kuzum.
Benim de sağa dönünce nefesim kesiliyor da hareketlerinden değil rahat edemiyorumBide fena halde sağ tarafta nefesimi kesecek hareketler yapıyor. Okadar çok zorlaniyorum ki. Bilmiyorum ne yapıyor lar ordaozellie son 3 günden sonra arttı
Merhaba cnm ben 31 +1 im benimde 10 gündür kasılmam var ama henüz sivrilme yok dün akşam saat 8 den 12 ye kadar 10 defa kasılmam oldu nerdeyse saydım,salı benimde kontrolüm var arkadaslar magnezyum eksikliğinden olabilir dıolar bu gecede bacağıma kramp girdi tedirginim bendeBenim gibi kasilmasi olan varmi yardimlasalim yarin hastaneye kontrole gidicem zaten
Yok kız ezmezsin ama insan psikolojik öyle hissediyor bende yaşadım. Yan dururken ama yatıyordum birşeycik olmadı ezilme gibi birşey olması imkansızBende sağa dönmek istiyorum da rahat edemiyorum işte göbüş sarkınca ağırlık yapıyorbenimkinin başı orada korkuyorum üzerine yatcam diye hoş sola yatınca da ayaklarına gelecek diye korkuyorum
Benim de sağa dönünce nefesim kesiliyor da hareketlerinden değil rahat edemiyorum
Bilinçaltımız etkileniyor böyle kuzum. Hayırlara vesile olsun inşallahKızlar dün ne kadar etkilendiysem kasılmalardan çok kötü rüya gördüm bebeğimi kaybediyomuşum hiç hareket etmiyormuş, nasıl ağlıyorum , sonra hareket ediyo nasıl seviniyorum o ara bacağıma kramp girmiş onun ağrısına uyandım
Günaydın canım erkencisin :)Günaydın kızlar
Günaydın, bizim burası biraz serin ama güneşli.. Aman dikkat et canım biran önce iyileşmeye bak.. o bel sırt ağrısı mahvetti hepimizi..KIzlar günaydın,
İstanbulda kar var bugün. Hastayım ve inanılmaz belim ağrıyor
Günaydıınnn canım, pazar kahvaltısı gibisi yok valla.. :)Günaydın güzel anneler
Güzel bir pazarve lezzetli bir kahvaltı diliyorum hepinize
Günaydın kuzum, İstanbul tarafındasın sanırım. :) O kadar yağıyor yine şükret. Bizde o da yok. En son kar yağalı Konya'da 1.5 ay oldu sanırım. Ağaçlar tomurcuklanmaya başladı valla..Günaydın kızlar
Kahvaltıyı daha yeni yaptım hafiften de kar yağıyor ama fazla tutmadı buralarda eskiden çok sağlam karlar yağardı okullar günlerce tatil olurdu o günleri özledim ben
Canım merhaba, haftalarımız aynı sanırım. sat 27 haziran. Benimde iri bebek ama erken doğum riskinden bahsetmedi doktor. Sadece sezeryan olacak gibi.Benim gibi kasilmasi olan varmi yardimlasalim yarin hastaneye kontrole gidicem zaten
Günaydın.. :) Kolaylamışsın canım, pek birşey kalmamış. Güle güle giy inşaallah, hastane çıkışı elbiseni, terliğini bile düşünmüşsün valla. :)Eki Görüntüle 2238726 Eki Görüntüle 2238727 Kızlar bu ikisinide siparis verdim. Kırmızı picamayi hastaneden cikarkende elbise giyecem ve sonrası malum kilolar lohusa terligidesipraisverdim onu evde suslicem tacimla beraber paylaşırım. Geriye hasta bezi kaldı onu da eşim le beraber eczaneden alac az. Ve son dokunuslar martta yeni leri çıksın öyle kaç parça elbisede aldık mi artık bebek deterjaniyla yıkayıp utulicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?