2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Sağda bende hiç rahat yatamıyorum karnım löp diye sağa düşüyor sanki. Dediğin gibi toplanma hissi gibi bir şey oluyor kuzum
Aksine sağda o kadar rahat ediyorum ki kuzu ama bebik toplanıp duruyor. Sırf o yüzden dönmek zorunda kalıyorum.
Günaydın kızlar
Ben de bu taş sancısından mahvolmuş durumdayım

7mm taş nasıl düşer ki
Nefesim kesiliyor sancıdan
Günaydın canım Allah yardımcın olsun inşallah hemencik düşsün ya
Pozisyondan kaynaklıdır kuzum o merak etme
Olabilir kuzum.

Sağda bende hiç rahat yatamıyorum karnım löp diye sağa düşüyor sanki. Dediğin gibi toplanma hissi gibi bir şey oluyor kuzum
Bide fena halde sağ tarafta nefesimi kesecek hareketler yapıyor. Okadar çok zorlaniyorum ki. Bilmiyorum ne yapıyor lar ordaozellie son 3 günden sonra arttı

Kizlar saglik ocagindaki ebe soylemisti cok vuran bebek genelde az uyuyan bebekmis.yandik resmen

Bende yandım o zaman dün bi arkadaşımla konuşuyordum dedi ki allah sana da benim bebeğim gibi sakin uslu bir bebek nasip etsin amin dedim. Sonra sordum karnındayken nasıldı hareketleri diye? O da kaç kere ben hareket etmiyor diye doktora gittim dedi yandım o zaman ben dedim benimki şuan canımı çok acıtabiliyor dedim aslında eşiminde benimde bebekliğim usluymuş ama bilemiyorum tabii ki

Gunay din herkese bende iki gundur garip sancilar var arkadaslar hem asagidan zorlama sanki dogacak gibi hemde karnimda sivrilme Sıkligida artiyor ama canimi yakacak bir sancim yok. Bebek kilolu oldugu icin Dr erken dogum beklenebilir demisti. Bir onceki cocuk da da 2 cm acilmaya kadar sanci hissetmemistim. O yuzden ayirt edemiyorum. Ve korkuyorum daha 35.inci haftadayim

Benim gibi kasilmasi olan varmi yardimlasalim yarin hastaneye kontrole gidicem zaten

Kızlar bu ikisinide siparis verdim. Kırmızı picamayi hastaneden cikarkende elbise giyecem ve sonrası malum kilolar lohusa terligidesipraisverdim onu evde suslicem tacimla beraber paylaşırım. Geriye hasta bezi kaldı onu da eşim le beraber eczaneden alac az. Ve son dokunuslar martta yeni leri çıksın öyle kaç parça elbisede aldık mi artık bebek deterjaniyla yıkayıp utulicem.

buda dolabimiz geldi ama daha kurmadık kurduğumuzda yollarım .Ve stor perde de indirime girmişti .15 tl ye şaştık kaldık .ikitane kaldığı için ofiyata gelmiş .Bizde ikisini de aldık. Odayı boyuyoruz .boyası bittikten sonra hazırlı caz artık paylaşırım odayı. Hali kaldı bide avizeniz.

Kizlar saglik ocagindaki ebe soylemisti cok vuran bebek genelde az uyuyan bebekmis.yandik resmen
Offf desene yandım ki ne yandım. Artık canım aciyor hareketlerinden. Bazen nefesimi kesiyor. Nerdeyse vuracam ordanapiyorsu diye

Aksine sağda o kadar rahat ediyorum ki kuzu ama bebik toplanıp duruyor. Sırf o yüzden dönmek zorunda kalıyorum.

Günaydın canım Allah yardımcın olsun inşallah hemencik düşsün ya

Olabilir kuzum.
Bende sağa dönmek istiyorum da rahat edemiyorum işte göbüş sarkınca ağırlık yapıyor benimkinin başı orada korkuyorum üzerine yatcam diye hoş sola yatınca da ayaklarına gelecek diye korkuyorum
Bide fena halde sağ tarafta nefesimi kesecek hareketler yapıyor. Okadar çok zorlaniyorum ki. Bilmiyorum ne yapıyor lar ordaozellie son 3 günden sonra arttı
Benim de sağa dönünce nefesim kesiliyor da hareketlerinden değil rahat edemiyorum

Benim gibi kasilmasi olan varmi yardimlasalim yarin hastaneye kontrole gidicem zaten
Merhaba cnm ben 31 +1 im benimde 10 gündür kasılmam var ama henüz sivrilme yok dün akşam saat 8 den 12 ye kadar 10 defa kasılmam oldu nerdeyse saydım,salı benimde kontrolüm var arkadaslar magnezyum eksikliğinden olabilir dıolar bu gecede bacağıma kramp girdi tedirginim bende

Kızlar dün ne kadar etkilendiysem kasılmalardan çok kötü rüya gördüm bebeğimi kaybediyomuşum hiç hareket etmiyormuş, nasıl ağlıyorum , sonra hareket ediyo nasıl seviniyorum o ara bacağıma kramp girmiş onun ağrısına uyandım

Yok kız ezmezsin ama insan psikolojik öyle hissediyor bende yaşadım. Yan dururken ama yatıyordum birşeycik olmadı ezilme gibi birşey olması imkansız

Bilinçaltımız etkileniyor böyle kuzum. Hayırlara vesile olsun inşallah

Günaydın kızlar
Günaydın canım erkencisin :)

KIzlar günaydın,
İstanbulda kar var bugün. Hastayım ve inanılmaz belim ağrıyor
Günaydın, bizim burası biraz serin ama güneşli.. Aman dikkat et canım biran önce iyileşmeye bak.. o bel sırt ağrısı mahvetti hepimizi..

Günaydın güzel anneler
Güzel bir pazar ve lezzetli bir kahvaltı diliyorum hepinize
Günaydıınnn canım, pazar kahvaltısı gibisi yok valla.. :)

Günaydın kızlar

Kahvaltıyı daha yeni yaptım hafiften de kar yağıyor ama fazla tutmadı buralarda eskiden çok sağlam karlar yağardı okullar günlerce tatil olurdu o günleri özledim ben
Günaydın kuzum, İstanbul tarafındasın sanırım. :) O kadar yağıyor yine şükret. Bizde o da yok. En son kar yağalı Konya'da 1.5 ay oldu sanırım. Ağaçlar tomurcuklanmaya başladı valla..

Canım merhaba, haftalarımız aynı sanırım. sat 27 haziran. Benimde iri bebek ama erken doğum riskinden bahsetmedi doktor. Sadece sezeryan olacak gibi.
Kasılma nasıl oluyor biz daha çözemedik. Çoğumuzun ilk gebeliği olduğu için acemiyiz. Ama ara ara sancılar, bebeğin biryere toplanıp karın sertleşmesi, Rahime baskı gibi durumlar hepimizde var.

Günaydın.. :) Kolaylamışsın canım, pek birşey kalmamış. Güle güle giy inşaallah, hastane çıkışı elbiseni, terliğini bile düşünmüşsün valla. :)
Oda hazırlayacaksınız sanırım. Dolap da büyük ve kullanışlıymış, rahat kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…